troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.153
- Πόντοι
- 5.506
:S :S :S :Sδεν υπαρχει απληρωτο τιμολογιο τυπε,τι δεν καταλαβαινεις :S :S :S
τωρα παω πασο.....
:S :S :S :Sδεν υπαρχει απληρωτο τιμολογιο τυπε,τι δεν καταλαβαινεις :S :S :S
nai alla για να παρεις την εκπτωση πρεπει να το πληρωσεις ολοκληρο τωρα :SΝαι εντωμεταξύ το ΦΠΑ μπορείς να το πληρώσεις σε 2 δόσεις έτσι και αλλιώς εαν είναι εμπρόθεσμο...
μην αντιμιλαςnai alla για να παρεις την εκπτωση πρεπει να το πληρωσεις ολοκληρο τωρα :S
στο τριμηνο πληρωνονταν παντα η απο τον περσυνο ιουνη και μετα?
ντοντι οταν σε κανουμε με το καλο πρωθυπουργο το σαι θα στον κανει δωρο να σου ξυνει τα αρχιδια να μην κουραζεσε εσυ ρε τυπε...
μπερδεψες την τιμολογιακη πολιτικη με την πολιτικη πωλησεων,σε ποια υπηρεσια σε εχουν διορισει?
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να σε χέσω που με λες ψεύτη για να στηρίξεις την τρολιά σου αλλά τέλος πάντων.Για να κάνεις copy past τον νόμο πρέπει να τον ξέρεις.
Λες ψέματα.
[size=20pt]Αποκλείεται [/size] τιμολόγιο να μην πληρώθηκε στο τρίμηνο που ορίζει ο νόμος.
ΗΠΑ: Στρατιωτικός γιατρός δείχνει πώς φτιάχνουμε υφασμάτινη μάσκα σε 45 δευτερόλεπτα (βίντεο)
]
Γράφει το γνωστό παρακρατικό χαμαιτυπείο της συμμορίας Κούλη ...
Σε βίντεο που έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα η αμερικανική υπηρεσία Centers for Disease Control and Prevention (CDC) , ένας στρατιωτικός ιατρός δείχνει στους πολίτες πώς να φτιάξουν μία υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι τους, από παλιά μπλουζάκια η άλλο κομμάτι υφάσματος, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ λοιπόν ... μόνο που η συγκεκριμένη σύσταση έχει δοθεί στις 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ( ) δηλαδή σχεδόν 4 βδομάδες νωρίτερα ... Όταν οι κυβερνητικοί κονδυλοφόροι διαβεβαίωναν τους χαχόλους στην Ελλάδα ότι η χρήση μασκών είναι όχι μόνον αναποτελεσματική αλλά και δυνητικά βλαπτική.
μονο που εναμιση μηνα τωρα εχω μπει μεσα με τα τσαρουχια.οποτε πιθανο να εχω ξοδεψει τα χρηματα που εισεπραξα απο τον φπα.25% εκπτωση λοιπον δωστη και σε δυο δοσεις οπως ηταν δηλαδη και ΤΩΡΑ που ειναι τα δυσκολα οχι σε τρεις μηνες.Για να έχεις ΦΠΑ να αποδόσεις πάει να πει ότι τον εισέπραξες.
Και δεν σου φτάνει που σου λένε έχεις μέχρι 31 Αυγούστου να τα δώσεις τα λεφτά που παντελόνιασες, γκρινιάζεις επειδή σου κάνουν έκπτωση για να τα δώσεις τώρα.
Αυτή η βάρδια δεν τραβάει και πολύ.
Αναμένουμε την επόμενη.
10 ατομα κατουρανε τον λεκρε....ουτε η κατερινα στο μαστερ σεφ τετοιο γκελ
10 ατομα κατουρανε τον λεκρε....ουτε η κατερινα στο μαστερ σεφ τετοιο γκελ
κρατα επιπεδο σαουλ τυπε θα το κανω εγω....Τώρα κανονικά θα έπρεπε να σε χέσω που με λες ψεύτη για να στηρίξεις την τρολιά σου αλλά τέλος πάντων.
Γκούγκλαρε τις καθυστερήσεις πληρωμών τιμολογίων Δημοσίου και θα βρεις και ολόκληρες δικαστικές αποφάσεις επί του θέματος για να δεις πως καθυστερεί το Δημόσιο να πληρώσει τους προμηθευτές.
Αν δεν σου φτάνει αυτό κάνε κάνα copy paste από το tweeter της ΝΔ και όλα καλά.
μονο που εναμιση μηνα τωρα εχω μπει μεσα με τα τσαρουχια.οποτε πιθανο να εχω ξοδεψει τα χρηματα που εισεπραξα απο τον φπα.25% εκπτωση λοιπον δωστη και σε δυο δοσεις οπως ηταν δηλαδη και ΤΩΡΑ που ειναι τα δυσκολα οχι σε τρεις μηνες.
καταλαβες τωρα λεβιεδακο που εχεις μια απαντηση για ολα?
δηλαδή εσυ τυπε τοση ωρα αυτό καταλαβες ε :S :S :SΠερίμενε εσύ να ξαναέρθει ο Τσακαλώτος.
ειπανε τυπε.η λογιστρια σημερα μου εστειλε τον φπα.
αν το πληρωσω ΟΛΟ ΤΩΡΑ εχω εκπτωση 25% που θα την παρω στον επομενο φπα δηλαδη σε τρεις μηνες.
μιλαμε για μετραρες τωρα..
Γαμα τον βλακακο τωρα, αρχιζει η παιχνιδαρα.... :S :S :Sκρατα επιπεδο σαουλ τυπε θα το κανω εγω....
λεκρε εισαι ενας χαραμοφαης ψωριαρης γλυφτης κομματοσκυλος...
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να σε χέσω που με λες ψεύτη για να στηρίξεις την τρολιά σου αλλά τέλος πάντων.
Γκούγκλαρε τις καθυστερήσεις πληρωμών τιμολογίων Δημοσίου και θα βρεις και ολόκληρες δικαστικές αποφάσεις επί του θέματος για να δεις πως καθυστερεί το Δημόσιο να πληρώσει τους προμηθευτές.
Αν δεν σου φτάνει αυτό κάνε κάνα copy paste από το tweeter της ΝΔ και όλα καλά.
ποιος τσακαλωτος ρε παπαγαλε?Περίμενε εσύ να ξαναέρθει ο Τσακαλώτος.