brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.021
- Πόντοι
- 2.606
γιατι τυπε σκεφτοσουν να του στειλεις αιτημα φιλιας?Δεν ειχαμε ενα μελος που ηταν νεκροθαυτης? :S
γιατι τυπε σκεφτοσουν να του στειλεις αιτημα φιλιας?Δεν ειχαμε ενα μελος που ηταν νεκροθαυτης? :S
Τα γραφεία τελετών δεν κλείνουν πάντωςγιατι τυπε σκεφτοσουν να του στειλεις αιτημα φιλιας?
Από ενημερωση συναδελφου:
"Προσπαθώ να σας κρατώ ενήμερους και ορισμενοι γράφουν ότι τους σερβίρεται !!!
Το νοσοκομείο ΔΕΝ έχει κλείσει
Φτιάχνεται !!ο 5os ως χώρος και με προσωπικό από όλα τα ιατρεία για την αντιμετώπιση ΠΙΘΑΝΗΣ μαζικής ανάγκης
Τα επισκεπτήρια έχουν κοπεί
Στα χειρουργια ΜΟΝΟ τα επείγοντα
Τα ραντεβου ΔΕΝ έχουν κοπεί τουλάχιστον ακόμη
Για φάρμακα σε συννενόηση με τον γιατρό
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
γιατι τυπε σκεφτοσουν να του στειλεις αιτημα φιλιας?
Το σεξ επιτρέπεται ; Ο Κικίλιας τι λεει ;
Όταν προσβληθεί όχι όταν νοσήσει.Κορονοϊός στην Ελλάδα: «Προετοιμαστείτε για νεκρούς» λένε μέλη της Επιτροπής
«Προετοιμαστείτε για νεκρούς» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή ειδικού λοιμωξιολόγου, σύμφωνα με το Star, ενώ όπως έγινε γνωστό ο ιός θα «ηρεμήσει» όταν νοσήσει το 60% του πληθυσμού.
Πήγα σήμερα κι έφυγα, γινόταν ο χαμός...Μου φαίνεται ότι πιο πολλούς νεκρούς, θα θρηνήσουμε στον πόλεμο των Σούπερ μάρκετ. Μα πόσο μαλακας μπορει να είναι ο Έλληνας.
Πήγα σήμερα κι έφυγα, γινόταν ο χαμός...
Πήγα σήμερα κι έφυγα, γινόταν ο χαμός...
Λες να είχε προσφορές το δικό μου;Εγώ πάλι δεν βρήκα τόσο κίνηση, σχετικά πιο χαλαρά.
Αλλά άδειο σχεδόν από χαρτικά κυρίως, γεμίζανε συνεχώς τα ράφια.
Αυτό που παίρνουν όλοι χαρτί υγείας δεν το καταλαβαίνω πάντωςΚωλοχαρτα τυποι, το εβαλα αλλωστε και στο αβαταρ :S
Από το πρωί σε κάθε ταμείο έχουν περάσει δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες άτομα. Ένας να έχει τον ιό και να τον μεταδώσει στην ταμία, άντε για οι υπόλοιποι.Πήγα σήμερα κι έφυγα, γινόταν ο χαμός...
Αυτό που παίρνουν όλοι χαρτί υγείας δεν το καταλαβαίνω πάντως
Προβλέπεται συνωστισμός απόψε, με νουμεράκι σαν τις τράπεζες :SΟπως ανακοινώθηκε απο αύριο κλείνουν τα μπουρδέλα. Απόφαση κρατική για τον Covid-19 .
Απλα χεστηκανε απο το φοβο τους..Αυτό που παίρνουν όλοι χαρτί υγείας δεν το καταλαβαίνω πάντως