Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ο Ξύδης χτές ζήτησε επώνυμη καταγγελία και του ανέβασα δύο συνδέσμους. Στον πρώτο ένας Kennedy κατηγορούσε τον Gates για πράγματα που ΜΠΟΡΟΎΝ να διασταυρωθούν και στο δεύτερο έβαλα επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου που πολίτες ζητάνε διερεύνηση του ιδρύματος Gates. Ο Λευκός Οίκος είναι υποχρεωμένος να προβεί σε ενέργειες που όταν τις μάθω θα επανέλθω. Τα ελληνικά hoaxes (και λόγω της χρηματοδότησής τους) δεν τα εμπιστεύομαι. Θα δούμε τί θα προκύψει, εδώ θα είμαστε.

Alex εαν κάποιος έχει ώς μοτίβο συμπεριφοράς να βρίζει χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο ΟΛΟΥΣ όσους έρχεται σε αντιπαράθεση, αυτό στοιχειοθετεί υποβόσκουσα αποκλίνουσα συμπεριφορά. Στοιχειοθετεί.

Ξύδη ναί αυτό βρήκα να σχολιάσω, δεν ήθελα να εμπλακώ στην αντιπαράθεση για το άγαλμα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν θα καθίσω να αποδείξω σε ένα περιθωριακό φορουμ για μπουρδέλα με ένα ματσο ανώνυμους το εκπαιδευτικό και επιστημονικό μου υπόβαθρο απλά και μόνο για να σας πείσω γι αυτά που λέω. Πάω να δω καμια ταινιούλα. Χαιρετίσματα.
Tύπε μου με όλα αυτά που γράφεις υπάρχει σοβαρή αμφιβολία για το υπόβαθρο αυτό. Καλή τηλεθέαση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
6d1e0a328e823e5fa3ae004769ee8bdf.jpg

:happy:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.253
Πόντοι
6.256
Τι εγινε ρε παιδια.
Γεμισαμε ηρωες;
Διαφημιστικα σποτ μας δειχνουν τους ηρωες των σουπερ μαρκετ των φαρμακειων τους αστυνομικους τους ντελιβεραδες κουριερ κλπ.

Στα νοσοκομεια οκ

Αλλα οι υπαλληλοι των σουπερ μαρκετ ήρωες;
Οι χοντρες του σκλαβενιτη της γειτονιας μου σημερα μπήκαν στην Κορυτσά

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Βγηκε μια παπαρια και τωρα τρεχουν ολοι οι Γαλλοι Πισωγλεντακηδες να παρουν υποκαταστατα νικοτινης....αποτελεσμα;

οπως σου ειπα χτες

οι δικοι  μας εδω οι παπαρες της ΕΡΤ λεγανε χτες στο δελτιο οτι δεν ειναι αξιοπιστες οι πληροφοριες των γαλλων διοτι δεν εχουν δημοσιευθει σε εγκυρα περιοδικα

και προσεξε  προπαγανδα οχι σε ιδιωτικο καναλι αλλα σε δημοσιο που τους τα σκαμε ολοι μεσω της ΔΕΗ

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
νασο

οι κυβερνωντες δεν πειραζουν 2 περιπτωσεις

τους λαθρομεταναστες και τους γυφτους

απο εκει θα εχουμε και νεκρους αλλα και φορεις

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Να πουμε και για τη παχυσαρκια που προκαλει επισης πολλους θανατους ή την υπερβολικη καταναλωση αλκοολ ή το καπνισμα;Τι σχεση εχουν ολα αυτα με μια επιδημια ενος ιου μονο εσυ ξερεις...

Τα μερικα κρουσματα τα εχεις με καραντινα και απομονωση...θα επρεπε να τρομαζεις λοιπον που εναμησι μηνα μετα και ενω ολα τα δεδομενα δειχνουν οτι η επιδημια στην Ελλαδα βρισκεται σε φθινουσα πορεια βλεπεις ξαφνικα να δημιουργουνται εστιες απο το πουθενα οπου συνωστιζονται πολλα ατομα οπως κλειστες δομες ή νοσοκομεια.

Βαλε λοιπον το μυαλο σου να σκεφτει τι θα μπορουσε να γινει αμα ανοιγες απο τωρα εστιατορια,καφετερειες,εμπορικα κεντρα ή αμα επετρεπες να ανοιξουν οι πλαζ και μαζευονταν ο ενας πανω στον αλλον.

Και ολα αυτα ξαναλεω μετα απο ΕΝΑΜΗΣΙ ΜΗΝΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ...φαντασου δηλαδη να τα αφηναμε ολα στη τυχη οπως στη Σουηδια τι θα ειχε γινει.Σε μια χωρα γεματη ηλικιωμενος και με πληθυσμο με επιβαρυμενη υγεια με αυτοανοσα,καρκινους,διαβητες και αλλα σοβαρα χρονια νοσηματα.

Σε μια χωρα που ακομα και με επιτυχη ελεγχο της επιδημιας εχουν ποσοστο θνητοτητας 5% στα επιβεβαιωμενα κρουσματα...

Γιατρέ μου εσύ και οι άλλοι δεν έχετε καταλάβει τον αντίλογο μου. Δεν κάνω αντιπολίτευση ατον Κουλη, πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στο πολιτικό σκηνικό σήμερα, το μη χείρον βέλτιστον δλδ.

Εγώ ήθελα όπως αντιμετωπίζουμε το κορονοϊό να αντιμετωπίζαμε και άλλες μαστιγες της εποχής μας (40 τελευταία χρόνια),όπως ναρκωτικά, τροχαία, παχυσαρκία, κάπνισμα κλπ). Και εγώ καπνίζω αλλά χάρηκα με τα την εφαρμογή των μέτρων, δέκα χρόνια ήμουν στην Αθηνα χωρίς κράνος και δεν με έγραψαν (κανονικά έπρεπε να μου πάρουν δίπλωμα και μηχανάκι). Αλλά ήμουν τυχερός που επέζησα, όχι όμως δυο φίλοι μου στα 23 μας.
Τέλος για μην κουράσω Θέλω να μου εξηγήσεις πως έβγαλες θνητότητα 5%, διότι εγώ την υπολογίζω μικρότερη του 2%.

Ευχαριστώ τον φίλο για τους Ιταλούς γιατρούς, δεν το ήξερα ότι ανέβηκε ο αριθμός τόσο πολύ, αν και ο ΜΟ ηλικίας των Ιταλων Γιατρών ήταν 50 ετών στις πληγείσες περιοχές. Αλλά μην μιλησουμε για Β Ιταλία,ευτυχώς για μας ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν ότι έπραξαν η παρέλειψαν να πράξουν οι αρχές εκεί.
Αλλά φίλε Βολταιρε δεν μου απάντησες στα υπόλοιπα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256
οπως σου ειπα χτες

οι δικοι  μας εδω οι παπαρες της ΕΡΤ λεγανε χτες στο δελτιο οτι δεν ειναι αξιοπιστες οι πληροφοριες των γαλλων διοτι δεν εχουν δημοσιευθει σε εγκυρα περιοδικα

Παλι μαλακιες λες ρε Γλασκο...ξερεις τι ηταν η "μελετη";Πηραν οσους ειχαν ασθενησει απο κορωνοιο και ειδαν οτι οι μη καπνιστες ηταν οι λιγοτεροι αρα η νικοτινη προστατευει.

Μιλαμε ουτε πιθηκας με συνδρομο Down δεν θα εβγαζε τετοιο συμπερασμα....

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.503
Πόντοι
446

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Το κράτος πρέπει να

- είναι έξω απο κάθε σπίτι ντελιβερά και να του φοράει κράνος με το ζόρι
- να πηγαινει μια μια στις κλινικές και να τους λέει οτι πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους
- Να είναι έξω απο το σπίτι της μάνας του κάθε εργαζόμενου και να ρίχνει ένα σκουπισματάκι στην είσοδο
- Να είναι εξω απο το αυθαίρετο του κάθε πηθικα για να σβήσει τη φωτιά που έβαλε άλλος πηθικας/ καταπατητής

Αντε γαμηθείτε ρεεεεεε

Νομίζω ότι δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό φίλε.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Παλι μαλακιες λες ρε Γλασκο...ξερεις τι ηταν η "μελετη";Πηραν οσους ειχαν ασθενησει απο κορωνοιο και ειδαν οτι οι μη καπνιστες ηταν οι λιγοτεροι αρα η νικοτινη προστατευει.

Μιλαμε ουτε πιθηκας με συνδρομο Down δεν θα εβγαζε τετοιο συμπερασμα....
hell
δεν μπορουν να λενε οι δικοι μας χωρις καμοια μελετη οτι των γαλλων η μελετη δεν ειναι εγγυρη?  εχουμε εμεις μελετη για την νικοτινη  και που ειναι?

καταλαβαινεις πως παει  σαν επιστημονες εδω χωρις γραπτες  αποδειξεις ισχυριζομαστε οτι εμεις εχουμε δικιο και οχι οι αλλοι 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256
Γιατρέ μου εσύ και οι άλλοι δεν έχετε καταλάβει τον αντίλογο μου. Δεν κάνω αντιπολίτευση ατον Κουλη, πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στο πολιτικό σκηνικό σήμερα, το μη χείρον βέλτιστον δλδ.

Εγώ ήθελα όπως αντιμετωπίζουμε το κορονοϊό να αντιμετωπίζαμε και άλλες μαστιγες της εποχής μας (40 τελευταία χρόνια),όπως ναρκωτικά, τροχαία, παχυσαρκία, κάπνισμα κλπ). Και εγώ καπνίζω αλλά χάρηκα με τα την εφαρμογή των μέτρων, δέκα χρόνια ήμουν στην Αθηνα χωρίς κράνος και δεν με έγραψαν (κανονικά έπρεπε να μου πάρουν δίπλωμα και μηχανάκι). Αλλά ήμουν τυχερός που επέζησα, όχι όμως δυο φίλοι μου στα 23 μας.
Τέλος για μην κουράσω Θέλω να μου εξηγήσεις πως έβγαλες θνητότητα 5%, διότι εγώ την υπολογίζω μικρότερη του 2%.

Ευχαριστώ τον φίλο για τους Ιταλούς γιατρούς, δεν το ήξερα ότι ανέβηκε ο αριθμός τόσο πολύ, αν και ο ΜΟ ηλικίας των Ιταλων Γιατρών ήταν 50 ετών στις πληγείσες περιοχές. Αλλά μην μιλησουμε για Β Ιταλία,ευτυχώς για μας ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν ότι έπραξαν η παρέλειψαν να πράξουν οι αρχές εκεί.
Αλλά φίλε Βολταιρε δεν μου απάντησες στα υπόλοιπα...

Να φτιαξουμε κατι που δεν κανει διακρισεις και μπορει να σκοτωσει τον οποιονδηποτε ειτε φταιει ειτε οχι και μετα να παμε να λυσουμε παθογενειες που υπαρχουν εδω και δεκαετιες και οφειλονται στο χαμηλο επιπεδο παιδειας σημαντικου μερους του πληθυσμου;

Σε συνολο 2490 κρουσματων εχουμε 130 νεκρους...με τα φτωχα μου μαθηματικα ειναι 5.2%.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256
hell
δεν μπορουν να λενε οι δικοι μας χωρις καμοια μελετη οτι των γαλλων η μελετη δεν ειναι εγγυρη?  εχουμε εμεις μελετη για την νικοτινη  και που ειναι?

καταλαβαινεις πως παει  σαν επιστημονες εδω χωρις γραπτες  αποδειξεις ισχυριζομαστε οτι εμεις εχουμε δικιο και οχι οι αλλοι 

Αυτο σου εξηγω...οτι ουτε αυτοι κανανε καποια επιστημονικη μελετη.Μια παρατηρηση κανανε οτι στα κρουσματα οι μη καπνιστες ηταν περισσοτεροι.

Αυτο δεν αποδεικνυει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σε συνολο 2490 κρουσματων εχουμε 130 νεκρους...με τα φτωχα μου μαθηματικα ειναι 5.2%.
μεχρι στιγμης

βαλε ιδιωτικα νοσοκομεια οπως οι ταξιαρχες  τα τσαντηρια

περιμενε μηπως εχουμε και αλλα κρουσματα απο τετοιες εστιες μολυνσης

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256
μεχρι στιγμης

βαλε ιδιωτικα νοσοκομεια οπως οι ταξιαρχες  τα τσαντηρια

περιμενε μηπως εχουμε και αλλα κρουσματα απο τετοιες εστιες μολυνσης

Θελω να πιστευω οτι πλεον ο ελεγχος θα πεσει εκει...σε γηροκομεια και πουτσοκλινικες της γειτονιας.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Όλο και πιο δυσμενείς είναι οι προβλέψεις των αναλυτών για το πλήγμα που θα δεχθεί ο τουρισμός της Ελλάδας εξαιτίας της πανδημίας. Αυτήν την Πέμπτη, η Διεθνής Ενωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) αναθεώρησε τις προβλέψεις της για τις απώλειες των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών, εκτιμώντας ότι θα ανέλθουν σε 89 δισ. δολάρια το 2020 και όχι σε 76 δισ. δολάρια όπως είχε αρχικά προβλέψει τον περασμένο μήνα. Από τα στοιχεία, προκύπτει σημαντική ζημία στον τουρισμό, αλλά και απώλεια εσόδων και θέσεων εργασίας, που αποδίδεται στην πτώση της επιβατικής κίνησης στα ελληνικά αεροδρόμια το 2020. Στην έκθεση της ΙΑΤΑ περιλαμβάνονται αναλυτικά στοιχεία και προβλέψεις για τις αφίξεις και τα έσοδα που θα απωλέσει η Ελλάδα. Για τη χώρα μας, οι αναθεωρημένες προβλέψεις δείχνουν μείωση της επιβατικής κίνησης κατά 52% με απώλεια 26 εκατομμυρίων επιβατών. Πρόκειται για εφιαλτικό σενάριο δεδομένου ότι η ΙΑΤΑ εκτιμά πως θα κινδυνέψουν περισσότερες από 233.000 θέσεις εργασίας που συνδέονται με τις αερομεταφορές, με αντίστοιχη απώλεια άνω των 10 δισ. δολαρίων για την ελληνική οικονομία. Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθούν και οι απώλειες εσόδων για τις αεροπορικές εταιρείες από την ελληνική αγορά με την ΙΑΤΑ να προβλέπει μείωση ύψους 3,8 δισ. δολαρίων....

Διαβάστε όλο το άρθρο:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Δραματική προειδοποίηση Λαγκάρντ για ύφεση 15% - «Μην κάνετε πολύ λίγα, πολύ αργά»
Μιλώντας στη Σύνοδο, η Κριστίν Λαγκάρντ, προειδοποίησε τους ηγέτες της ΕΕ ότι το ΑΕΠ του μπλοκ μπορεί να βουτήξει έως και 15% εξαιτίας της πανδημίας και ότι διακινδυνεύουν να «κάνουν πολύ λίγα, πολύ αργά», ανέφεραν τρεις πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Bloomberg.

Πηγή:
Εμεις με κουληθα εχουμε αναπτυξη 100%

:happy:

Και επιστροφη στην κανονικοτητα

:happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom