geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
νομίζω είναι η φωτο της χρονιάς
Νομιζω η ξεφτιλα της χρονιας
Το τελευταιο σοβιετ της ευρωπης δεν το αγγιζουν οι νομοι χαρδαλια :S
νομίζω είναι η φωτο της χρονιάς
Το επομενοεπικοινωνιακο παιχνιδι ειναι οι εκλογες.Να δούμε τι επικοινωνιακό παιχνίδι θα παιχτεί τον Αύγουστο από όλους, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους, με 800000 ανέργους ξενοδοχουπαλληλους και άλλους που ζουν από τον τουρισμό.
Εκλογές; Γιατί; Με ποια αιτία;Το επομενοεπικοινωνιακο παιχνιδι ειναι οι εκλογες.
Και θα βγει η νδ να μας βγαλει απ την κριση.
Γερασες και δεν τα μαθες ε;
Ποιος θα σε οδηγησει στο επομενο μνημονιο.Εκλογές; Γιατί; Με ποια αιτία;
Τυπε έχεις κάνει κάποια σοβαρα λάθη στα γεγονότα και τις ημερομηνίες.
31 Ιανουαρίου μόνο Η Ιταλία απαγόρευσε τις πτήσεις από και προς Κίνα.
Οι ΗΠΑ όχι, συνέχισαν για εβδομάδες ακόμα μέχρι το τελικό ban.
Το επομενοεπικοινωνιακο παιχνιδι ειναι οι εκλογες.
Και θα βγει η νδ να μας βγαλει απ την κριση.
Γερασες και δεν τα μαθες ε;
ωστοσο στην εκπομπη του σροιτερ που εδωσε συνεντευξη και..βουρκωσε ο πολυ σκληρος για να πεθανει χαρδαλιας,ειναι αρχισυντακτρια η κουμπαρα του που τον παντρεψε με τη γυμναστρια..
μπεεεεεεεε...
Σημειωτέον ότι στην βορειο Ιταλία, μέσα στο Γενάρη είχε δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις, μόδας και κοσμημάτων, που το αντικείμενο τους προσελκύει πολλούς Κινέζους, είτε σαν εκθέτες, είτε σαν επισκέπτες.
Με τούτα και με εκείνα η σημερινή πρωτομαγιά προσέφερε photo opportunity αξιώσεων για μια από τις πλέον εμβληματικές φωτογραφίες στο Κόμμα :
https://[URL unfurl="true"]www.kke.gr/export/sites/default/.galleries/Genikes-fotografies/protomagia-athina0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
που είσαι Κιμ να τους δεις και να κλάψεις από χαρά
Ρε τύπε ο βολταίρος είναι από τα ελάχιστα προφίλ που παραθέτει στοιχεία και βοηθάει με τα σχόλια του η συζήτηση να περπατήσει ένα βήμα παραπέρα, γιατί τον γαμοσταυρίζεις?
Επίσης έχει μια τουλάχιστον βασική εξοικείωση με αριθμούς και διαγράμματα οπότε δεν τον πολυκόβω για φιλόλογο - εκτός και εάν είναι πολυτεχνίτης από πλευράς ενδιαφερόντων.
Τόσο λεπτό χιούμορ σαν του Λαδάκη, έχει μόνον ο px75...
Όλοι αυτοί γελάνε με τέτοια ποσταρίσματα.
Και το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα από το Μιλάνο ήταν, τυπε. Έσκασε στις 26 Φλεβάρη στην Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις από Ιταλία άρχισαν να ελέγχονται η, ματαιώθηκαν μετά τις 11 Μάρτη.Ρε μάγκες, πως ήταν δυνατόν να κλείσουν έκθεση που έγινε μέσα στον Ιανουάριο όταν ο πρώτος θάνατος στην Κίνα ήταν στις 13 Ιανουαρίου και δεν ξέραμε τίποτε για τον ιό ακόμη;
Εκ των υστέρων είμαστε όλοι μάγκες και και ξέρουμε τι ΘΑ έπρεπε να γίνονταν.
Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν η τελευταία έκθεση που έγινε και έκλεισε στις 24 Ιανουαρίου. Εδώ υπάρχει πρόβλημα γιατί ήδη το Βένετο ήταν σε καραντίνα.
Αλλά κανένας δεν έχει βρει ότι στην έκθεση αυτή ήταν εστία διάδοσης.
Αντίθετα, το ματς Αταλάντα - Βαλένθια στις 19 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο που το παρακολούθησαν 40.000 θεωρείται ότι ήταν εκείνο που γάμησε την κατάσταση στην Ιταλία και διέδωσε τον ιό στην Ισπανία.
Αυτο που δε χωνευω με τιποτα ειναι τους αυτιστικους που λενε τους αλλους γερο κλπ.οποιος μπινες νομιζει οτι δε θα γερασει να ειναι σιγουρος οτι θα γινει χειροτερος απο αυτον στον οποιο επιτιθεται.οποτε μογγολοι που αναφερεστε σε ηλικιες για να μειωσετε τους αλλους και σκεφτειτε οτι αφενος δεν ξερετε αν σας μενει περισσοτερος χρονος απο αυτον που λετε γερο και αφετερου αν ειστε τυχεροι και μονο θα γερασετε και εσεις.και δεν παρακολουθω το θεμα ουτε ξερω ποιος εχει δικιο αλλα οταν ξεκινατε να γραφετε να σκεφτεστε πρωτα μερικοι.αν εχετε και μυαλο βεβαιαΕμένα με ξέρουν καμιά 50αριά άτομα στο bou.com.
Ξέρουν τι έχω σπουδάσει, που έχω σπουδάσει, που δουλεύω, αν είμαι αδελφή και τι γαμάω.
Όλοι αυτοί γελάνε με τέτοια ποσταρίσματα.
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου, αφού αυτοπροσδιορίζομαι κιόλας, όχι μόνο σάν γέρος, αλλά σαν κωλο-γερος. Και είχα και την τόλμη να ποσταρω και φωτό μου, έστω και για λίγα δεύτερα, σε αυτό εδώ το νήμα στις αρχές του.Αυτο που δε χωνευω με τιποτα ειναι τους αυτιστικους που λενε τους αλλους γερο κλπ.οποιος μπινες νομιζει οτι δε θα γερασει να ειναι σιγουρος οτι θα γινει χειροτερος απο αυτον στον οποιο επιτιθεται.οποτε μογγολοι που αναφερεστε σε ηλικιες για να μειωσετε τους αλλους και σκεφτειτε οτι αφενος δεν ξερετε αν σας μενει περισσοτερος χρονος απο αυτον που λετε γερο και αφετερου αν ειστε τυχεροι και μονο θα γερασετε και εσεις.
Εγώ έχω κάνει σοβαρά λάθη;
Ο Τραμπ ανακοίνωσε την απαγόρευση πτήσεων στις 31 Ιανουαρίου με ισχύ από τις 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα.
Ιδού η ΠΝΠ του Λευκού Οίκου:
Sec. 6. Effective Date. This proclamation is effective at 5:00 p.m. eastern standard time on February 2, 2020.
Εντάξει, έπεσα 40 ώρες έξω.
Εσύ όμως δεν μας λες με ποια νομιμοποίηση οι Ευρωπαϊκές χώρες θα έκλειναν τα σύνορα τους και θα σταματούσαν όλες τις πτήσεις από την Κίνα πριν από το τέλος Ιανουαρίου.
Πως θα γίνονταν αυτό;
Εγώ ξέρω ότι ακόμη και η Ταϊβάν σταμάτησε τις περισσότερες πτήσεις από και προς Κίνα στις 7 Φεβρουαρίου.
Μέχρι τότε έβαζαν σε αυστηρή καραντίνα 14 ημερών όλους αυτούς που έρχονταν από Κίνα.
Ξέρεις ποιο είναι το σημαντικό στην υπόθεση;
Ότι τους περνούσαν βραχιολάκι και γίνονταν συστηματικοί έλεγχοι ότι τηρούν την καραντίνα.
Το ίδιο και στο Χονκ Κονγκ. Θες να δεις τι σε βάζουν να φορέσεις εκεί;
Σε ποια Ευρωπαϊκή χώρα θα γίνονταν αυτό αποδεκτό τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο;
Και βέβαια το ΚΟΡΥΦΑΙΟ μέτρο στην Ταϊβάν ότι υπάρχει ειδική ομάδα που ψάχνει τα σόσιαλ και μόλις εντοπίσει ψέμματα και παραπληροφόρηση αμέσως μπαίνει και ποστάρει την διάψευση.
Κάτι τέτοιο θα ήταν ΠΟΛΥ χρήσιμο φυσικά και εδώ.
ΥΓ. Οι Ευρωπαϊκές χώρες άργησαν να πάρουν μέτρα στο βαθμό που είχαν το παράδειγμα της Ιταλίας μπροστά τους. Και οι Ιταλοί έκαναν ορισμένα λάθη και άργησαν (όχι τον Ιανουάριο - τον Μάρτιο) αλλά έχουν το ελαφρυντικό ότι ήταν οι πρώτοι.
και με 85% θετικες γνωμες στην κοινωνια πηγαν αντιθετα στο ρευμα για να του βγαλουν θετικο προφιλωστοσο στην εκπομπη του σροιτερ που εδωσε συνεντευξη και..βουρκωσε ο πολυ σκληρος για να πεθανει χαρδαλιας,ειναι αρχισυντακτρια η κουμπαρα του που τον παντρεψε με τη γυμναστρια..
μπεεεεεεεε...
οχι ρε πουλακι ηταν αυθορμητη συνεντευξη που δακρισε ο χαρδαλιας.και με 85% θετικες γνωμες στην κοινωνια πηγαν αντιθετα στο ρευμα για να του βγαλουν θετικο προφιλ