jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Κατα 24 δισ πλουσιοτερος ο Μπεζος το 2020 γιατι πολλοι λογω κορωνοιου στραφηκαν στο amazon για τις αγορες τους :S :S :S
Συμπτωση θα ειναι
Κατα 24 δισ πλουσιοτερος ο Μπεζος το 2020 γιατι πολλοι λογω κορωνοιου στραφηκαν στο amazon για τις αγορες τους :S :S :S
τύπε υπάρχει παγκόσμιο μυστικό σχέδιο για να τσιπαριστούνε οι Ελ-ληνες αλλά ευτυχώς τους ξεσκέπασες!
ειπε ο τζωνης που ποσταρει ειδησεις απ το το μακελειο του σχιζοφρενη μαλακαΞυδακι
Εσυ ενημερωσου απο τρολια και χαλβαλια
Συμπτωση θα ειναι
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να εξεταστεί το ενδεχόμενο [size=14pt]εάν αέριες μάζες μπορούν να μεταφέρουν τον ιό από την μια περιοχή της χώρας στην άλλη[/size].Nέα “βόμβα” από Έλληνα καθηγητή: «Στην Ελλάδα δεν είναι όλοι οι θάνατοι από τον ιό”
www.makeleio.gr/επικαιροτητα/nέα-βόμβα-από-Έλληνα-καθηγητή-Στην-Ελ/]https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/nέα-βόμβα-από-Έλληνα-καθηγητή-Στην-Ελ/[/url]
Ξυδακι
Αλλοι πιστευουν στο θεο. Εγω εχω ενδειξεις οτι τιποτα σε αυτο το κοσμο δεν ειναι τυχαιο. Αν υπαρχουν επιστημονικες αποδειξεις για το αντιθετο, μπορει να το δεχτω.
Ξυδακι
Ρε φιλαράκι εξήγησέ μου επιστημονικά, αν μπορείς, πως είναι δυνατόν ένας τόσο φονικός ιός να δημιουργεί μια πανδημία στην οποία το 50% να είναι ασυμπτωματικοί φορείς
Στις ΗΠΑ πέρασε και τους καρκίνους ως αιτία θανάτου και πλησιάζει τα καρδιοαγγειακά.
Μεχρι και τα αμερικανακια ψιλοξυπνησαν
Εδω εχουμε τις μυγες τσετσε καθε απογευμα στις 6
'σοσιαλιστής' πασόκος αμφισβητεί επιστήμονες, ενημερώνεται από τράγκα και μακελειό για την πανδημία και υπερασπίζεται ακροδεξιούς ψεκασμένους ψηφοφόρους του Τραμπ.
στο άλλο τόπικ με τα πολιτικά, συριζαίος υπερασπίζεται δράσεις της χρυσής αυγής και παρανομίες φανατικών χριστιανών!
είμαστε μάρτυρες σχηματισμού κοινού 'αγανακτισμένου' μετώπου κάθε ανορθολογιστικής σκέψης που δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να αντιληφθεί απλά πράγματα και επιστημονικά δεδομένα και ανακαλύπτει εχθρούς, χούντες και συνωμοσίες παντού.
Κωλογερε.Αλλοι πιστευουν στο θεο. Εγω εχω ενδειξεις οτι τιποτα σε αυτο το κοσμο δεν ειναι τυχαιο. Αν υπαρχουν επιστημονικες αποδειξεις για το αντιθετο, μπορει να το δεχτω.