You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Άκουσε κανένας απόψε τον Τσιόρδα να λέει ότι:
"καταγράφαμε τον Κορωνοιό για αιτία θανάτου σε όποιον πέθαινε από άλλη αιτία"
Τώρα το έμαθες εσύ; Ήταν γνωστό από την αρχή και το έχουμε γράψει κι εδώ πολλές φορές.
Δεν γίνονται νεκροψίες σε όσους έχουν τον ιό. Οι θάνατοι που ανακοινώνονται είναι ασθενών που είχαν την νόσο Covid-19. Για αυτό και τα στατιστικά μας θεωρούνται αξιόπιστα σε αντίθεση με Γερμανία και Σουηδία που μπορεί να πει κάποιος πως "κρύβουν" θανάτους με αυθαίρετα συμπεράσματα.
The-Sex-Pistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Σου είπα να μου πεις ολες τις χώρες που πήραν μέτρα. Δεν μπορείς, διότι είναι η συντριπτική πλειοψηφία και δεν μπορεις φυσικά να τις ξέρεις απέξω.Εσυ δλδ εμπιστευεσαι τις Ελληνικες κυβερνησεις?
Να σου πω και χωρες με ιδια μετρα οπως εμεις..ιταλια,ισπανια.. βασικα εμεις καναμε αντιγραφη τα μετρα απο αυτους.
για πεσμου τι αποτελεσματα ειχε σε αυτους..
Ενώ την σύντομη απάντηση Σουηδία και την Λευκορωσία είναι πιο βατή.
Τι μέτρα θα παρθούν τους επόμενους μήνες θα το δούμε. Δεν μπορείς να ζητάς να είχαμε πάρει τέτοια μέτρα, χωρίς να έχουμε έτοιμο σύστημα υγείας χωρίς σχέδιο η τίποτα.
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Άκουσε κανένας απόψε τον Τσιόρδα να λέει ότι:
"καταγράφαμε τον Κορωνοιό για αιτία θανάτου σε όποιον πέθαινε από άλλη αιτία"
Το 99.9% ειχαν υποκειμενα νοσηματα ετσι ονομασανε καρκινους ανακοπες κλπ
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Και την ολυμπιακη η δεξια του δροσερου την κρατικοποιησε
Μην ξεχνιομαστε
Και την βρήκε ο Αντρέας σαν ευκαιρία να διορίζει συνεχώς αχρήστους αφισοκολλητές λαμόγια που μοίραζαν «εξόρμηση» … και την χρεοκόπησε…
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Και την βρήκε ο Αντρέας σαν ευκαιρία να διορίζει συνεχώς αχρήστους αφισοκολλητές λαμόγια που μοίραζαν «εξόρμηση» … και την χρεοκόπησε…
Ετσι ετσι
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Πως προεκυψε παγκοσμιως βεβαιοτητα, ειδικα την εποχη που ξεκινησε η καραντινα οτι ο ιος πληττει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ;
Και πολυ πριν την καραντινα υπηρχαν στοιχεια για τα δημογραφικα του ιου:
Τα δεδομενα σχετικα με τον ποιους πληττει (περισσοτερο τους αντρες, περισσοτερο τους ηλικιωμενους) δεν ανατραπηκαν ποτε.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ετσι ετσι
Ονειρα γλυκα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.160
- Πόντοι
- 3.346
Δυστυχως φιλε δεν υπαρχει κανενα σχεδιο στην Ελλαδα.Σου είπα να μου πεις ολες τις χώρες που πήραν μέτρα. Δεν μπορείς, διότι είναι η συντριπτική πλειοψηφία και δεν μπορεις φυσικά να τις ξέρεις απέξω.
Ενώ την σύντομη απάντηση Σουηδία και την Λευκορωσία είναι πιο βατή.
Τι μέτρα θα παρθούν τους επόμενους μήνες θα το δούμε. Δεν μπορείς να ζητάς να είχαμε πάρει τέτοια μέτρα, χωρίς να έχουμε έτοιμο σύστημα υγείας χωρίς σχέδιο η τίποτα.
Απο τα λεγομενα τους τοσο καιρο φαινεται οτι δεν ξερουν τι τους γινεται και απλα ακολουθουν και αντιγραφουν οτι κανουν αλλες χωρες..δλδ το εχω ξαναπει αν ηταν ενα δωδεκαχρονο στο τιμονι της χωρας και το λεγαν πριν κανα διμηνο τι μετρα να παρουμε για την πανδημια..και του ελεγα η εβλεπε οτι η εξω τα κλεισαν ολα..ε και αυτο θα ελεγε κλειστε τα κι εσεις.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Θα κάνουμε ότι κάνει και η Γερμανία με την Lufthansa, η Γαλλία και η Ολλανδία με τις Air France και KLM. Βοήθεια μέσω κρατικών δανείων και νομοθετικών εξυπηρετήσεων.
Θα αντιγράψουμε τους μεγάλους. Τα δάνεια θα αποπληρωθούν στο μέλλον.
Το μόνο που δεν θα κάνουμε, πιστεύω, είναι να την κρατικοποιήσουμε. Το παρελθόν είναι νωπό. Και διδάσκει….
Οι μεγαλοι, τυπε, εχουν λεφτα και δανειζουν εμας που ειμαστε φαληρισμενοι. Και αφου εχουν λεφτα να δαπανουν μεχρι και για ξενα κρατη οπως η ελλαδα, σωζουν και τους αερομεταφορεις τους.
Εσυ, ως ελλαδα, που παιρνεις δανεικα απ'τους ξενους και ακομα τους χρωστας 100αδες δις στον EFSF, πως ακριβως θα τους αντιγραψεις αφου δεν εχεις φραγκο? Δε γινεται να αντιγραψεις τιποτα.
Οσον αφορα την εταιρια, η εταιρια εχει assets. Ας βγει να πουλησει αεροπλανα για να εχει cashflow να περασει τους επομενους μηνες ή ας τα ενεχυριασει να παρει ενυποθηκα δανεια. Το κρατος δεν ειναι τραπεζα-δανειστης.
Ακομα και να κλεισει η εταιρια, στα αρχιδια μας. Θα βρεθει καποιος αλλος οταν τα asset της βγουν στο σφυρι, θα τα παρει, θα προσλαβει πιλοτους, αεροσυνοδους κτλ που δουλευαν παλαιοτερα στην aegean και θα ανοιξει μια νεα εταιρια που θα εχει ενα αλλο ονομα. Αυτο γινεται με ολες τις επιχειρησεις που κλεινουν.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ονειρα γλυκα
Κ πρασινα????
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Αυτό που ξερω εγώ από πανεπιστημιακό γιατρό -με ερευνητικο εργο κτλ, γιατράρα με αρχιδια οχι μαλακιες- έιναι πως πριν έρθει ακόμη στην Ευρώπη αυτό το ρημάδι μου είπε "προσεχε έρχεται ε΄νας ιος από την κινα δε ξερουμε πολλά γι αυτόν, μη πηγαινεις σε πολυσυχναστους χωρους"
Αυτό μου το είπε Γενάρη.
Άμα έγινε η καραντίνα τον παιρνω τηλ του λέω "τι γινεται τώρα;" μου λέει αυτό που φοβόμαστε είναι μηπως κάνει κάποια μετάλλαξη -έκανε 2 μεταλλάξεις και μάλιστα στην Αμερική ο ιος είναι πιο δολοφονικός γιατί μεταλλάχτηκε.
Τώρα μου λεει μην ανησυχεις, απ' το φθινώπορο θα δούμε τι θα γίνει.
Δε του αρέσει η ιδέα του μαζικού εμβολιασμού παρα ΜΟΝΟ για μεγάλες ηλικιες.
Ελπίζει σε κάποιο χάπι.
Αυτό μου το είπε Γενάρη.
Άμα έγινε η καραντίνα τον παιρνω τηλ του λέω "τι γινεται τώρα;" μου λέει αυτό που φοβόμαστε είναι μηπως κάνει κάποια μετάλλαξη -έκανε 2 μεταλλάξεις και μάλιστα στην Αμερική ο ιος είναι πιο δολοφονικός γιατί μεταλλάχτηκε.
Τώρα μου λεει μην ανησυχεις, απ' το φθινώπορο θα δούμε τι θα γίνει.
Δε του αρέσει η ιδέα του μαζικού εμβολιασμού παρα ΜΟΝΟ για μεγάλες ηλικιες.
Ελπίζει σε κάποιο χάπι.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό που διαφημίζουν τα κανάλια και οι δήμαρχοι τις απολυμάνσεις των σχολείων είναι το νέο ανέκδοτο που ήρθε να προστεθεί στη συλλογή με τα ανέκδοτα του κορωνοϊού. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ψεκάζουν για απολύμανση τις σχολικές αίθουσες που είναι εδώ και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Πεθανε ο αλλος απο εγκεφαλικη αιμορραγια και τον εβαλε ως θυμα covid. Γαμησε ο Τσιοδρας
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Δεν είπα πάει η Επένδυση. Επεσήμανα ότι οι μπουλντόζες θα έμπαιναν μέσα στο Ελληνικό στο τέλος τους έτους 2019 κι ότι δεν έχουν μπει ακόμα. Η Πανδημία άρχισε να θεωρείται ως τέτοια στις 11.03.2020, υπήρχε αρκετός καιρός να αρχίσουν οι μπουλντόζες τη δουλειά τους, πριν από αυτή την ημερομηνία. Κορονοϊός: Πανδημία ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πηγή
Ίσως κόλλησαν COVID-19 και οι μπουλντόζες τύπε, ποιός ξέρει;
Ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αυτό που διαφημίζουν τα κανάλια και οι δήμαρχοι τις απολυμάνσεις των σχολείων είναι το νέο ανέκδοτο που ήρθε να προστεθεί στη συλλογή με τα ανέκδοτα του κορωνοϊού. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ψεκάζουν για απολύμανση τις σχολικές αίθουσες που είναι εδώ και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
Καλα,κ σε κτεο κ κομμωτηρια το δα αυτο
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
ο Leclerk -που με πηρε από τα μουτρα σε προηγουμενη αναρτηση- έχει δικιο.Πεθανε ο αλλος απο εγκεφαλικη αιμορραγια και τον εβαλε ως θυμα covid.
Γαμησε ο Τσιοδρας
Ειναι θεμα το πως καταχωρουν τους νοσουντες/θύματα.
Ετσι όπως το λεει όμως ο Τσιοδρας είναι πρόκληση.
Εδω δεν ε΄γινε ο πανικος που έγινε στην Ιταλία και αλλου γι΄αυτό μενουμε με την απορία και με το θυμό αν όλο αυτό χρειαζόταν.
Κατι μου λέει πως ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
και σύζυγο βρήκε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36