Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Πρόλαβες να δεις τους εμβριθείς υπολογισμούς του Λαδάκη;
Βασικα δε διαβαζω ποτε λαδάκη,
Και ποτε δε διαβάζω σεντόνια, ειμαι υπερ των συντόμων ποστ που λένε πάρα πολλα σε  τρεις γραμμές,
Και υπερ της άποψης που περιέχει και χιούμορ
Αυτά
Ονόματα δε λέμε

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
:undecided:Εντάξει με το ένα γράφεις μουσική με το άλλο γράφεις γράμματα. Μέσον γραφής και τα δύο. Γιατί αυτό με κάνει ευπαθή ομάδα;  :think:
Τύπε, όταν ήθελες να μαζέψεις την ταινία της κασέτας για να την ξανακούσεις από την αρχή, αλλά το rewind του κασετόφωνου δεν λειτουργούσε καλά, τότε έβαζες το μολύβι στην τρύπα της κασέτας και την γύριζες με το χέρι.
Αυτήν την εμπειρία την έχουν άτομα που γεννήθηκαν από τα 70s και πίσω, ήτοι σημερινοί 50ρηδες και πάνω...

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Τύπε, όταν ήθελες να μαζέψεις την ταινία της κασέτας για να την ξανακούσεις από την αρχή, αλλά το rewind του κασετόφωνου δεν λειτουργούσε καλά, τότε έβαζες το μολύβι στην τρύπα της κασέτας και την γύριζες με το χέρι.
Αυτήν την εμπειρία την έχουν άτομα που γεννήθηκαν από τα 70s και πίσω, ήτοι σημερινοί 50ρηδες και πάνω...

τύπε κάνεις λάθος είχα κασέτες μέχρι αρχές 2000 και ήμουν πιτσιρίκι και τον τρόπο που περιγράφεις
τον γνωρίζω

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Βασικα δε διαβαζω ποτε λαδάκη,
Και ποτε δε διαβάζω σεντόνια, ειμαι υπερ των συντόμων ποστ που λένε πάρα πολλα σε  τρεις γραμμές,
Και υπερ της άποψης που περιέχει και χιούμορ
Αυτά
Ονόματα δε λέμε
Δεν πρόκειται για σεντόνι, αλλά για ένα συνηθισμένο λάθος σε μια απλή διαίρεση, που όμως από τα ανεπανάληπτα σχόλια των άλλων εξελίχθηκε σε αλυσιδωτή αντίδραση και τελικά έγινε πυρηνική έκρηξη.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Επιανες το μολυβι και γυρναγες την κασέτα σα σβούρα,
Συνήθως δε χάλαγε  το ριγουιντ του κασετοφωνου αλλα μασαγε την ταινια και μόλις την εβγαζες για να τη γυρίσεις πλευρα ηταν έξω η ταινία, οπότε μολυβάκι,
Προδώθηκα ε?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Συνήθως δε χάλαγε  το ριγουιντ του κασετοφωνου αλλα μασαγε την ταινια και μόλις την εβγαζες για να τη γυρίσεις πλευρα ηταν έξω η ταινία, οπότε μολυβάκι,
Προδώθηκα ε?
Τύπε, μόνον οι πουτάνες βρίσκουν με μεγάλη ακρίβεια τις ηλικίες των ανδρών.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Δεν πρόκειται για σεντόνι, αλλά για ένα συνηθισμένο λάθος σε μια απλή διαίρεση, που όμως από τα ανεπανάληπτα σχόλια των άλλων εξελίχθηκε σε αλυσιδωτή αντίδραση και τελικά έγινε πυρηνική έκρηξη.
Καλύτερα που τόχα σα, ο άλεξ ήταν μόνος ή είχε βοηθό?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
το έγραψα περίεργα μέχρι το 2002 είχα κασέτες και ήμουν 8. Βλέπεις δεν
είμαι στις ομάδες κινδύνου.
Από μικρός σου άρεσε να βάζεις πράγματα σε τρύπες τύπε.
Το μολύβι στην κασέτα έγινε κολονοσκόπιο σε σούφρες.

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Από μικρός σου άρεσε να βάζεις πράγματα σε τρύπες τύπε.
Το μολύβι στην κασέτα έγινε κολονοσκόπιο σε σούφρες.

τύπε την πιάνω την αναλογία σου, δεν είχα φετίχ όμως με τις τρύπες των κασετών όπως έχω με τις
γυναικείες τρύπες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα ξέρω αυτά. Ο πατέρας μου πάλευε με κασέτες μια ζωή ολόκληρη. Το πατρικό μου έχει συλλογή μεγάλη. Κι οι κάτω των 50 τα ξέρουν.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
τύπε την πιάνω την αναλογία σου, δεν είχα φετίχ όμως με τις τρύπες των κασετών όπως έχω με τις
γυναικείες τρύπες
Με τα χρόνια ωρίμασες τύπε και ανακάλυψες πιο ενδιαφέρουσες τρύπες.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Bic στυλό ήταν το ακριβές εργαλείο. Μολύβι μαλακία, δεν έπιανε ακριβώς.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Προδώθηκα ε?

Μασάγανε μόνο όταν τα αφήνανε μπουρδέλα ακαθάριστα με μπίχλα στα πιντς ρόλερ και έτσι γλίστραγε η ταινία. Στο αυτοκίνητο κυρίως τις μάσαγε που δεν γινόταν να καθαριστεί το κασετόφωνο με μπατονέτα. Αλλά υπήρχαν καθαριστικές κασέτες με ταινία πανάκι η κινούμενα σφουγγαράκια που τις μπούκωναν με αλκοόλη για εκεί. 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.245
Πόντοι
5.506
Μασάγανε μόνο όταν τα αφήνανε μπουρδέλα ακαθάριστα με μπίχλα στα πιντς ρόλερ και έτσι γλίστραγε η ταινία. Στο αυτοκίνητο κυρίως τις μάσαγε που δεν γινόταν να καθαριστεί το κασετόφωνο με μπατονέτα. Αλλά υπήρχαν καθαριστικές κασέτες με ταινία πανάκι η κινούμενα σφουγγαράκια που τις μπούκωναν με αλκοόλη για εκεί. 

Εσύ είσαι έμπειρος παλιός.  :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom