iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ευτυχώς δεν κλείνουν τα περίπτεραΕναλλακτικη ειναι η εφημεριδα τυπε :S
Ευτυχώς δεν κλείνουν τα περίπτεραΕναλλακτικη ειναι η εφημεριδα τυπε :S
Και θα συνεχίζουν να χέζονται με αυτά που έρχονται, σωστή σκέψη...Απλα χεστηκανε απο το φοβο τους..
Εναλλακτικη ειναι η εφημεριδα τυπε :S
Η ταμίας πάντως φορούσε γάντια και είχε το αντισηπτικό δίπλα στην ταμειακή από χτες.Από το πρωί σε κάθε ταμείο έχουν περάσει δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες άτομα. Ένας να έχει τον ιό και να τον μεταδώσει στην ταμία, άντε για οι υπόλοιποι.
Κατά τα άλλα είμαστε τσαμπουκαδες, δεν φοράμε μάσκες, πάμε στις καφετέριες, αλλά τα σούπερ μάρκετ τα αδειασαμε.
Δεν εχεις ελπίδα καμια...
Το ΝΝΑ από χτες καλυπτει μονο τους εν ενεργεια και τα υπερεπείγοντα στους ΕΑ...
Φαντασου εγω που ειμαι ΕΕ ακόμη,την εκανα...
τυπε δεν εχει κινηση στα ντελικατεσενΕγώ πάλι δεν βρήκα τόσο κίνηση, σχετικά πιο χαλαρά.
Αλλά άδειο σχεδόν από χαρτικά κυρίως, γεμίζανε συνεχώς τα ράφια.
οχι τυπε απλα αντι για λαδι θα σε τριβουν με αντισηπτικοΗ ταμίας πάντως φορούσε γάντια και είχε το αντισηπτικό δίπλα στην ταμειακή από χτες.
ΥΓ Τα ελαιοτριβεία κλείνουν;
Wow, καλό μου ακούγεται, 2 σε 1οχι τυπε απλα αντι για λαδι θα σε τριβουν με αντισηπτικο![]()
Πήγα τις προάλλες σε σουβλατζίδικο και έτρωγα με το αφεντικό, τον τυλιχτή, τον ψήστη, τη σερβιτόρα και τον ντιλιβερά να με κοιτάνε σαν αξιοθέατοΣουβλατζιδικο χαλανδρι
Ενσς σερβιτορις επαιρνε τις παραγγελιες στην πορτα κ τις εφερνε
Ουτε μυγα δεν εμπαινε στο μαγαζι
Δεν τσουζει το πουλι με το αντισηπτικο τυπε?οχι τυπε απλα αντι για λαδι θα σε τριβουν με αντισηπτικο![]()
Αυτό το away πόσο επίκαιρο είναι τώραΟλα εβαλαν ταμπελες
Μονο delivery k take away
Από το πρωί σε κάθε ταμείο έχουν περάσει δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες άτομα. Ένας να έχει τον ιό και να τον μεταδώσει στην ταμία, άντε για οι υπόλοιποι.Πήγα σήμερα κι έφυγα, γινόταν ο χαμός...
Από το πρωί σε κάθε ταμείο έχουν περάσει δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες άτομα. Ένας να έχει τον ιό και να τον μεταδώσει στην ταμία, άντε για οι υπόλοιποι.
Κατά τα άλλα είμαστε τσαμπουκαδες, δεν φοράμε μάσκες, πάμε στις καφετέριες, αλλά τα σούπερ μάρκετ τα αδειασαμε.
Δεύτερη φορά ποστάρετε το ίδιο, έχετε θερμομετρηθεί σήμερα;Από το πρωί σε κάθε ταμείο έχουν περάσει δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες άτομα. Ένας να έχει τον ιό και να τον μεταδώσει στην ταμία, άντε για οι υπόλοιποι.
Δεύτερη φορά ποστάρετε το ίδιο, έχετε θερμομετρηθεί σήμερα;![]()