Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
Αν πάνε καλά τα πράγματα, πήγαινε Κω και Ρόδο !
Έστω, τέλος Ιουλίου, θα σκάσουν τέτοια μωρά
στα νησιά, στην Ελλάδα !
και έσενα θα κοιτάξουν
στα νησιά, στην Ελλάδα !
δεν πιστεύω ότι αυτά είναι κοντά αλλά πιστεύω ότι σε μια 5ετία δεν θα υπάρχουν μετρητά στην αγορά. Μπορεί σε μια 5ετία να μην υπάρχει ούτε ευρώ.Ενα τσιπακι θα εχουμε ολοι και εκει θα ειναι ολα. Ταυτοτητα, αφμ, διπλωμα, καταθεσεις, χρεη κλπ. Ανεπαφα με το δακτυλικο μας αποτυπωμα, η, με την κορη του ματιου, αναλογα σε ποιο μηχανημα θα το βαζουμε θα γινονται και οι συναλλαγες.
(Ελπιζω να πεθανω συντομα και να μην το προλαβω. :S)
αυτό είναι και το όνειρο κάθε κράτους. Στην ουσία μηδενίζει την φοροδιαφυγή.
Υπό καλέ συνθήκες δεν θα διαφωνούσα αλλά με την παρούσα κατάσταση είναι πολλά τα θέματα.
Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο εδώ ο κλάδος του πληρωμένου σεξ θα μας χαιρετήσει :S
Βέλγιο , που έκανε lockdown , περιοριστικά μέτρα σαν της Ελλάδας
πληθυσμός 11.5 εκατομ θάνατοι από κορωνοϊό 5.163
Σουηδία ΧΩΡΙΣ lockdown
πληθυσμός 10. 3 εκατομ. θάνατοι από κορωνοϊό 1400
Στη Σουηδία, που είναι ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ χώρα από το Βέλγιο
σε προηγούμενη χρονιά οι θάνατοι από Πνευμονία + γρίπη
ήταν 3.589
Αν οι θάνατοι από Πνευμονία + γρίπη + κορωνοϊό
είναι περίπου 3.589 , τότε θα αποδειχθεί
ότι η ΣΟΥΗΔΙΑ ακολούθησε την ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
( Στην Ελλάδα που έχει πολύ καλύτερο κλίμα οι θάνατοι από
Πνευμονία είναι περίπου 1000 κατ' έτος)
το γιατί ακολούθησε την επιλογή αυτή
αναφέρεται σε διάφορα σάϊτ , όπως το λινκ
Sweden has, unlike many other countries, not applied any lockdown, with most measures being voluntary. The Swedish constitution prohibits ministerial rule and mandates that the relevant government body, here an expert agency — the Public Health Agency — must initiate all actions to prevent the virus
Σουηδία, ένα Κράτος με πολύ ωραίες γυναίκες !
Τυπε εμβολιο δεν ειναι σιγουρο
Νομιζω οτι στο τελος θα μαθουμε να ζουμε με μια αρρωστια ακομα οπως ο καρκινος κλπ απο την οποια καποιοι ανθρωποι θα αρωσταινουν, καποιοι θα θεραπευονται και καποιοι θα πεθαινουν :-(
Τυχον συνεχιση της καραντινας καλοκαιρι θα μας εθετε εκτος ευρωπης και για κατι τετοιο θα πρεπει να ερωτηθει ο λαος
https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/2020/04/17/greece/patra-gynaika-pidikse-ta-kagkela-nekrotafeiou-gia-na-anapsei-kantili-tou-paidiou-tis/[/img[/URL]]
Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου για να ανάψει το καντήλι του παιδιού της
Όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα σε ανάρτηση της στο facebook δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβηστό καντήλι, γι'αυτό πήδηξε τα κάγκελα
Μπορεί με απόφαση της κυβέρνησης να έκλεισαν όλα τα νεκροταφεία, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, να είναι κλειστά με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού.
Ωστόσο, σύμφωνα με το thebest.gr, η μητέρα ενός 17χρονου που έφυγε από τη ζωή πριν βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Β΄νεκροταφείο της Λεύκας.
Όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα σε ανάρτηση της στο facebook δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβηστό καντήλι, γι’αυτό πήδηξε τα κάγκελα.
«Με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου» καταλήγει στην ανάρτησή της.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικάστε με….πήδηξα τα κάγκελα….Και δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ…θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου……Καλή ανάσταση σε όλους…ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΆΝΕΙΣ».
εδω τι θα πει ο κυριος χαρδαλιας????
[/quote]
Oτι αν η τύπισσα δεν ήταν ΤΣΟΚΑΡΟ δε θα ένιωθε την ανάγκη να κάνει δημόσια ανάρτηση.
Πιθανότατα κιόλας μούφα η ιστορία.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μας λες ότι η Σουηδία που έχει μικρότερο πληθυσμό από εμάς και έφτασε τους 1400 νεκρούς ακολούθησε την σωστή επιλογή σε σχέση με εμάς που έχουμε μόνο 108 νεκρούς.
είναι δυνατόν;;;
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μας λες ότι η Σουηδία που έχει μικρότερο πληθυσμό από εμάς και έφτασε τους 1400 νεκρούς ακολούθησε την σωστή επιλογή σε σχέση με εμάς που έχουμε μόνο 108 νεκρούς.
είναι δυνατόν;;;
είναι δυνατόν;;;
στα νησιά, στην Ελλάδα !
https://[URL unfurl="true"]www.internationallovescout.com/wp-content/uploads/2019/01/swedish-girl-snow.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.internationallovescout.com/wp-content/uploads/2019/01/hot-and-gorgeous-swedish-girls.jpg[/img[/URL]]
[img]https://rudyowensblog.files.wordpress.com/2013/02/swedish-women-stereotype.jpg?w=300&h=228
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στη Σουηδία οι θάνατοι από Πνευμονία + γρίπη
είναι περίπου 3.500
Στην Ελλάδα πεθαίνουν από πνευμονία περίπου 1000
Σημασία έχει το ΣΥΝΟΛΟ αυτών που πεθαίνουν
από Πνευμονία + γρίπη + κορωνοϊό
Εξάλλου, οι θάνατοι από γρίπη πολλές φορές
καταγράφονται σαν θάνατοι από Πνευμονία και το αντίστροφο.
Συνεπώς αν το ΣΥΝΟΛΟ από θανάτους
από Πνευμονία + γρίπη + κορωνοϊό είναι περίπου 3.589
στη Σουηδία
θα έχουν κάνει την ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Αυτό αναφέρουν στην Σουηδία .
Εξάλλου , στο Βέλγιο , που ΔΕΝ είναι τόσο ΒΟΡΕΙΑ
όσο η Σουηδία , και έχει κάνει locdown
οι θάνατοι είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ανά εκατομ. πληθυσμού
από τη Σουηδία
ΜΗΝ συγκρίνεις Σουηδία με Ελλάδα ,
διότι η Ελλάδα έχει θανάτους από Πνευμονία + γρίπη
τις άλλες χρονιές , περίπου 1150
ενώ στη Σουηδία είναι 3589
ΜΗΝ συγκρίνεις Σουηδία με Ελλάδα ,
διότι η Ελλάδα έχει θανάτους από Πνευμονία + γρίπη
τις άλλες χρονιές , περίπου 1150
ενώ στη Σουηδία είναι 3589
η πλακα δε ξερεις ποια ειναι ...
πηγη για τους θανατους στη Σουηδια απο πνευμονια κλπ σου βαζει
αν πας στο ιδιο site και αλλαξεις τη χωρα σε Ελλαδα σου βγαζει 3157 θανατους
το οποιο κανει γαργαρα και λεει οτι η Ελλαδα εχει 1000 θανατους (αριθμος που προκυπτει απο την κοιλια του) γιατι προφανως με 100κατι νεκρους απο γριπη το χρονο ειναι δυσκολο να πουλησεις 3000 νεκρους απο πνευμονια
αλλα τα αστεια νουμερα που παραθετει το σαιτ για Σουηδια, ευαγγελιο
και μετα σου λεει Πολυτεχνειο.
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου, γιατί το κάνεις τόσο πολύπλοκο και γιατί μπλέκεις πνευμονίες και γρίπη.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.
Σουηδία: 10.2 εκ. 1400 νεκροί
Ελλάδα: 10.7 εκ. 108 νεκροί
Η ΣΟΥΗΔΙΑ θα αποδειχτεί ότι έκανε τα σωστά μέτρα.
ΒΕΛΓΙΟ με 11. 4 εκατομ πληθυσμό 5.163 νεκροί
με lockdown
ΣΟΥΗΔΙΑ με 10.4 εκατομ πληθυσμό 1400 νεκροί
ΧΩΡΙΣ locdown
Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους !
Θα συγκρίνεις ΒΟΡΕΙΕΣ χώρες
όχι Ελλάδα με Σουηδία