Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.809
Πόντοι
6.515
na δουμε με τι μουτρα θα παμε να ζητησουμε φραγκα απο σουηδους ολλανδους βελγους που εχουν πολλους νεκρους φου διαλεξαν καπως να εχουν ενεργει ανοιχτει οικονομια ενω εμεις την κλεισαμε

θα σου πουν διαλεξες να σωσεις του γερους και εγω τους νεους κρατωντας την οικονομια μου οποτε γιατι τωρα ζητας βοηθεια

και εκει που εκαναν τους μαγκες ιταλια ισπανια ελλδα για ευρωομολογο τωρα μιλαμε για δανειακη συμβση ξεχωριστα απο καθε κρατος

κ θα εχουν δικαιο αυτη τη φορα οι βορειοι διοτι θα σου πουν εγω μαλακας ειναι που εχασα τοσο κοσμο απλως για να κρατησω την οικονομια μοθ καπως ανοιχτη

Τα χουμε γραψει εδω και βδομαδες τυπε και μας λενε οτι θελουμε να πεθανουν οι γεροι  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Με αφορμη τις 2 κλινικες και το 1 γηροκομειο

Θεωρεις οτι ολα τα αλλα εχουν ελεγχθει? Αν ναι ολα καλα

Έχουν δωθεί σαφέστατες οδηγίες, πρωτόκολλα αντιμετώπισης και πρόληψης. Αν κάποιοι είναι μαλάκες δε μπορούν να γίνουν πολλά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.253
Πόντοι
6.256
Σίγουρα ειχαν δωθεί οδηγιες σε κλινικες κλπ
Και σίγουρα παίζει να εκαναν μαλακία οι εργαζόμενοι

Θα σκάσουν και σε άλλα μέρη εστίες, είναι σίγουρο και λογικό.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν συμφωνώ με τον όρο ήρωες διότι αυτός ο όρος για μένα πρέπει να εμπεριέχει ένα βαθμό ανιδιοτέλειας.
Εφόσον δέχεσαι τους αστυνομικούς όμως, γιατί να μην δεχτείς και τους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ, που περνάνε πολύ μεγαλύτερα ζόρια,  και έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα έκθεσης στον ιό.
Προφανώς σε τέτοιες "ηρωικές" πράξεις "αστυνομικών" θα αναφέρεται το σποτάκι του Χαρδαλιά στα βοθροκάναλα του Κούλη, σποτάκι που προφανώς το έχουμε πληρώσει πολύ παραπάνω (όπως και το σποτάκι του Πίπη του Παπαδόπουλου του δήθεν αριστερού "στην υγειά μας ρε παιδιά") προκειμένου τα κανάλια να λιβανίζουν ολη μέρα και νύχτα την κοινοβουλευτικη δικτακτορια του Κουλη αλα Βικτορα Ορμπαν. Οσο για τον Χαρδαλια φαινεται να είναι το ποιο εμετικο πολιτικο φαινομενο της μεταπολιτευτικης Ελλαδας μοιαζωντας αρκετα με τον αξεχαστο Ζουρνατζή τον εκπροσωπο του δικτατορα Παπαδοπουλου, ετσι λενε καποιοι ηλικιωμένοι που τα εχουν ζησει αυτά... δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω….

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.956
Πόντοι
26.141
Τα χουμε γραψει εδω και βδομαδες τυπε και μας λενε οτι θελουμε να πεθανουν οι γεροι  :S
θα πεθανουνε οι νεοι ή αν και ακομη δε θα πεθανουν ,δε θα εχουν δουλειες για να κανουν οικογενεια κ παιδια

αλλα μαλλον ειμαι τρελλος συνομοσιολογος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
na δουμε με τι μουτρα θα παμε να ζητησουμε φραγκα απο σουηδους ολλανδους βελγους που εχουν πολλους νεκρους φου διαλεξαν καπως να εχουν ενεργει ανοιχτει οικονομια ενω εμεις την κλεισαμε

θα σου πουν διαλεξες να σωσεις του γερους και εγω τους νεους κρατωντας την οικονομια μου οποτε γιατι τωρα ζητας βοηθεια

και εκει που εκαναν τους μαγκες ιταλια ισπανια ελλδα για ευρωομολογο τωρα μιλαμε για δανειακη συμβση ξεχωριστα απο καθε κρατος

