CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.535
- Πόντοι
- 2.606
λογικο δεν ειναι?Τελευταία παρατηρώ πολύ περισσότερο κόσμο στον δρόμο και έξω από τα σπίτια του.
Τι έγινε; έφτασε ο κόμπος στο χτένι;
![]()
λογικο δεν ειναι?Τελευταία παρατηρώ πολύ περισσότερο κόσμο στον δρόμο και έξω από τα σπίτια του.
Τι έγινε; έφτασε ο κόμπος στο χτένι;
![]()
Η μεγαλη διαφορα στην κυκλοφορια ειναι μετα τις 20.00...το πρωι αρκετοι πανε στην δουλεια τους ,αλλοι για ψωνια ,αθληση...το βραδυ δεν κυκλοφορει κανεις...εντυπωσιακα ποσοστα συμορφωσης που δειχνουν οτι οταν ειναι θεμα επιβιωσης ολοι πειθαρχουν..
μα δεν ειναι θεμα πειθαρχειας μετα τις 20.00 που να πας?Η μεγαλη διαφορα στην κυκλοφορια ειναι μετα τις 20.00...το πρωι αρκετοι πανε στην δουλεια τους ,αλλοι για ψωνια ,αθληση...το βραδυ δεν κυκλοφορει κανεις...εντυπωσιακα ποσοστα συμορφωσης που δειχνουν οτι οταν ειναι θεμα επιβιωσης ολοι πειθαρχουν..
Αυτά πες τα στο μεγάλο σπίρτο και τεράστια ιδιοφυία της κυβέρνησης, Χαρδαλιά, που το "σκληρό" μέτρο που παίρνει στις περιοχές με πολλά κρούσματα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 20:00.Η μεγαλη διαφορα στην κυκλοφορια ειναι μετα τις 20.00...το πρωι αρκετοι πανε στην δουλεια τους ,αλλοι για ψωνια ,αθληση...το βραδυ δεν κυκλοφορει κανεις...εντυπωσιακα ποσοστα συμορφωσης που δειχνουν οτι οταν ειναι θεμα επιβιωσης ολοι πειθαρχουν..
....ασε τις μαλακιες σε μας ...μιλα ανοικτα μια παρεα ειμαστε...αρχιδια καφε πηγαινες...για κανα τραβελο ξαμολιοσουνα...μα δεν ειναι θεμα πειθαρχειας μετα τις 20.00 που να πας?
εγω πηγαιναν για καφε.
Δεν έχει ανάκγη η ΝΔ τις 50 χιλιάδες ψήφους , θα τις πάρει πίσω απο τους (λαθρο)μετανάστες που κυκλοφορουσαν ελεύθεροι ενω εμεις είμασταν μαντρωμένοι.
ρε συ παλι τα ιδια,....ασε τις μαλακιες σε μας ...μιλα ανοικτα μια παρεα ειμαστε...αρχιδια καφε πηγαινες...για κανα τραβελο ξαμολιοσουνα...
ρε συ παλι τα ιδια,
ενταξει μετα τον καφε εκανα και μια βολτα στην πιατσα, το οτι εβλεπα τσιγγανες και πρεζονια εκει δεν το σχολιαζετε κακεντρεχεις.
τι ημουν πρεζονολαγνος ή τσιγγανολαγνος?
δεν ειμαι 25 αλλα μου αρεσει να βλεπω 25ρεςκαλα ρε μαλεα και εσυ 8 το βραδυ καφε??
ποσο εισαι 25??
μονο κατι χαζοβιολιδες πανε για καφε τετοια ωρα η οσοι δουλευουν νυχτα
πως εγω εχω συναντησει αρκετους εδω που αρπαζονται, βριζονται, δεν εχουν πολιτισμο, ειναι αξεστοι χωρις παιδεία.Ποια ιδια ρε παικτη?ο καθενας με τα γουστα του..σε λεω απλως οτι εδω μπορεις να βγεις απο την ντουλαπα...τα παιδια του μπουρδελα ειμαστε τεφαρικια.. Δεν σε παρεξηγουμε..
δεν ειμαι 25 αλλα μου αρεσει να βλεπω 25ρες
αν ειναι για 50ρες και 60ρες βλεπω στην δουλεια μου δεν χρειαζεται να βγω
Η μεγαλη διαφορα στην κυκλοφορια ειναι μετα τις 20.00...το πρωι αρκετοι πανε στην δουλεια τους ,αλλοι για ψωνια ,αθληση...το βραδυ δεν κυκλοφορει κανεις...εντυπωσιακα ποσοστα συμορφωσης που δειχνουν οτι οταν ειναι θεμα επιβιωσης ολοι πειθαρχουν..