enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
Αρχες Ιουνη ελευθερη μετακινηση τυπε...μεχρι τοτε μπανακι στη μπανιερα σου.
για τον τυπο christos savvidis ευκολακι τυπε
Αρχες Ιουνη ελευθερη μετακινηση τυπε...μεχρι τοτε μπανακι στη μπανιερα σου.
γιατι πρεπει να ειναι δευτερα?Απο 18 θα ειναι και μονο για τραπεζακια εξω
Αν μεγαλωνει μαζι και το πουλι τυπε, χαλαλι :S :S :S
Απο 18 θα ειναι και μονο για τραπεζακια εξω
Αν μεγαλωνει μαζι και το πουλι τυπε, χαλαλι :S :S :S
για τον τυπο christos savvidis ευκολακι τυπε
https://[URL unfurl="true"]www.dailydot.com/wp-content/uploads/c3e/57/ac34d4490a2d406adbd5ee4bc26a7efa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Τα μπινελίκια τα παραβλέπω. Είναι κάτι σαν φολκλόρ του bou. Γελάω με τα πετυχημένα αλλά μέχρις εκεί. Δε δίνω παραπάνω σημασία. Ανώνυμα προφίλ είμαστε άλλωστε.Προσωπικα θεωρω το να πεις "να ενα study που εγινε χθες" και να βαλεις το λινκ αντι να πεις "να μια ερευνα", δεν εγινε και κατι. Φαινεται εξ'αλλου οτι δεν εχει να κανει με το να προσπαθησεις να ενισχυσεις το οτιδηποτε ή να το παιξεις κατι παραπανω. Το τι ειναι ο καθενας φαινεται απο την ουσια αυτων που γραφει. Δε θα αλλαξει κατι μια λεξη ή μια φραση. Αλλοι γραφουν μπινελικια ολη την ωρα. Αυτο μας πειραξε?
Μην πίνετε παγωμενους καφεδες φετος γιατι οταν κρυωνει ο λαιμος αρπάζει πιο ευκολα ιούς,
Πίνετε ελληνικο.
μην εισαι αυθαδης στο κομμαΨαγμενο, οχι τελος του μηνα για να μην αναγκαστουν να δωσουν κι αλλο 800αρι και για να μην χρειαστει να πανε τις φορολογικες/ασφλαιστικες υποχρεωσεις πισω για αυτον το μηνα, με 10 ημερες αναδουλειες να βγουνε ολα τα εξοδα του μηνα. :S :S :S
Ελεύθερη μετακίνηση Εκτός νόμου να δούμε πότε θα γίνει.Θα ανοιξουν τα μικρα καταστηματα απο μεσα Μαη και μετα απο οσο ξερω...αλλα παλι θα πρεπει να στελνεις μην και παπαριες.Ελευθερη μετακινηση σημαινει τελος σε ολα αυτα...
Τα μπινελίκια τα παραβλέπω. Είναι κάτι σαν φολκλόρ του bou. Γελάω με τα πετυχημένα αλλά μέχρις εκεί. Δε δίνω παραπάνω σημασία. Ανώνυμα προφίλ είμαστε άλλωστε.
Έχουν περάσει πολλά χρόνια και μπορεί εγώ να μη θυμάμαι καλά από τότε αλλά μήπως εννοείς μεθανόλυση;
Θα καθαρίσουν με ένα 400 νομίζω για τον μήνα Μάιο.Ψαγμενο, οχι τελος του μηνα για να μην αναγκαστουν να δωσουν κι αλλο 500αρι και για να μη χρειαστει να πανε τις φορολογικες/ασφλαλιστικες υποχρεωσεις πισω για αυτον το μηνα, με 10 ημερες αναδουλειες θα πουνε βγαλτε ολα τα εξοδα του μηνα. :S :S :S
Οκ εγώ έχω μείνει στη μεθανόλυση.Τσου, αιθανολυση κατα τη παλαιωση.
μην εισαι αυθαδης στο κομμα
Οκ εγώ έχω μείνει στη μεθανόλυση.
Δεν εχει να κάνει με το αν ειναι Δευτεραγιατι πρεπει να ειναι δευτερα?
τι λενε οι μεσα?
ηλιθιο...Δεν εχει να κάνει με το αν ειναι Δευτερα
Απλως παει ανα εβδομαδα
4 Μαιου θα γινουν οι πρωτες αρσεις και ανα εβδομαδα (11, 18, 25) θα ξηλωνονται λιγοι - λιγοι οι περιορισμοι