κ θα εχουν δικαιο αυτη τη φορα οι βορειοι διοτι θα σου πουν εγω μαλακας ειναι που εχασα τοσο κοσμο απλως για να κρατησω την οικονομια μοθ καπως ανοιχτη

Εγώ κρατάω τα λόγια του Άλεξ

Ο Κούλης ούτε εκλογές θα κάνει,ούτε μνημόνιο θα υπογράψει  :rockon:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
kontolagnos

μην πληρωσει ο απλος λαος συννεχιζομενο lockdown απο μαλακιες αλλων

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.956
Πόντοι
26.141

Ο Κούλης ούτε εκλογές θα κάνει,ούτε μνημόνιο θα υπογράψει  :rockon:
δεν μιλησα για μνημονειο αλλα για δανειαακη συμβαση με τους ορους του δανειστη
ευρωομολογα ουτε για πλακα εκτος απο ψιχουλα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Ολο το συστημα κυνηγουσε το προηγουμενο διαστημα τους περιπατητες στα παρκα, τον παππα που κοινωνησε, τα μεγαφωνα στις εκκλησιες..
:jerking:

και δεν κοιταξε κανεις τις κλινικες ενω ηταν γνωστο απο ιταλια οτι εκει ειναι τα δυσκολα
Ελεγχει κανεις τις ιδιωτικες δομες οπου αιμοκαθαρονται χιλιαδες ευπαθεις καθε μερα?

Καλη η ρεκλαμα στα καναλια αλλα εδω τα χετε κανει θαλασσα
:uglystupid:

Tυπε εχω εναν συγγενη μου σε κλινικη και ξερω οτι ειχανε σταματησει αυστηρα τα επισκεπτηρια καπου τοτε που κλεισανε τα σχολεια

τα επισκεπτηρια εννοειται για να πας μεσα στο θαλαμο ή για να αφησεις κανα χυμο στην υποδοχη για τον παππου, αν ηταν να πληρωσεις το μηνιατικο περνουσες την εισοδο. :S :S :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο κυβερνητικος εκπροσωπος αλεξ λειπει  :orchestra: :orchestra: :rockon:

μηπως τον εχει σε καραντινα η κυρα  και δεν τον αφηνει να μιλησει εδω?  :S :S :S

αλεξ δευρα εξω  :rockon: :rockon: :rockon:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.944
Πόντοι
496

Ο Κούλης ούτε εκλογές θα κάνει,ούτε μνημόνιο θα υπογράψει  :rockon:

τυπε κρατα το αυτο το ποστ
κατι μου λεει σε λιγους μηνες θαναι συλλεκτικο :orchestra:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.253
Πόντοι
6.256
kontolagnos

Όχι μωρε, ο λάτσης ο μαρινακης και ο βαρδινογι;ννης θα τα πληρώσουν, όπως έγινε και επι συριζα

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
δεν μιλησα για μνημονειο αλλα για δανειαακη συμβαση με τους ορους του δανειστη
ευρωομολογα ουτε για πλακα εκτος απο ψιχουλα
Τύπε έχεις καταλάβει τι εν συντομία αποκαλούμε μνημονιο?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
θα πεθανουνε οι νεοι ή αν και ακομη δε θα πεθανουν ,δε θα εχουν δουλειες για να κανουν οικογενεια κ παιδια

αλλα μαλλον ειμαι τρελλος συνομοσιολογος
Ποιες δουλειες??? Εδώ πας για ολικη απαγορευση του social contact, αυνανες του διαδυκτιου θελουν να δημιουργησουν ο Gates και οι υπολοιποι, που τα email τους εχουν ηδη χακαριστει από υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Βρετανιας και αλλων συμμαχικων δυναμεων.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ο κυβερνητικος εκπροσωπος αλεξ λειπει  :orchestra: :orchestra: :rockon:

μηπως τον εχει σε καραντινα η κυρα  και δεν τον αφηνει να μιλησει εδω?  :S :S :S

αλεξ δευρα εξω   :rockon: :rockon: :rockon:

Μπορεί να φτιάχνει τα χαρτιά τίποτα Σομαλών  :happy:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
kontolagnos

Ο λαος θα πληρωσει ακριβα τις μαλακιες βασικα του Κουλη και του τριο στουτζες Τσιοδρας, Συψας, Μοσιαλος, από εκει και περα το πολιτικο τελος του Κουλη θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον για το πως θα ερθει, εκλογες? καθαιρεση από μεσα? ή με καμοια πλατεια Μαινταν? θα δουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom