Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.046
Πόντοι
606
Ναι εντωμεταξύ το ΦΠΑ μπορείς να το πληρώσεις σε 2 δόσεις έτσι και αλλιώς εαν είναι εμπρόθεσμο...
nai alla για να παρεις την εκπτωση πρεπει να το πληρωσεις ολοκληρο τωρα  :S

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
μπερδεψες την τιμολογιακη πολιτικη με την πολιτικη πωλησεων,σε ποια υπηρεσια σε εχουν διορισει?

Δεν μου απάντησες.
Μπορείς να πας να αγοράσεις κάτι και να πεις εγώ θα σου πω πως θα σε πληρώσω;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Για να κάνεις copy past τον νόμο πρέπει να τον ξέρεις.
Λες ψέματα.
[size=20pt]Αποκλείεται [/size] τιμολόγιο να μην πληρώθηκε στο τρίμηνο που ορίζει ο νόμος.
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να σε χέσω που με λες ψεύτη για να στηρίξεις την τρολιά σου αλλά τέλος πάντων.

Γκούγκλαρε τις καθυστερήσεις πληρωμών τιμολογίων Δημοσίου και θα βρεις και ολόκληρες δικαστικές αποφάσεις επί του θέματος για να δεις πως καθυστερεί το Δημόσιο να πληρώσει τους προμηθευτές.

Αν δεν σου φτάνει αυτό κάνε κάνα copy paste από το tweeter της ΝΔ και όλα καλά.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ΗΠΑ: Στρατιωτικός γιατρός δείχνει πώς φτιάχνουμε υφασμάτινη μάσκα σε 45 δευτερόλεπτα (βίντεο)

]

Γράφει το γνωστό παρακρατικό χαμαιτυπείο της συμμορίας Κούλη ...

Σε βίντεο που έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα η αμερικανική υπηρεσία Centers for Disease Control and Prevention (CDC) , ένας στρατιωτικός ιατρός δείχνει στους πολίτες πώς να φτιάξουν μία υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι τους, από παλιά μπλουζάκια η άλλο κομμάτι υφάσματος, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ λοιπόν ... μόνο που η συγκεκριμένη σύσταση έχει δοθεί στις 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ( ) δηλαδή σχεδόν 4 βδομάδες νωρίτερα ... Όταν οι κυβερνητικοί κονδυλοφόροι διαβεβαίωναν τους χαχόλους στην Ελλάδα ότι η χρήση μασκών είναι όχι μόνον αναποτελεσματική αλλά και δυνητικά βλαπτική.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.046
Πόντοι
606
Για να έχεις ΦΠΑ να αποδόσεις πάει να πει ότι  τον εισέπραξες.
Και δεν σου φτάνει που σου λένε έχεις μέχρι 31 Αυγούστου να τα δώσεις τα λεφτά που παντελόνιασες, γκρινιάζεις επειδή σου κάνουν έκπτωση  για να τα δώσεις τώρα.  :uglystupid:
μονο που εναμιση μηνα τωρα εχω μπει μεσα με τα τσαρουχια.οποτε πιθανο να εχω ξοδεψει τα χρηματα που εισεπραξα απο τον φπα.25% εκπτωση λοιπον δωστη και σε δυο δοσεις οπως ηταν δηλαδη και ΤΩΡΑ που ειναι τα δυσκολα οχι σε τρεις μηνες.
καταλαβες τωρα λεβιεδακο που εχεις μια απαντηση για ολα?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.217
Πόντοι
6.056

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• ΒΛΑΚΕΣ.jpg
    ΒΛΑΚΕΣ.jpg
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 18

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.153
Πόντοι
5.506
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να σε χέσω που με λες ψεύτη για να στηρίξεις την τρολιά σου αλλά τέλος πάντων.

Γκούγκλαρε τις καθυστερήσεις πληρωμών τιμολογίων Δημοσίου και θα βρεις και ολόκληρες δικαστικές αποφάσεις επί του θέματος για να δεις πως καθυστερεί το Δημόσιο να πληρώσει τους προμηθευτές.

κρατα επιπεδο σαουλ τυπε θα το κανω εγω....
λεκρε εισαι ενας χαραμοφαης ψωριαρης γλυφτης κομματοσκυλος...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
μονο που εναμιση μηνα τωρα εχω μπει μεσα με τα τσαρουχια.οποτε πιθανο να εχω ξοδεψει τα χρηματα που εισεπραξα απο τον φπα.25% εκπτωση λοιπον δωστη και σε δυο δοσεις οπως ηταν δηλαδη και ΤΩΡΑ που ειναι τα δυσκολα οχι σε τρεις μηνες.
καταλαβες τωρα λεβιεδακο που εχεις μια απαντηση για ολα?

Περίμενε εσύ να ξαναέρθει ο Τσακαλώτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
ειπανε τυπε.η λογιστρια σημερα μου εστειλε τον φπα.
αν το πληρωσω ΟΛΟ ΤΩΡΑ εχω εκπτωση 25% που θα την παρω στον επομενο φπα δηλαδη σε τρεις μηνες.
μιλαμε για μετραρες τωρα..

Εντάξει, αν έχεις μαζέψει κανένα 10ρι χιλιάρικα ΦΠΑ δε σε χαλάει να βάλεις 2,5 χιλιάρικα τσέπη όμως, να το λέμε και αυτό.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
κρατα επιπεδο σαουλ τυπε θα το κανω εγω....
λεκρε εισαι ενας χαραμοφαης ψωριαρης γλυφτης κομματοσκυλος...
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Γαμα τον βλακακο τωρα, αρχιζει η παιχνιδαρα.... :S :S :S

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Δεν χρειάζεται, το έγραψα καθαρά.
Ο νόμος είναι επί ΣΥΡΙΖΑ και ΟΛΟΙ πληρώνονται στην ώρα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom