jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
τζονυ
ζουμε μερες 1993 λιγο πριν τις εθνικες εκλογες
με το ξεκινημα σε κυνηγητα στην νεολαια εχουν χασει οριστικα το παιχνιδι
Καλυτερα κοροιδοιο παρα τον ΚΟΥΛΗνοιο
τζονυ
ζουμε μερες 1993 λιγο πριν τις εθνικες εκλογες
με το ξεκινημα σε κυνηγητα στην νεολαια εχουν χασει οριστικα το παιχνιδι
Μα έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί που πεθαναν, θετικοί δεν ήταν στον ιό;εσυ εισαι βλαμμενος
το λεει ξεκαθαρα δες το βιντεο
ολοι οι θανατοι ειται απο τον ιο η χωρις ιο θα καταγραφονται ως θανατοι απο τον ιο
ποσο ποιο ξεκαθαρα θελεις να καταλαβες οτι το δουλεμα πεφτει ψιλο γαζι?
σε ειχα ρωτησει προσφατα μου ειπες οτι εισαι αριστερος δυστυχως απο το σημερινο σου λεγειν εχεις γινει μητσοτακικος
Πού είναι τώρα και οι 'επώνυμοι' που βιάστηκαν να 'κολλήσουν' κουραδοϊό;Τί έγινε,άρχισε να περνάει η μόδα;
Πού είναι τώρα και οι 'επώνυμοι' που βιάστηκαν να 'κολλήσουν' κουραδοϊό;Τί έγινε,άρχισε να περνάει η μόδα;
τυπε νανοτσιπακια σε υγρή μορφή θα έχει?
εσυ εισαι βλαμμενος
το λεει ξεκαθαρα δες το βιντεο
ολοι οι θανατοι ειται απο τον ιο η χωρις ιο θα καταγραφονται ως θανατοι απο τον ιο
ποσο ποιο ξεκαθαρα θελεις να καταλαβες οτι το δουλεμα πεφτει ψιλο γαζι?
σε ειχα ρωτησει προσφατα μου ειπες οτι εισαι αριστερος δυστυχως απο το σημερινο σου λεγειν εχεις γινει μητσοτακικος
Ναι με αρωμα τσιπουρου..τυπε νανοτσιπακια σε υγρή μορφή θα έχει?
φιλε εχουν μαγειρεψει τους νεκρους ωστε ολοι τους ασχετως απο τι παθηση ειχαν μεχρι τον θανατο τους να βγαζουν πιστοποιτικο θανατου ως θανωντα κορονοιουΜα έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί που πεθαναν, θετικοί δεν ήταν στον ιό;
Ανυπολόγιστες οι επιπτώσεις της καραντίνας, και σε κοινωνιολογικό επίπεδο.
Βλέπουμε Και Στο φόρουμ, την ανικανότητα μερικών να λάβουν μια πληροφορία να την επεξεργαστούν, και να βγάλουν λογικά συμπεράσματα.
Ενός λεπτού σιγής για αυτά τα θύματα της καραντίνας. :'(
φιλε εχουν μαγειρεψει τους νεκρους ωστε ολοι τους ασχετως απο τι παθηση ειχαν μεχρι τον θανατο τους να βγαζουν πιστοποιτικο θανατου ως θανωντα κορονοιου
το γιατι το γνωριζουν οι ιδιοι
Γιώργος Ξύδης
αστο να παει
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όποιος είναι θετικός στον κορωνοιο και πεθάνει τον καταγράφουν ως θύμα του κορωνοιου. Και αυτό ισχύει και στις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Ήδη από την αρχή της πανδημίας το συζητούσαμε και σε αυτό το νήμα αρκετές σελίδες πίσω πως μπορούν να ξέρουν ότι αυτοί που πεθαίνουν, πεθαίνουν λόγω κορωνοιου ή λόγω υποκειμένου νοσήματος. Ένας 90χρονος που πεθαίνει και είναι θετικός στον κορωνοιο και έχει χίλια δυο υποκείμενα νοσήματα μπορεί να είχε 10% πιθανότητες να ζήσει. Με τον κορωνοιο οι πιθανότητες μειώθηκαν και άλλο, μέχρι που πέθανε. Αυτόν τον μετράνε σαν θύμα του κορωνοιου (και σωστά κατά τη γνώμη μου).φιλε εχουν μαγειρεψει τους νεκρους ωστε ολοι τους ασχετως απο τι παθηση ειχαν μεχρι τον θανατο τους να βγαζουν πιστοποιτικο θανατου ως θανωντα κορονοιου
το γιατι το γνωριζουν οι ιδιοι
Οτι καταρρεει ο Μητσοτακης τύπεμα γιατί, είμαι πολύ περίεργος να δω τι άλλο κατάλαβες απ το συγκεκριμένο βίντεο.
Οπως καποτε το δημοψηφισμα του 2015, ετσι και τωρα η πανδημια μας δινει την ευκαιρια να βγαζουμε συμπερασματα για την αντιληψη ορισμενωνβλαμμένος είσαι; ο εισαγγελέας που κολλάει;
παιδιά, μετά από δυο μήνες πανδημίας, κάποιοι αποδείξατε ότι έχετε αντίληψη μικρού παιδιού και δεν αντιλαμβάνεστε απλά πράγματα. δεν χρειάζεται καθημερινή επιβεβαίωση.