Εμείς τι στο διάβολο έχουμε?Γαμώ την ατυχία μου
Έχουμε απέραντο απόθεμα σε μαλάκες που ενδιαφέρονται βλακοδώς μόνο για τα προσωπικά τους συμφέροντα χώρις να σκέφτονται το γενικό καλό.
Εμείς τι στο διάβολο έχουμε?Γαμώ την ατυχία μου
Έχουμε τούρκους εμεις .Εμείς τι στο διάβολο έχουμε?Γαμώ την ατυχία μου
αυτη τη στιγμη καπου πανω στον πλανητη 5 ανθρωποι εβγαλαν τα ματια τους με κουταλι...ουτε λεξη δεν πετυχες ρε αλανι...Έχουμε απέραντο απόθεμα σε μαλάκες που ενδιαφέρονται βλακοδώς μόνο για τα προσωπικά τους συμφέρωντα χώρις να σκέφτονται το γενικό καλό.
αυτη τη στιγμη καπου πανω στον πλανητη 5 ανθρωποι εβγαλαν τα ματια τους με κουταλι...ουτε λεξη δεν πετυχες ρε αλανι...
Έχουμε τούρκους εμεις .
Ειπες και συ 29 πιεση και προβληματιστηκαν οι επιστημονες του μπου.Τιποτα φιλε, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!Παραπανω κιλά ειχε,αλλα μεχρι εκει..Ουτε πονοκεφαλους ,ουτε ζαλαδες..
Κεραυνοβοληθηκε απο το εγκεφαλικο μεσα στη συσκεψη...
Ανοιξε τιβι σημερα στις εξι,και χαρδαλια - τσιορδα να τα λεμε κι αυτα παιδια :S
Θα τους τιμωρησει ο μηταρακης. Θα τους παει στο καντια ρισορτ εντ σπα εξω απ το ναυπλιο. Ο λογαριασμος θα μπει στον ενφια του 2020θα μας πει για τους ευαλωτους λαθρο που εσπασαν το ξενοδοχειο οταν ακουσαν οτι θα μπουν καραντινα :S :S :S
θα μας πει για τους ευαλωτους λαθρο που εσπασαν το ξενοδοχειο οταν ακουσαν οτι θα μπουν καραντινα :S :S :S
Ανοιξε τιβι σημερα στις εξι,
Ο κυρ σωτηρης θα δωσει διαιτα για να χασουμε τα κιλα του πασχα
Έχει γίνει διασπορά του ιού στη χώρα μέσω των μεταναστών?
Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ
Δε πιστευω να εχει γινει κατι τετοιο τυπε. Τι ειμαστε? Καμμια μπανανια?
Δε πιστευω να εχει γινει κατι τετοιο τυπε. Τι ειμαστε? Καμμια μπανανια?