barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.245
- Πόντοι
- 5.506
εκει κολλησες?
στο βερι οχι?![]()
Δεν ξέρω τύπε για κάγκελα και κολώνες, πάντως στα εμβόλια βέρι τελικά δεν υπήρξε.
εκει κολλησες?
στο βερι οχι?![]()
Ναι αλλά δε μας λένε οι άρχοντες της εντιμότητας και της διαφάνειας επιτέλους ένα νούμερο, ο ένας ξεκίνησε από 8 εκ. ο άλλος στα 12 ένας άλλος τα 16 και μια τα 24 εκ.
Έεεεελα τώρα που γυρίζει.
εκει κολλησες?
στο βερι οχι?![]()
γερο μου,καβλογερε μου.
εσυ εισαι παλιατζουρα και τα ξερεις καλυτερα απο εμενα.
ο καλος ο εμπορος/επιχειρηματιας στα δυσκολα φαινεται.
αν καποιος τα τιναξει ως το τελος του χρονου,τοτε ηταν σιγουρα με το ενα ποδι για φουντο.
υπομονη και θα ξαναπαρει μπροστα ;)
Και ποιον συμφερει να μειωθει οσο γινεται περισσοτερο ο Τσιοδρας;Λεω εγω τωρα.
νομιζεις.παραγγελιες στο μαγαζι σου τετοιες ποσοτητες χωρις να ξερεις αν χρειαζονται.Δεν ξέρω τύπε για κάγκελα και κολώνες, πάντως στα εμβόλια βέρι τελικά δεν υπήρξε.
νομιζεις.παραγγελιες στο μαγαζι σου τετοιες ποσοτητες χωρις να ξερεις αν χρειαζονται.
με τα λεφτα του κοσμου,τσου.
γιατρε μου..λερωνεις το στομα σου..ποιο βέρι ρε καμένε.
νομιζεις.παραγγελιες στο μαγαζι σου τετοιες ποσοτητες χωρις να ξερεις αν χρειαζονται.
με τα λεφτα του κοσμου,τσου.
βαλε τα 3d γυαλια εχει κουληείσαι παντελώς άσχετος.
οταν δεν παιρνει πρωταθλημα ο παοκ γαμιεται το συμπαν ειναι ξεκαθαροΝα που συμφωνούμε επιτέλους (μη σου γαμη), ο νοικοκύρης ούτε θα πεινάσει ούτε θα κλείσει. Ακόμα μια μπόρα είναι και θα περάσει.
Και σας έχω αποκλειστικό για τον υπαίτιο.
Καμμια φορα, ισως καποια πραγματα να μην ειναι τοσο αθωα οσο φαινονται. :-τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός ξεκίνησε και την σημερινή μαλακία με τα εμβόλια. Και κάποια πρόβατα ακολουθούν.
Μετά από 10 χρόνια κρίσης, ο καλός επιχειρηματίας θα αντέξει αλλά δύο χρόνια Δηλαδή.γερο μου,καβλογερε μου.
εσυ εισαι παλιατζουρα και τα ξερεις καλυτερα απο εμενα.
ο καλος ο εμπορος/επιχειρηματιας στα δυσκολα φαινεται.
αν καποιος τα τιναξει ως το τελος του χρονου,τοτε ηταν σιγουρα με το ενα ποδι για φουντο.
υπομονη και θα ξαναπαρει μπροστα ;)
Ρε τύπε δεν μιλάμε για τη θερινή περίοδο που η Ελλάδα έχει εκατομμύρια τουρίστες. Μιλάμε για φεβρουάριο που ήρθε ευρώπη ο κορώνας. Πόσοι έρχονται φεβρουάριο για τουρισμό ή επαγγελματικό ταξίδι στην Ελλάδα και πόσοι στην Ιταλία; Πλάκα μας κάνεις;Η Σερβία, δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελλάδα:
Η Σερβία έχει 2 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο, εμείς έχουμε 33 εκατομμύρια το χρόνο εκ των οποίων τα 2-3 εκατομμύρια τα περιμέναμε Φεβρουάριο - Μάρτιο.
Αν εξαιρέσεις Ιούλιο - Αύγουστο που από το αεροδρόμιο της Αθήνας περνάνε 3 εκ. το μήνα, τους υπόλοιπους μήνες η κίνηση είναι πάνω-κάτω η ίδια.
Τον περσινό Φεβ-Μαρ, από το αεροδρόμιο πέρασαν πάνω από 2,5 εκ. ταξιδιώτες ().
Οι απόψεις για χαλαρούς ή καθόλου περιορισμούς στη χώρα μας, όπως έγινε στη Σερβία, θα είχαν αξία αν η Ελλάδα είχε χαρακτηριστικά σαν τη Σερβία, τα Σκόπια, την Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο, τη Βουλγαρία όπου σε αυτές τις χώρες η κατάσταση είναι καλύτερη.
Αυτό οφείλεται στο ότι αυτές οι χώρες έχουν αφενός μικρές μετακινήσεις πληθυσμών από και προς το εξωτερικό και αφετέρου δεν έχουν τον μισό πληθυσμό τους σε μία πόλη όπως η Αθήνα.
Η Ελλάδα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία χωρών.
Η Ελλάδα υποδέχεται 32 εκ. τουρίστες το χρόνο, ενώ η π.χ. Πορτογαλία 13 εκ.
ναι μπορει.και στο λεω επι προσωπικου παντα.Μετά από 10 χρόνια κρίσης, ο καλός επιχειρηματίας θα αντέξει αλλά δύο χρόνια Δηλαδή.
Εκεί θα φανεί ο επιχειρηματίας στα 12 χρόνια κρισης. Θα μπορούσαν να είναι και 100, έχεις ένα δίκιο.
Εννοείται πως κάποιοι θα αντέξουν, όπως και άντεξαν.ναι μπορει.και στο λεω επι προσωπικου παντα.
εχω επιχειρηση απο το 1999.
αντεξα τη κριση.
θα αντεξω και αυτο![]()
οτι θα μας σπασει τα αρχιδια ο παπαδοπουλος με το μενουμε ασφαλεις...Ακουσατε τιποτα καινουριο;![]()