Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.763
Πόντοι
6.256
Τύπε, έχει πονέσει το μυαλό μου.

2000 σελίδες σχεδόν και μυρωδιά δεν έχουν πάρει για το τι σημαίνει "ανοσία αγέλης".

Τι να λέμε τώρα;

Εδώ ο Λαδάκης έλεγε ότι αποκτάμε ανοσία αγέλης στα βακτήρια.

Ούτε καταλαβαίνουν τι είναι το εμβόλιο.

Αν έκλεινες τον Γούγλη και ρωτούσες εδώ μέσα πως είναι διαφορετικό το εμβόλιο πολυομελίτιδας του Σολκ από του Σαμπίν ούτε το 0,001 % δεν θα ήξερε να απαντήσει.

Τώρα που το σκέφτομαι ούτε τον Παστέρ θα ήξεραν, ούτε τον Φλέμινγκ, ούτε την Κιουρί, ούτε τον Παπανικολάου.

Τράτζικ.

Το θεμα ειναι οτι προσπαθεις να τους τα εξηγησεις και βγαινουν και σου λενε οτι τα λες και λαθος.... :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε σεις τυποι γνωριζει καποιος ποσες ΜΕΘ διαθετουμε σημερα και ποσοι ειναι διασωληνωμενοι?
Το πρωτο στοιχειο μας το κρυβουν?
Εσενα πια, ολο σε κοροιδευουν και ολο σου κρυβουν

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Τις προαλλες που ειπα οτι οι γιατροι στην Ελλαδα παιζει να περνανε την πιο ανετη περιοδο της δεκαετιας, καποιοι ορμησαν να με φανε.

Ισχύει τύπε. Έχω κολλητό καρδιολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο της αθήνας. Τρελό ξύσιμο αρχιδιών μου λέει σε όλες σχεδόν τις κλινικές. πάνω από 50% πτώση σε περιστατικά. έχουν αναβάλει παντού όλα τα μη απαραίτητα χειρουργεία και αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι την εισαγωγή στο νοσοκομείο. οίκοι νοσηλεία κι έτσι παντού.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.763
Πόντοι
6.256
Αν εννοεις οτι αυτην την περιοδο καθομαι, ειναι αληθες.

Αλλά τι σχεση εχει αυτο, με αυτο που ειπα για τους γιατρους?

Ισχυει ή οχι?
Εγω παντως δεν σε εχω πει γιατρουδακο, νομιζω.

Οκ ρε Αλεξ εισαι δικηγοραρα....ειναι γελοιο αυτο που λες ρε φιλε!!!Εγω οφθαλμιατρος ειμαι και οντως εχει κοψει η δουλεια...αλλα να λες οτι Παθολογοι,Λοιμωξιολογοι,Ενταντικολογοι,Πνευμονολογοι και αλλες ειδικοτητες που ειναι στη πρωτη γραμμη καθονται και τα ξυνουν ειναι για τα πανηγυρια.

Και μονο που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ερχονται σε επαφη με τα κρουσματα και οταν γυρνανε σπιτια τους στις οικογενειες τους τρεμει το φυλλοκαρδι τους μην κολλησουν τιποτα τους δικους τους ξερεις ποσο ψυχοφθορο ειναι;

Εδω εγω πηγαινω καθε μερα στο νοσοκομειο και μερικες φορες μου ζητανε να κανω οφθαλμολογικη εκτιμηση σε πιθανα περιστατικα και σκεφτομαι οταν γυρισω σπιτι μην κολλησω τιποτα τη δικια μου!

Φαντασου αυτοι οι ανθρωποι που τρωνε τα σκατα καθημερινα...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Λογικά, αυτό το γράφει ο άλλος πράκτορας που ήξερε το μυστικό και επιβίωσε... :S

Συνημμένα

• 55.jpg
    55.jpg
    177,4 KB · Εμφανίσεις: 19

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.771
Πόντοι
6.515
Τις προαλλες που ειπα οτι οι γιατροι στην Ελλαδα παιζει να περνανε την πιο ανετη περιοδο της δεκαετιας, καποιοι ορμησαν να με φανε.

Οι παπαγαλοι που υποστηριζεις μας τα χουν πρηξει με τους ηρωες γιατρους

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697
Με άλλα λόγια, το ότι γαμάς πουτάνες και δεν κολλάς ΣΜΝ οφείλεται στα μέτρα πρόληψης (καπότα), οπότε οι στατιστικές δείχνουν χαμηλά ΣΜΝ.
Άμα γαμάγαμε μαζί με τους λαθρο και τους πρεζάκηδες όλοι μαζί πουτάνες χωρίς καπότες, πολλές ψωλές θα είχαν μύκητες, έμπολα, σύφιλη, σπυριά κόκκινα και μπλε, βλεννόρροια, γονόρροια, AIDS, κτλ
Ελπίζω να έγινε σαφές.

Ξεχασες εναν πολυ σημαντικό παραγοντα που επιδρα καταλυτικά ως προς αυτά που αναφέρεις στην δευτερη σου παράγραφο

URL]]

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Που να δεις κατι δικηγορακοι...ολη μερα με τη πουτσα στο χερι πρεπει να ειναι.

Tυπε ο Alex ειναι καλος δικηγορος, εγω προσωπικα 2 φορες που τον ρωτησα κατι για 2 περιπτωσεις ηταν ακριβως οπως τα ειχε πει , ουτε η συμβολαιογραφος δεν τα ηξερε καλα καλα ,καποια στιγμη που κολλησε σε ενα θεμα της ελεγα αυτα που μου ειχε πει ο Alex και μου ελεγε ναι σωστα σωστα ετσι θα το κανουμε, ειχα παθει πλακα  :S :S :S

:respect:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Tυπε ο Alex ειναι καλος δικηγορος, εγω προσωπικα 2 φορες που τον ρωτησα κατι για 2 περιπτωσεις ηταν ακριβως οπως τα ειχε πει , ουτε η συμβολαιογραφος δεν τα ηξερε καλα καλα ,καποια στιγμη που κολλησε σε ενα θεμα της ελεγα αυτα που μου ειχε πει ο Alex και μου ελεγε ναι σωστα σωστα ετσι θα το κανουμε, ειχα παθει πλακα  :S :S :S

ο χασοδικης οντως βοηθαει..οτι τον ρωτησεις απαντα και κατευθυνει :headbaning1: :hi:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
στη κυβερνηση μας διαβαζουν. Δωθηκαν τα στοιχεια που ζητησε η επιστημονικη ομαδα του μπου
Ολοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς και οι νεκροί

Τύπε λείπει το ποσοστό πληρότητας ΜΕΘ και κορωνο-κλινικών ... Κάτι δεν ριπορτάρουν από τις συζητήσεις σωστά στον Κικίλια οι ρουφιάνοι του.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.771
Πόντοι
6.515
Και ασκηση διπλωματιας απο τσιορδα με βολες κατα του Τραμπ για την αποφαση του για ΠΟΥ σαν συνεχεια της δυσφημισης του τραμπ απο τα ελεγχομενα καναλια

Αυτος ομως δεν ειναι καναλι, ειναι εκπροσωπος του υπουργειου

Τι λεει η κυβερνηση?
:S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.763
Πόντοι
6.256
Tυπε ο Alex ειναι καλος δικηγορος, εγω προσωπικα 2 φορες που τον ρωτησα κατι για 2 περιπτωσεις ηταν ακριβως οπως τα ειχε πει , ουτε η συμβολαιογραφος δεν τα ηξερε καλα καλα ,καποια στιγμη που κολλησε σε ενα θεμα της ελεγα αυτα που μου ειχε πει ο Alex και μου ελεγε ναι σωστα σωστα ετσι θα το κανουμε, ειχα παθει πλακα  :S :S :S

Δεν ειπα το δικηγορακος οτι και καλα ειναι της πλακας δικηγορος...και εγω λιγο που τον εχω κοψει να μιλαει για νομικα φαινεται οτι το κατεχει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.771
Πόντοι
6.515

Σε χρεωσε τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom