Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Τελος παντων το θεμα δεν βγαζει πουθενα, καλο ειναι τουλαχιστον απο τωρα και στο εξης, εστω και με την απειλη του 150ευρου, να μαθουμε να σεβομαστε τον αλλο και να φοραμε μασκα και γαντια στο σουπερ μαρκετ και στα ΜΜΜ. Και στα καναλια να μπουν καποια σποτακια για την σωστη χρηση της μασκας.

Πως ακριβώς βοηθανε τα γάντια;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Με χαρά βλέπω τους γραφικούς αμόρφωτους που μέχρι πριν ένα μήνα διακήρυτταν ότι οποιαδήποτε μάσκα πλήν της >Ν95 είναι απολύτως περιττή να υποστηρίζουν πλέον ότι ακόμα και οι αυτοσχέδιες μάσκες αποτελούν τρόπο περιορισμό της μετάδοσης που θα πρέπει να εφαρμόζεται.

ΤΟΣΟ γελοίοι ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
Ρε γιατρε, το ιδιο δεν ισχυε μεχρι σημερα?Τον ιδιο κινδυνο δεν ειχες?Τι άλλαξε,πες μου κι εγω θα συμφωνησω...
Edit: Και η μασκα προφυλασσει ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ετσι λενε...
Κι αμα μαζευτουν ολοι οι Ναυαρχοι την ιδια ωρα στο σουπερ μαρκετ; :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
κανονικα και λογικα πρεπει να φοραν ολοι και οπουδηποτε μασκα διοτι απο καπου ειχα δει οτι αν φοραν και οι δυο μασκα τοτε μειωνεται στο 75 τοις εκκατο η μεταδοση του ιου ΑΡΑ θα επρεπε η κυβερνηση να το θεσπισει σα νομο για να εχουμε το κεφαλι μας ηρεμο αν και ειμαι αντιθτως με τα μετρα αλλα αφου πορευομαστε ετσι τοτε απλα επρεπε να υποχρεωσει ολους τους πολιτες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
https://[URL unfurl="true"]www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2018/02/apokriatikes-maskes-1280x720.jpg[/img[/URL]]

Αυτη η μασκα κανει ;;

Για τους φευγατους μασκαραδες

:HappyBounce_4K8GSO:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.928
Πόντοι
25.186
Συμφωνα με τις επίσημες ανακοινωσεις,τα μετρα ισχύουν μεχρι 4 Μαίου.

Δηλαδή από 5 Μάιου ειναι ελεύθερη η κυκλοφορία.

Ολοι ομως μιλάνε για ανοιγμα μαγαζιών και ελευθερη κυκλοφορία από Δευτερα 4 Μαίου.

Τι ισχύει τελικά?

ΥΓ Οσοι πίστεψαν οτι γιναμε ξαφνικά κράτος σοβαρό,χθες διαψεύστηκαν οικτρα.

Το ΠΑΜΕ κατέλυσε κάθε έννοια νομιμότητας.

Αντι να συλληφθούν όλοι  επ αυτοφώρω(ίσως και για κακουργήματα),καθώς ΣΜΣ για διαδήλωση δεν προβλέπεται,τους είπανε και μπράβο απο πάνω.

Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα,ο νόμος ανεκαθεν στην Ελλάδα ηταν επιλεκτικός και μεροληπτικός.

Ο εισαγγελέας όμως ετρεξε με περίσσια σπουδή στις κλινικές που σημειώθηκαν κρούσματα.

Μια ζωή μπουρδέλο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
Και κατι αλλο. Καποια νησια που δεν εχουν κρουσματα, και με το δεδομενο οτι ισχυει η απαγορευση μετοικησης, γιατι δεν τα αφηνει ελευθερα οσον αφορα τις εμπορικες και επαγγελματικες δραστηριοτητες τους;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ρε γιατρε, το ιδιο δεν ισχυε μεχρι σημερα?Τον ιδιο κινδυνο δεν ειχες?Τι άλλαξε,πες μου κι εγω θα συμφωνησω...
Edit: Και η μασκα προφυλασσει ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ετσι λενε...

Οχι τυπε αμα φορας μασκα αυξανεται η προστασια και για σενα που δεν εχεις κατι...το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΗ προστασια με τις απλες μασκες.

Τα εχω πει 1εκ φορες εδω μεσα....οπως και οτι αμα δεν τη χειριζεσαι σωστα τη μασκα μπορεις να κολλησεις πιο ευκολα απο το να μην φοραγες οταν ακουμπας με τα χερια σε διαφορες επιφανειες.

Αλλα γαμησε με εμενα..εσυ ρε τυπε θα πας στο σουπερ μαρκετ που μπαινει καθε καρυδιας καρυδι και ακουμπαει τα παντα.Και θα μπεις χωρις μασκα και γαντια οταν ο ανθρωπος ασυναισθητα πιανει το προσωπο του 20 φορες την ωρα;

Δηλαδη τι σκατα θα παθεις να βαλεις μια μασκα οσο εισαι μεσα και βγαινοντας να τη πεταξεις;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
Και ξαναλεω:
Αυτο δεν ισχυε μεχρι σημερα???Αλλαζει κατι στα σουπερ μαρκετ??
To oτι ισχυε μεχρι τωρα δεν παει να πει οτι ητανε και το σωστο. Ειδικα εγω, φωναζω δυο μηνες τωρα για τις μασκες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε μαγκες δεν κανω πλακα. Αλλα αν καποιος εισηγουταν στην κυβερνητικα σαινια να μπαινουν στο μπου. ισως να μην χρειαζοτανε να μπουμε καν σε καραντινα και λοκ νταουν.
Το νημα αυτο ανοιξε στις 25 Γεναρη. Και βαζω εγω με το φτωχο μυαλο μου. Αν αποφασιζανε εστω και 10-15 μερες  αργοτερα, να επιταξουν 10 ξενοδοχεια και να εκδοσουν ταξιδιωτικη οδηγια οτι οποιος ερχοτανε στην Ελλαδα. απο οποιοδηποτε μερος του κοσμου θα επρεπε να μπει σε δεκαπενθημερη αυστηρη καραντινα, δηλ. ελεγχες κατα 100τοις100 τα εισαγωμενα κρουσματα, μηπως δεν χρειαζοτανε λοκ νταουν και καραντινα;

Τύπε, τώρα, πραγματικά.

Ας πούμε για ευκολία ότι η πρόταση σου γίνονταν αποδεκτή και από 1 Φεβρουαρίου βάζαμε σε καραντίνα κάθε άφιξη από το εξωτερικό.

Και ας πούμε ότι παίρνουμε για παράδειγμα την Αθήνα. Ξέρεις πόσες αφίξεις εξωτερικού είχαμε τον Φεβρουάριο του 2020;

Θα σου πω εγώ: περίπου 900.000.

Τώρα σου το αφήνω για άσκηση:

Πόσες ξενοδοχειακές κλίνες θα χρειαζόμασταν για να τους μαντρώσουμε όλους αυτούς για 14 μέρες τον καθένα;

Μην πάμε δηλαδή Θεσσαλονίκη, που είχε 220.000 αφίξεις εξωτερικού....

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τύποι η καλύτερη δυνατή προστασία είναι οι μάσκες Ν95.

Και επειδή φυσικά και το οικονομικό είναι σημαντικό, πάρτε 3-4 (σύνολο 10-15 ευρώ) και τις φοράτε εναλλάξ.

Με μεγάλη προσοχή το βάλε-βγάλε με πλυμένα χέρια και αποθήκευση κάποιες ώρες στον ήλιο και μετά σε ένα καθαρό μέρος, βγάζουν άνετα 2 μήνες.

Οκ λένε μιας χρήσης, αλλά δεν είστε και ανθρακωρυχοι. Με προσεκτική χρήση και αποθήκευση είναι η καλύτερη δυνατή προστασία.

Οι χειρουργικές αφήνουν τεράστια κενά, δεν εφαρμόζουν πουθενά στο πρόσωπο, προσωπικά θεωρώ ότι προσφέρουν σχεδόν μηδενική προστασία.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
απο καραντινικους vs ανικαραντινικους περασαμε στους μασκοφορους vs αντιμασκοφορους
απιστευτες μαχες  :cum:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
ΥΓ Οσοι πίστεψαν οτι γιναμε ξαφνικά κράτος σοβαρό,χθες διαψεύστηκαν οικτρα.

Το ΠΑΜΕ κατέλυσε κάθε έννοια νομιμότητας.

Αντι να συλληφθούν όλοι  επ αυτοφώρω(ίσως και για κακουργήματα),καθώς ΣΜΣ για διαδήλωση δεν προβλέπεται,τους είπανε και μπράβο απο πάνω.

Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα,ο νόμος ανεκαθεν στην Ελλάδα ηταν επιλεκτικός και μεροληπτικός.

Ο εισαγγελέας όμως ετρεξε με περίσσια σπουδή στις κλινικές που σημειώθηκαν κρούσματα.

Μια ζωή μπουρδέλο.

Συμφωνω απολυτα...οπως και με τους Βρομα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
απο καραντινικους vs ανικαραντινικους περασαμε στους μασκοφορους vs αντιμασκοφορους
απιστευτες μαχες  :cum:

:2funny: :2funny: :2funny:

Το αστειο ειναι οτι ολοι αυτοι σκουζανε τοσο καιρο γιατι δεν μας λενε να φοραμε μασκες και να μην κανουμε καραντινα και τωρα σκουζουν γιατι μας λενε να φοραμε συνεχεια μασκες;

Δεν λεω για τον κωλογερο...αυτος τα ιδια ελεγε απο την αρχη. :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
nakosGn

πλην ιταλιας και γαλλιας και ελλαδας δεν υπαρχει αντιστοιχο κκε σε οποιοδηποτε αλλο κοινοβουλειο στην ευρωπη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
Τύπε, τώρα, πραγματικά.

Ας πούμε για ευκολία ότι η πρόταση σου γίνονταν αποδεκτή και από 1 Φεβρουαρίου βάζαμε σε καραντίνα κάθε άφιξη από το εξωτερικό.

Και ας πούμε ότι παίρνουμε για παράδειγμα την Αθήνα. Ξέρεις πόσες αφίξεις εξωτερικού είχαμε τον Φεβρουάριο του 2020;

Θα σου πω εγώ: περίπου 900.000.

Τώρα σου το αφήνω για άσκηση:

Πόσες ξενοδοχειακές κλίνες θα χρειαζόμασταν για να τους μαντρώσουμε όλους αυτούς για 14 μέρες τον καθένα;

Μην πάμε δηλαδή Θεσσαλονίκη, που είχε 220.000 αφίξεις εξωτερικού....
Κατ αρχας ειπα για 10 με 15 ημερες μετα απο τοτε που ανοιξε αυτο το νημα δηλ. γυρω στις 10 με 15 Φλεβαρη και οχι 1 Φλεβαρη. Και δευτερον δεν νομιζω να βρισκοτανε τουριστας που θα δεχοτανε να ερθει στην Ελλαδα και να κατσει 15 μερες καραντινα, δηλ. θα ακυρωνε. Θα ειχες ενα πολυ μεγαλο κοστος σε ακυρωτικα, πιστευω ομως πολυ-πολυ μικροτερο απο αυτο που εχεις τωρα και ολος ο πλανητης τωρα θα σε αποθεωνε που εκανες το 100τοις100 σωστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom