Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
Αρχες Ιουνη ελευθερη μετακινηση τυπε...μεχρι τοτε μπανακι στη μπανιερα σου. :grin:

για τον τυπο christos savvidis ευκολακι τυπε     :orchestra: :orchestra: :orchestra:

URL]]

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.928
Πόντοι
6.256
Μην πίνετε παγωμενους καφεδες φετος γιατι οταν κρυωνει ο λαιμος αρπάζει πιο ευκολα ιούς,
Πίνετε ελληνικο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Απο 18 θα ειναι και μονο για τραπεζακια εξω

Ψαγμενο, οχι τελος του μηνα για να μην αναγκαστουν να δωσουν κι αλλο 500αρι και για να μη χρειαστει να πανε τις φορολογικες/ασφλαλιστικες υποχρεωσεις πισω για αυτον το μηνα, με 10 ημερες αναδουλειες θα πουνε βγαλτε ολα τα εξοδα του μηνα.  :S :S :S

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Προσωπικα θεωρω το να πεις "να ενα study που εγινε χθες" και να βαλεις το λινκ αντι να πεις "να μια ερευνα", δεν εγινε και κατι. Φαινεται εξ'αλλου οτι δεν εχει να κανει με το να προσπαθησεις να ενισχυσεις το οτιδηποτε ή να το παιξεις κατι παραπανω. Το τι ειναι ο καθενας φαινεται απο την ουσια αυτων που γραφει. Δε θα αλλαξει κατι μια λεξη ή μια φραση. Αλλοι γραφουν μπινελικια ολη την ωρα. Αυτο μας πειραξε?
Τα μπινελίκια τα παραβλέπω. Είναι κάτι σαν φολκλόρ του bou. Γελάω με τα πετυχημένα αλλά μέχρις εκεί. Δε δίνω παραπάνω σημασία. Ανώνυμα προφίλ είμαστε άλλωστε.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια και μπορεί εγώ να μη θυμάμαι καλά από τότε αλλά μήπως εννοείς μεθανόλυση;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.494
Πόντοι
5.506
Ψαγμενο, οχι τελος του μηνα για να μην αναγκαστουν να δωσουν κι αλλο 800αρι και για να μην χρειαστει να πανε τις φορολογικες/ασφλαιστικες υποχρεωσεις πισω για αυτον το μηνα, με 10 ημερες αναδουλειες να βγουνε ολα τα εξοδα του μηνα.  :S :S :S

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
μην εισαι αυθαδης στο κομμα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Θα ανοιξουν τα μικρα καταστηματα απο μεσα Μαη και μετα απο οσο ξερω...αλλα παλι θα πρεπει να στελνεις μην και παπαριες.Ελευθερη μετακινηση σημαινει τελος σε ολα αυτα...
Ελεύθερη μετακίνηση Εκτός νόμου να δούμε πότε θα γίνει.
Θα αρχίσω και εγώ να  βρίζω, άμα δεν γίνει σύντομα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Τα μπινελίκια τα παραβλέπω. Είναι κάτι σαν φολκλόρ του bou. Γελάω με τα πετυχημένα αλλά μέχρις εκεί. Δε δίνω παραπάνω σημασία. Ανώνυμα προφίλ είμαστε άλλωστε.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια και μπορεί εγώ να μη θυμάμαι καλά από τότε αλλά μήπως εννοείς μεθανόλυση;

Τσου, αιθανολυση κατα τη παλαιωση.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Ψαγμενο, οχι τελος του μηνα για να μην αναγκαστουν να δωσουν κι αλλο 500αρι και για να μη χρειαστει να πανε τις φορολογικες/ασφλαλιστικες υποχρεωσεις πισω για αυτον το μηνα, με 10 ημερες αναδουλειες θα πουνε βγαλτε ολα τα εξοδα του μηνα.  :S :S :S

Θα καθαρίσουν με ένα 400 νομίζω για τον μήνα Μάιο.
Αλλά θα αργήσουν να τα δώσουν, ώστε να τα πάρουν εφόσον κάτι είναι ανοιχτό.
Να κινηθεί και η οικονομία ρε μουνιά.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
μην εισαι αυθαδης στο κομμα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τυπε τις 4 τελευταιες ημερες πρεπει να τους ανοιξουν και να τους πουνε οριστε σας ανοιξαμε , πληρωστε  τελος του μηνα τις υποχρεωσεις σας. Νομιζω τους χαιδευουνε ολους  αυτους τους φοροκλεφτες.  :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Οκ εγώ έχω μείνει στη μεθανόλυση.

Ναι στη παλαιωση δεν εχεις μεθανολη. Το αποσταγμα ειναι (ελπιζουμε :P) καθαρο. Οι μυρωδιες κανελας+βανιλιας προερχονται απο την αιθανολυση (απ'την αιθυλικη αλκοολη) της λιγνινης του ξυλου στο βαρελι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι πρεπει να ειναι δευτερα? :think: :think: :think:
τι λενε οι μεσα?
Δεν εχει να κάνει με το αν ειναι Δευτερα

Απλως παει ανα εβδομαδα

4 Μαιου θα γινουν οι πρωτες αρσεις και ανα εβδομαδα (11, 18, 25) θα ξηλωνονται λιγοι - λιγοι οι περιορισμοι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.494
Πόντοι
5.506
Δεν εχει να κάνει με το αν ειναι Δευτερα

Απλως παει ανα εβδομαδα

4 Μαιου θα γινουν οι πρωτες αρσεις και ανα εβδομαδα (11, 18, 25) θα ξηλωνονται λιγοι - λιγοι οι περιορισμοι
ηλιθιο...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.458
Πόντοι
456
Φαντασου τωρα να θες να πας παραλια ιουλιο μηνα ελευθερη η μη και μολις φτασεις να σου πουν ειμαστε γεματοι.Ωρε θα παει η κλωτσα εφετο συννεφο μου φαινεται :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom