barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
όλα παίζουν.. είναι εμμονικός, αθυρόστομος, αυτός και οι κλώνοι του
[size=40pt]ΣΚΑΣΕ ΑΓΑΜΗΤΕ.[/size]
όλα παίζουν.. είναι εμμονικός, αθυρόστομος, αυτός και οι κλώνοι του
πληρώνομαι να γράφω
Θετικο παντως ειναι οτι ηδη ξεκινησε η αρση της καραντινας στην ευρωπη. Ισως και σε μας κατι να σωθει στον τουρισμο.
το κεφαλι το φτιαχνει αλλος, το σωμα πρεπει να το φτιαξουν αυτες, γι αυτο βλεπουμε κατω απ το κεφαλι να επικρατει το χαοςΑυτο με τα κομμωτηρια δεν ειναι ακρως επικινδυνο?
Δεδομενου οτι βρισκεσαι ουσιαστικα σωμα με σωμα με τον κομμωτη???
Δεν ανοιγει δηλαδη ενα καφε που μπορεις ανετα να κατσεις σε αποσταση και ανοιγει το κομμωτηριο
Με τα σταγονιδια του κομμωτη να πεφτουν κατευεθειαν στο πρόσωπο σου(και το αντιστροφο)???
υγ Γ@μημενες ελληνιδες,βρακι απο την λαικη αγοράζουν αλλά το κομμωτηριο κομμωτηριο 50 και 100 ευρω τη φορα
υγ Γ@μημενες ελληνιδες,βρακι απο την λαικη αγοράζουν αλλά το κομμωτηριο κομμωτηριο 50 και 100 ευρω τη φορα
Τύπε δεν ξέρω σε ποιον κουρεύεσαι εσύ, αλλά οι φυσιολογικοί κομμωτές βρίσκονται ΠΙΣΩ από τον πελάτη όταν τον κουρεύουν (τουλάχιστον για το 80% της συνεδρίας). Επομένως, όχι δεν έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο. Επίσης, ο κομμωτής μπορεί άνετα να φοράει μάσκα και γάντια και να παραμένει αμίλητος.Αυτο με τα κομμωτηρια δεν ειναι ακρως επικινδυνο?
Δεδομενου οτι βρισκεσαι ουσιαστικα σωμα με σωμα με τον κομμωτη???
Δεν ανοιγει δηλαδη ενα καφε που μπορεις ανετα να κατσεις σε αποσταση και ανοιγει το κομμωτηριο
Με τα σταγονιδια του κομμωτη να πεφτουν κατευεθειαν στο πρόσωπο σου(και το αντιστροφο)???
γεγονοςΆμα σερφάρεις λίγο στα social θα αντιληφθείς (με τρόμο ?) ότι ίσως και το μεγαλύτερο πρόβλημα του εγκλεισμού αναφέρεται να είναι "η ρίζα που έχει βγει και φαίνεται"...
Σημεία των καιρών φίλε μου...
ποσοι ελεγχοι εγιναν εκεινη τη στιγμη?Απάντηση Πέτσα για το πλήθος συγκεντρωμένων έξω από το Μαξίμου όταν περνούσε η Πρωτοψάλτη:
-Έξω από το Μαξίμου ήταν μόνο ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν φωτορεπόρτερ και κόσμος που μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος των τραγουδιών.
Δικαιολογείται με αυτή την απάντηση ο συγχρωτισμός; Γιατί εγώ είμαι κουφός μάλλον.![]()
Τύπε δεν ξέρω σε ποιον κουρεύεσαι εσύ, αλλά οι φυσιολογικοί κομμωτές βρίσκονται ΠΙΣΩ από τον πελάτη όταν τον κουρεύουν (τουλάχιστον για το 80% της συνεδρίας). Επομένως, όχι δεν έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο. Επίσης, ο κομμωτής μπορεί άνετα να φοράει μάσκα και γάντια και να παραμένει αμίλητος.
Αντιθέτως στην καφετέρια δεν θα πας μόνος σου, δεν θα παραμένεις αμίλητος και επιπλέον το πιο πιθανό είναι ότι δε θα φοράς μάσκα και γάντια για να πιεις τον καφέ σου.
Ναι αλλά στα καφέ και τα φαγάδικα θα μιλήσεις, θα γελάσεις, κλπ. Και όλα αυτά προφανώς χωρίς μάσκα, εκτός αν είσαι μάγος και περνάς το φαγητό ή τον καφέ με αόρατο τρόπο μέσα από τη μάσκα.Εννοειται ειναι απο πίσω σου,αλλά σε απόσταση αναπνοής φιλε.
Στα περισσότερα καφέ και φαγαδικα μπορείς άνετα να κάτσεις σε απόσταση ασφαλείας απο άλλα τραπέζια(εκτός απο εκείνα που ειναι πολυσυχναστα και ο κόσμος κολληατα ο ενας με τον αλλον)
Ρώτα τον Πέτσα τύπε. :Sποσοι ελεγχοι εγιναν εκεινη τη στιγμη?
Εννοειται ειναι απο πίσω σου,αλλά σε απόσταση αναπνοής φιλε.
Στα περισσότερα καφέ και φαγαδικα μπορείς άνετα να κάτσεις σε απόσταση ασφαλείας απο άλλα τραπέζια(εκτός απο εκείνα που ειναι πολυσυχναστα και ο κόσμος κολληατα ο ενας με τον αλλον)