Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αδελφέ έγραψες χοντρομαλακία...Μαζεψέ το όσο είναι νωρίς...
φιλε  

μαλλον δεν τους εχεις ακουσει που μιλανε σε μικρα καναλια καταγγελνοντας τον monopoly man οτι τους κατεστρεψε

ειναι τυχαιο η οχι που δεν τους αφηνουν να τον καταγγειλουν σε "μεγαλα καναλια"?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Για τις διακοπές του ρεύματος τι να πούμε ρε τύπε, αν είναι δολιοφθορά και απειλές των Φωτοπουλέων, ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
αει για σου εδω

και εγω προσωπικα το βλεπω ως σαμποταζ   αλλα απο την αλλη θα επρεπε να τους ειχε στειλει στον ντακο ολα αυτα τα αλεποτομαρα που κλεινουν τον διακοπτη της δεη χωρις λογο και αφορμη

και κατι τελευταιο που λεει ο centrino

η συνεχεια της ολυμπιακης ειναι η aegean  δηλαδη μπατζανακης του γερου μητσοτακη

δεν υπηρχαν αλλοι επιχειρηματιες  για ελληνικες αεροπορικες εταιριες ωστε να αναπληρωναν το κενο της ολυμπιακης?

ολα φορα παρτιδα για  το μητσοτακεικο?  :S :S

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.898
Πόντοι
216
φιλε  

μαλλον δεν τους εχεις ακουσει που μιλανε σε μικρα καναλια καταγγελνοντας τον monopoly man οτι τους κατεστρεψε

ειναι τυχαιο η οχι που δεν τους αφηνουν να τον καταγγειλουν σε "μεγαλα καναλια"?

Ρε φίλε... Τώρα δηλαδή στα σοβαρά θέλεις να λάβουμε υπ' όψιν απαιτήσεις ανθρώπων που δούλευαν με 3πλάσιες αποδοχές σε σχέση με όλους τους άλλους και βγήκαν σε σύνταξη στα 45-50 εισπράττοντας τερατώδη εφ' άπαξ ή μετακινούμενοι στην ΥΠΑ σε βαρβατοπληρωμένες αργομισθίες ?
Δηλαδή επειδή αυτοί θεωρούν ότι δικαιούνται επιπλέον και 4χίλιαρη σύνταξη και διαμαρτύρονται που τελικά πήραν την μισή πρέπει να τους λυπηθούμε ?

Εγώ σε ρώτησα πριν πόσων χρονών είσαι γιατί θεώρησα ότι αν ήσουν μικρός πιθανόν να μην τα ήξερες αυτά. Αλλά δυστυχώς δεν αυτοπροστατεύτηκες...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε φίλε... Τώρα δηλαδή στα σοβαρά θέλεις να λάβουμε υπ' όψιν απαιτήσεις ανθρώπων που δούλευαν με 3πλάσιες αποδοχές σε σχέση με όλους τους άλλους και βγήκαν σε σύνταξη στα 45-50 εισπράττοντας τερατώδη εφ' άπαξ ή μετακινούμενοι στην ΥΠΑ σε βαρβατοπληρωμένες αργομισθίες ?
Δηλαδή επειδή αυτοί θεωρούν ότι δικαιούνται επιπλέον και 4χίλιαρη σύνταξη και διαμαρτύρονται που τελικά πήραν την μισή πρέπει να τους λυπηθούμε ?

Εγώ σε ρώτησα πριν πόσων χρονών είσαι γιατί θεώρησα ότι αν ήσουν μικρός δεν θα τα ήξερες αυτά. Αλλά δυστυχώς δεν αυτοπροστατεύτηκες...
εννοω για αυτους  οι οποιοι επρεπε να παρουν για τα δεδομενα τοτε γυρω στο 1000ρικο  δεν σου λεω για τα κολοβυσματα

εγω ειμαι 45  εσυ ποσο?

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.898
Πόντοι
216
εννοω για αυτους  οι οποιοι επρεπε να παρουν για τα δεδομενα τοτε γυρω στο 1000ρικο  δεν σου λεω για τα κολοβυσματα

εγω ειμαι 45  εσυ ποσο?
Άστο ρε φίλε να πάει στο διάολο...Αφού δεν έχεις την παραμικρή επίγνωση του τι γράφεις μην το συνεχίζεις γιατί εκτίθεσαι περισσότερο...
Φιλικά στο λέω

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
επειδη εγω εκτιθεμαι και εσυ οχι  τι ηλικια εχεις εσυ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.118
Πόντοι
5.506
Όταν σκάσει κανόνι η Aegean και αρχίσουν τα όργανα τα ξαναλέμε ... ο κλάδος των αερομεταφορών θα συρρικνωθεί στην μετά covid-19 με συνεχείς συγχωνεύσεις και χρεοκοπίες όπως ακριβώς συνέβη στην αμερική μετά την 11η Σεπτέμβρη ...

Εντάξει, ξεκίνα τώρα να παρακαλάς να σκάσει και μια υγιέστατη και δυναμική εταιρεία μήπως και έχεις αφήγημα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.118
Πόντοι
5.506
αει για σου εδω

και εγω προσωπικα το βλεπω ως σαμποταζ   αλλα απο την αλλη θα επρεπε να τους ειχε στειλει στον ντακο ολα αυτα τα αλεποτομαρα που κλεινουν τον διακοπτη της δεη χωρις λογο και αφορμη

και κατι τελευταιο που λεει ο centrino

η συνεχεια της ολυμπιακης ειναι η aegean  δηλαδη μπατζανακης του γερου μητσοτακη

δεν υπηρχαν αλλοι επιχειρηματιες  για ελληνικες αεροπορικες εταιριες ωστε να αναπληρωναν το κενο της ολυμπιακης?

ολα φορα παρτιδα για  το μητσοτακεικο?  :S :S

Τύπε, πραγματικά στα @@ μου ποιός είναι ο επιχειρηματίας, αν είναι να φτιάχνει τόσο δυναμικές και υγιείς επιχειρήσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.118
Πόντοι
5.506
εννοω για αυτους  οι οποιοι επρεπε να παρουν για τα δεδομενα τοτε γυρω στο 1000ρικο   δεν σου λεω για τα κολοβυσματα

εγω ειμαι 45  εσυ ποσο?

Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει πάρει κάτω από 1000ρικο +κάποιο εφάπαξ φεύγωντας από εκεί, αδυνατώ να το πιστέψω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.001
Πόντοι
6.256
Ξεροχυνω με ανθρωπο σκουπιδι Centrino που επειδη του εχουν πει σχεδον ολοι να παει να γαμηθει κανει quote τον εαυτο του για να αυτοπιπωνεται και να λεει ποσο γαματος ειναι... :2funny: :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ένα γεγονός, το οποίο προκάλεσε σωρεία αρνητικών αντιδράσεων πιστών, συνέβη μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας για την σημερινή γιορτή της Παναγίας Τρυπητής, προστάτιδας του Αιγίου και πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας.

Αφού τελείωσε η Θεία Λειτουργία, η Εικόνα μεταφέρθηκε πεζή στην οδό Μητροπόλεως και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου και πραγματοποιήθηκε μια σύντομη περιφορά της σε κεντρικές οδούς του Αιγίου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε μάλιστα και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος.

Αφού τελείωσε η περιφορά, η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό αυτοκίνητο που μετέφερε την εικόνα, μιας και όπως μας είπε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος, δεν μετέφερε αγροτικά προϊόντα και δεν είχε άδεια για μεταφορά στην καρότσα εικόνων, τονίζοντας παράλληλα ότι εφαρμόστηκε η νομοθεσία, ενώ επιδόθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ. Με ενδιαφέρον αναμένεται τυχόν αντίδραση από πλευράς της τοπικής Εκκλησίας.

[video]https://epicstories.eu/aigio-afairethikan-oi-pinakides-apo-to-aytokinito-poy-metefere-tin-eikona-tis-panagias-trypitis-dothike-kai-prostimo-150-eyro?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

barock  δυστυχως υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις  καποιες απο αυτες δεν εχουν ξεμπλεξει με τα δικαστηρια  απο τον αφα στον καιαφα τους στελνουν για μια αποφαση υπερ τους 
το λεω με οσα εχουν καταγγειλει οι ιδιοι στα μικρα καναλια

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.969
Πόντοι
4.655
Τύπε, πραγματικά στα @@ μου ποιός είναι ο επιχειρηματίας, αν είναι να φτιάχνει τόσο δυναμικές και υγιείς επιχειρήσεις.

Τί κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα με το κάθε ναυάγιο που αρχίζει πάλι τις παπαριές με το "κατεστημένο"?

Αφού είχαμε ΣΥΡΙΖΑ πριν, όλα αυτά έπρεπε να φτιάξουν σωστά? Δεν έφτιαξαν. Είπαμε, ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ για αλλαγή, και να αρχίσουν σωστή αντιπολίτευση, για το καλό των Ελλήνων.

Π

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
Μπαίνω αραιά και που εδώ και πάλι βλέπω κουβέντα εδώ για άσχετα θέματα.

Ωστόσο σήμερα βγήκε αυτό:www.lifo.gr/now/greece/279758/arsi-ton-metron-analytika-to-sxedio-gia-tis-epixeiriseis-ta-sxoleia-kai-tin-eleytheri-metakinisi]https://www.lifo.gr/now/greece/279758/arsi-ton-metron-analytika-to-sxedio-gia-tis-epixeiriseis-ta-sxoleia-kai-tin-eleytheri-metakinisi[/url]

ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ... ΠΑΝΤΟΥ... Τραπεζοκαθίσματα, Πολυκαταστήματα κλπ κλπ. Αν λάβεις υπόψη και τις πυκνοκατοικημένες περιοχές των αστικών ιστών μιλάμε για κατάσταση ολοκληρωτικής καταστροφής... 2 μέτρα λέει απόσταση των τραπεζιών... Έχετε πάει στο Γκάζι; Στο Θησείο; Σε άλλες μεγαλοπούλεις; Όλοι αυτοί της εστίασης, τα καφέ και οι λοιπές επιχειρήσεις "παραγωγοί συγχρωτισμου" τι θα απογίνουν;

Και να σας ενημερώσω ότι η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας είναι προ των πυλών. Οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις είναι πάρα πολύ μικρές και ΒΑΣΙΖΟΥΝ το κέρδος τους στον ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ. Αυτός είναι ο λόγος που θα πάει η ανεργία στο 40%... Δυστυχώς.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τί κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα με το κάθε ναυάγιο που αρχίζει πάλι τις παπαριές με το "κατεστημένο"?

Αφού είχαμε ΣΥΡΙΖΑ πριν, όλα αυτά έπρεπε να φτιάξουν σωστά? Δεν έφτιαξαν. Είπαμε, ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ για αλλαγή, και να αρχίσουν σωστή αντιπολίτευση, για το καλό των Ελλήνων.

Π

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.118
Πόντοι
5.506
Ξεροχυνω με ανθρωπο σκουπιδι Centrino που επειδη του εχουν πει σχεδον ολοι να παει να γαμηθει κανει quote τον εαυτο του για να αυτοπιπωνεται και να λεει ποσο γαματος ειναι... :2funny: :2funny: :2funny:

Γράφει ο τύπος "αποδεδειγμένα" και όταν τον ρωτάω "πως" μου παραθέτει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ γραπτά.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.001
Πόντοι
6.256
Γράφει ο τύπος "αποδεδειγμένα" και όταν τον ρωτάω "πως" μου παραθέτει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ γραπτά.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Σε ανθρωπους που προτεινανε να αυτοκτονησουμε τις ευπαθεις ομαδες για να μην ζημιωθουμε οικονομικα η μονη απαντηση ειναι σαλτα γαμησου και ψοφα...αφου λοιπον πιανεις διαλογο με εναν τετοιο μαλακα καλα να παθεις.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.969
Πόντοι
4.655
Μπαίνω αραιά και που εδώ και πάλι βλέπω κουβέντα εδώ για άσχετα θέματα.

Ωστόσο σήμερα βγήκε αυτό:www.lifo.gr/now/greece/279758/arsi-ton-metron-analytika-to-sxedio-gia-tis-epixeiriseis-ta-sxoleia-kai-tin-eleytheri-metakinisi]https://www.lifo.gr/now/greece/279758/arsi-ton-metron-analytika-to-sxedio-gia-tis-epixeiriseis-ta-sxoleia-kai-tin-eleytheri-metakinisi[/url]

ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ... ΠΑΝΤΟΥ...

Και να σας ενημερώσω ότι η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας είναι προ των πυλών. Οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις είναι πάρα πολύ μικρές και ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στο κέρδος τους να βγαίνει από τον ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ. Αυτός είναι ο λόγος που θα πάει η ανεργία στο 40%... Δυστυχώς.

Λογικά, η οικονομία δεν θα καταστραφει!

Επίσης, δεν λέει το άρθρο πότε ανοίγουν τα μπουρδέλα. 1η, 11η ή 29η Ιούνη? Είναι σπορ, αναψυχή ή κέντρο διασκέδασης?

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom