jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ένα pet για να γελάμε , είσαι !
Λαδακη
Ενα pet για petαμα
Μιας χρησης
Ένα pet για να γελάμε , είσαι !
Τελος παντων το θεμα δεν βγαζει πουθενα, καλο ειναι τουλαχιστον απο τωρα και στο εξης, εστω και με την απειλη του 150ευρου, να μαθουμε να σεβομαστε τον αλλο και να φοραμε μασκα και γαντια στο σουπερ μαρκετ και στα ΜΜΜ. Και στα καναλια να μπουν καποια σποτακια για την σωστη χρηση της μασκας.
Με χαρά βλέπω τους γραφικούς αμόρφωτους που μέχρι πριν ένα μήνα διακήρυτταν ότι οποιαδήποτε μάσκα πλήν της >Ν95 είναι απολύτως περιττή να υποστηρίζουν πλέον ότι ακόμα και οι αυτοσχέδιες μάσκες αποτελούν τρόπο περιορισμό της μετάδοσης που θα πρέπει να εφαρμόζεται.
ΤΟΣΟ γελοίοι ...
Κι αμα μαζευτουν ολοι οι Ναυαρχοι την ιδια ωρα στο σουπερ μαρκετ;Ρε γιατρε, το ιδιο δεν ισχυε μεχρι σημερα?Τον ιδιο κινδυνο δεν ειχες?Τι άλλαξε,πες μου κι εγω θα συμφωνησω...
Edit: Και η μασκα προφυλασσει ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ετσι λενε...
Με τη σωστη χρηση τους αν εχεις τον ιο δεν τον αφηνεις σε χειρολαβες, η, οπου αλλου πιανουν και οι αλλοι.Πως ακριβώς βοηθανε τα γάντια;
Και ξαναλεω:Κι αμα μαζευτουν ολοι οι Ναυαρχοι την ιδια ωρα στο σουπερ μαρκετ;
Ρε γιατρε, το ιδιο δεν ισχυε μεχρι σημερα?Τον ιδιο κινδυνο δεν ειχες?Τι άλλαξε,πες μου κι εγω θα συμφωνησω...
Edit: Και η μασκα προφυλασσει ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ετσι λενε...
To oτι ισχυε μεχρι τωρα δεν παει να πει οτι ητανε και το σωστο. Ειδικα εγω, φωναζω δυο μηνες τωρα για τις μασκες.Και ξαναλεω:
Αυτο δεν ισχυε μεχρι σημερα???Αλλαζει κατι στα σουπερ μαρκετ??
Ρε μαγκες δεν κανω πλακα. Αλλα αν καποιος εισηγουταν στην κυβερνητικα σαινια να μπαινουν στο μπου. ισως να μην χρειαζοτανε να μπουμε καν σε καραντινα και λοκ νταουν.
Το νημα αυτο ανοιξε στις 25 Γεναρη. Και βαζω εγω με το φτωχο μυαλο μου. Αν αποφασιζανε εστω και 10-15 μερες αργοτερα, να επιταξουν 10 ξενοδοχεια και να εκδοσουν ταξιδιωτικη οδηγια οτι οποιος ερχοτανε στην Ελλαδα. απο οποιοδηποτε μερος του κοσμου θα επρεπε να μπει σε δεκαπενθημερη αυστηρη καραντινα, δηλ. ελεγχες κατα 100τοις100 τα εισαγωμενα κρουσματα, μηπως δεν χρειαζοτανε λοκ νταουν και καραντινα;
ΥΓ Οσοι πίστεψαν οτι γιναμε ξαφνικά κράτος σοβαρό,χθες διαψεύστηκαν οικτρα.
Το ΠΑΜΕ κατέλυσε κάθε έννοια νομιμότητας.
Αντι να συλληφθούν όλοι επ αυτοφώρω(ίσως και για κακουργήματα),καθώς ΣΜΣ για διαδήλωση δεν προβλέπεται,τους είπανε και μπράβο απο πάνω.
Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα,ο νόμος ανεκαθεν στην Ελλάδα ηταν επιλεκτικός και μεροληπτικός.
Ο εισαγγελέας όμως ετρεξε με περίσσια σπουδή στις κλινικές που σημειώθηκαν κρούσματα.
Μια ζωή μπουρδέλο.
απο καραντινικους vs ανικαραντινικους περασαμε στους μασκοφορους vs αντιμασκοφορους
απιστευτες μαχες
Κατ αρχας ειπα για 10 με 15 ημερες μετα απο τοτε που ανοιξε αυτο το νημα δηλ. γυρω στις 10 με 15 Φλεβαρη και οχι 1 Φλεβαρη. Και δευτερον δεν νομιζω να βρισκοτανε τουριστας που θα δεχοτανε να ερθει στην Ελλαδα και να κατσει 15 μερες καραντινα, δηλ. θα ακυρωνε. Θα ειχες ενα πολυ μεγαλο κοστος σε ακυρωτικα, πιστευω ομως πολυ-πολυ μικροτερο απο αυτο που εχεις τωρα και ολος ο πλανητης τωρα θα σε αποθεωνε που εκανες το 100τοις100 σωστο.Τύπε, τώρα, πραγματικά.
Ας πούμε για ευκολία ότι η πρόταση σου γίνονταν αποδεκτή και από 1 Φεβρουαρίου βάζαμε σε καραντίνα κάθε άφιξη από το εξωτερικό.
Και ας πούμε ότι παίρνουμε για παράδειγμα την Αθήνα. Ξέρεις πόσες αφίξεις εξωτερικού είχαμε τον Φεβρουάριο του 2020;
Θα σου πω εγώ: περίπου 900.000.
Τώρα σου το αφήνω για άσκηση:
Πόσες ξενοδοχειακές κλίνες θα χρειαζόμασταν για να τους μαντρώσουμε όλους αυτούς για 14 μέρες τον καθένα;
Μην πάμε δηλαδή Θεσσαλονίκη, που είχε 220.000 αφίξεις εξωτερικού....