pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Ειδικα για τα σουπερ μαρκετ που παω τακτικά,αναγκαστικα...
ΑΦΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ...
ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ
Ειδικα για τα σουπερ μαρκετ που παω τακτικά,αναγκαστικα...
ΑΦΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ...
Σύμφωνοι, συνήθως δεν παρατηρούνται αυτές οι παρενέργειες στις μελέτες. Ανησυχίες για τις παρενέργειες υπάρχουν λόγω του τρόπου λειτουργίας του εμβολίου. Τις ανησυχίες αυτές τις εκφράζουν και τις μελετούν επιστήμονες, όχι εγώ, γι αυτό παρέθεσα το άρθρο.HCS - Harvard Computer Society
Οι πηγές που παραθέτει αναφέρει concerns όχι αποδεδειγμένα πράγματα. Μάλιστα, οι πηγες του συγκεκριμένου άρθρου αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για σοβαρές παρενέργειες.
εγω αναφερομαι σε αυτον τον πινακα που λεει 290.000-650.000 καθε χρονο, ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ.ΓΚΑΟΥ, η γρίπη φέτος έχει 250.000-500.000 νεκρούς φέτος
νικ
προσσπαθεις να πεισεις ενα μητσοτακικο γιουσουφακι οτι τα πραγματα ειναι αλλιως και οχι οπως τα λενε αυτοι
αστο δεν μπορεις να κανεις τιποτα για δαυτον
Ναι ρε τύπε, μπροστά στη Wiki τι να πουν οι επιστήμονες όλου του κόσμου.
Long-term persistence of plasmid DNA and foreign gene expression in mouse muscle.
The injection of plasmid DNA in mouse muscle results in lifelong persistence of DNA, gene expression, and humoral response.
Detection of integration of plasmid DNA into host genomic DNA following intramuscular injection and electroporation.
καλη ιδεα να εχουμε επιπεδα αυξητικης ορμονης και τεστοστερονης εφ ορου ζωης ΑΛΛΑ"Εμβόλια" DNA (No2)
Στο εμβόλιο DNA σου βάζουν μέσα στα κύτταρα ένα κομμάτι ξένου DNA. Μελέτες δείχνουν ότι αυτό μένει εκεί και λειτουργεί για πολλά χρόνια:
Με τον σωστό τρόπο εμβολιασμού, αυτό μπορεί να ενσωματώνεται στο DNA του εμβολιαζομένου και δε φεύγει ποτέ:
Αυτό το κομματάκι παράγει τις δικές του πρωτεϊνες. Μπορούμε άραγε να το βάλουμε να παράγει οτιδήποτε (π.χ. ορμόνες) εφ όρου ζωής
Επίσης αφού αναλύθηκαν οι αστοχίες της πρόσφατης μελέτης Ιωαννίδη να ενημερώσω ότι επανήλθε με αναθεωρημένη εκδοχή της, εδώ η τοποθέτηση του.
Σαν πολλούς νομπελίστες και πριμαντόνες ερευνητές έχει το στρατόπεδο των αντικαραντινάκιδων :
τυπεΝαι ρε τύπε, μπροστά στη Wiki τι να πουν οι επιστήμονες όλου του κόσμου.
Ξανάριξα μια ματιά στην μελέτη της 16ης Μάρτη του του imperial και του αγαπημένου παιδιού τον καραντινάκιδων Dr Lockdown Neil Ferguson ...
Από εκεί προκύπτει το εξής αποκαλυπτικό που πολύ απλά τινάζει στον αέρα κάθε ίχνος εγκυρότητας της συγκεκριμένης μελέτης, με την ύστερη γνώση του σήμερα, βάσει των πραγματικών επιδημιολογικών δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι τύποι προέβλεπαν βάσει του πλέον αυστηρού σεναρίου περιοριστικών μέτρων (μπλέ καμπύλη - το τι περιλαμβάνει αναλύεται διεξοδικότερα στην ίδια την μελέτη) γραμμική αύξηση της καμπύλης κατειλημμένων κρεββατιών ΜΕΘ για διάστημα ~2.2 μηνών μετά την έναρξη λήψης μέτρων (υποθετικό σημείο έναρξης 20 Απρίλη στην μελέτη τους).
Τα πραγματικά δεδομένα φορτίου των ΜΕΘ όμως, που τους διαψεύδουν πλήρως, δείχνουν κάμψη στον αριθμό των κρεββατιών covid μόλις ~0.7 Μήνες μετά την λήψη των μέτρων καραντίνας (πραγματικό σημείο έναρξης 23 Μάρτη).
https://[URL unfurl="true"]www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2020/05/NINTCHDBPICT000580600899.jpg[/img[/URL]]
Το εάν επρόκειτο για εσφαλμένες παραδοχές και υποθέσεις εργασίας ή λάθος στο ίδιο το υπολογιστικό μοντέλο ΔΕΝ το ξέρουμε - μας είναι όμως αδιάφορο ως προς το τελικό αποτέλεσμα αφού οδηγεί σε απόκλιση [b]-68%[/b] στην ακρίβεια πρόβλεψης της μελέτης τους και άρα πρακτικά την ακυρώνει ως εργαλείο λήψης αποφάσεων.
Η συγκεκριμένη σύγκριση είναι απολύτως σωστή αν και χονδροειδής (δεδομένης της γραμμικότητας στην βαθμονόμηση των αξόνων αρκεί να κοιτάξει κανείς την απόσταση μεταξύ του χρόνου έναρξης λήψης μέτρων, καθ υπόθεση και πραγματικών, και κορύφωσης της χρονοσειράς, εστιαζόμενος στο σχήμα της καμπύλης) και καταδεικνύει την γελοιότητα διατύπωσης προβλέψεων με αξιώσεις επιστημοσύνης από στατιστικά μοντέλα του κώλου είτε αυτά προέρχονται από το στρατόπεδο των καραντινάκιδων είτε τον αντι-καραντινάκιδων ενόσω υπάρχει σωρεία άγνωστων παραμέτρων.
Οι γνώσεις που απαιτούνται για να κάνει κανείς την συγκεκριμένη σύγκριση είναι δε στοιχειώδεις - τόσο στοιχειώδεις που αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν τύποι όπως ο Ferguson ή ο Ιωαννίδης να έχουν μούτρα να εμφανίζονται μετά τον προγνωστικό όλεθρο που υπέστησαν στα ΜΜΕ με ύφος πανεπιστήμονα ...
[/quote]
Περυσινά, ξινά σταφύλια.
[URL unfurl="true"]https://www.newscientist.com/article/2238578-uk-has-enough-intensive-care-units-for-coronavirus-expert-predicts/[/URL]
Νταξ, βέβαια φτιάξαν και το Nightingale σε χρόνο ρεκόρ οπότε χαλάρωσαν λίγο.
Σε ότι έχει να κάνει δε με τις ανακριβείς προβλέψεις Ιωαννίδη - έχω διαβάσει ένα μέρος της κριτικής που του ασκήθηκε, από μεθοδολογικής άποψης φαίνεται δικαιολογημένη, ενώ κάποιες από τις προβλέψεις του πχ για τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στις ΗΠΑ ήταν για τα πανηγύρια - έψαξα για πλάκα να βρω τον βίο και την πολιτεία του εγγλέζου ευαγγελιστή καραντινάκια Neil Ferguson.
Διακινείται λοιπόν στο διαδίκτυο από διάφορα sites (δεν ξέρω ποιο ήταν το αρχικό) η εξής λίστα ερωτήσεων που εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει δημοσιογράφο να τον ρωτάει και που μάλλον βγάζει και τα δικά του άπλυτα στην φόρα.
Όπως έχω ξαναγράψει το ζήτημα του ιού είναι πλέον πολλαπλάσια πολιτικό από ότι επιστημονικό και με τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις να οργανώνουν πολέμους προπαγάνδας η αλήθεια για το θέμα πιθανότατα δεν θα μαθευτεί ποτέ.
ο ιδιος πινακας συνεχιζει να υπαρχει στην wikipaedia ΑΛΛΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΓΡΙΠΗ
καλη ιδεα να εχουμε επιπεδα αυξητικης ορμονης και τεστοστερονης εφ ορου ζωης ΑΛΛΑ
οταν πχ δοκιμαζεται στην πραξη, σαν παραδειγμα σου αναφερω την τελομεραση, που προσθετει τελομερικες ακολουθειες στο DNA, ακολουθειες που εξαντλουνται στα κυτταρα μας οσο γερναμε και προσθετονται στα γενετικα κυτταρα ωστε να εχει "αποθεμα" το καινουριο παιδι.
Έχεις πουθενά πρόχειρες τις πηγές για αυτό; (αν δε βαριέσαι)ε τοτε λοιπον αντι να φτιαχτουν αιωνια νεα κυτταρα , τελικα στα πειραματα φτιαχθηκαν κυτταρα που αναπαραγονται σαν τρελα δηλαδη καρκινικα
Σωστά.
Εγώ σκέφτηκα ότι αυτό το εμβόλιο μπορεί πολύ εύκολα να έχει μέσα "δωράκια" (κατά λάθος - εξεπίτηδες) που θα σε ακολουθούν για πάντα.