Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Οτι καταρρεει ο Μητσοτακης τύπε
Οτι καταρρεει ο Μητσοτακης τύπε
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όποιος είναι θετικός στον κορωνοιο και πεθάνει τον καταγράφουν ως θύμα του κορωνοιου. Και αυτό ισχύει και στις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Ήδη από την αρχή της πανδημίας το συζητούσαμε και σε αυτό το νήμα αρκετές σελίδες πίσω πως μπορούν να ξέρουν ότι αυτοί που πεθαίνουν, πεθαίνουν λόγω κορωνοιου ή λόγω υποκειμένου νοσήματος. Ένας 90χρονος που πεθαίνει και είναι θετικός στον κορωνοιο και έχει χίλια δυο υποκείμενα νοσήματα μπορεί να είχε 10% πιθανότητες να ζήσει. Με τον κορωνοιο οι πιθανότητες μειώθηκαν και άλλο, μέχρι που πέθανε. Αυτόν τον μετράνε σαν θύμα του κορωνοιου (και σωστά κατά τη γνώμη μου).
Τι υποστηρίζει ο Γιώργος Τράγκας που ΔΕΝ είναι αριστερός ( ; )
"Δεν ξέρω αν ο νεκροθάφτης της εθνικής μας οικονομίας, σημερινός πρωθυπουργός, μαζί με το γραφείο τελετών του κου Τσιόδρα, θα επιχειρήσει πρόωρες εκλογές αλλά είναι βέβαιο – φίλες και φίλοι – ότι θα πάει σε νέο μνημόνιο και σε νέους επαχθείς δανεισμούς. Για να πάει σε μνημόνιο και να αντιμετωπίσει τα κύματα των λαϊκών διαμαρτυριών και της γενικής κατακραυγής, πιθανότατα θέλει πολιτικό χρόνο. Άρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές.
Για να πάει σε πρόωρες κάλπες, θέλει ένα λαό φοβισμένο και ελεγχόμενο πλήρως. Οι Γερμανοί θα ήθελαν να εξαντλήσει ο άνθρωπός τους στην Αθήνα, την πολιτική μπαταρία του αλλά η συγκυρία αδειάζει πολύ γρήγορα την πολιτική κλεψύδρα του υιού Μητσοτάκη. Το Βερολίνο θα έβλεπε με καλό μάτι, εδώ στο δορυφόρο του, για τα επόμενα χρόνια, έναν ευρύ πολιτικό σχηματισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δύσκολο. Γιατί όλοι σκέφτονται ποιος θα κάνει την αξιωματική αντιπολίτευση και πόσο γρήγορα θα γίνει σκόνη και θρύψαλα ένας τέτοιος σχηματισμός.
Ο υιός Μητσοτάκης προορίζεται να γίνει ο νεκροθάφτης της ελληνικής οικονομίας. Ο άνθρωπος που θα ενταφιάσει πλήρως τις ελπίδες του ελληνικού λαού για κάποια ανάκαμψη, κάποια βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.
Ο υιός του που κατέλειπε στην πολιτική ζωή μας, ο αείμνηστος Μητσοτάκης προόρισται να κόψει μισθούς και συντάξεις. Επιθυμεί και το δείχνει να παραμείνει φερέγγυος και αξιόπιστος στα γερμανικά δημόσια ταμεία και στην καγκελαρία του Βερολίνου. Επομένως, θα επιδιώξει πάλι να έχει τα συμφωνημένα πλεονάσματα σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού.
Η υγειονομική χούντα που του προσέφερε η ύπαρξη του κορωνοϊού και οι εισηγήσεις του επί σειρά ετών στελέχους του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ κου Τσιόδρα, του δίνουν το απαραίτητο προπέτασμα καπνού για να επιβάλλει όλα τα αντιδημοκρατικά και αντιλαϊκά μέτρα. "
από το crashonline.gr
Αν κανείς παράθεση τις σοφίες του ακραιφνούς τιμητή της Δημοκρατίας Τράγκα είσαι μάλλον σε απελπιστική θέση.
Έμπειρος δημοσιογράφος είναι, εσύ τι είσαι ;
Οπαδός του Κούλη;
Μονο τα κρουσματα μπορουν να πουνε με σιγουρια οτι ειναι απο τον ιο.Το γιατί καταγράφονται έτσι οι θάνατοι στην Ελλάδα έχει επιδημιολογικές βάσεις και σκοπούς.
Το ζήτημα, (άμα υφίσταται) είναι ότι έδιναν στο κοινό, ένα ξερό νούμερο χωρίς να εξηγήσουν το τι ακριβώς είναι, και πως προκύπτει.
Έτσι φτάσαμε στην σημερινή κατάντια, κάποιοι να μιλάνε για ανύπαρκτο ιό.
ολοσωστοςΤο γιατί καταγράφονται έτσι οι θάνατοι στην Ελλάδα έχει επιδημιολογικές βάσεις και σκοπούς.
Το ζήτημα, (άμα υφίσταται) είναι ότι έδιναν στο κοινό, ένα ξερό νούμερο χωρίς να εξηγήσουν το τι ακριβώς είναι, και πως προκύπτει.
Έτσι φτάσαμε στην σημερινή κατάντια, κάποιοι να μιλάνε για ανύπαρκτο ιό.
Έμπειρος δημοσιογράφος είναι, εσύ τι είσαι ;
Οπαδός του Κούλη;
Κλώνος του barock ;
Είσαι το γκέϋ πιθηκάκι ;
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όποιος είναι θετικός στον κορωνοιο και πεθάνει τον καταγράφουν ως θύμα του κορωνοιου. Και αυτό ισχύει και στις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Ήδη από την αρχή της πανδημίας το συζητούσαμε και σε αυτό το νήμα αρκετές σελίδες πίσω πως μπορούν να ξέρουν ότι αυτοί που πεθαίνουν, πεθαίνουν λόγω κορωνοιου ή λόγω υποκειμένου νοσήματος. Ένας 90χρονος που πεθαίνει και είναι θετικός στον κορωνοιο και έχει χίλια δυο υποκείμενα νοσήματα μπορεί να είχε 10% πιθανότητες να ζήσει. Με τον κορωνοιο οι πιθανότητες μειώθηκαν και άλλο, μέχρι που πέθανε. Αυτόν τον μετράνε σαν θύμα του κορωνοιου (και σωστά κατά τη γνώμη μου).
Έμπειρο δημοσιογράφο λες και τον Αυτιά, τον Πρετεντέρη, τον Γεωργίου, την Τρέμη, τον Ευαγγελάτο και εκατοντάδες άλλους. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό από μόνο του.
Τι ζειπαι με νικ δωρα?γκομενακι που κανει καυλαντα στο μπου ,πουστρικος κλωνος,σεξεργατρια?εχει κανεις περιληψη μην ψαχνω 2400 σελιδες?
Η σωστή απάντηση θα ήταν.Αυτό ακριβώς, είναι θύματα του κορονοιού.
Αυτό ακριβώς, είναι θύματα του κορονοιού.
Η σωστή απάντηση θα ήταν.
Ότι ο θάνατος προήλθε , από επιβάρυνση του οργανισμού τους συνδυαστικά με τα υποκείμενα νοσήματα και τον κορονοοϊό.
Για μια μεγάλη πλειοψηφία φυσικά. Όχι για όλους.