Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.059
- Πόντοι
- 6.186
Αν ο Κασιδιάρης είχε χιούμορ θα έβγαινε και θα δήλωνε την απεριόριστη στήριξη του στο κόμμα της νδ και στον Μητσοτάκης προσωπικά...Να κανω μια ερώτηση ρε τύποι, αν αυριο το πρωι ο Κασι κανει μια δήλωση που απαρνείται το Ναζισμο, Χιλτερ κλπ και δηλωση οτι το κομμα του ειναι δεξιο η κετροδεξιο, ποιος δικαστής θα του απαγορευση να κατέβει στις εκλογες;;
όχι ποτέΔεν έχει δηλώσει Ποτε κάτι τέτοιο για να βγει να το αποκηρύξει
σοβαρέψου, δήλωση λέμε! και εγώ στο λύκειο είχα μπει στην ΚΝΕ γιατί γαμούσα μια από εκεί κ γενικά είχε ωραία γκομενακια κ εύκολα, τι πάει να πει ότι στα 32 μου ειμαι κουμουνι για μια μλκια που είχα κάνει στα 17?όχι ποτέ
Ποιον από αυτούς τους νταγλαράδες ήθελε να γαμήσει ο κασίδας πηγαίνοντας εκδρομή με την σημαία της Βέρμαχτ?σοβαρέψου, δήλωση λέμε! και εγώ στο λύκειο είχα μπει στην ΚΝΕ γιατί γαμούσα μια από εκεί κ γενικά είχε ωραία γκομενακια κ εύκολα, τι πάει να πει ότι στα 32 μου ειμαι κουμουνι για μια μλκια που είχα κάνει στα 17?
Η κρίση δεν πέρασε ;
Δεν έχει ξεκινήσει ανάπτυξη ;;
Και ποιος θα τον πιστέψει;Να κανω μια ερώτηση ρε τύποι, αν αυριο το πρωι ο Κασι κανει μια δήλωση που απαρνείται το Ναζισμο, Χιλτερ κλπ και δηλωση οτι το κομμα του ειναι δεξιο η κετροδεξιο, ποιος δικαστής θα του απαγορευση να κατέβει στις εκλογες;;
σοβαρά δεν κατάλαβες τι εννοώ ? οι άνθρωποι αλλάζουν!Ποιον από αυτούς τους νταγλαράδες ήθελε να γαμήσει ο κασίδας πηγαίνοντας εκδρομή με την σημαία της Βέρμαχτ?
Σοβαρά έχεις αυτό επιχείρημα?
Τύπε ξέρεις τι είναι ο ναζισμός? Έχεις διαβάσει κάνα βιβλίο? στην ίδια ηλικία σχεδόν είμαστε...δεν στο λέω σαν μπάρμπας...σοβαρά δεν κατάλαβες τι εννοώ ? οι άνθρωποι αλλάζουν!
Και γιαυτο να ψηφίσουμε τους ναζί?Οι καλοι συμμαχοι δεν εκαναν τετοια πραγματα
Οι αμερικανοι εριχναν ατομικες βομβες και εξολοθρευαν ετσι τα παιδακια χωρις απανθρωπα πειραματα
Οι κομμουνιστες τα βιαζαν ομαδικα τα παιδακια και 50-50 αν ζουσαν μετα η τα εκτελουσαν αλλα μην το κανουμε και θεμα η αριστερα εχει ενα ιδεωδες υπερ του ανθρωπου
Ειμαι ενας που δεν γουστάρει νταβατζηλικια. Η χωρα ειναι κατεστραμενη ήδη, οποτε δεν εχω κάποιο ηθικο δίλημμα.Δηλαδή εσύ είσαι νεοδημοκράτης που ήθελες να ψηφίσεις τον κασίδη και αν δεν μπορέσεις θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ?
Τύπε μην το πάρεις στραβά...αλλά οι πολιτικοί απαντάνε ακριβώς όπως εσύ....δίνουν απάντηση χωρίς να λένε επί της ουσίας τίποτα.Ειμαι ενας που δεν γουστάρει νταβατζηλικια. Η χωρα ειναι κατεστραμενη ήδη, οποτε δεν εχω κάποιο ηθικο δίλημμα.
Λεω αυτό που ξέρω οτι θα συμβεί. Πολλοί κασιδες θα ψηφίσουν συριζα αν δεν κατέβει ο κασιδαςσαν κόμμα λογω κατάλυσηςπληρωςτου συντάγματος αυτής της μπουρδελοχ ώραςΤύπε μην το πάρεις στραβά...αλλά οι πολιτικοί απαντάνε ακριβώς όπως εσύ....δίνουν απάντηση χωρίς να λένε επί της ουσίας τίποτα.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Τύπε δεν το πίστευα πριν μερικές μέρες...αλλά βλέποντας πως πάει η κατάσταση με την διαπλοκή δεν το αποκλείω.Λεω αυτό που ξέρω οτι θα συμβεί. Πολλοί κασιδες θα ψηφίσουν συριζα αν δεν κατέβει ο κασιδαςσαν κόμμα λογω κατάλυσηςπληρωςτου συντάγματος αυτής της μπουρδελοχ ώρας
Μόνο ο Άλεξ μπορεί να μας βοηθήσει τύπε. Όλοι οι άλλοι θα πουν εικασίεςΝα κανω μια ερώτηση ρε τύποι, αν αυριο το πρωι ο Κασι κανει μια δήλωση που απαρνείται το Ναζισμο, Χιλτερ κλπ και δηλωση οτι το κομμα του ειναι δεξιο η κετροδεξιο, ποιος δικαστής θα του απαγορευση να κατέβει στις εκλογες;;
αντε γαμησουΕντάξει την πλάκα τη δέχομαι
Αλλά ο άλλος δεν κάνει πλάκα κοίτα στο επόμενο μήνυμα χωρίς εγώ να βρίσω καθόλου πώς βρίζει πατόκορφα
Για τις δικές σου βρισιες ίσως υπέρ έβαλα ήταν ένα σχήμα λόγου αυτό που έγραψες
Γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορούμε να πούμε ''άντε γαμήσου'' και στους 2 και απλά να προχωρήσουμε μπροστά?
Δυστύχημα ευτυχημα αυτο που λεω ισχύειΤύπε δεν το πίστευα πριν μερικές μέρες...αλλά βλέποντας πως πάει η κατάσταση με την διαπλοκή δεν το αποκλείω.
Σε κάθε περίπτωση το δυστύχημα είναι ότι έχουμε πολλούς κασίδες.
Ναι καλά το γάμησες...σιγά μην βγάλουν και αυτοδυναμίαΔυστύχημα ευτυχημα αυτο που λεω ισχύει
Αν θες πεστο και γραμμη του κόμματος αν απαγορευθεί σε πρώτη φάση
Γιατί εασαει να κρατήσει αυτο δεν γινεται
Ειδικα με ρην απαγορευση μην δεισ το 5 % να γινει 15% σε δυο χρόνια ειτε με κούλα εθτε με αλ6
σε μερικούς κύκλους ακούγονται ότι για τον ντάμα αυτό δεν είναι βρισιάαντε γαμησου