Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τζονυ

ζουμε μερες 1993 λιγο πριν τις εθνικες εκλογες

με το ξεκινημα σε κυνηγητα στην νεολαια εχουν χασει οριστικα το παιχνιδι

Καλυτερα κοροιδοιο παρα τον ΚΟΥΛΗνοιο

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.407
Πόντοι
1.056
εσυ εισαι βλαμμενος

το λεει ξεκαθαρα δες το βιντεο

ολοι οι θανατοι ειται απο τον ιο η χωρις ιο θα καταγραφονται ως θανατοι απο τον ιο

ποσο ποιο ξεκαθαρα θελεις να καταλαβες οτι το δουλεμα πεφτει ψιλο γαζι?

σε ειχα ρωτησει προσφατα  μου ειπες οτι εισαι αριστερος  δυστυχως απο το σημερινο σου λεγειν εχεις γινει μητσοτακικος
Μα έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί που πεθαναν, θετικοί δεν ήταν στον ιό;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πού είναι τώρα και οι 'επώνυμοι'  :vomit: που βιάστηκαν να 'κολλήσουν' κουραδοϊό;Τί έγινε,άρχισε να περνάει η μόδα;

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Ανυπολόγιστες οι επιπτώσεις της καραντίνας, και σε κοινωνιολογικό επίπεδο.
Βλέπουμε Και Στο φόρουμ, την ανικανότητα μερικών να λάβουν μια πληροφορία να την επεξεργαστούν, και να βγάλουν λογικά συμπεράσματα.
Ενός λεπτού σιγής για αυτά τα θύματα της καραντίνας.  :'(

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
εσυ εισαι βλαμμενος

το λεει ξεκαθαρα δες το βιντεο

ολοι οι θανατοι ειται απο τον ιο η χωρις ιο θα καταγραφονται ως θανατοι απο τον ιο

ποσο ποιο ξεκαθαρα θελεις να καταλαβες οτι το δουλεμα πεφτει ψιλο γαζι?

σε ειχα ρωτησει προσφατα  μου ειπες οτι εισαι αριστερος  δυστυχως απο το σημερινο σου λεγειν εχεις γινει μητσοτακικος

μάλιστα λοιπόν, από το βίντεο αυτό εσύ κατάλαβες ότι το δούλεμα πάει σύννεφο και ζητάς να επέμβει εισαγγελέας... επειδή το βίντεο είναι 7 λεπτών και λέγονται και άλλα, εξήγησέ μας τι κατάλαβες για το R1 και το Rt και για ποιον λόγο καταφέραμε ως χώρα να μπορούμε να τα εκτιμήσουμε καλύτερα απ ότι στην Γερμανία.  

με είχες ρωτήσει και σου είχα απαντήσει ότι δεν είμαι δεξιός και επαναλαμβάνω το ίδιο και τώρα.

εγώ πάντως κάποια στιγμή που γκρίνιαζες ότι τα έκαναν όλα σκατά και έβριζες τον Κικίλια, σε είχα ρωτήσει τι έπρεπε να έχει γίνει, την δεν έγινε σωστά και τι θα άλλαζες. απάντησες ότι έπρεπε να είναι άλλος στην θέση του Κικίλια. Αυτό και τίποτα άλλο. Γκρίνια χωρίς λόγο και χωρίς καμία πρόταση. Αρνητισμός, φθόνος και συνωμοσιολογία.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μα έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί που πεθαναν, θετικοί δεν ήταν στον ιό;
φιλε  εχουν μαγειρεψει τους νεκρους ωστε ολοι τους ασχετως απο τι παθηση ειχαν μεχρι τον θανατο τους  να βγαζουν πιστοποιτικο θανατου ως θανωντα κορονοιου

το γιατι το γνωριζουν οι ιδιοι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γιώργος Ξύδης

αστο να παει  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Ανυπολόγιστες οι επιπτώσεις της καραντίνας, και σε κοινωνιολογικό επίπεδο.
Βλέπουμε Και Στο φόρουμ, την ανικανότητα μερικών να λάβουν μια πληροφορία να την επεξεργαστούν, και να βγάλουν λογικά συμπεράσματα.
Ενός λεπτού σιγής για αυτά τα θύματα της καραντίνας.  :'(

Αυτοί τύπε και προ κορονοιού έτσι ήταν, απλά αυτό τους αποτελείωσε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
φιλε  εχουν μαγειρεψει τους νεκρους ωστε ολοι τους ασχετως απο τι παθηση ειχαν μεχρι τον θανατο τους  να βγαζουν πιστοποιτικο θανατου ως θανωντα κορονοιου

Χωρίς να έχουν προσβληθεί από κορονοιό;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.407
Πόντοι
1.056

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όποιος είναι θετικός στον κορωνοιο και πεθάνει τον καταγράφουν ως θύμα του κορωνοιου. Και αυτό ισχύει και στις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Ήδη από την αρχή της πανδημίας το συζητούσαμε και σε αυτό το νήμα αρκετές σελίδες πίσω πως μπορούν να ξέρουν ότι αυτοί που πεθαίνουν, πεθαίνουν λόγω κορωνοιου ή λόγω υποκειμένου νοσήματος. Ένας 90χρονος που πεθαίνει και είναι θετικός στον κορωνοιο και έχει χίλια δυο υποκείμενα νοσήματα μπορεί να είχε 10% πιθανότητες να ζήσει. Με τον κορωνοιο οι πιθανότητες μειώθηκαν και άλλο, μέχρι που πέθανε. Αυτόν τον μετράνε σαν θύμα του κορωνοιου (και σωστά κατά τη γνώμη μου).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
βλαμμένος είσαι; ο εισαγγελέας που κολλάει;

παιδιά, μετά από δυο μήνες πανδημίας, κάποιοι αποδείξατε ότι έχετε αντίληψη μικρού παιδιού και δεν αντιλαμβάνεστε απλά πράγματα. δεν χρειάζεται καθημερινή επιβεβαίωση. 
Οπως καποτε το δημοψηφισμα του 2015, ετσι και τωρα η πανδημια μας δινει την ευκαιρια να βγαζουμε συμπερασματα για την αντιληψη ορισμενων

Και ω του θαυματος, ειναι οι ιδιοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom