Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Εμενα οι στατιστικες αλχημειες δε μου αρεσουν. Θα επρεπε ο γιατρος να κρινει αν ο ασθενης κατεληξε απο covid ή απο το υποκειμενο και να συμπληρωνει αντιστοιχα αντι να υπαρχει ανωθεν εντολη ολοι να περνανε ως covid deaths ακομα και αν δε φταιει ο covid κατα παραδοχη τους. Το να λεει ο Τσιοδρας οτι ο αλλος πεθανε απο εγκεφαλικη αιμορραγια και τον περασανε covid -και οτι αυτο μας δινει ακριβεστερη εικονα- ενταξει καπου το τερματισαν.ο Leclerk -που με πηρε από τα μουτρα σε προηγουμενη αναρτηση- έχει δικιο.
Ειναι θεμα το πως καταχωρουν τους νοσουντες/θύματα.
Ετσι όπως το λεει όμως ο Τσιοδρας είναι πρόκληση.
Εδω δεν ε΄γινε ο πανικος που έγινε στην Ιταλία και αλλου γι΄αυτό μενουμε με την απορία και με το θυμό αν όλο αυτό χρειαζόταν.
Κατι μου λέει πως ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.
Θα κάνουμε ότι κάνει και η Γερμανία με την Lufthansa, η Γαλλία και η Ολλανδία με τις Air France και KLM. Βοήθεια μέσω κρατικών δανείων και νομοθετικών εξυπηρετήσεων.
Θα αντιγράψουμε τους μεγάλους. Τα δάνεια θα αποπληρωθούν στο μέλλον.
Το μόνο που δεν θα κάνουμε, πιστεύω, είναι να την κρατικοποιήσουμε. Το παρελθόν είναι νωπό. Και διδάσκει….
Και την easyJet ποιός θα την εξυπηρετήσει τύπε; Την Ryanair;
Οι μεγάλοιγραφειοκράτες των Βρυξελλώνθα πρέπει ν' αποφασίσουν. Ή θα γίνουμε ελεύθερη οικονομία, ή Σοβιετία.
ο Leclerk -που με πηρε από τα μουτρα σε προηγουμενη αναρτηση-
Φιλαράκι ειλικρινα δε ξερω.Εμενα οι στατιστικες αλχημειες δε μου αρεσουν. Θα επρεπε ο γιατρος να κρινει αν ο ασθενης κατεληξε απο covid ή απο το υποκειμενο και να συμπληρωνει αντιστοιχα αντι να υπαρχει ανωθεν εντολη ολοι να περνανε ως covid deaths ακομα και αν δε φταιει ο covid κατα παραδοχη τους.
Το να λεει ο Τσιοδρας οτι ο αλλος πεθανε απο εγκεφαλικη αιμορραγια και τον περασανε covid -και οτι αυτο μας δινει ακριβεστερη εικονα- ενταξει καπου το τερματισαν.
Αμα το θεωρει ετσι, τοτε να το κανει και οπως οι αμερικανοι που τους θεωρουν ολους οσους εισαγονται στο νοσοκομειο ως suspected covid και αμα πεθαινουν να τους γραφουν presumed covid deaths. Ανεβαινουν τα νουμερα καλυτερα ετσι
No problem, μύστη μουSorry bro, εν τη ρύμη του λόγου, δεν έγινε εσκεμμένα.
Το να λεει ο Τσιοδρας οτι ο αλλος πεθανε απο εγκεφαλικη αιμορραγια και τον περασανε covid -και οτι αυτο μας δινει ακριβεστερη εικονα- ενταξει καπου το τερματισαν.
Εντωμεταξυ Αμερικη μετρανε ως εξης. Οτιδηποτε εισερχεται στο νοσοκομειο ειναι αυτοματως presumed covid case. Οτιδηποτε πεθανει στο νοσοκομειο (εφοσον δεν εχει γινει test και βγει αρνητικο), ειναι αυτοματως presumed covid death.
Μαλακια έκανε, ετσι όπως το είπε είναι πρόκληση.Δεν τον «περάσανε», νοσούσε ήδη από Covid-19
Συγκέντρωση συρι-ζώων. Μάντρωμα όλους στα Εξάρχεια , χτίζουμε κάθε είσοδο - έξοδο κι αφήνουμε ένα check point charlie…
Αυτό που ξερω εγώ από πανεπιστημιακό γιατρό -με ερευνητικο εργο κτλ, γιατράρα με αρχιδια οχι μαλακιες- έιναι πως πριν έρθει ακόμη στην Ευρώπη αυτό το ρημάδι μου είπε "προσεχε έρχεται ε΄νας ιος από την κινα δε ξερουμε πολλά γι αυτόν, μη πηγαινεις σε πολυσυχναστους χωρους"
Άμα έγινε η καραντίνα τον παιρνω τηλ του λέω "τι γινεται τώρα;" μου λέει αυτό που φοβόμαστε είναι μηπως κάνει κάποια μετάλλαξη -[size=15pt]έκανε 2 μεταλλάξεις και μάλιστα στην Αμερική ο ιος είναι πιο δολοφονικός γιατί μεταλλάχτηκε[/size].
όχι τύπεΓιαυτους εδω ισχυουν τα ιδια ή μονο για Συριζαιους;
Ρε μουνόπανο Καβουρίδη, δεν βαρέθηκες να λες ψέμματα;
Που γίνεται αυτό ρε σκουπίδι;
Πρώτα απ' όλα δεν μπορεί να γίνεται γιατί η κάθε πολιτεία και το κάθε νοσοκομειακό σύστημα έχει τους δικούς της κανόνες.
Ρε μουνί της λάσπης πες μας με αποδείξεις ένα νοσοκομείο όπου γίνεται εισαγωγή κάποιου με τραυματισμό από πυροβόλο όπλο και τον καταγράφουν ως πιθανό πάσχοντα με Covid-19.
Γαμημένο σκουπίδι.
Συγκέντρωση συρι-ζώων. Μάντρωμα όλους στα Εξάρχεια , χτίζουμε κάθε είσοδο - έξοδο κι αφήνουμε ένα check point charlie…
όχι τύπε
αυτοί έχουν αυτό το έξτρα γονίδιο των Ελλήνων και δεν θα πάθουν τίποτα
Βάλε κ μια φωτό με άναρχοχριστιανούς.. :S :S :SΓιαυτους εδω ισχυουν τα ιδια ή μονο για Συριζαιους;