Νέα

Nέο pc - Εγκατάσταση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γνήσια η σπασμένα ? αλλά μάλλον σπασμένα θα θέλεις .

τα xp εβαλα τα γνησια.Πατησα στο google download service pack 2 κ μου εβγαλε ενα λινκ με γυρω στα 25 λεπτα download.Αυτο ειναι το σωστο?αν το κατεβασω θα παιζουν κανονικα?
μια cannon καμερα κ μια web camera που εχω βαλει στις usb παιζουν κανονικα μονο το σκανερ κ ο κετυπωτης δεν παιζει.Καμια ιδεα?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
τα xp εβαλα τα γνησια.Πατησα στο google download service pack 2 κ μου εβγαλε ενα λινκ με γυρω στα 25 λεπτα download.Αυτο ειναι το σωστο?αν το κατεβασω θα παιζουν κανονικα?
μια cannon καμερα κ μια web camera που εχω βαλει στις usb παιζουν κανονικα μονο το σκανερ κ ο κετυπωτης δεν παιζει.Καμια ιδεα?
από www.microsoft.com/hellas/security/windowsxpsp2/default.mspx]εδώ [/url] κατέβασε το .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το κατεβασα αλλα παλι δεν παιζει  :- δεν εχω βρει ακρη ακομη.Αnyway ευχαριστω για τη βοηθεια anthony  :thumbsup:
για ψάξε μήπως δεν κατεβάζεις την σωστή έκδοση του SP2 και να ξέρεις ότι η εγκατάστασή του είναι σημαντική για την πορεία του υπολογιστή σου γιατί κλείνει πολλές τρύπες ασφάλεια όπως και το SP3 .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια πηρα νεο pc του εβαλα windows xp αλλα οταν συνδεω το scanner κ τον εκτυπωτη της hp δεν τα αναγνωριζει στις θυρες usb.εΚΑΝΑ κανονικα εγκατασταση κ στα δυο αλλα δεν τα αναγνωριζει.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??
πριν σε τι λειτουργικο δουλευες?
τσεκαρε εδω
να βαζεις τους σωστους οδηγους για τις συσκευες σου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Έβαλα χθες ένα καινούργιο dvd-rw και δεν άνοιγε ο υπολογιστής κολλούσε την ώρα που φόρτωνε και μου έβγαζε κάτι παπαριές για ασφαλή λειτουργία, μόλις αποσύνδεσα το απλό dvd-rom και άφησα μόνο τον αντιγραφέα άνοιξε κανονικά, τι στο διάολο συμβαίνει?  :think: :think: :think:

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Έβαλα χθες ένα καινούργιο dvd-rw και δεν άνοιγε ο υπολογιστής κολλούσε την ώρα που φόρτωνε και μου έβγαζε κάτι παπαριές για ασφαλή λειτουργία, μόλις αποσύνδεσα το απλό dvd-rom και άφησα μόνο τον αντιγραφέα άνοιξε κανονικά, τι στο διάολο συμβαίνει?  :think: :think: :think:
Μπορεί να είναι και η μνήμη του dvd δηλαδή να μην είναι συμβατή με το υπόλοιπο σύστημα. Να σου πω στάνταρ τη φταίει θα πρέπει να μου πεις από τη αποτελείτε το καμάρι σου

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πεταξέ το το DVD-ROM. Τι το θες - άχρηστο είναι.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
ide ή sata?????
αν ειναι ide, ειναι σωστα τζαμπερομενο??? το ενα πρεπει να ναι master και αλλο slave!!!
Μπηκες σε safe mode να δεις ποιο βλεπoυν τα παραθυρια!??
Κανονικα αφου το bios αναγνωριζει και τις 2 συσκευες θα πρεπε να τις δει και το λειτουργικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom