tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 606
τωρα σε λιγο θα μας πουν για τις μασκες.Ακουσατε τιποτα καινουριο;![]()
αλλα κ αυτα τα λεει καθε μερα ο σειτανιδης στο τηλεμαρκετινγκ
τωρα σε λιγο θα μας πουν για τις μασκες.Ακουσατε τιποτα καινουριο;![]()
Και εγω τα ελεγα Τομα. να τα λεμε και αυτα.τωρα σε λιγο θα μας πουν για τις μασκες.
αλλα κ αυτα τα λεει καθε μερα ο σειτανιδης στο τηλεμαρκετινγκ![]()
ναι...ελευθερα με υπευθυνοτηταΕιπε ο μητσοτακης για τις παραλιες???
ναι τυπε,απο δευτερα θα βουτηξει κ αυτος που δε βουταγε αν δε παει 100δρχ το καρπουζι..Ειπε ο μητσοτακης για τις παραλιες???
ναι...ελευθερα με υπευθυνοτητα
Γιατί ρε πούστηδες απαγόρευση εκτός νομού;Κάντε το μόνο για τους γέρους την πουτάνα μου μέσα,εμεις τί φταίμε;
Όχι το σημαντικότερο είναι η ιχνηλάτηση των επαφών των θετικών και η αυστηρή τους καραντίνα.Όλα εξαρτώνται από το πόσο θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας, τα μέτρα υγιεινής και η χρήση μασκών.
Τέλος να σου θυμίσω ότι παντελώς αυθαίρετη υπόθεση είναι επίσης ότι η εφαρμογή των χωροφυλακίστικης εμπνεύσεως και μη εξειδικευμένων κατά πληθυσμιακή ομάδα περιοριστικών μέτρων απαγόρευσης ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης για την Ελλάδα αφού η κυβέρνηση ουδέποτε - ούτε εκ των προτέρων, ούτε κατά την διάρκεια, ούτε εκ των υστέρων - παρουσίασε οποιοδήποτε υποστηρικτικό επιστημονικό δεδομένο αλλά ούτε και κάποιο σχετικό cost/benefit analysis αποφεύγοντας έτσι τη βάσανο του κοινωνικού ελέγχου και τον κίνδυνο της διάψευσης των προβλέψεων και ισχυρισμών της.
1,20 το λιτρο η αμολυβδη.
Την αλλη βδομαδα οι γνωστοι κλεφταραδες των καυσιμων θα αυξησουν την τιμη χωρις λογο γιατι ο κοσμος θα αρχισει ξανα να κινηται.
Φυσικα οπως και στο παρελθον κανεις δε θα κανει κατι. Θυμηθειτε την αλλη βδομαδα
το επομενο δωρακι του Κουλη θα ειναι στις ασφαλιστικες,τις τραπεζες τις βολεψε ηδη με το δανειο που με το ζορι θα παρουν ολοι για να μη φορτωθει αυτος τις απολυσειςεπόμενο διάστημα θα φορεθεί πολύ η “ατομική ευθύνη”
Γιατί ρε πούστηδες απαγόρευση εκτός νομού;Κάντε το μόνο για τους γέρους την πουτάνα μου μέσα,εμεις τί φταίμε;
αν εληξε μεσα στο κλεισιμο των κτεο,οχιΜου χε ληξει
Το κτεο
Λες να φαω προστιμο επειδη ειναι εκπροσθεμο