Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποσοι πεθαναν απο γριππη περσι ολη τη χρονια? 120.

Ποσοι πεθαναν απο κορονοϊό σε εναμισι μηνα, με λοκνταουν και μετρα?
150.

Δεκα φορες πιο θανασιμος δηλαδη, τουλαχιστον.
Εγω αυτο βλεπω.
σου εχω πει στη γριπη δεν τα κατέγραφαν όλα τα θυματα,ενω στο κορονοιο βαζουν και τα ατομα που εχουν κορονοιο αλλα πεθαναν από αλλη αιτια λογω υποκειμενου νοσηματος.π.χ η γυναικα με το εγκεφαλικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
σου εχω πει στη γριπη δεν τα κατέγραφαν όλα τα θυματα,ενω στο κορονοιο βαζουν και τα ατομα που εχουν κορονοιο αλλα πεθαναν από αλλη αιτια λογω υποκειμενου νοσηματος.π.χ η γυναικα με το εγκεφαλικο.
Ναι ναι καλα ενταξει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποσοι πεθαναν απο γριππη περσι ολη τη χρονια? 1201070.

150.

Εγω αυτο βλεπω.
περσι καταγραφηκαν 154 και οι εκτιμησεις των γιατρων του εοδυ ειναι οτι ηταν 5πλοι περιπου 1070, ολοκληρη κουβεντα καναμε με τον χελρεηζερ.

"Καταγράφηκαν πολύ περισσότερα σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης σε
σύγκριση με την περσινή περίοδο (374 νοσηλευόμενοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας [ΜΕΘ]
έναντι 107 πέρσι, και 154 θάνατοι έναντι 42 πέρσι). Η αύξηση αυτή συνδέεται με την επικράτηση του
υπότυπου A(H1N1)pdm09 φέτος, έναντι της περσινής χρονιάς, που είχε επικρατήσει η γρίπη τύπου Β
και ήταν ασυνήθιστα ήπια. Αυξημένη ήταν κατά τη φετινή περίοδο και η γενική θνησιμότητα στον
Ελληνικό πληθυσμό, ενώ η εκτίμηση που έγινε από τους επιστήμονες του ΕΟΔΥ για την
«αποδιδόμενη στη γρίπη θνησιμότητα» ήταν 9,8 θάνατοι ανά 100.000 πληθυσμού (95% Διάστημα
Εμπιστοσύνης: 6,8–12,8), που αντιστοιχεί σε 1071 θανάτους (με 95% Διάστημα Εμπιστοσύνης 733–
1380 θανάτους). "
[URL unfurl="true"]https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2019/01/etisia_ekthesi_gripis_2018_2019.pdf[/url]

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.035
Πόντοι
1.706
Alex μεταξύ μας το σκεπτικό σου και αυτά που γράφεις δείχνουν άνθρωπο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δουλεύει γενικών καθηκόντων στο δήμο.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ποσοι πεθαναν απο γριππη περσι ολη τη χρονια? 120.

150.

Εγω αυτο βλεπω.

Αυτό Αλεξ δεν το καταλαβαίνω, κάποια μαθηματικό τύπο θα χρησιμοποίησες για να βγάλεις τον δεκαπλάσιο κίνδυνο. Αν δεν λαμβαναμε κανένα μέτρο είχες πει για 50.000 νεκρούς, κι' αυτός αυθαιρετος υπολογισμός. Δηλαδή με 0,5% θνητότητα θα είχαν κολλήσει 10 μυρια Έλληνες;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Τύπε, μπορείς ελεύθερα να συμφωνείς με τον παπαρολόγο όσο θέλεις, μπορείς να τον κάνεις και φίλο στο φεις να τον παρακολουθείς και να τα λέτε.

Εμείς εδώ μέσα πάντως έχουμε πολλούς ηλίθιους, δε χρειαζόμαστε άλλους.
Το βλέπω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και αν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να τα αποφύγεις αυτά δεν θα το έκανες?
απαγορεψαν το τσιγαρο στους κλειστους χωρους και βγηκε ο τρουμπακης με παραπονο και ανοιξε θεμα που δεν επιτρεπεται να καπνιζεις σε κλειστους χωρους
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=308230.msg9219951#msg9219951]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=308230.msg9219951#msg9219951[/url]

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε σου βαζω ειδηση οτι μπουκωσαν οι ΜΕΘ και μου λες δε κατερρευσε το συστημα? Επειδη δε το λεγαν στα καναλια στις 18'00 καθε απογευμα? Σου λεει τους ασθενεις που χρειαζονταν ΜΕΘ τους βαζανε οπου να ναι ενω δεν επαρκουσαν ουτε οι ιδιωτικες κλινες.

Παμε παρακατω:

Ειχες ποτε μισο εκατομμυριο κρουσματα σε μια βδομαδα στην Ιταλια με τον covid?

Με τη γριπη τα ειχες.

Ειχες ποτε μπουκωμενες ΜΕΘ με τον covid στην Ελλαδα?

Με τη γριπη τις ειχες.

