kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.198
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε ξερνάω με Μπακογιάννη-Κοσιώνη αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα έχει πάει καλά σαν δήμαρχος.
Τύπε ξερνάω με Μπακογιάννη-Κοσιώνη αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα έχει πάει καλά σαν δήμαρχος.
[size=16pt]ΤΟ κίνημα δεν πληρώνω τπτ έρχεται[/size]
Κινούμενη συναυλία! Το είδαμε κι αυτό εν μέσω καραντίνας! Μη σταματάς να μας γλεντάς κουλη!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω δεν ειναι τίποτα βέβαιο.
Αν το κάνουν ίσως είναι καλά... Καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι πάμε σε επισιτιστική κρίση.. Με τρελή φτώχεια. Κάντε PRINT SCREEN αυτό που γράφω
Το έκανα. Μπορείς να μας πει πότε θα ξεκινήσει και πόσο θα διαρκέσει για να έχουμε όλα τα δεδομένα!
Όταν βγούνε τα νούμερα 2ου και 3ου 3μήνου θα έχουμε εικόνα.
Σε περιπτωση που νομιζετε οτι σπανε την καραντινα επειδη πανε καλα τα πραγματα![]()
Καλοκαίρι χαλαρά με μείωση κρουσμάτων και κανενα μπάνιο.
Σεπτέμβρης μια ανησυχία για έσοδα που δεν ήρθαν ποτέ (τουρισμός) και μια συζήτηση για την επαναλειτουργία των σχολείων.
Οκτώβρης. Αρχίζουμε και νιώθουμε την μεγάλη έλλειψη ρευστού, οι επιχειρήσεις ξεκινάνε μαζικές απολύσεις. Η ένεση ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται αναποτελεσματική και ανεπαρκής.
Νοέμβρης. Ακόμα δεν έχει βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο, ξεκινάει δεύτερος κύκλος κρουσμάτων, και η κυβέρνηση ανακοινώνει δεύτερη αυστηρή καραντίνα. Χωρίς επίδομα αυτήν την φορά.
Αναταράξεις στην κοινωνία, χάος, θυμός που οδηγεί σταδιακά προς την οργή.
Και σιγά σιγά, ακούς από τα μπαλκόνια.
Τυπε με ολο τον κοσμο σε καραντινα και ο αριθμος των νεων κρουσματων καθημερινα δεν πεφτει με τιποτα, απο 2000ατομα/ημερα που ειχαμε τον Μαρτιο τωρα ειμαστε στο 70.000ατομα/ημερα......αν χαλαρωσουν τα μετρα ολες οι χωρες τι θα γινει500.000ατομα/ημερα
:S :S :S
τυπε θα γινει της πουτανας. Απλα δεν μπορουν να κρατησουν αλλο καραντινες γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τους κωλοκινεζους και επειδη θα αρχισουν αλλα προβληματα. Το κρατησαν οσο μπορουσαν μηπως και βρεθει καμια θεραπεια αλλα τωρα οποιος ζησει.
τυπε θα γινει της πουτανας. Απλα δεν μπορουν να κρατησουν αλλο καραντινες γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τους κωλοκινεζους και επειδη θα αρχισουν αλλα προβληματα. Το κρατησαν οσο μπορουσαν μηπως και βρεθει καμια θεραπεια αλλα τωρα οποιος ζησει.
Τυπε σημερα ολος ο κοσμος ηταν εξω, και το μπακογιαννεικο αναμεσα σε μπουλουκι στη πρωτοψαλτη![]()
Τυπε κι εγω ετσι πιστευω, lockdown για ενα μηνα να δειξουν οτι παλευουν για τους γερους και τωρα που ξεμενουν απο λεφτα....δε γαμιεται ας ψωφησουν :S :S :S
Τυπε κι εγω ετσι πιστευω, lockdown για ενα μηνα να δειξουν οτι παλευουν για τους γερους και τωρα που ξεμενουν απο λεφτα....δε γαμιεται ας ψωφησουν :S :S :S