You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
νταξει τι να πεις ρε συ?
ο τυπος που γραφει και σου ερχεται στο μυαλο ο κατμαν να αγκομαχει να βγαλει 2 λεξεις στη σειρα που να εχουν νοημα
σημερα σπουδασε νομικη...
Τύπε, εδώ η Κασσιανή, που δεν ξέρει ούτε Ελληνικά, ούτε απλή αριθμητική, λέει ότι έχει πτυχίο και μάλιστα έχει γνώμη για τα ΠΑΝΤΑ.
Βέβαια αυτός και το συνάφι του, διαδίδουν συνειδητά τον ιό.
Το να παραγεις μασκες,θα μπορουσες να το κανεις και στο παρελθον,αλλα θα εφτιαχνες εσυ μια που θα σου στοιχιζε πχ 20 λεπτα και ο αλλος θα την εφαιρνε απο τους κιτρινιαρηδες με 5 λεπτα.Οποτε ησουν χαμενος απο χερι.Σημερα το κανουν οι συγκεκριμμενοι,που λογω του προβληματος ολα αυτα τα ειδη εχουν ελειψη.Οποτε θα τα πουλησουν σιγουρα και με μεγαλυτερη τιμη.Οταν ομως ολα θαναι νορμαλ ολα αυτα δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τη κιτρινη φυλη.Οταν παραγεις ακριβοτερα και δεν υπαρχουν δασμοι δυστυχως.
.
1/ Με μια έξυπνη κίνηση, η κυρία Τσέτη, Πρόεδρος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας Uni-pharma αγόρασε από την Ινδία 5 τόνους της δραστικής ουσίας για το σκεύασμα χλωροκίνη, την οποία δώρισε στο ελληνικό κράτος.
Η Κασσιανή είχε σίγουρες πληροφορίες, ότι η αγορά έγινε με μίζα για να έχει την αποκλειστικότητα στο φάρμακο.
Θα αγόραζε μάλιστα μετοχές της εταιρείας, η οποία <ΔΕΝ διαπραγματεύεται στο ΧΑ.
Μαλακία Ν0 567567345 της μαντάμ.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Πώς το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο κατάφερε να εξασφαλίσει δύο όπλα κατά του κορωνοϊού.
1/ Με μια έξυπνη κίνηση, η κυρία Τσέτη, Πρόεδρος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας Uni-pharma αγόρασε από την Ινδία 5 τόνους της δραστικής ουσίας για το σκεύασμα χλωροκίνη, την οποία δώρισε στο ελληνικό κράτος. Η παραγωγή του φαρμακευτικού σκευάσματος ξεκίνησε αμέσως. Η εξασφάλιση μιας τέτοιας ποσότητας ήταν μια σπουδαία επιχειρηματική πρωτοβουλία λόγου του ότι η Ινδία είναι η κατ΄εξοχήν χώρα παραγωγής αυτής της χημικής ουσίας (χλωροκίνη) η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των φαρμάκων για την ίαση του covid-19. Η Ινδία λίγο μετά απαγόρευσε την εξαγωγή χλωροκίνης...υποθέτω ότι καταλαβαίνετε γιατί.
Κίνηση ματ :S :S :S
Κορωνοϊός: Διαψεύστηκαν οι ελπίδες για τη χλωροκίνη - Απογοητευτικά τα συγκριτικά αποτελέσματα
Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Κίνηση ματ :S :S :S
Κορωνοϊός: Διαψεύστηκαν οι ελπίδες για τη χλωροκίνη - Απογοητευτικά τα συγκριτικά αποτελέσματα
είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχαμε προμηθευτεί την συγκεκριμένη ουσία και τελικά αποδεικνυόταν ότι βοηθάει, οι ίδιοι που ειρωνεύεστε τώρα για 'κίνηση ματ' κλπ θα γκρινιάζατε και θα ζητάγατε ευθύνες από την ελληνική κυβέρνηση που δεν έσπευσε να προμηθευτεί εγκαίρως χλωροκίνη...
γκρίνια για την γκρίνια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Σπούδασες εσυ νομικη?Εάν το κατάλαβες έτσι, δεν κατάλαβες σωστά, το θέμα έχει δυο όψεις!
Όταν δηλώνεις, ότι δεν ήρθε, και το γράφεις με 100/100 σιγουριά, έχω σοβαρή εύλογη υποψία, ότι πρέπει να ξέρεις από πού ήρθε. Και αφού το δημοσίευσες (ότι είναι γραμμένο, είναι δεδομένο = τεκμήριο), τότε βάση του Συντάγματος της Ελλάδος έχεις τη νομική υποχρέωση να ενημερώσεις τις αρμόδιες αρχές για να αρχίζει ποινική έρευνα, να ξέρουμε και εμείς ποιος φταίει! Θα δικαστεί και μπορούμε να ζητάμε αποζημιώσεις.
Το πρόβλημα σου είναι, ότι κάτι πιστεύεις και θέλεις να το πιστεύουν και άλλοι. Όταν σπούδασα Νομική, μας εξήγησαν, ότι για το κάθε πράγμα υπάρχουν πολλές οπτικές γωνιές. Εσύ έχεις μία και δεν επιτρέπεις άλλη. Ξέρεις, ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις, πρέπει να το επιτρέψεις. Επόμενος, δεν υπάρχει τεκμήριο για αυτό που γράφει, και δεν υπάρχει τεκμήριο ούτε για το αντίθετο. Υπάρχουν υποψίες και για τα δυο. Και στη ΗΠΑ υπήρξαν αμέτρητα σκάνδαλα με διαρροές χημικών και βιολογικών ουσιών.
Δηλαδή, δεν κατηγορώ κανένα, άνευ να έχω τεκμήριο!!! Ούτε δηλώσεις τέτοιου δεν κάνω, απλά ανάφερα, ότι υπάρχουν και άλλα γεγονότα που μπορεί να μην είναι εντελώς γνωστά στο κοινό.
Και το "ανευ να εχω τεκμηριο" τι ειναι?
Αλλοδαπός?
Μεταφραση γκουγκλ?
Τι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Να του κανω μερικες ερωτησεις νομικης φυσεως να τσεκαρουμε?χωρις σχολια...
(βαριεμαι σημερα)
Μην το παρακάνεις, Κατηγορία σπουδών Κασσιανής.Να του κανω μερικες ερωτησεις νομικης φυσεως να τσεκαρουμε?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχαμε προμηθευτεί την συγκεκριμένη ουσία και τελικά αποδεικνυόταν ότι βοηθάει, οι ίδιοι που ειρωνεύεστε τώρα για 'κίνηση ματ' κλπ θα γκρινιάζατε και θα ζητάγατε ευθύνες από την ελληνική κυβέρνηση που δεν έσπευσε να προμηθευτεί εγκαίρως χλωροκίνη...
γκρίνια για την γκρίνια.
Ναι,μια ζωής γκρίνια χωρίς λόγο και αιτία!
Εγώ γκρινιάζω γιατί πήραν μόνο 5 τόνους...αν είχαμε τον γόη των 13.000.000 εμβολίων θα αγοράζαμε τουλάχιστον 500.000 τόνους,τα γατάκια!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.180
- Πόντοι
- 5.506
Το να παραγεις μασκες,θα μπορουσες να το κανεις και στο παρελθον,αλλα θα εφτιαχνες εσυ μια που θα σου στοιχιζε πχ 20 λεπτα και ο αλλος θα την εφαιρνε απο τους κιτρινιαρηδες με 5 λεπτα.Οποτε ησουν χαμενος απο χερι.Σημερα το κανουν οι συγκεκριμμενοι,που λογω του προβληματος ολα αυτα τα ειδη εχουν ελειψη.Οποτε θα τα πουλησουν σιγουρα και με μεγαλυτερη τιμη.Οταν ομως ολα θαναι νορμαλ ολα αυτα δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τη κιτρινη φυλη.Οταν παραγεις ακριβοτερα και δεν υπαρχουν δασμοι δυστυχως.
ο ανθρωπος κατι ειπε που πιθανον να ειναι και λαθος////Κίνηση ματ :S :S :S
εσεις μονο μαλακιες και ξερολιες ειπατε...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
ο ανθρωπος κατι ειπε που πιθανον να ειναι και λαθος////
εσεις μονο μαλακιες και ξερολιες ειπατε...
Δεν ξέρω ποιους εννοείς με το εσείς,εγώ πάντως δεν είμαι πελάτης κανενός κόμματος!
Σου αναφέρω στα γρήγορα από μια καλή κίνηση που κάναν οι 2 τελευταίες κυβερνήσεις,Μητσοτάκης για μείωση φορολογίας στο 24%,Τσίπρας αύξηση κατώτατου μισθού και κατάργηση υποκατώτατου (+25%).
Τα κομματόσκυλα-πελατάκια να φαγωθείτε μόνα σας!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.180
- Πόντοι
- 5.506
ασχετο,σωστο και στα παπαρια μου ειναι με την σειρα ....Δεν ξέρω ποιους εννοείς με το εσείς,εγώ πάντως δεν είμαι πελάτης κανενός κόμματος!
Σου αναφέρω στα γρήγορα από μια καλή κίνηση που κάναν οι 2 τελευταίες κυβερνήσεις,Μητσοτάκης για μείωση φορολογίας στο 24%,Τσίπρας αύξηση κατώτατου μισθού και κατάργηση υποκατώτατου (+25%).
Τα κομματόσκυλα-πελατάκια να φαγωθείτε μόνα σας!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 3.506
Μέλος την κοινότητας -δεν λέω ποιο- μου έστειλε εξαιρετικό π.μ όπου αναλύει τις σκέψεις του και θέτει προβληματισμό μήπως λόγω της κορωνομαλακίας, εγκυμονεί σχέδιο καταστροφής των εργατικών δικαιωμάτων.
Ειναι πιθανόν ή κυβέρνηση να περάσει αυστηρά μέτρα και να μην μπορεί κανείς να μιλήσει αφού ισχύουν οι περιορισμοί κτλ.
Από την άλλη, είδα κι όταν δεν ίσχυαν πόση ομόνοια και συσπείρωση υπήρχε στους εργαζόμενους.
:S
Ειναι πιθανόν ή κυβέρνηση να περάσει αυστηρά μέτρα και να μην μπορεί κανείς να μιλήσει αφού ισχύουν οι περιορισμοί κτλ.
Από την άλλη, είδα κι όταν δεν ίσχυαν πόση ομόνοια και συσπείρωση υπήρχε στους εργαζόμενους.
129 στην θωρακισμενη
Άντε αυτοκτόνα Χωνάκη να κάνεις και κανένα καλό στην κοινωνία.
Μέλος την κοινότητας -δεν λέω ποιο- μου έστειλε εξαιρετικό π.μ όπου αναλύει τις σκέψεις του και θέτει προβληματισμό μήπως λόγω της κορωνομαλακίας, εγκυμονεί σχέδιο καταστροφής των εργατικών δικαιωμάτων.
Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές σε εργατικάδικαιώματα ή "δικαιώματα¨. Δικαιώματα είναι όλα εκείνα που έχασαν οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα την περίοδο της κρίσης και της καταστροφής του ρυσιζα/ ζυριζντα/ συριζλα. "Δικαιώματα" είναι όλα εκείνα τα προνόμια των τρωκτικών του δημοσίου, τα οποία θα πρέπει να σταματήσουν
Αλλαγές θα υπάρξουν και σε άλλα επίπεδα. Ο πηθικας ο ορμπαν στην ουγγαρία έκανε τη χώρα του τουρκία, αλλά δε νομίζω να γίνει αυτό στην Ελλάδα και σε άλλες πολιτισμένες χώρες.
Αλλαγες θα υπάρξουν και στο είδος των επιχειρήσεων που έχουν μέλλον και αυτών που θα εξαφανιστούν
Δεν έχει ανάκγη η ΝΔ τις 50 χιλιάδες ψήφους , θα τις πάρει πίσω απο τους (λαθρο)μετανάστες που κυκλοφορουσαν ελεύθεροι ενω εμεις είμασταν μαντρωμένοι.Έχετε κόψει ήδη 50.000 πρόστιμα και θα πάμε στα 70.000+ την Πρωτομαγιά!
Λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά αυτοί δεν θα ξαναψηφισουν ΝΔ.
Ξεπέρασε το!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις