iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
ειπανε οτι μετα της 11 μαη τα καταστηματα εστιασης?
Τι αλλο ειπανε τυπε Αρση περιορισμου απαγορευσης να ΄παμε για κανα μπανιο :S :S :S
ειπανε οτι μετα της 11 μαη τα καταστηματα εστιασης?
Τι αλλο ειπανε τυπε Αρση περιορισμου απαγορευσης να ΄παμε για κανα μπανιο :S :S :S
1 ατομο ανα τεσσεραμισυ τ,μ. Αν δεν βρεθει θεραπεια, εστιαση και τουρισμος δεν ξαναγυρνανε σε κανονικοτητα.με τα μισα τραπεζια θα χεστουνε στο χρημα.
σπεσιαλιτε φορκλορ η πιτα του γεωργιαδη
Τι γίνεται και τι παίζει διεθνώς δεν το ξέρω. Πάντως, στο δικό μου συνάφι, αν γράψεις για incubation και fermentation υποστρώματος αντί για επώαση και ζύμωση, αν δεν είσαι Ολλανδός ή Αμερικάνος η καραμούζα πάει σύννεφο. Τους λόγους τους καταλαβαίνεις κι εσύ.Ενταξει αυτα παιζουν διεθνως γενικοτερα οταν διαβαζεις για το covid. Η αλλαγη του πληκτρολογιου δεν αποτελει κοπο για μενα οπότε δε τη φοβαμαι στη χρηση. Ειναι σα να πατας το shift για να κανεις capitalize το πρωτο letter.... το χω συνηθισει
Εκτος του οτι λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδοχο. Στην κυριολεξια.αυτο σκεφτομαι και εγω...
Τι γίνεται και τι παίζει διεθνώς δεν το ξέρω. Πάντως, στο δικό μου συνάφι, αν γράψεις για incubation και fermentation υποστρώματος αντί για επώαση και ζύμωση, αν δεν είσαι Ολλανδός ή Αμερικάνος η καραμούζα πάει σύννεφο. Τους λόγους τους καταλαβαίνεις κι εσύ.
Με το φλαμίνγκο στο χέρι θα μείνουμε...
Ενω εσυ εισαι αισιοδοξο άτομο, θετική σκέψη και μες την τρελλη χαρα ?Ρε μλκ καταθλιπτικέ, τράβα κάπου αλλού και μη μας σκοτίζεις. Το ξέρουμε οτι είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Αρχες Ιουνη ελευθερη μετακινηση τυπε...μεχρι τοτε μπανακι στη μπανιερα σου.
Τυπε δε θα ανοιξουν τα καταστηματα λιανικης 4 Μαιου Περιορισμενη μετακινηση με ανοιχτο το συνολο των καταστηματων δεν μπορει να υπαρξει. :S :S :S
η πιτα ομως μεγαλωνει.η το κομματι τελως παντων.Εκτος του οτι λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδοχο. Στην κυριολεξια.
Βρε εννοείται ότι θα τη μάθεις. Και θα ψάξεις και τη διεθνή βιβλιογραφία γιατί ο πλούτος της γνώσης εκεί έξω είναι τεράστιος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που σου λέω....Οτι και αν σπουδασεις στα ελληνικα, θα μαθεις και την αγγλικη ορολογια. Υποχρεωτικα. Οπότε ναι θα σου μαθουν και το fermentation. Τωρα οκ αν προκειται να αναλυσεις την αιθανολυση της λιγνινης του βαρελιου σε κιναμωμικη αλδεϋδη και βανιλινη τοτε μπορει να κολωσεις λιγακι στη μεταφραση.
Μίλα καλύτερα φίλε, ο μάκης ειναι κορυφή στο ειδος του, τον αλλο μηνα πάει στο σκάιΚάτσε ρε τύπε, εσύ δεν είσαι που ανεβάζεις κάθε μέρα τους αριθμούς νεκρών ανά χώρα μαζί με συγκινητικές φωτογραφίες και τρομοκρατείς τον κόσμο; Με μπέρδεψες. :S
για να πας στα μαγαζια που θα ανοιξουν η για κουρεμα α γραφεις οτι πας για αθληση και θα πρεπει να φορας φορμα.Τυπε δε θα ανοιξουν τα καταστηματα λιανικης 4 Μαιου Περιορισμενη μετακινηση με ανοιχτο το συνολο των καταστηματων δεν μπορει να υπαρξει. :S :S :S
Βρε εννοείται ότι θα τη μάθεις. Και θα ψάξεις και τη διεθνή βιβλιογραφία γιατί ο πλούτος της γνώσης εκεί έξω είναι τεράστιος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που σου λέω....
Η εγκυρότητα και η ορθότητα της άποψης δεν ενισχύονται με "αγγλικούρες" ή "γαλλικούρες" ή ότι άλλο θέλεις, εκτός αν είσαι μετανάστης δεύτερης γενιάς ή κάτοικος εξωτερικού τριακονταετίας. Αυτό έχω να πω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό.
πανω απο 10 εκατοστα μαλι θα χρειαζεσεγια να πας στα μαγαζια που θα ανοιξουν η για κουρεμα α γραφεις οτι πας για αθληση και θα πρεπει να φορας φορμα.
αλλιως 150 ευρω :S
Απο 18 θα ειναι και μονο για τραπεζακια εξωειπανε οτι μετα της 11 μαη τα καταστηματα εστιασης?
Στη Κίνα διαπίστωσαν ότι μια από τις παρενέργειες του κορονοϊου και των φαρμάκων που παιρνουν,είναι ότι αλλάζει το χρώμα του δέρματος.
(Από κίτρινοι γίνονται μαύροι..!)