barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.933
- Πόντοι
- 5.506
τι επαθες τωρα, μπας και εισαι του κομματος?
Ε όχι και να με λες ανθέλληνα.
Φεύγω, έχω βάρδια στις 6. :S :S
τι επαθες τωρα, μπας και εισαι του κομματος?
Εγω ξερω για χρυσο σε μεταλο. και ξερω οτι εχει παει στα 50 ευρω το γραμμαριο. Θα πεσει;
Ουτως η αλλως, ο χρυσος τους τελευταιους 8 μηνες γαμηθηκε. Αγορασανε πανω απο 300 δις δολ. Ρωσσοι και Κινεζοι για να σαμποταρουνε το δολαριο και τον στειλανε στα υψη. Αν αρχισουνε να πουλανε, φυσικα θα πεσει.Αν το θεωρείς φούσκα (όπως εγώ) που έχει μείνει ανεπηρέαστη με όλα τα άλλα να πέφτουν........τότε θεωρείς ότι σύντομα θα σκάσει. Και τα συμβόλαια (που δεν είναι χρυσός) θα γαμηθούν περισσότερο. Μέχρι Σεπτέμβριο λέω. 40% κάτω.
ΥΓ. Η παρούσα ανάρτηση απαγορεύεται ρητά από τον εκδότη της να αποθηκευτεί. Σε περίπτωση μελλοντικής της παράθεσης ο εκδότης θα αποποιηθεί οποιαδήποτε γνώση της.
Παραμυθια αδωνιδος για τους αμορφωτους οτι χανει 6 δις το μηνα η οικονομια :S
Δεν μας ειπε ποσα εξοικονομει απο τις μη εισαγωγες πχ απο πετρελαιο εκατονταδες εκατομμυρια
Τα 800αρια αστεια υποθεση
Γι αυτο δεν καιγονται για την αρση
Ποτε θα τους μπει το αγγουρι?
Οταν κατεβουν γερμανοι- αυστριακοι τουριστες σε δαλματικες ακτες και τουρκια κι εδω θα χαλβαδιαζουμε ακομα με χαρδαλια και τσιοδρα
τι σχεση εχει η πτδ με γιατρους αστυνομικους κλπ ρε γιωργη, η πτδ να κατσει σπιτι, να γλυτωσουμε και την ασχημια
Για αυτό όλοι έχουν αρχίσει και λένε για επιστροφή στην κανονικότητα μετά από ένα αποτελεσματικό εμβόλιο (αν αυτό υπάρξει) και εισάγουν δειλά-δειλά τον όρο νέα κανονικότητα.
Μη λες μαλακείες
Εσυ δεν είσαι που έχεις πει οτι είσαι δημόσιος υπάλληλος;
Το ζήτημα είναι να καταλάβεις ότι δεν γίνονται όλα βάση κάποιου σχεδίου ή κάποια αντίδρασης.Δεν εφτιαξε η φυση την αρκουδα ασπρη ωστε να μην ξεχωριζει μεσα στο χιονι.
Αυτο ποιος το εφτιαξε;
Η, εκατονταδες αλλα που μπορω να σου βαλω φωτογραφιες;
Όπως ένα γλυπτό παραμένει κάτω από την πέτρα μέχρι να αποκαλυφθεί η ομορφιά του, έτσι παραμένουν και οι ήρωες σε καταστολή μέχρι να μπορέσουν να λάμψουν ξανά.Σοβαρότατο πρόβλημα, η χώρα ξεμένει από ήρωες, καταστροφή μεγάλη :
Κατσε σπιτι. Αμα χρειαστουμε κατι θα σου στειπουμε πμΕ όχι και να με λες ανθέλληνα.
Φεύγω, έχω βάρδια στις 6. :S :S
Αλλοι πιστευουν στο θεο. Εγω εχω ενδειξεις οτι τιποτα σε αυτο το κοσμο δεν ειναι τυχαιο. Αν υπαρχουν επιστημονικες αποδειξεις για το αντιθετο, μπορει να το δεχτω.Το ζήτημα είναι να καταλάβεις ότι δεν γίνονται όλα βάση κάποιου σχεδίου ή κάποια αντίδρασης.
Και το παράδειγμα με την αρκούδα που σου εξήγησαν με περισσότερες λεπτομέριες Αλλά μέλη, θα μπορούσε να σε κάνει να καταλάβεις πως λειτουργεί η φύση.
Οκ.Αλλοι πιστευουν στο θεο. Εγω εχω ενδειξεις οτι τιποτα σε αυτο το κοσμο δεν ειναι τυχαιο. Αν υπαρχουν επιστημονικες αποδειξεις για το αντιθετο, μπορει να το δεχτω.
ποιες ενδείξεις;;; Ότι γεννιούνται και λιγοι καλύτεροι ανάμεσα στους πολλούς χειρότερους;;; Η φύση κάνει χίλιες φορές πείραμα και γεννιούνται άτομα νοητικά αναπηρα με σύνδρομο ντάουν, Έντουαρντς , κρι ντου σατ και πολύ πιο σπάνια κάποιος εξυπνότερος από τους γονείς του. Αυτό λέγεται τύχη. Αν υπήρχε σχεδιαστής δεν θα σχεδίαζε τις χίλιες φορές χειρότερα σχέδια για την νοημοσύνη πχ και μια θα πετύχαινε να κάνει τον οργανισμό βελτιωμένο νοητικά.Αλλοι πιστευουν στο θεο. Εγω εχω ενδειξεις οτι τιποτα σε αυτο το κοσμο δεν ειναι τυχαιο. Αν υπαρχουν επιστημονικες αποδειξεις για το αντιθετο, μπορει να το δεχτω.
Θυμάστε το σύνθημα: "Αχαχαχαχαχαχα, οχοχοχοχο, στα @@ μας τον γράφουμε τον κορωνοϊό".
Μα στον κυριολεξία, στα @@ μας τον "γράφουμε" τον κορωνοϊό.
Τον γράφουμε, δηλαδή τον εγγράφουμε, δηλαδή τον κρύβουμε.
Αν και είναι μία υπόθεση και μόνον, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ισχύει γιατί:
1) Είναι ήδη γνωστό ότι κάποιοι ιοί είναι τόσο μπούστηδες που πάνε και κρύβονται σε μέρη του σώματος που δεν τα φθάνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Για παράδειγμα, ο Εμπόλα πάει και κρύβεται στα κύτταρα που χρωματίζουν την ίριδα του ματιού, δηλαδή μας κάνουν μαυρομάτηδες, γαλανομάτηδες και ούτω καθεξής γιατί εκεί δεν πάνε τα ανοσοποιητικά κομάντο που στέλνει ο οργανισμός.
Τα @@ μας είναι ένα από τα μέρη αυτά, δεν πάνε τα ανοσοποιητικά κομάντο εύκολα.
2) Τα @@ μας έχουν αυτά τα κύτταρα - υποδοχείς που πάει και μπαίνει το τσουτσέκι του κορωνοϊού όπως και τα πνευμόνια μας και ο φάρυγγας
3) Πεθαίνουν πολύ περισσότεροι άνδρες από γυναίκες διότι ο ιός βρίσκει καταφύγιο στα @@ μας και δεν βγαίνει εύκολα από εκεί
Όλα αυτά είναι μία υπόθεση και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.
Τώρα αν προκαλούνται και μακροχρόνιες βλάβες, όπως στη γονιμότητα ή γενικά στο κούκου κανένας δεν το ξέρει. Θα περιμένουμε να δούμε από έρευνες στους ηλίθιους που έλεγαν εδώ μέσα ότι "εγώ έχω γερό ανοσοποιητικό και δεν αρρωσταίνω εύκολα".
Επίσης μία υπόθεση είναι ότι ο ιός μπορεί να περνάει και να βρίσκεται και στο σπέρμα.
Καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει αυτό.
Κομμένα τα:
Κατά τα λοιπά:
ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ.
Κορωνοϊός - Καραντίνα: Με «βραχιολάκια» και εφαρμογή στο κινητό θα ιχνηλατούνται οι φορείς του κορωνοϊού
Προσεχως τσιπακι
Το βρηκαν το παραμυθι
Κορονοιος λεγεται