Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου μιλάει στο Νόστιμον Ήμαρ
"Κάποτε μας έλεγαν PIIGS από τα αρχικά των χωρών (Πορτογαλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία) που σημαίνει γουρουνάκια. Τώρα αντίστοιχα ρατσιστικά, η Die Welt έγραφε πως οι Γερμανοί δεν μπορούν να βοηθήσουν την Ιταλία γιατί τα χρήματα της βοήθειας θα πάνε στη μαφία. Δηλαδή τη στιγμή που οι Ιταλοί περνάνε την δική τους Via Dolorosa, την Οδό του Μαρτυρίου, έχουν τους Γερμανούς να τους λένε δεν σας βοηθάμε γιατί είστε μαφιόζοι."

www.nostimonimar.gr/petros-papakonstantinoy-den-tha-nikisei-o-koronoios-ton-neofileleytherismo-i-oi-laoi-tha-ton-nikisoyn-i-tha-ypostoyn-to-pligma/]http://www.nostimonimar.gr/petros-papakonstantinoy-den-tha-nikisei-o-koronoios-ton-neofileleytherismo-i-oi-laoi-tha-ton-nikisoyn-i-tha-ypostoyn-to-pligma/[/url]

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Όταν ως χώρα έχεις μία από τις χειρότερες επιδόσεις τεστ ανά εκατομμύριο κατοίκων στην Ευρώπη αυτά συμβαίνουν.

Βλέπετε η διενέργεια τεστ δεν παίρνει χωροφυλακίστικο υφάκι τύπου σκάσε και υπάκουε αλά χαρδαλιά - θέλει οργάνωση, πόρους και ικανότητες.

Όσο για την ημερομηνία αποδέσμευσης από την καραντίνα, αυτή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα διότι ΕΑΝ ο θίασος κούλη εξακολουθήσει να λειτουργεί με το προηγούμενο σκεπτικό του πολύ απλά εντός ενός μηνός από την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα έχουμε νέα καραντίνα.

Εγώ δε καταλαβαίνω με ποιό σκεπτικό θα χαλαρώσουν τα μέτρα.

Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία... κτλ. βλέπουν τον αριθμό τον κρουσμάτων και των θανάτων ανά μέρα να μειώνεται οπότε μπορούν να συμπεράνουν ότι έχουν πιάσει ένα peak και τώρα θα ξελασκάρουν τη βαλβίδα (με σκοπό να την ξανασφίξουν εαν χρειαστεί στο μέλλον).
Εδώ τί;
Ποιά στοιχεία μας οδηγούν στο να αποφασίσουμε να χαλαρώσουμε τα μέτρα;
Επειδή το κάνουν και οι άλλοι;
Γιατί δεν το κάναμε και νωρίτερα ας πούμε;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.033
Πόντοι
1.486
κλωνος εκτος απο μαλακας

μπηκες σε σαιτ για μπουρδελα και γραφεις στα πολιτικα

αποτυχημενε
Μηπως ειμαι κι εγω κλωνος ρε?Για ψαξε με, στα 15 χρονια εδω μεσα, πόσες κριτικές εχω βαλει και πού γραφω...
Γενικεύεις και θα χασεις παλι τη μπαλλα...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 94205827_3307071432638633_5001071352665341952_n.jpg
    94205827_3307071432638633_5001071352665341952_n.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 15

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μηπως ειμαι κι εγω κλωνος ρε?Για ψαξε με, στα 15 χρονια εδω μεσα, πόσες κριτικές εχω βαλει και πού γραφω...

εσυ εχεις μια κριτικη σ εχω δει γραφεις σε ολα τα θρεντ εκτος πολιτικης

μιλαω για αυτους π κανουν μπαμ οτι ειναι κλωνοι

καποιος με μηδεν μηνυματα σε θρεντ με πουτανες μηδεν κριτικες μηδεν μηνυτα εστω σε θρεντ με πολιτικα και να γραφτει το τελευατιο καιρο και να γραφει μονο στα πολιτικα και να συμφωνει με συγκεκριμενα προφιλ ειναι κλωνος απλα και κατανοητα

εκτος αν ειναι απλα μαλακας

γιατι οποιος γραφει σε σαιτ μπουρδελα αυστηρα μονο στα πολιτικα αυτο ειναι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
σιγα μη σου παρουμε και επιχρισμα

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
εσυ εχεις μια κριτικη σ εχω δει γραφεις σε ολα τα θρεντ εκτος πολιτικης

μιλαω για αυτους π κανουν μπαμ οτι ειναι κλωνοι

καποιος με μηδεν μηνυματα σε θρεντ με πουτανες μηδεν κριτικες μηδεν μηνυτα εστω σε θρεντ με πολιτικα και να γραφτει το τελευατιο καιρο και να γραφει μονο στα πολιτικα και να συμφωνει με συγκεκριμενα προφιλ ειναι κλωνος απλα και κατανοητα

εκτος αν ειναι απλα μαλακας

γιατι οποιος γραφει σε σαιτ μπουρδελα αυστηρα μονο στα πολιτικα αυτο ειναι

υποσχέθηκα να είμαι τρυφερός μαζί σου, αλλά πας γυρεύοντας.

Αυτό που λες δεν έχει λογική. Δεν είμαι κλώνος, ρώτα τη διοίκηση

Αν με αυτό τον τρόπο προσπαθείς να αποφύγεις αντιπαράθεση με άτομα πιο έξυπνα και πιο έμπειρα απο εσένα (δεν είναι δύσκολο αυτό) επειδή σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, πρόβλημά σου.

Συνέχισε να ποστάρεις τα περι σοβιετ, θα προσπαθήσω να κρατησω την υπόσχεσή μου. Αλλά μην τρίβεσαι στη γκλίτσα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
υποσχέθηκα να είμαι τρυφερός μαζί σου, αλλά πας γυρεύοντας.

Αυτό που λες δεν έχει λογική. Δεν είμαι κλώνος, ρώτα τη διοίκηση

Αν με αυτό τον τρόπο προσπαθείς να αποφύγεις αντιπαράθεση με άτομα πιο έξυπνα και πιο έμπειρα απο εσένα (δεν είναι δύσκολο αυτό) επειδή σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, πρόβλημά σου.

Συνέχισε να ποστάρεις τα περι σοβιετ, θα προσπαθήσω να κρατησω την υπόσχεσή μου. Αλλά μην τρίβεσαι στη γκλίτσα.

εχεις 930 μηνυμτα το 90% ειναι στα πολιτκα

αν δεν εισαι κλωνος εισαι κομματοσκυλο

εγω πιστευω οτι εισαι και τα δυο

α ξεχασα εισαι και γκολντεν μποιςςς :wanker: :wanker:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγώ δε καταλαβαίνω με ποιό σκεπτικό θα χαλαρώσουν τα μέτρα.

Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία... κτλ. βλέπουν τον αριθμό τον κρουσμάτων και των θανάτων ανά μέρα να μειώνεται οπότε μπορούν να συμπεράνουν ότι έχουν πιάσει ένα peak και τώρα θα ξελασκάρουν τη βαλβίδα (με σκοπό να την ξανασφίξουν εαν χρειαστεί στο μέλλον).
Εδώ τί;
Ποιά στοιχεία μας οδηγούν στο να αποφασίσουμε να χαλαρώσουμε τα μέτρα;
Επειδή το κάνουν και οι άλλοι;
Γιατί δεν το κάναμε και νωρίτερα ας πούμε;

Κι εμείς πιάσαμε το  peak αρχές Απριλίου. Το έγραψα τότε και κάποιοι  δεν πίστευαν!  :grin:

Η καμπύλη είναι σε κάθοδο. Κάπου εκεί σταδιακά θα αίρονται μέτρα.

Αυτό ήταν το πλάνο φίλε. Τα εμπορικά να μπορέσουν να λειτουργήσουν Μάιο. Τώρα + 1 εβδομάδα μπορεί να παίξει. Πάντως καφέ και εστιατόρια σίγουρα δεν θα ανοίξουν αυτό τον μήνα, αργότερα, είπαμε σταδιακά μπήκαν, σταδιακά θα βγαίνουν.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
την παλεύεις;

βλέπεις φωτογραφίες της Κεραμέως με τα παιδιά της και μιλάς για αποστάσεις; τι ακριβώς παριστάνεις;

Μπορεί να μην έχει οικογένεια φίλε ο kontolagnos, μένει μόνος του και δεν έχει συνηθίσει τις οικογενειακές φωτογραφίες. :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!