Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.960
Πόντοι
19.795
με τα μισα τραπεζια θα χεστουνε στο χρημα.
σπεσιαλιτε φορκλορ η πιτα του γεωργιαδη  :grin:
1 ατομο ανα τεσσεραμισυ τ,μ. Αν δεν βρεθει θεραπεια, εστιαση και τουρισμος δεν ξαναγυρνανε σε κανονικοτητα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ενταξει αυτα παιζουν διεθνως γενικοτερα οταν διαβαζεις για το covid. Η αλλαγη του πληκτρολογιου δεν αποτελει κοπο για μενα οπότε δε τη φοβαμαι στη χρηση. Ειναι σα να πατας το shift για να κανεις capitalize το πρωτο letter.... το χω συνηθισει :P
Τι γίνεται και τι παίζει διεθνώς δεν το ξέρω. Πάντως, στο δικό μου συνάφι, αν γράψεις για incubation και fermentation υποστρώματος αντί για επώαση και ζύμωση, αν δεν είσαι Ολλανδός ή Αμερικάνος η καραμούζα πάει σύννεφο. Τους λόγους τους καταλαβαίνεις κι εσύ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Τι γίνεται και τι παίζει διεθνώς δεν το ξέρω. Πάντως, στο δικό μου συνάφι, αν γράψεις για incubation και fermentation υποστρώματος αντί για επώαση και ζύμωση, αν δεν είσαι Ολλανδός ή Αμερικάνος η καραμούζα πάει σύννεφο. Τους λόγους τους καταλαβαίνεις κι εσύ.

Οτι και αν σπουδασεις στα ελληνικα, θα μαθεις και την αγγλικη ορολογια. Υποχρεωτικα. Οπότε ναι θα σου μαθουν και το fermentation. Τωρα οκ αν προκειται να αναλυσεις την αιθανολυση της λιγνινης του βαρελιου σε κιναμωμικη αλδεϋδη και βανιλινη τοτε μπορει να κολωσεις λιγακι στη μεταφραση.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Με το φλαμίνγκο στο χέρι θα μείνουμε... :cartman:

Τουλαχιστον ας βρεξει τυπε. :S :S :S

tenor.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Τι αλλο ειπανε τυπε  :think: Αρση περιορισμου απαγορευσης  να ΄παμε για κανα μπανιο  :think: :S :S :S

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Αρχες Ιουνη ελευθερη μετακινηση τυπε...μεχρι τοτε μπανακι στη μπανιερα σου. :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.928
Πόντοι
6.256
Ρε μλκ καταθλιπτικέ, τράβα κάπου αλλού και μη μας σκοτίζεις. Το ξέρουμε οτι είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Ενω εσυ εισαι αισιοδοξο άτομο, θετική σκέψη και μες την τρελλη χαρα ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Αρχες Ιουνη ελευθερη μετακινηση τυπε...μεχρι τοτε μπανακι στη μπανιερα σου. :grin:

Τυπε δε θα ανοιξουν τα καταστηματα λιανικης 4 Μαιου  :think: Περιορισμενη μετακινηση με ανοιχτο το συνολο των καταστηματων δεν μπορει  να υπαρξει. :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Τυπε δε θα ανοιξουν τα καταστηματα λιανικης 4 Μαιου  :think: Περιορισμενη μετακινηση με ανοιχτο το συνολο των καταστηματων δεν μπορει  να υπαρξει. :S :S :S

