geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.760
- Πόντοι
- 6.515
Οκτώβρη θα έχουμε νέα καραντίνα
Θα ξεροχυνουν οι τυποι παλι με χαρδαλια η θα βρεθει αλλος?
Οκτώβρη θα έχουμε νέα καραντίνα
θα έχουμε το νικχαρντ second bloodΘα ξεροχυνουν οι τυποι παλι με χαρδαλια η θα βρεθει αλλος?
λογικά οι υπάλληλοι της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ θα πάνε σπίτι τους για ένα χρόνο γιατί να κυνδινεύουν ενώ οι άλλοι θα κάθονται σπίτι και θα παίρνουν τα ίδια λεφτά. Λογικά θα μείνουμε χωρίς ιντερνετ, με ρεύμα 3 ώρες τη μέρα και νερό άλλες 5. Επίσης λογικά στο σούπερ μάρκετ θα βρίσκεις μόνο φακές και πουμαρό. :S
ΡΕ ΜΑΓΚΕς ξεκολλατε το μυαλο σας
αν ο ιος ειναι μεγαλο προβλημα το σταματας με καραντινα και χρηση μασκας υποχρεωτικα
αφου βλεπουμε πως μεταδιδεται με τα σταγονιδια
αν μεταδιδοταν μονο με τον αερα δηλαδη με το που αναπνεεις κολλας τοτε θα ειχαμε σοβαρο θεμα ολη η ανθρωποτητα
αλλα αφου κολλας με σταγονιδια η χρηση μασκας ειναι υποχρεωτικη
εγω δεν καταλαβαινω αυτοι που λενε να εχουμε τουριστες τι ακριβως θελουν??
να γονατισουν 60 κατοικισιμα νησια του ελλαδικου χωρου ???
και ολες οι μεγαλες πολεις ??
λογικη λεει καραντινα μασκα και μετρα μεχρι να βρεθει εμβολιο τελος
τύπε όλη η οικονομία βασίζεται σε έναν απλό κανόνα.αυτα λυνονται αν υπαρχει πολιτικη βουληση
δεν γινεται 1000ατομα σε ολο το πλανητη να διαχειριζονται το 90% του παγκοσμιου πλουτου
απλα ειναι θεμα πολιτικης επιλογης
δηλαδη το 800αρι πως βρεθηκε τοσο ευκολα??
και πως ειπανε θα δωθει και μαιο ιουνιο??
σφιξανε οι κωλοι μηπως?
και ξεχασαμε το χρεος?
να κανω και μια αλλη λαικιστικη ερωτηση??
πως γινεται αυτοι που θελανε το βασικο στα 500 ευρω να δινουν τωρα 800??
πολιτικες επιλογες ειναι καθετι που κανει καποιος
Τεστ δεν εχω κανει,δεν κανουμε στις ΕΔ υποχρεωτικά..Και αμα εισαι/ειμαι ασυμπτωματικός,γι αυτό κραταμε αποστασεις ρε συ..Εσυ δεν νοσεις, ειδικα αν εχεις κανει τεστ στην υπηρεσια σου, αλλα μπορει να νοσω εγω και να μην το ξερω, να μην εχω συμπτωματα.
τύπε όλη η οικονομία βασίζεται σε έναν απλό κανόνα.
Οι φτωχότεροι εργάζονται για τους πλούσιους με την ελπίδα να αγοράσουν πράγματα που αγοράζουν και οι πλούσιοι.
Εαν δόσεις σε όλο τον κόσμο το χρήμα φόρα παρτίδα θα του στερήσεις το κίνητρο. Η εννοείς ότι για ένα χρόνο όλος ο κόσμος θα αράζει με 1Κ σπίτι και θα υποχρεώσουμε 10 μαλάκες που τους έχουμε ανάγκη να εργαστούν σκλάβοι για εμάς που αράζουμε?
Δεν είναι θέμα αν έχουν λεφτά οι κυβερνησεις-οι παράγωντες και οι πραγματικοί άρχοντες...
είναι θέμα ψυχολογίας της κοινωνίας απέναντι στην αγορά. Εσύ θα πας να δουλέψεις εαν δεν χρειάζεται??
να κανω και μια λαικιστιη προταση ερωτηση??
αν ολοι οι πολιτικοι χωρες αποφασισουν να δωσουν χιλια ευρω σε καθε πολιτη για εναν χρονο παγκοσμια σε ολους
ειτε μενεις ελλαδα ειτε μενεις παραγουαη
τι θα γινει μετα ??
αν συντονισμενα πουνε θα δωσουμε αυτο το ποσο
θα βρεθει καποιος να υποστηριξει μα που θα βρεθουν τα λεφτα ??
αληθεια τωρα ??
απλα ειναι ολα θεμα επιλογης σε αυτον το κοσμο
ας ειμαι λαικιστης εγω δε πειραζει
Αρα βασιζεσαι σε εμενα, για να μην κολλησεις. Μπορεις ομως να βασιστεις και στους αλλους τριαντα-σαραντα που θα ειναι μεσα στο σουπερ μαρκετ;Τεστ δεν εχω κανει,δεν κανουμε στις ΕΔ υποχρεωτικά..Και αμα εισαι/ειμαι ασυμπτωματικός,γι αυτό κραταμε αποστασεις ρε συ..
τη σκεφτοσουν καιρο αυτη τη βλακεια? googlare το λημμα πληθωρισμος μια
πως γινεται αυτοι που θελανε το βασικο στα 500 ευρω να δινουν τωρα 800??
τρικυμιά εν κρανίο ρε τύπε δεν έβγαλα άκρη τι θες να πειςωραια αρα λυσαμε οτι τα λεφτα υπαρχουν
αρα τωρα μιλας για κινητρα
εγω παντως αν ξερω οτι καποιος εχει επαρκεια σε ενα δυο αγαθα απο καποιο αντικειμενο δεν με νοιαζει και αν κλεισουνε οι μισες επιχειρησεις που παραγουνε κινητα τηλεορασεις αυτοκινητα
να εχεις καποια αγαθα καλης τεχνολογιας και ας εχεις να επιλεξεις μεταξυ λιγοτερων
καποιοι θα δουλευουνε δεν θα αλλαξει κατι και τωρα τα ιδια νουμερα δουλευουν στις οικονομιες
δουλειες του ποδαριου και μαυρα καφετεριες γκαρσονια κουρεια θα υπαρχουν δεν αλλαζει κατι
εγω δε πιστευω οτι καποιος θα πει εγω δεν θα δουλεψω
γιατι θα ειναι προυποθεση να δουλεψεις για να πληρωθεις
με κεντρικα σχεδιασμενη οικονομια σε παγκοσμιο επιπεδο και οχι σε μια χωρα αλλα σε ολη τη γη δεν θα υπαρχει κανενας πληθωρισμος
ουτοπικο ?? καποια στιγμη θα γινει λογω αναγκης ομως
Πιπες λες τυπε , τα 800 ειναι για 45 ημερες απο 15 Μαρτιου πανω κατω εως τελη Απριλιου. 267 ευρω το 15θημενο....σιγα τα λέφτα :S :S :S
ΔΕν ειναι 30-40..Εδω στα Χανια-εξω απο την πολη -στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ,εχει 10 ατομα μαξ μεσα....Αρα βασιζεσαι σε εμενα, για να μην κολλησεις. Μπορεις ομως να βασιστεις και στους αλλους τριαντα-σαραντα που θα ειναι μεσα στο σουπερ μαρκετ;
Για Αθηνα δεν ξερω...
534 το μηνα δηλαδη χωρις να χρειαστει να κανεις 10ωρα
το συνηθες ειναι να δουλευουν 10ωρα και μαυρες υπερωριες για λιγοτερα
αλλα οι πολλοι εργαζομενοι πηραν παραπανω
και το πιο σημαντικο???
κ α θ ο ν τ α ι