Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ναι αλλά δε μας λένε οι άρχοντες της εντιμότητας και της διαφάνειας επιτέλους ένα νούμερο, ο ένας ξεκίνησε από 8 εκ. ο άλλος στα 12 ένας άλλος τα 16 και μια τα 24 εκ.

Έεεεελα τώρα που γυρίζει.

τι να πούνε ρε; επαγγελματίες γκρινιάρηδες-άσχετοι είναι. Ό,τι βλέπουν παπαγαλίζουν, καμιά φορά δεν καταλαβαίνουν καν για τι πράγμα μιλάνε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.245
Πόντοι
5.506
γερο μου,καβλογερε μου.
εσυ εισαι παλιατζουρα και τα ξερεις καλυτερα απο εμενα.
ο καλος ο εμπορος/επιχειρηματιας στα δυσκολα φαινεται.
αν καποιος τα τιναξει ως το τελος του χρονου,τοτε ηταν σιγουρα με το ενα ποδι για φουντο.
υπομονη και θα ξαναπαρει μπροστα  ;)

Να που συμφωνούμε επιτέλους (μη σου γαμη), ο νοικοκύρης ούτε θα πεινάσει ούτε θα κλείσει. Ακόμα μια μπόρα είναι και θα περάσει.

Και σας έχω αποκλειστικό για τον υπαίτιο.

Συνημμένα

• 95260603_4504981512861232_5324899783565901824_o.jpg
    95260603_4504981512861232_5324899783565901824_o.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.808
Πόντοι
606
Δεν ξέρω τύπε για κάγκελα και κολώνες, πάντως στα εμβόλια βέρι τελικά δεν υπήρξε.
νομιζεις.παραγγελιες στο μαγαζι σου τετοιες ποσοτητες χωρις να ξερεις αν χρειαζονται.
με τα λεφτα του κοσμου,τσου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.245
Πόντοι
5.506
νομιζεις.παραγγελιες στο μαγαζι σου τετοιες ποσοτητες χωρις να ξερεις αν χρειαζονται.
με τα λεφτα του κοσμου,τσου.

Μη μπερδεύεσαι, αν θυμάσαι μιλάμε για μια επιδημία που την περίμεναν περίπου όπως έχει εξελιχθεί ο κορόνας. Άλλο αν εξελίχθηκε τελικά ήπια.

Στα παπάρια μου ο Αβραμό, δεν τον πολυσυμπαθώ έτσι κι αλλιώς αλλά στην προκείμενη δε νομίζω οτι συμμετείχε σε κάποιο βερι, μπορεί ο ΠΟΥ και οι φαρμακάδες παγκοσμίως να έκαναν παιχνίδι, μπορεί και όχι αλλά 1 στο εκατομμύριο να έσκαγε η μαλακία των χοίρων έπρεπε να υπάρχουν τα εμβόλια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Να που συμφωνούμε επιτέλους (μη σου γαμη), ο νοικοκύρης ούτε θα πεινάσει ούτε θα κλείσει. Ακόμα μια μπόρα είναι και θα περάσει.

Και σας έχω αποκλειστικό για τον υπαίτιο.
οταν δεν παιρνει πρωταθλημα ο παοκ γαμιεται το συμπαν ειναι ξεκαθαρο  :birdman:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.181
Πόντοι
19.795

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
γερο μου,καβλογερε μου.
εσυ εισαι παλιατζουρα και τα ξερεις καλυτερα απο εμενα.
ο καλος ο εμπορος/επιχειρηματιας στα δυσκολα φαινεται.
αν καποιος τα τιναξει ως το τελος του χρονου,τοτε ηταν σιγουρα με το ενα ποδι για φουντο.
υπομονη και θα ξαναπαρει μπροστα  ;)
Μετά από 10 χρόνια κρίσης, ο καλός επιχειρηματίας θα αντέξει αλλά δύο χρόνια Δηλαδή.
Εκεί θα φανεί ο επιχειρηματίας στα 12 χρόνια κρισης. Θα μπορούσαν να είναι και 100, έχεις ένα δίκιο.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.213
Πόντοι
1.706
Η Σερβία, δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελλάδα:
Η Σερβία έχει 2 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο, εμείς έχουμε 33 εκατομμύρια το χρόνο εκ των οποίων τα 2-3 εκατομμύρια τα περιμέναμε Φεβρουάριο - Μάρτιο.
Αν εξαιρέσεις Ιούλιο - Αύγουστο που από το αεροδρόμιο της Αθήνας περνάνε 3 εκ. το μήνα, τους υπόλοιπους μήνες η κίνηση είναι πάνω-κάτω η ίδια.
Τον περσινό Φεβ-Μαρ, από το αεροδρόμιο πέρασαν πάνω από 2,5 εκ. ταξιδιώτες ().
Οι απόψεις για χαλαρούς ή καθόλου περιορισμούς στη χώρα μας, όπως έγινε στη Σερβία, θα είχαν αξία αν η Ελλάδα είχε χαρακτηριστικά σαν τη Σερβία, τα Σκόπια, την Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο, τη Βουλγαρία όπου σε αυτές τις χώρες η κατάσταση είναι καλύτερη.
Αυτό οφείλεται στο ότι αυτές οι χώρες έχουν αφενός μικρές μετακινήσεις πληθυσμών από και προς το εξωτερικό και αφετέρου δεν έχουν τον μισό πληθυσμό τους σε μία πόλη όπως η Αθήνα.
Η Ελλάδα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία χωρών.
Η Ελλάδα υποδέχεται 32 εκ. τουρίστες το χρόνο, ενώ η π.χ. Πορτογαλία 13 εκ.
Ρε τύπε δεν μιλάμε για τη θερινή περίοδο που η Ελλάδα έχει εκατομμύρια τουρίστες. Μιλάμε για φεβρουάριο που ήρθε ευρώπη ο κορώνας. Πόσοι έρχονται φεβρουάριο για τουρισμό ή επαγγελματικό ταξίδι στην Ελλάδα και πόσοι στην Ιταλία; Πλάκα μας κάνεις;

• Like
Αντιδράσεις: txar

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.808
Πόντοι
606
Μετά από 10 χρόνια κρίσης, ο καλός επιχειρηματίας θα αντέξει αλλά δύο χρόνια Δηλαδή.
Εκεί θα φανεί ο επιχειρηματίας στα 12 χρόνια κρισης. Θα μπορούσαν να είναι και 100, έχεις ένα δίκιο.
ναι μπορει.και στο λεω επι προσωπικου παντα.
εχω επιχειρηση απο το 1999.
αντεξα τη κριση.
θα αντεξω και αυτο  :hi:

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
ναι μπορει.και στο λεω επι προσωπικου παντα.
εχω επιχειρηση απο το 1999.
αντεξα τη κριση.
θα αντεξω και αυτο  :hi:
Εννοείται πως κάποιοι  θα αντέξουν, όπως και άντεξαν.
Το ζήτημα είναι να αντέξουν αρκετοί, για να μπορεί και η οικονομία και η κοινωνική ζωή του τόπου να είναι καλά.
Στο θέμα της κρίσης Δηλαδή, δεν δέχομαι σαν επιχείρημα ότι κάποιοι καλοί θα αντέξουν,  δεν ειναι αυτό το μόνο ζητούμενο.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.956
Πόντοι
216
Είναι φανερό ότι τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο (ΗΠΑ – ΕΕ) έχει ήδη κλειδώσει το “οκ μάγκες κάναμε ότι μπορούσαμε τώρα συνεχίζουμε business as usual”.
Εδώ που τα λέμε κάτι τέτοιο ήταν και η αρχική τους σκέψη - γιαυτό και παρά τα όσα γινόντουσαν γνωστά από την Κίνα κανενός το αυτί δεν ίδρωσε έγκαιρα σε Ευρώπη-Αμερική, αλλά η απότομη έκρηξη κρουσμάτων-νεκρών στην Β. Ιταλία γκρέμισε απότομα το σκηνικό του “μια γριππούλα είναι πως κάνετε έτσι” και οι κυβερνήσεις αναγκάστηκαν πανικόβλητες να αλλάξουν γραμμή πλεύσης.
Τώρα πια αποφάσισαν ότι το πράγμα παρατράβηξε. Τα φράγκα είναι πολλά για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε κάτι παλιόγερους (αν τυχόν την πατήσουν και κάποιοι νεότεροι εεε τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή…) και ρε παιδιά στην τελική δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα – εντάξει, με 5 νεκρούς/ημέρα/μύριο μπορούμε να παίξουμε μπάλα… Είπαμε, είμαστε ψυχοπονιάρηδες, τους συμπονούμε, αλλά μην μας γαμήσουν κιόλας…
Οπότε τέρμα οι καραντίνες, τέρμα τα helicopter money (που όμως θα συνεχίσουν και  μάλιστα αυξανόμενα για τις κορυφές του συστήματος…), όλοι πίσω στις δουλειές σας και κυρίως στα ψώνια σας, κρατάμε μερικά ψιλοανώδυνα μέτρα έτσι για τα μάτια του κόσμου, και στο κάτω-κάτω ρε μπαστουνόβλαχοι πλύνετε καλά τα χέρια σας και φορέστε και καμιά μάσκα … - να μου το θυμηθείτε στο επόμενο διάστημα θα φορεθεί πολύ η “ατομική ευθύνη” για να υπάρχει και το άλλοθι αν τυχόν στραβώσει το πράγμα…
Αυτό είναι το σκηνικό που θα στηθεί την επόμενη μέρα και φυσικά ο Μητσοτάκης (όπως και κάθε άλλος Μητσοτάκης στην θέση του) μην περιμένετε να αποκλίνει από αυτό. Το μόνο που θα αλλάξει θα είναι η επικοινωνιακή διαχείριση στο εσωτερικό της κάθε χώρας σε συνδυασμό με κάποια “δωράκια” (μην ξεφύγουμε όμως πολύ - στα όρια του προϋπολογισμού εεεε…) για να ξεγελαστεί το πόπολο και να μην αντιδράσει όταν θα του έρθει ο λογαριασμός…

• Like
Αντιδράσεις: dik

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom