Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Είχε πει και κάτι μισόλογα τότε ο Τσιόρδας.
Όπως η χρήση τους δεν συνίσταται σε αυτήν την φάση της πανδημίας.
Και ότι οι μάσκες πρέπει πρωτίστως να καλύψουν τις ανάγκες του συστήματος υγείας.
Δεν ήταν ξεκάθαρος όμως, και αυτό πληρώνει τώρα.

Το ζήτημα των μασκών είναι απλά μια ένδειξη για τον βαθμό του κυβερνητικού ελέγχου στα ΜΜΕ και την πρωτόγνωρη πλέον διαπλοκή τύπου/μέσων και κυβέρνησης με πρόσχημα την συμπαράταξη έναντι του υγειονομικού κινδύνου.

Δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνουν το άσπρο μαύρο και να διαστρέψουν ακόμα και τα προφανή ...

Αυτό που αποκαλύπτει το ζήτημα των μασκών είναι πολλαπλάσια ανησυχητικό από την ίδια την ιατρική παράμετρο του ζητήματος.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• ρττυ5.jpg
    ρττυ5.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 19

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
ρε ο λεκλερκ ειναι κλωνος σας τα ελεγα παπαγαλακι ειναι

λαλιστε τον ασαλιωτα μαγκες, μας περνανε για μαλακες που το καθε κομματοσκυλο λεει τις πιπες του

καλα το πατε

ολοι σε βριζουνε  εκλερρρρρρρρρρ

γλυκο εκλερακι  :wanker: :wanker:

:vomit:

Ότι και να είναι ο λεκλερ, εσύ παραμένεις ο μαλάκας της καρδιάς μας. Μη μου αγχώνεσαι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Φυσικά, έναν πρόχειρο υπολογισμό του ΦΠΑ σε ένα τυχαίο γενικό παράδειγμα έκανα. Και σε μια πληττόμενη επιχείρηση, πάει να πει λουκέτο, το τρέχον λειτουργικό έξοδο είναι το ενοίκιο.
η δικη μου επιχειρηση ειναι στο καθεστως 45α(περιθωριο κερδους) που για να εχεις 10000φπα πρεπει να εχεις μεγαλα κερδη για τις μερες μας που για να ερθουν πιστεψε με..εχει μεγαλα εξοδα.
σε τρεις μηνες που το αγγουρι θα εχει φτασει πατο λοιπον τι να το κανω το 25%?

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
Κορωνοϊός -Νίκος Μαυραγάνης: Το εμβόλιο κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου

«Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης», σχολιάζει ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
.
[/quote]κάποιοι δίνουν 3μηνες
Φυσικά, έναν πρόχειρο υπολογισμό του ΦΠΑ σε ένα τυχαίο γενικό παράδειγμα έκανα. Και σε μια πληττόμενη επιχείρηση, πάει να πει λουκέτο, το τρέχον λειτουργικό έξοδο είναι το ενοίκιο.
Μπα δυστυχώς υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν κλείσανε με τους ΚΑΔ που δεν έδιωξαν το προσωπικό και που δεν πήραν κανένα 800άρι...και λειτουργούν με τις καλοκαιρινές άδειες και προσωπικό ασφαλείας.

Είναι πολλές δεν είναι λίγες.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
Είχε πει και κάτι μισόλογα τότε ο Τσιόρδας.
Όπως η χρήση τους δεν συνίσταται σε αυτήν την φάση της πανδημίας.
Και ότι οι μάσκες πρέπει πρωτίστως να καλύψουν τις ανάγκες του συστήματος υγείας.
Δεν ήταν ξεκάθαρος όμως, και αυτό πληρώνει τώρα.

τίποτε δεν πληρώνει,
this is his finest hour,
γαμεί και ψέλνει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
η δικη μου επιχειρηση ειναι στο καθεστως 45α(περιθωριο κερδους) που για να εχεις 10000φπα πρεπει να εχεις μεγαλα κερδη για τις μερες μας που για να ερθουν πιστεψε με..εχει μεγαλα εξοδα.
σε τρεις μηνες που το αγγουρι θα εχει φτασει πατο λοιπον τι να το κανω το 25%?

Ρε τύπε, δε διαφωνώ, θεωρητικό είναι το παράδειγμα μου, όλοι έχουμε φάει αγγούρι, δε σου είπα οτι πρέπει να βγεις τρέχοντας να πανηγυρίζεις, απλά λέω οτι και αυτοί προσπαθούν να βοηθήσουν, αυτό το γκρινιάζουμε συνέχεια όλοι (εκτός από εμάς του κόμματος  :birdman: :grin: ) δεν οδηγεί κάπου. Ας βλέπουμε και κάτι θετικό στην τελική.

• Like
Αντιδράσεις: ujolk

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
οι βρετανοί βρήκαν 4500 νεκρούς σήμερα,
άλλαξαν μέθοδο καταγραφής;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Κορωνοϊός -Νίκος Μαυραγάνης: Το εμβόλιο κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου

«Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης», σχολιάζει ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μετά παραπονιούνται κάποιο που τους ξεχέζουμε πατόκορφα όλη μέρα, "και όχι, μη γράφετε πολιτικά" και παπάρια μάντολες. Οι άνθρωποι ήταν, είναι και θα είναι για δέσιμο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Ρε τύπε, δε διαφωνώ, θεωρητικό είναι το παράδειγμα μου, όλοι έχουμε φάει αγγούρι, δε σου είπα οτι πρέπει να βγεις τρέχοντας να πανηγυρίζεις, απλά λέω οτι και αυτοί προσπαθούν να βοηθήσουν, αυτό το γκρινιάζουμε συνέχεια όλοι (εκτός από εμάς του κόμματος  :birdman: :grin: ) δεν οδηγεί κάπου. Ας βλέπουμε και κάτι θετικό στην τελική.
μακαρι αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη.
ο χρονος και τα αποτελεσματα βεβαια αδεκαστος κριτης..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
.
κάποιοι δίνουν 3μηνεςΜπα δυστυχώς υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν κλείσανε με τους ΚΑΔ που δεν έδιωξαν το προσωπικό και που δεν πήραν κανένα 800άρι...και λειτουργούν με τις καλοκαιρινές άδειες και προσωπικό ασφαλείας.

Είναι πολλές δεν είναι λίγες.

Ισχύει.

Αυτό είναι το ποιντ μου γενικότερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
μακαρι αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη.
ο χρονος και τα αποτελεσματα βεβαια αδεκαστος κριτης..

Φυσικά και σου επιτρέπω ρε μλκ, όλοι βουτηγμένοι στα σκατά είμαστε, ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε πολύ βαθιά και πνιγούμε εντελώς.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
οι βρετανοί βρήκαν 4500 νεκρούς σήμερα,
άλλαξαν μέθοδο καταγραφής;
Απλώς προσμετρησαν και αυτούς που πέθαναν εκτός νοσοκομείων από τον κορωνοιο, δηλαδή σε κέντρα φροντίδας και γηροκομεία. Τραγικό αν σκεφτείς ότι οι συγκεκριμένοι πέθαναν χωρίς νοσοκομειακή φροντίδα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
κλεισατε ραντεβου για μαλλι? ο τακης?

Stories