Θα ανοιξουν τα μικρα καταστηματα απο μεσα Μαη και μετα απο οσο ξερω...αλλα παλι θα πρεπει να στελνεις μην και παπαριες.Ελευθερη μετακινηση σημαινει τελος σε ολα αυτα...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.534
Πόντοι
606
Εκτος του οτι λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδοχο. Στην κυριολεξια.
η πιτα ομως μεγαλωνει.η το κομματι τελως παντων.
μεχρι τοτε νοικια και εξοδα θα σου πει ο λεκλερ πως θα τα πληρωσεις στην επομενη μπουρδοαναλυση του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οτι και αν σπουδασεις στα ελληνικα, θα μαθεις και την αγγλικη ορολογια. Υποχρεωτικα. Οπότε ναι θα σου μαθουν και το fermentation. Τωρα οκ αν προκειται να αναλυσεις την αιθανολυση της λιγνινης του βαρελιου σε κιναμωμικη αλδεϋδη και βανιλινη τοτε μπορει να κολωσεις λιγακι στη μεταφραση.
Βρε εννοείται ότι θα τη μάθεις. Και θα ψάξεις και τη διεθνή βιβλιογραφία γιατί ο πλούτος της γνώσης εκεί έξω είναι τεράστιος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που σου λέω....
Η εγκυρότητα και η ορθότητα της άποψης δεν ενισχύονται με "αγγλικούρες" ή "γαλλικούρες" ή ότι άλλο θέλεις, εκτός αν είσαι μετανάστης δεύτερης γενιάς ή κάτοικος εξωτερικού τριακονταετίας. Αυτό έχω να πω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.928
Πόντοι
6.256
Κάτσε ρε τύπε, εσύ δεν είσαι που ανεβάζεις κάθε μέρα τους αριθμούς νεκρών ανά χώρα μαζί με συγκινητικές φωτογραφίες και τρομοκρατείς τον κόσμο; Με μπέρδεψες. :S
Μίλα καλύτερα φίλε, ο μάκης ειναι κορυφή στο ειδος του, τον αλλο μηνα πάει στο σκάι

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.534
Πόντοι
606
για να πας στα μαγαζια που θα ανοιξουν η για κουρεμα α γραφεις οτι πας για αθληση και θα πρεπει να φορας φορμα.
αλλιως 150 ευρω  :S

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.965
Πόντοι
3.506
Στη Κίνα διαπίστωσαν ότι μια από τις παρενέργειες του κορονοϊου και των φαρμάκων που παιρνουν,είναι ότι αλλάζει το χρώμα του δέρματος.

:think:

(Από κίτρινοι γίνονται μαύροι..!)

Συνημμένα

• NTqDxxLRgkm5bNg9qPAKFg.jpg
    NTqDxxLRgkm5bNg9qPAKFg.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 13
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Βρε εννοείται ότι θα τη μάθεις. Και θα ψάξεις και τη διεθνή βιβλιογραφία γιατί ο πλούτος της γνώσης εκεί έξω είναι τεράστιος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που σου λέω....
Η εγκυρότητα και η ορθότητα της άποψης δεν ενισχύονται με "αγγλικούρες" ή "γαλλικούρες" ή ότι άλλο θέλεις, εκτός αν είσαι μετανάστης δεύτερης γενιάς ή κάτοικος εξωτερικού τριακονταετίας. Αυτό έχω να πω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό.

Προσωπικα θεωρω το να πεις "να ενα study που εγινε χθες" και να βαλεις το λινκ αντι να πεις "να μια ερευνα", δεν εγινε και κατι. Φαινεται εξ'αλλου οτι δεν εχει να κανει με το να προσπαθησεις να ενισχυσεις το οτιδηποτε ή να το παιξεις κατι παραπανω. Το τι ειναι ο καθενας φαινεται απο την ουσια αυτων που γραφει. Δε θα αλλαξει κατι μια λεξη ή μια φραση. Αλλοι γραφουν μπινελικια ολη την ωρα. Αυτο μας πειραξε?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.494
Πόντοι
5.506
για να πας στα μαγαζια που θα ανοιξουν η για κουρεμα α γραφεις οτι πας για αθληση και θα πρεπει να φορας φορμα.
αλλιως 150 ευρω  :S
πανω απο 10 εκατοστα μαλι θα χρειαζεσε

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Στη Κίνα διαπίστωσαν ότι μια από τις παρενέργειες του κορονοϊου και των φαρμάκων που παιρνουν,είναι ότι αλλάζει το χρώμα του δέρματος.

:think:

(Από κίτρινοι γίνονται μαύροι..!)

NTqDxxLRgkm5bNg9qPAKFg.jpg

Αν μεγαλωνει μαζι και το πουλι τυπε, χαλαλι  :S :S :S

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom