Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
αν ο πολιτικός είναι ειλικρινής και ευθύς
ο κόσμος θα τον συμπαθούσε και θα έβγαινε με σκαραβαίο και χωρίς τις παραδουλευτρες να τον φυλάνε

Ολοι οι πολιτικοι ειναι με το βαζακι στο χερι κανεις μα κανεις δεν υπαρχει που να μη βουταει και λιγο δαχτυλακι μεσα.Χροοοοοονια τωρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρωτα τον ποκαχοντας  εχει εσωτερικη ινφο για τα προστιμα  :S :S

Μην διακοπτετε

3093883.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αν ο πολιτικός είναι ειλικρινής και ευθύς
ο κόσμος θα τον συμπαθούσε και θα έβγαινε με σκαραβαίο και χωρίς τις παραδουλευτρες να τον φυλάνε
Eτσι ελεγε και ο Ουλαφ Παλμε στη Σουηδια και εκανε βολτες με το ποδηλατακι του και τον τουφεκισε ενας παλαβος

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Covid-19: Η μεγάλη σύγχυση στην καταμέτρηση νεκρών.
Ένα από τα βασικά προβλήματα για τις κρατικές υπηρεσίες εν μέσω πανδημίας είναι να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος να υπολογιστεί ο πραγματικός αριθμός νεκρών.
Σε αυτό υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Ορισμένες χώρες πραγματοποιούν περισσότερα τεστ από άλλες, ενώ οι κυβερνήσεις έχουν διαφορετικό τρόπο συλλογής στοιχείων κάτι που καθιστά τις διακρατικές συγκρίσεις στοιχείων μη αξιόπιστες.

«Πλεονάζοντες θάνατοι» ο νέος όρος.

Συνημμένα

• kentriki-koronoios.jpg
    kentriki-koronoios.jpg
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 13

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
όποιος θέλει ας κάνει το εμβόλιο και θα αποκτήσει ανοσία και στα αρχίδια του για αυτούς που δεν το έχουν κάνει
Σωστός , ο ευαγγελάτος ας τα ακούει αυτά , με την ευκαιρία έπεσε το μάτι μου σε ενα σχετικό βίντεο στο youtube

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.215
Πόντοι
20.686
Ολοι οι πολιτικοι ειναι με το βαζακι στο χερι κανεις μα κανεις δεν υπαρχει που να μη βουταει και λιγο δαχτυλακι μεσα.Χροοοοοονια τωρα.
Αμα ειναι για βαζακι ποιος ασχολειται.
Το ζητημα ειναι οτι συνηθως ειναι ολοκληρη δεξαμενη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λοιπον
Η ΠΝΠ προβλεπει νομοθετικη εξουσιοδοτηση προς τον Υπουργο Υγειας να εκδωσει σχετική απόφαση με την οποια θα εξειδικευει τα αναφερόμενα μετρα, ενα εκ των οποιων ειναι και ο υποχρεωτικος εμβολιασμος, με την οποια αποφαση θα καθοριζονται οι οροι και οι προυποθεσεις αυτης.

Η ΠΝΠ προβλεπει και ποινη φυλακισης εως δυο ετη για οσους παραβαινουν τους ορους.

Δεν καταλαβαινω γιατι εντυπωσιαζεσαι.
Αν κρινει η πολιτεια οτι πρεπει να γινει ενας υποχρεωτικος εμβολιασμος, πρεπει να τον κάνεις. Τι συζηταμε ακριβως? Να σε βαλει κατω με το ζορι να σου κανει το εμβολιο δεν γινεται, αρα προβλεπει ποινή φυλακισης (πολύ ελαφρια κατα τη γνωμη μου) αν αρνηθείς.