Έγραψα υπήρξε πρόβλημα, τα περί μπουκώματος κ.λπ  της ΠΟΕΔΗΝ δεν μετράνε δεν είναι στατιστικά.
Την μεταδοτικότητα την δείχνει ο τύπος Ιωαννίδη ίσως;
IFR 0,1 % - 0,2 %
Ποιοί τον είχαν ποστάρει είπαμε, ενθυμείσαι;

Ρε τυπε σου βαζω ειδηση οτι μπουκωσαν οι ΜΕΘ και μου λες δε κατερρευσε το συστημα? Επειδη δε το λεγαν στα καναλια στις 18'00 καθε απογευμα? Σου λεει τους ασθενεις που χρειαζονταν ΜΕΘ τους βαζανε οπου να ναι ενω δεν επαρκουσαν ουτε οι ιδιωτικες κλινες.

Παμε παρακατω:

Ειχες ποτε μισο εκατομμυριο κρουσματα σε μια βδομαδα στην Ιταλια με τον covid?

Με τη γριπη τα ειχες.

Με τον Covid-19  δεν μπούκωσαν οι ΜΕΘ λογω των μέτρων.
Αλλιώς θα είχαν ξεχειλίσει.
Για την Ιταλία, γκούγκλαρε να μου πεις πόσοι γιατροί έχασαν την ζωή τους από Covid-19   και πόσοι από γρίπη…

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ολοιι προσπαθουν να τα αποφυγουν τυπε.
απλα ο κοβιντ είναι νεος ιος
όχι λέω αν ήξερες ότι σε περίπτωση που το κράτος απαγορεύσει πχ την εισαγωγή τσιγάρων στην Ελλάδα επειδή αποδεδειγμένα κάτι τέτοιο θα μηδενίσει τα εγκεφαλικά και τους καρκίνους..και το κάνουν όλα τα κράτη του πλανήτη

δεν θα είχες την απαίτηση από το δικό σου κράτος να το κάνει?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.035
Πόντοι
1.706
Αυτό Αλεξ δεν το καταλαβαίνω, κάποια μαθηματικό τύπο θα χρησιμοποίησες για να βγάλεις τον δεκαπλάσιο κίνδυνο.
Τι μαθηματικό τύπο να χρησιμοποίησει ρε ο άνθρωπος που σε ενα κουιζ του Ναύαρχου μια μέρα εδώ μέσα έκανε πρώτα την πρόσθεση και μετά τον πολλαπλασιασμό :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
απαγορεψαν το τσιγαρο στους κλειστους χωρους και βγηκε ο τρουμπακης με παραπονο και ανοιξε θεμα που δεν επιτρεπεται να καπνιζεις σε κλειστους χωρους
αυτό τι σχέση έχει με τον κορονοιό?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Έγραψα υπήρξε πρόβλημα, τα περί μπουκώματος κ.λπ  της ΠΟΕΔΗΝ δεν μετράνε δεν είναι στατιστικά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νταξει...

Για την Ιταλία, γκούγκλαρε να μου πεις πόσοι γιατροί έχασαν την ζωή τους από Covid-19  και πόσοι από γρίπη…

Για τη μεταδοτικοτητα μιλαγαμε τυπε και σου ειπα μισο εκατομμυριο κρουσματα γριπης σε μια γαμημενη εβδομαδα.

Μην αλλαζουμε συζητηση απο μεταδοτικοτητα σε θνητοτητα κτλ.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.035
Πόντοι
1.706

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εσυ ρωτησες γιατι αντιδρουν καποιοι οταν παμε να σωσουμε ανθρωπινες ζωες με νομους, να τι σκεφτηκε ο εξυπνος τρουπακης
δεν αναρωτήθηκα αυτό και το κάπνισμα είναι ένα άλλο θέμα. Μπορείς να επιλέξεις να κάτσεις εκεί που είναι μη καπνίζοντες. Η αν ένα μαγαζί τίγκα στα μουνιά και τους μεθυσμένους έχει 90% καπνιστές που ντουμανιάζουν μπορείς απλά να μην επιλέξεις αυτό το μαγαζί.

Εγώ μπορώ να επιλέξω να μην πάω στην Τράπεζα και η ο υπαλληλος να μη βήξει πάνω στα χαρτιά μου?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όλοι οι ιοί νέοι ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκαν τύπε. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοια υπερβολή όμως.
σχολεια και ναοι εκλεισαν και στο παρελθον και πολυ σωστα εκαναν,
αλλα τοτε δεν υπηρχε τηλεοραση να κανει 300 ρεπορταζ για την αρρωστια απο 15 καναλια σε 24 ωρες, οποτε δεν τρομαζαν τοσο κυριως γυναικες για να μας τα πρηζουν.

το 1918 η προγιαγια μου πανηγυριζε που ελευθερωθηκε απο τους τουρκους και ας ειχε κλεισει το σχολειο λογω γριπης, δεν το ακουγε καθε μερα απο 20 διαφορετικους δημοσιογραφους, για να πρηχει τον αντρα της, εγω δεχθηκα τετοιο πρηξιμο λογω τηλεορασης απο γυναικες, ειναι η φυση του μεσου τετοια, οχι τα μετρα που παιρνονται, το μπουρουμπουρου μας επρηξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom