jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αυτος που εξελεξε ο ελληνικος λαος δημοκρατικα
Α ναι
Υπαρχει και αυτη η ψευδαισθηση
Αυτος που εξελεξε ο ελληνικος λαος δημοκρατικα
Κι αν σου αρεσει.Α ναι
https://[URL unfurl="true"]www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2020/5/01/95319009_580964775859802_5028175753104064512_n.jpg?itok=Nek63EA5[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://s.enet.gr/resources/2011-11/1711717-thumb-large.jpg
η κανελη δεν ειναι καν κκε αλλα δ πειραζει
Τιμή και δόξα στα ελληνικα hoaxes που εχουν ξεφτιλισει τον καθε βλαμμενο. Τιμη και δοξα στον Αλικακο και τον Μοσιαλο.ξυδάκι στον κάθε ψεκασμένο είναι τα ελληνικά hoaxes κι αυτό τσούζει πολύ.
Οταν κυβερνησεις εσυ, όπου βλεπεις συγκεντρωση του ΚΚΕ να στελνεις τα ΜΑΤ να τους διαλυουν.Μονο η φοβικη ΝΔ θα μπορουσε να αναστησει τους πεθαμενους
Αυτους που ο πολιτισμενος κοσμος εχει στειλει στον βοθρο της ιστοριας
Εικονες που θα δειξουν στην ευρωπη οτι αυτοι οι μυστηριοι τυποι δεν ανηκουν στην οικογενεια της
Πλεον προβλεπεται οτι μπορει να ειναι, αν κριθει με αποφαση του Υπουργου ΥγειαςΚανενας εμβολιασμος δεν ειναι υποχρεωτικος.
Α ναι
Στις εκλογές του 2000, του 2004, του 2007, του 2009 και του Μαΐου 2012 εκλέχτηκε βουλευτής Α' Αθήνας με το ΚΚΕ.
αλλά δεν είναι ΚΚΕ. μάλιστα.
Τότε κι εγω δεν ειμαι ΝΔΣτις εκλογές του 2000, του 2004, του 2007, του 2009 και του Μαΐου 2012 εκλέχτηκε βουλευτής Α' Αθήνας με το ΚΚΕ.
αλλά δεν είναι ΚΚΕ. μάλιστα.
Κανονικά βέβαια θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις σε όλους και εφόσον το έχεις περάσει να μην χρειάζεται να κάνεις εμβόλιο , έτσι νομίζω δηλαδη γιατί δεν τυχαίνει να είμαι γιατρός. Εξάλλου μιλάμε για ένα υποθετικό εμβόλιο που και γρήγορα να βρεθεί και όσο και να επιταχύνουν τις διαδικασίες πάλι θα αργήσει.Δεν γνωρίζω για υποχρεωτικό εμβολιασμό ενηλίκου. Ας με διορθώσει άμα κάποιος γνωρίζει.
Από εκεί και πέρα, εκτός από τούς υγειονομικούς και τις ευπαθείς ομάδες, που πρέπει να το κάνουν.
Δεν νομίζεις ότι και οι εταιρίες θα το ζητάνε από τους εργαζόμενους τους?
Πιστεύεις ότι θα μπορεί κάποιος να δουλεύει στην εστίαση χωρίς να έχει εμβολιαστεί?
Να δουλεύει κάποιος σε μια μεγάλη εταιρία με χιλιάδες εργαζόμενους θα διακινδυνεύσει μια εταιρία να κολλήσει το προσωπικό της?
Το βιβλιάριο υγείας που υπάρχει σαν σκέψη να γίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε όσους έχουν αποκτήσει ανοσία, ίσως αύριο να επεκταθεί και να το υποβάλλεις μαζί με το βιογραφικό σου, η για να σου επιτραπεί κάπου η Είσοδος.
Τι παει να πει "συνεργαζομενη"?ναι ρε παπαρα δεν ειναι κκε ουτε καν μελος συνεργαζομενη ειναι βλακα ασχετε
Στις οποιες πρεπει να αφαιρειται η επιμελεια του τεκνου αμεσωςΑυτή η συζήτηση με τους εμβολιασμούς μου θυμίζει τις "μανουλες του facebook" που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς στα παιδιά τους για να μην γίνουν αυτιστικά :S
Αυτή η συζήτηση με τους εμβολιασμούς μου θυμίζει τις "μανουλες του facebook" που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς στα παιδιά τους για να μην γίνουν αυτιστικά :S