Προσπαθω να καταλαβω γιατι στραβωσες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Λοιπον
Η ΠΝΠ προβλεπει νομοθετικη εξουσιοδοτηση προς τον Υπουργο Υγειας να εκδωσει σχετική απόφαση με την οποια θα εξειδικευει τα αναφερόμενα μετρα, ενα εκ των οποιων ειναι και ο υποχρεωτικος εμβολιασμος, με την οποια αποφαση θα καθοριζονται οι οροι και οι προυποθεσεις αυτης.

Η ΠΝΠ προβλεπει και ποινη φυλακισης εως δυο ετη για οσους παραβαινουν τους ορους.

Αν κρινει η πολιτεια οτι πρεπει να γινει ενας υποχρεωτικος εμβολιασμος, πρεπει να τον κάνεις. Τι συζηταμε ακριβως? Να σε βαλει κατω με το ζορι να σου κανει το εμβολιο δεν γινεται, αρα προβλεπει ποινή φυλακισης (πολύ ελαφρια κατα τη γνωμη μου) αν αρνηθείς.
Ευχαριστώ alex. Περισσότερο ήθελα να δω αν ισχύει αυτό ή όχι γιατί και εγώ από αμφίβολο site το διάβασα και μετά το είδα στο ΦΕΚ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Λοιπον

Προσπαθω να καταλαβω γιατι στραβωσες.
Επειδη δεν τα ξερω καλα τα νομικα, αν δεν θελω να κανω το εμβολιο, εχω δικαιωμα να κανω προσφυγη σε καποιο οργανο;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Δηλαδη αμα τους πεις οτι δεν κανω το πειραματόζωο σε ένα νεο εμβόλιο ; Η αν δεν το κάνει ας πούμε το 50% τι θα γίνει θα βάλουν φυλακη την μιση ελλάδα ; Και κάτσε δηλαδη πως σκατά ψηφίζουν νόμο για κάτι που ούτε έχει βγει και ούτε είναι και σίγουρο οτι θα βγει ποτε ; Εννοειται δεν είμαι νομικός η κάτι τέτοιο , αλλά μου φαίνονται λογικά τα ερωτήματά μου για αυτό και τα κάνω :P
Δεν γνωρίζω για υποχρεωτικό εμβολιασμό ενηλίκου. Ας με διορθώσει άμα κάποιος γνωρίζει.
Από εκεί και πέρα, εκτός από τούς υγειονομικούς και τις ευπαθείς ομάδες, που πρέπει να το κάνουν.
Δεν νομίζεις ότι και οι εταιρίες θα το ζητάνε από τους εργαζόμενους τους?
Πιστεύεις ότι θα μπορεί κάποιος να δουλεύει στην εστίαση χωρίς να έχει εμβολιαστεί?
Να δουλεύει κάποιος  σε μια μεγάλη εταιρία με χιλιάδες εργαζόμενους θα διακινδυνεύσει μια εταιρία να κολλήσει το προσωπικό της?
Το βιβλιάριο υγείας που υπάρχει σαν σκέψη να γίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε όσους έχουν αποκτήσει ανοσία,  ίσως αύριο να επεκταθεί και να το υποβάλλεις μαζί με το βιογραφικό σου, η για να σου επιτραπεί κάπου η Είσοδος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι λες;
κι αν αυτός που το κάνει αποδημήσει ποιο ΦΕΚ θα πληρώσει το λογαριασμό;
γαμώ το ΦΕλέΚι σας

Εγω επισης προτεινω να επιβαλλεται ποινη φυλακισης και σε οσους μιλανε εναντια στους εμβολιασμους.Και αφαιρεση δικαιωματος ψηφου και δικαιοπρακτικης ικανοτητας.
Και μετα εγκλεισμο σε ψυχιατρειο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Επειδη δεν τα ξερω καλα τα νομικα, αν δεν θελω να κανω το εμβολιο, εχω δικαιωμα να κανω προσφυγη σε καποιο οργανο;
Η ιδια η ΠΝΠ αναφέρει οτι μπορεις να κανεις αντιρρησεις ενωπιον του διοικητικου πρωτοδικειου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom