Νέα

Νέος από την Αυστραλία νεκρός από χτυπήματα μπράβων στη Μύκονο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Μηνύματα
152
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Βγαινει ο Σπηλιωτοπουλος και ο βλαχο-δημαρχος του νησιου συνεχεια στα καναλια και λενε μηδενικη ανοχη.
Ρε ΑΡΗ μακαρυ να μπορουσες να κανεις το αυτονοητο να βαλεις λουκετο σε αυτα το σκατομαγαζα εστω για ΜΙΑ ΩΡΑ.Αφου πηγες που πηγες στο κωλονησι τραβα για κανα μπανιο και το βραδακυ πηγενε και εσυ στα εν λογω μαγαζια να σε κερασουν κανενα ποτακι τα αφεντικα των φονιαδων..Ακου μηδενικη ανοχη...Συναντησες καιτον τραγικο πατερα.Δεν διδαχτηκες τιποτα??? ΚΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ!!!!!!
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.520
Κριτικές
11
Like
3.366
Πόντοι
4.615
kwstaswd αυτό με τη μηδενική ανοχή έχει καταντήσει το ανέκδοτο του αιώνα....
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Επειδή δεν γνωρίζω τα στοιχεία της δικογραφίας και επειδή είδα ότι η συζήτηση έχει πάρει πλέον νομική διάσταση, μπορώ να συνεισφέρω προς τα εξής...

ΩΡΑΙΑ ανάλυση :)
Να υποθέσω πως είσαι Δικηγόρος?
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.520
Κριτικές
11
Like
3.366
Πόντοι
4.615
εγω ειμαι Ολλανδός μεταλλουργός ηδονιστής μετραει? :grin:
Φίλε μου κάθε άνθρωπος μετρά με τον τρόπο του, και δεν του δίνει κύρος κατανάγκην το επάγγελμά του, αλλά η εν γένει προσωπικότητά που έχει.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
«Θέλω να πεθάνω, μια συγγνώμη δεν αρκεί»

των Δημήτρη Πόπωτα, Άριας Καλύβα 
«ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως σκότωσα άνθρωπο. Ζητώ συγγνώμη, αλλά ξέρω πως αυτό δεν αρκεί…»

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την απολογία του ο 25χρονος πορτιέρης της Μυκόνου που το βράδυ της προπερασμένης Δευτέρας μαζί με τρία ακόμη άτομα έδειρε μέχρι θανάτου τον 20χρονο Αυστραλό Doujon Zammit και τραυμάτισε τον εξάδελφό του. Ο Μάριος Αντωνόπουλος, φοιτητής των ΤΕΦΑΑ (Γυμναστικής Ακαδημίας) και γιος ενός από τους στενούς συνεργάτες του αείμνηστου Αλέκου Παναγούλη, έγινε ξαφνικά δολοφόνος χωρίς να το καταλάβει και για ασήμαντη αφορμή… «Του έκανα κεφαλοκλείδωμα και χτύπησε το κεφάλι του στο ντουβάρι. Είδα τα αίματα.Στον άλλον έδωσα μια γροθιά και έπεσε κάτω και στον τρίτο ένα χαστούκι», υποστήριξε ο μπράβος του μυκονιάτικου beach bar, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει επαρκείς δικαιολογίες γιατί μπλέχτηκε στον καβγά, γιατί χτύπησε τους τουρίστες και φυσικά γιατί βρέθηκε στο σπίτι του το πτυσσόμενο κλομπ.

Οι γονείς του έμαθαν από την τηλεόραση το σκηνικό του θανάτου, αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο

να τους ενημερώσει και από τότε η ζωή τους έχει γίνει κόλαση. «Ηταν αθλητής. Είχε πάρει πολλά μετάλλια

στον στίβο, στα 400 μέτρα. Πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία και τον Σεπτέμβριο θα τελείωνε», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο πατέρας του κ. Σταύρος Αντωνόπουλος, ενώ η μητέρα του κυρία μια τσάντα -όπως υποστήριξε ο Αντωνόπουλος-, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ένα τόσο ακραίο σκηνικό, άγρια μεσάνυχτα στις ερημιές της Μυκόνου.

«Δεν έπαιρνα αναβολικά. Ακόμη και η πρωτεΐνη που έπαιρνα στο γυμναστήριο μου προκαλούσε κατάθλιψη, γι’ αυτό και τα έκοψα όλα. Ομως για τις στενοχώριες που είχα κατά καιρούς χρησιμοποιούσα φυτικά χάπια. Αυτά που πουλάνε στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή», ήταν η εξήγηση που έδωσε στους αστυνομικούς όταν θέλησαν να μάθουν αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Φυσικά, ο 25χρονος αρνείται ότι χρησιμοποίησε το κλομπ και περιγράφει με τον δικό του τρόπο το σκηνικό του άγριου ξυλοδαρμού. «Ο μικρός (σ.σ.: εννοώντας τον 18χρονο παρκαδόρο του beach bar) έδωσε μια μπουνιά… Κανείς άλλος δεν με βοήθησε σε αυτό που έγινε. Κανείς δεν χτύπησε, μόνο εγώ. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι σκότωσα άνθρωπο. Στον έναν έκανα κεφαλοκλείδωμα και έτσι όπως γύρισα, χτύπησε το κεφάλι του στο ντουβάρι και είδα να τρέχουν αίματα. Στον

άλλον έδωσα μια γροθιά και αμέσως έπεσε κάτω, ενώ τον τρίτο απλώς τον χαστούκισα. Ξαφνικά, τον είδα αναίσθητο και του έριξα λίγο νερό από το μπουκάλι που μου έδωσε κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος, και τον είδα να σηκώνεται. Ετσι, φεύγοντας, πίστεψα ότι κανείς δεν είχε τίποτα σοβαρό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι από αυτά τα χτυπήματα θα πέθαινε άνθρωπος. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι σκότωσα».

«Τον είδα αναίσθητο, αλλά πίστευα ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό»

Ο άγριος ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του νεαρού Αυστραλού που έκανε τον γύρο του κόσμου αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου για τα όσα συμβαίνουν στο Νησί των Ανέμων. «Είχα ένα κλομπ τις προηγούμενες ημέρες που κυκλοφορούσα στη Μύκονο, γιατί φοβόμουν. Ενιωθα ανασφάλεια. Το κλομπ το είχα για τον δρόμο. Οχι για τη δουλειά μου. Κανείς άλλωστε στο κλαμπ δεν χρησιμοποιεί κλομπ. Ούτε μου είπαν εμένα να χρησιμοποιώ», λέει στην απολογία του ο Μάριος Αντωνόπουλος, αποδεικνύοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, από τη μία, τις άγριες καταστάσεις που συμβαίνουν καθημερινά στη Μύκονο και, από την άλλη, το γεγονός ότι «ντοπαρισμένα» παιδιά των γυμναστηρίων κυκλοφορούν ανάμεσα σε δεκάδες τουρίστες οπλισμένα με φονικά εργαλεία.

Του άρεσε η καλή ζωή

Η υπόθεση αναμένεται να κρατήσει πολύ χρόνο. Ακόμα δεν έχει γίνει αναπαράσταση του φονικού, ενώ έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές να γίνει και εξέταση DNA στο γενετικό υλικό που βρέθηκε πάνω στο πτυσσόμενο κλομπ. «Κατέστρεψα τη ζωή μου», έλεγε και ξανάλεγε ο 25χρονος μπράβος που ξεκίνησε με όνειρα για μια μεγάλη ζωή και κατέληξε στα κελιά των Φυλακών Κορυδαλλού. «Η αδυναμία του ήταν το ακριβό και καλό ντύσιμο. Γι’ αυτό δούλευε σαν το σκυλί, για να έχει χρήματα να ντύνεται καλά», λέει η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του κ.Σταύρος εξηγεί πως «το μεγαλύτερο όνειρο του Μάριου ήταν να ανοίξει γυμναστήριο. Μου έλεγε συνεχώς:

“Μπαμπά, αν ποτέ κερδίσεις το ΛΟΤΤΟ θέλω να μου ανοίξεις γυμναστήριο”».

Παιδί φτωχής οικογένειας, ο 25χρονος Μάριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Ο πατέρας του, στενός φίλος του Αλέκου Παναγούλη, αναγκαζόταν να δουλεύει σκληρά για να μεγαλώσει τον Μάριο και την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή του, τη Μαριλένα. «Στη Μύκονο πήγε για να μαζέψει χρήματα και να ξεχρεώσει ένα δάνειο 8.000 ευρώ που πήρε για να αγοράσει μια μοτοσικλέτα. Δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς», λένε οι γονείς του και συμπληρώνουν: «Ο γιος μας μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία και ξεκίνησε τις σπουδές του στα Τρίκαλα. Εναν χρόνο αργότερα ήρθε στην Αθήνα. Θα ολοκλήρωνε τις σπουδές του τον Σεπτέμβριο, γιατί είχε πάρει και ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική». Τον Σεπτέμβριο θα έπαιρνε το πτυχίο του και θα ξεκινούσε να δουλεύει. Σκοπός του ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για να ξεχρεώσει το δάνειο αλλά και για τη στρατιωτική του θητεία. «Δεν είχε υπηρετήσει στον Στρατό. Λόγω των σπουδών του είχε αναβολή μέχρι και το 2010», λέει η μητέρα του.
Πηγη







 

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Μηνύματα
1.162
Like
6
Πόντοι
16
Τους δασκάλεψαν καλά οι δικηγόροι τους.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Λιμενικός ήταν παρών στη φονική επίθεση της Μυκόνου

Σοκ και ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη της εμπλοκής λιμενικού στη φονική επίθεση των μπράβων της Μυκόνου με θύμα τον 20χρονο Αυστραλό Ντουζόν Ζαμίτ.

Ο αξιωματικός του λιμενικού σώματος, που ανήκει στο κλιμάκιο ειδικών αποστολών, ήταν παρών στο θανάσιμο ξυλοδαρμό του 20χρονου Αυστραλού από τους μπράβους. Μάλιστα αύριο το πρωί έχει κληθεί να καταθέσει στον Εισαγγελέα Σύρου, ως μάρτυρας.

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί, το από πότε ήταν γνωστό το γεγονός στο λιμενικό σώμα και γιατί έως σήμερα, δεν είχε δημοσιοποιηθεί. 

Όπως προκύπτει από την δικογραφία, ο συγκεκριμένος λιμενοφύλακας ήταν παρών στο περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του Ντουζόν Ζαμίτ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του, καθώς ένας εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων τον προβάλλει ως βασικό μάρτυρα της υπεράσπισής του.

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι, ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων περνούσε από το σημείο που έγινε το περιστατικό και σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να δει τι συμβαίνει. Μέσα υπήρχε άλλο ένα άτομο, το οποίο δεν βγήκε ποτέ από το αυτοκίνητο. Το άτομο αυτό ήταν ο λιμενοφύλακας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν φίλος με τον λιμενικό, ισχυρίζεται ότι όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο και ρώτησε αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια πήρε αρνητική απάντηση. Αντίθετα οι Αυστραλοί τουρίστες υποστηρίζουν ότι ζήτησαν βοήθεια, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Για το στέλεχος του Λιμενικού σώματος προκύπτει πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς ως στρατιωτικός όφειλε από το Νόμο να επέμβει για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους στο συμβάν που κατέληξε σε τραγωδία.

Από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ο λιμενοφύλακας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και αναμένεται να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, ενώ παράλληλα διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση για να διερευνηθούν τα πραγματικά περιστατικά, την οποία έχει αναλάβει ο περιφερειάρχης Κυκλάδων.

Ο λιμενοφύλακας έχει ήδη λάβει κλήση, με την οποία καλείται αύριο το πρωί να καταθέσει ως μάρτυρας στον Εισαγγελέα Σύρου.

Για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο εν λόγω λιμενικός είναι μπράβος, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Ανδρέας Θεοφίλου δήλωσε στο zougla.gr:

Ακόμα κι αν δεν έχει εμπλοκή στο περιστατικό, "ο λιμενοφύλακας θα έπρεπε να προσέχει τις παρέες του" πρόσθεσε ο κ.Θεοφίλου.

Για την καθυστέρηση δημοσιοποίησης του θέματος, ο κ. Θεοφίλου δήλωσε ότι: «Είναι ενδοϋπηρεσιακή υπόθεση, αφού ο λιμενοφύλακας δεν έχει διωχθεί ποινικά».

Πηγη
 

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.137
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Κάτι τέτοιοι ψευτόμαγκες σκοτώσανε στο ξύλο ένα τυπάκο που έβγαινε από το rock wave festival πριν από κάποια χρόνια στο Ελληνικό όταν πήγε να μπει στο μαγαζί-άσυλο τους.
Όταν το πήραν χαμπάρι τα φρικιά που έβγαιναν από μέσα και τους πλακώσανε στον πετροπόλεμο, κρύφτηκαν στη ποδιά της μαμάς τους. Ακόμα μυρίζουν οι μέντες που κλάσανε οι κουραδόμαγκες με τις σιδερογροθιές και τα κλομπ.
 

Επισκέπτης
το ονομα του μπραβου ειναι ανδρεας!αυτα που ειπαν οι γονεις του,οτι πηγε να δουλεψει στη μυκονο για να ξεχρεωσει ειναι μαλακιες!το χειμωνα δουλευε σε μαγαζια της γλυφαδας,εδω και αρκετο καιρο!ειναι γνωστος αναμεσα σε μαγαζατορες και αλλους μπραβους!το μονο που τον ενδιαφερε ηταν πως θα φουσκωσει και αλλο,δεν ειχε μαθει να βαζει ορια στη δουλεια του!
 

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Μηνύματα
759
Like
6
Πόντοι
6
ναι αλλα δυσκολα τη γλιτωνει αυτος..εγινε σουσουρο και εχει παρει δημοσιοτητα το θεμα οποτε δυσκολα να βγαλει αποφαση μαιμου
και γιατι να βγαλουν αποφαση μαϊμου ???
να το σκισουν το κωλοπαιδο , να σαπισει στη φυλακη , την ειδαν ολοι ''γαμαω και δερνω''
ας νοιωσει τη χαρα στο κωλαρακι του τωρα μεσα στη φυλακη για να στρωσει
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

  • Photo-0166.jpg
    Photo-0166.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 14

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
και γιατι να βγαλουν αποφαση μαϊμου ???
να το σκισουν το κωλοπαιδο , να σαπισει στη φυλακη , την ειδαν ολοι ''γαμαω και δερνω''
ας νοιωσει τη χαρα στο κωλαρακι του τωρα μεσα στη φυλακη για να στρωσει
όσο και να θέλεις στη φυλακή δεν θα σαπίσει.......
Θα φάει το πολύ ισόβια και με καλή διαγωγή θα βγει σε καμμιά 20αρία χρόνια......
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Τους δασκάλεψαν καλά οι δικηγόροι τους.

«Θέλω να πεθάνω, μια συγγνώμη δεν αρκεί»
Στον έναν έκανα κεφαλοκλείδωμα και έτσι όπως γύρισα, χτύπησε το κεφάλι του στο ντουβάρι και είδα να τρέχουν αίματα.

Ε καλά, σιγά - σιγά αυτοί μπορεί να πούνε ότι φταίει και ο τοίχος που βρέθηκε στο σημείο που έπεφτε το παλληκάρι.

 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ε καλά, σιγά - σιγά αυτοί μπορεί να πούνε ότι φταίει και ο τοίχος που βρέθηκε στο σημείο που έπεφτε το παλληκάρι.

Ναι βρε συ....αμφιβάλλεις? Είναι δυνατόν να φτιάχουν μάντρες πάνω στην πορεία που κινείται ένα κεφάλι?  :think:

Ώρες ώρες....αυτή η θανατική ποινή....ή ο τρόπος που αντιμετωπίζουν κάτι ισλαμικά κράτη τέτοια καθάρματα....  :-

Άλλωστε το λέει και ο ίδιος, να πεθάνει θέλει. Δεν του δίνει κάποιος ένα πιστόλι να τελειώνουμε?

Αλλά τέτοια κότα που είναι, όπως και όλα τα πιθήκια της νύχτας, δεν θα τολμούσε να το στρέψει προς τον κρόταφό του.
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom