Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λογικά οι υπάλληλοι της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ θα πάνε σπίτι τους για ένα χρόνο γιατί να κυνδινεύουν ενώ οι άλλοι θα κάθονται σπίτι και θα παίρνουν τα ίδια λεφτά. Λογικά θα μείνουμε χωρίς ιντερνετ, με ρεύμα 3 ώρες τη μέρα και νερό άλλες 5. Επίσης λογικά στο σούπερ μάρκετ θα βρίσκεις μόνο φακές και πουμαρό. :S

αυτα λυνονται αν υπαρχει πολιτικη βουληση

δεν γινεται 1000ατομα σε ολο το πλανητη να διαχειριζονται το 90% του παγκοσμιου πλουτου

απλα ειναι θεμα πολιτικης επιλογης

δηλαδη το 800αρι πως βρεθηκε τοσο ευκολα??

και πως ειπανε θα δωθει και μαιο ιουνιο??

σφιξανε οι κωλοι μηπως?

και ξεχασαμε το χρεος?

να κανω και μια αλλη λαικιστικη ερωτηση??

πως γινεται αυτοι που θελανε το βασικο στα 500 ευρω να δινουν τωρα 800??

πολιτικες επιλογες ειναι καθετι που κανει καποιος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.760
Πόντοι
6.515
ΡΕ ΜΑΓΚΕς ξεκολλατε το μυαλο σας

αν ο ιος ειναι μεγαλο προβλημα το σταματας με καραντινα και χρηση μασκας υποχρεωτικα

αφου βλεπουμε πως μεταδιδεται με τα σταγονιδια

αν μεταδιδοταν μονο με τον αερα δηλαδη με το που αναπνεεις κολλας τοτε θα ειχαμε σοβαρο θεμα ολη η ανθρωποτητα

αλλα αφου κολλας με σταγονιδια η χρηση μασκας ειναι υποχρεωτικη

εγω δεν καταλαβαινω αυτοι που λενε να εχουμε τουριστες τι ακριβως θελουν??

να γονατισουν 60 κατοικισιμα νησια του ελλαδικου χωρου ???

και ολες οι μεγαλες πολεις ??

λογικη λεει καραντινα μασκα και μετρα μεχρι να βρεθει εμβολιο τελος

Τυπε εμβολιο δεν ειναι σιγουρο

Νομιζω οτι στο τελος θα μαθουμε να ζουμε με μια αρρωστια ακομα οπως ο καρκινος κλπ απο την οποια καποιοι ανθρωποι θα αρωσταινουν, καποιοι θα θεραπευονται και καποιοι θα πεθαινουν  :-(

Τυχον συνεχιση της καραντινας καλοκαιρι θα μας εθετε εκτος ευρωπης και για κατι τετοιο θα πρεπει να ερωτηθει ο λαος

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αυτα λυνονται αν υπαρχει πολιτικη βουληση

δεν γινεται 1000ατομα σε ολο το πλανητη να διαχειριζονται το 90% του παγκοσμιου πλουτου

απλα ειναι θεμα πολιτικης επιλογης

δηλαδη το 800αρι πως βρεθηκε τοσο ευκολα??

και πως ειπανε θα δωθει και μαιο ιουνιο??

σφιξανε οι κωλοι μηπως?

και ξεχασαμε το χρεος?

να κανω και μια αλλη λαικιστικη ερωτηση??

πολιτικες επιλογες ειναι καθετι που κανει καποιος
τύπε όλη η οικονομία βασίζεται σε έναν απλό κανόνα.

Οι φτωχότεροι εργάζονται για τους πλούσιους με την ελπίδα να αγοράσουν πράγματα που αγοράζουν και οι πλούσιοι.

Εαν δόσεις σε όλο τον κόσμο το χρήμα φόρα παρτίδα θα του στερήσεις το κίνητρο. Η εννοείς ότι για ένα χρόνο όλος ο κόσμος θα αράζει με 1Κ σπίτι και θα υποχρεώσουμε 10 μαλάκες που τους έχουμε ανάγκη να εργαστούν σκλάβοι για εμάς που αράζουμε?

Δεν είναι θέμα αν έχουν λεφτά οι κυβερνησεις-οι παράγωντες και οι πραγματικοί άρχοντες...

είναι θέμα ψυχολογίας της κοινωνίας απέναντι στην αγορά. Εσύ θα πας να δουλέψεις εαν δεν χρειάζεται??

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Εσυ δεν νοσεις, ειδικα αν εχεις κανει τεστ στην υπηρεσια σου, αλλα μπορει να νοσω εγω και να μην το ξερω, να μην εχω συμπτωματα.
Τεστ δεν εχω κανει,δεν κανουμε στις ΕΔ υποχρεωτικά..Και αμα εισαι/ειμαι ασυμπτωματικός,γι αυτό κραταμε αποστασεις ρε συ..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τύπε όλη η οικονομία βασίζεται σε έναν απλό κανόνα.

Οι φτωχότεροι εργάζονται για τους πλούσιους με την ελπίδα να αγοράσουν πράγματα που αγοράζουν και οι πλούσιοι.

Εαν δόσεις σε όλο τον κόσμο το χρήμα φόρα παρτίδα θα του στερήσεις το κίνητρο. Η εννοείς ότι για ένα χρόνο όλος ο κόσμος θα αράζει με 1Κ σπίτι και θα υποχρεώσουμε 10 μαλάκες που τους έχουμε ανάγκη να εργαστούν σκλάβοι για εμάς που αράζουμε?

Δεν είναι θέμα αν έχουν λεφτά οι κυβερνησεις-οι παράγωντες και οι πραγματικοί άρχοντες...

είναι θέμα ψυχολογίας της κοινωνίας απέναντι στην αγορά. Εσύ θα πας να δουλέψεις εαν δεν χρειάζεται??

ωραια αρα λυσαμε οτι τα λεφτα υπαρχουν

αρα τωρα μιλας για κινητρα

εγω παντως αν ξερω οτι καποιος εχει επαρκεια σε ενα δυο αγαθα απο καποιο αντικειμενο δεν με νοιαζει και αν κλεισουνε οι μισες επιχειρησεις που παραγουνε κινητα τηλεορασεις αυτοκινητα

να εχεις καποια αγαθα καλης τεχνολογιας και ας εχεις να επιλεξεις μεταξυ λιγοτερων

καποιοι θα δουλευουνε δεν θα αλλαξει κατι και τωρα τα ιδια νουμερα δουλευουν στις οικονομιες

δουλειες του ποδαριου και μαυρα καφετεριες γκαρσονια κουρεια θα υπαρχουν δεν αλλαζει κατι

εγω δε πιστευω οτι καποιος θα πει εγω δεν θα δουλεψω

γιατι θα ειναι προυποθεση να δουλεψεις για να πληρωθεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Που είναι ο άλλος με τα πλειμομπιλ;  :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/2020/04/17/greece/patra-gynaika-pidikse-ta-kagkela-nekrotafeiou-gia-na-anapsei-kantili-tou-paidiou-tis/[/img[/URL]]

Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου για να ανάψει το καντήλι του παιδιού της
Όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα σε ανάρτηση της στο facebook δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβηστό καντήλι, γι'αυτό πήδηξε τα κάγκελα

Μπορεί με απόφαση της κυβέρνησης να έκλεισαν όλα τα νεκροταφεία, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, να είναι κλειστά με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με το thebest.gr, η μητέρα ενός 17χρονου που έφυγε από τη ζωή πριν βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Β΄νεκροταφείο της Λεύκας.

Όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα σε ανάρτηση της στο facebook δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβηστό καντήλι, γι’αυτό πήδηξε τα κάγκελα.

«Με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου» καταλήγει στην ανάρτησή της.
Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικάστε με….πήδηξα τα κάγκελα….Και δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ…θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου……Καλή ανάσταση σε όλους…ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΆΝΕΙΣ».

εδω τι θα πει ο κυριος χαρδαλιας????

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
να κανω και μια λαικιστιη προταση ερωτηση??

αν ολοι οι πολιτικοι χωρες αποφασισουν να δωσουν χιλια ευρω σε καθε πολιτη για εναν χρονο παγκοσμια σε ολους

ειτε μενεις ελλαδα ειτε μενεις παραγουαη

τι θα γινει μετα ??

αν συντονισμενα πουνε θα δωσουμε αυτο το ποσο

θα βρεθει καποιος να υποστηριξει μα που θα βρεθουν τα λεφτα ??

αληθεια τωρα ??

απλα ειναι ολα θεμα επιλογης σε αυτον το κοσμο

ας ειμαι λαικιστης εγω δε πειραζει

τη σκεφτοσουν καιρο αυτη τη βλακεια? googlare το λημμα πληθωρισμος μια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Τεστ δεν εχω κανει,δεν κανουμε στις ΕΔ υποχρεωτικά..Και αμα εισαι/ειμαι ασυμπτωματικός,γι αυτό κραταμε αποστασεις ρε συ..
Αρα βασιζεσαι σε εμενα, για να μην κολλησεις. Μπορεις ομως να βασιστεις και στους αλλους τριαντα-σαραντα που θα ειναι μεσα στο σουπερ μαρκετ;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τη σκεφτοσουν καιρο αυτη τη βλακεια? googlare το λημμα πληθωρισμος μια

με κεντρικα σχεδιασμενη οικονομια σε παγκοσμιο επιπεδο και οχι σε μια χωρα αλλα σε ολη τη γη δεν θα υπαρχει κανενας πληθωρισμος

ουτοπικο ?? καποια στιγμη θα γινει λογω αναγκης ομως

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.735
Πόντοι
2.606

Πιπες λες τυπε , τα 800 ειναι για 45 ημερες  απο 15 Μαρτιου πανω κατω εως τελη Απριλιου. 267 ευρω το 15θημερο....σιγα τα λέφτα  :S :S :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ωραια αρα λυσαμε οτι τα λεφτα υπαρχουν

αρα τωρα μιλας για κινητρα

εγω παντως αν ξερω οτι καποιος εχει επαρκεια σε ενα δυο αγαθα απο καποιο αντικειμενο δεν με νοιαζει και αν κλεισουνε οι μισες επιχειρησεις που παραγουνε κινητα τηλεορασεις αυτοκινητα

να εχεις καποια αγαθα καλης τεχνολογιας και ας εχεις να επιλεξεις μεταξυ λιγοτερων

καποιοι θα δουλευουνε δεν θα αλλαξει κατι και τωρα τα ιδια νουμερα δουλευουν στις οικονομιες

δουλειες του ποδαριου και μαυρα καφετεριες γκαρσονια κουρεια θα υπαρχουν δεν αλλαζει κατι

εγω δε πιστευω οτι καποιος θα πει εγω δεν θα δουλεψω

γιατι θα ειναι προυποθεση να δουλεψεις για να πληρωθεις
τρικυμιά εν κρανίο ρε τύπε δεν έβγαλα άκρη τι θες να πεις

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
με κεντρικα σχεδιασμενη οικονομια σε παγκοσμιο επιπεδο και οχι σε μια χωρα αλλα σε ολη τη γη δεν θα υπαρχει κανενας πληθωρισμος

ουτοπικο ?? καποια στιγμη θα γινει λογω αναγκης ομως

ρε βλαμμενε, το Μπουρουντι εχει 700 ευρω κατα καφαλην ΑΕΠ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, αν πας και τους δωσεις 1000 ευρω ΤΟ ΜΗΝΑ απλα θα σκουπιζουν τον κωλο τους με 50ευρα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πιπες λες τυπε , τα 800 ειναι για 45 ημερες  απο 15 Μαρτιου πανω κατω εως τελη Απριλιου. 267 ευρω το 15θημενο....σιγα τα λέφτα  :S :S :S

534 το μηνα δηλαδη χωρις να χρειαστει να κανεις 10ωρα

το συνηθες ειναι να δουλευουν 10ωρα και μαυρες υπερωριες για λιγοτερα

αρα οι πολλοι εργαζομενοι πηραν παραπανω απο οτι θα παιρνανε αν δουλευαν στον ιδιωτικο τομεα

και το πιο σημαντικο???

κ α θ ο ν τ α ι

ξερεις απο που βρεθηκανε τα λεφα ομως??

ιδιοκτητης καφετεριας που εκλεισε και θα εβγαζε 3000το μηνα πηρε 800 οσα και ενας υπαλληλος του που θα εβγαζε 300 το μηνα και θα του κολλαγε τα μισα ενσημα

αρα εξισωθηκε σε ενα ενιαιο ποσο υπαλληλος και αφεντικο

ειναι κομμουνιστικο αυτο η οχι??

εδω σε θελω μαστορα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Αρα βασιζεσαι σε εμενα, για να μην κολλησεις. Μπορεις ομως να βασιστεις και στους αλλους τριαντα-σαραντα που θα ειναι μεσα στο σουπερ μαρκετ;
ΔΕν ειναι 30-40..Εδω στα Χανια-εξω απο την πολη -στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ,εχει 10 ατομα μαξ μεσα....
Για Αθηνα δεν ξερω...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.735
Πόντοι
2.606
534 το μηνα δηλαδη χωρις να χρειαστει να κανεις 10ωρα

το συνηθες ειναι να δουλευουν 10ωρα και μαυρες υπερωριες για λιγοτερα

αλλα οι πολλοι εργαζομενοι πηραν παραπανω

και το πιο σημαντικο???

κ α θ ο ν τ α ι

Ας το ξυσουνε και οι υπαλληλοι του ιδιωτικου τομεα λιγο τυπε , για 1η φορα στη  ζωη τους :S :S :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πάντως πιστεύω πολύ ότι ένα από τα πρώτα μέτρα που θα παρθεί παγκοσμίως και θα αφορά τις αλλαγές που θα έρθουν στην οικονομία είναι η σταδιακή εξαφάνιση του μετρητού. Μόνο iban και web banking.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom