Μόνο στην χώρα του Μωυσή, πληθωρισμός 10-11% & αυξήσεις 40% ..Χαλαρώνω ομως μετά γιατι θυμαμαι οτι για το 40% αυξηση στα τροφιμα φταιει ΜΟΝΟ ο πουτιν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγώ πιστεύω οτι αν κάποιος είναι υπέρμαχος της χούντας μάλλον θα του αρέσει ο αποκλεισμόςΝα είσαι υπέρμαχος της Χούντας, και να διαμαρτύρεσαι που δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές το κόμμα Ανθ-Έλληνες ΓΠ(όλοι ξέρετε τι σημαίνει)....
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.193
- Πόντοι
- 3.656
Εγω αν δεν αφησουν τον Κασιδα να κατέβει υποψηφιος(δεν νοκιζω οτιν3χει κανα φοβερό ποσοστό, απλα θα κάνει ρόμπα τντελως τον κουλι δενδια κλπ συμμορία)Εδώ έχουμε κάτι πολύ περίεργο...από τη μια μας λένε ότι η νδ δεν είναι και πολύ δεξιά...και ότι πολέμησε την χρυσή αυγή επειδή ήταν νεοναζί (που είναι) και όχι για κάποιον άλλο λόγο.
Από την άλλη με το να λένε ότι οι ψηφοφόροι της νδ θα πάνε στην χρυσή αυγή είναι σαν να μας λένε ότι κάποιος που υποτίθεται ότι τον αντιπροσωποευει η νδ που είναι δημοκρατικό κόμμα...ξαφνικά θα γίνει νεοναζί και εγκληματίας??
Δηλαδή ή η νδ ουσιαστικά δεν αντιπροσωπεύει όσους νομίζει...ή αυτοί που αντιπροσωπεύει δεν είναι και τόσο δημοκράτες...δεν εξηγείται αλλιώς....γιατί σε άλλη περίπτωση πως ένας δημοκράτης θα το ρίξει στη χρυσή αυγή για αντίδραση?
Εαν λοιπον δεν τον αφησουν μα κατεβει θα ψηφισω τον Τσιπρα. Εγω κιβαλλοι πολλοί που δεν γουστάρουμε τις κουλομπαννανιες
Enkidu
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 882
- Πόντοι
- 86
Τελευταίες αναρτήσεις:
Τζανερίκος: «Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην "επαφή" μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»
Πηγή:
Κοντιάδης: «Αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του ΑΠ κ.Τζανερίκου ότι δέχθηκε πιέσεις, με συγκεκριμένα ανταλλάγματα, από τον υπουργό Επικρατείας και άλλο ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο προκειμένου να αποκλείσει το Α' Τμήμα ΑΠ το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές, τότε πρόκειται όχι απλώς για αντισυνταγματική παρέμβαση της εκτελεστικής στη δικαστική λειτουργία αλλά για κακουργηματικές πράξεις, άρα πρέπει να επιληφθεί αμέσως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (άρθ. 167A και 237 Ποινικού Κώδικα)».
Πηγή:
Τζανερίκος: «Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην "επαφή" μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»
Πηγή:
Ο Τζανερίκος ρίχνει το γάντι: Αν δεν τα πει ο «ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας», τότε θα τα πω εγώ!
Αποκαλύπτει στο iEidiseis τι του είπε ο Γεραπετρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου - Το Σάββατο 8 Απριλίου έγινε η επαφή με τον «ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα». Μετά τις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Οικονόμου, που προσπάθησε να διαψεύσει όσα δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανε...
www.ieidiseis.gr
Κοντιάδης: «Αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του ΑΠ κ.Τζανερίκου ότι δέχθηκε πιέσεις, με συγκεκριμένα ανταλλάγματα, από τον υπουργό Επικρατείας και άλλο ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο προκειμένου να αποκλείσει το Α' Τμήμα ΑΠ το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές, τότε πρόκειται όχι απλώς για αντισυνταγματική παρέμβαση της εκτελεστικής στη δικαστική λειτουργία αλλά για κακουργηματικές πράξεις, άρα πρέπει να επιληφθεί αμέσως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (άρθ. 167A και 237 Ποινικού Κώδικα)».
Πηγή:
Ξ. Κοντιάδης: Kακουργηματικές πράξεις οι πιέσεις και τα ανταλλάγματα σε Τζανερίκο - Να παρέμβει ο εισαγγελέας του ΑΠ
Πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις τονίζει ο Ξενοφών Κοντιάδης, αναφερόμενος στα όσα είπε ο Χρ. Τζανερίκος. Παρέμβαση από τον Ξ. Κοντιάδη μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου για την παρέμβαση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα για να τον επηρεάσει να...
www.ieidiseis.gr
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.636
- Πόντοι
- 9.931
Να κανω μια ερώτηση ρε τύποι, αν αυριο το πρωι ο Κασι κανει μια δήλωση που απαρνείται το Ναζισμο, Χιλτερ κλπ και δηλωση οτι το κομμα του ειναι δεξιο η κετροδεξιο, ποιος δικαστής θα του απαγορευση να κατέβει στις εκλογες;;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.193
- Πόντοι
- 3.656
Κουλι τανιεσαιΤελευταίες αναρτήσεις:
Πηγή:
Ο Τζανερίκος ρίχνει το γάντι: Αν δεν τα πει ο «ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας», τότε θα τα πω εγώ!
Αποκαλύπτει στο iEidiseis τι του είπε ο Γεραπετρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου - Το Σάββατο 8 Απριλίου έγινε η επαφή με τον «ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα». Μετά τις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Οικονόμου, που προσπάθησε να διαψεύσει όσα δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανε...www.ieidiseis.gr
Πηγή:
Ξ. Κοντιάδης: Kακουργηματικές πράξεις οι πιέσεις και τα ανταλλάγματα σε Τζανερίκο - Να παρέμβει ο εισαγγελέας του ΑΠ
Πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις τονίζει ο Ξενοφών Κοντιάδης, αναφερόμενος στα όσα είπε ο Χρ. Τζανερίκος. Παρέμβαση από τον Ξ. Κοντιάδη μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου για την παρέμβαση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα για να τον επηρεάσει να...www.ieidiseis.gr
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.193
- Πόντοι
- 3.656
Δεν χρειαζεται καμμια δήλωση. Δεν εχει δηλωσει ναζι η χιτλερικοςΝα κανω μια ερώτηση ρε τύποι, αν αυριο το πρωι ο Κασι κανει μια δήλωση που απαρνείται το Ναζισμο, Χιλτερ κλπ και δηλωση οτι το κομμα του ειναι δεξιο η κετροδεξιο, ποιος δικαστής θα του απαγορευση να κατέβει στις εκλογες;;
Αυτα ταχαν κανςι παππας Μιχαλολιάκος. Κασιδας το παιζει τωρα μόνο πατριωτης και δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα
Επισης τυχαία έκανε τατουάζ σβάστικα γιατί του άρεσε το σχέδιο..Δεν χρειαζεται καμμια δήλωση. Δεν εχει δηλωσει ναζι η χιτλερικος
Αυτα ταχαν κανςι παππας Μιχαλολιάκος. Κασιδας το παιζει τωρα μόνο πατριωτης και δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Δεν υπαρχει καμια παρεμβαση απο πολιτικους στην "ανεξαρτητη δικαιοσυνη"
Μην ξεχνατε οτι το επισημο πορισμα για το ηχητικο "πες τον παναθηναικακια.." απο την κρατικη υπηρεσια ηταν πως δεν ηταν ο Σαμαρας
Και βιντεο με τον κουλη να βγει που δινει εντολες κατα παραβαση του Συνταγματος σε δικαστες θα πουνε πως ειναι mr bean η ο τερις χρυσος
Μην ξεχνατε οτι το επισημο πορισμα για το ηχητικο "πες τον παναθηναικακια.." απο την κρατικη υπηρεσια ηταν πως δεν ηταν ο Σαμαρας
Και βιντεο με τον κουλη να βγει που δινει εντολες κατα παραβαση του Συνταγματος σε δικαστες θα πουνε πως ειναι mr bean η ο τερις χρυσος
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.636
- Πόντοι
- 9.931
Εγω λεω οτι βγαίνει με ενα 10σελιδο κειμενο και αποκηρύσσει τα παντα ολα σε σχεση με τον Ναζισμο και δηλωνει οτι το κομμα του ειναι δεξιο, τυπου Τζημερου, Μπογδανου, Λατινοπουλου κλπ.Δεν χρειαζεται καμμια δήλωση. Δεν εχει δηλωσει ναζι η χιτλερικος
Πως στο διαλο μετα θα του απαγορεύσουν να κατέβει στης εκλογες;;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
Να κανω μια ερώτηση ρε τύποι, αν αυριο το πρωι ο Κασι κανει μια δήλωση που απαρνείται το Ναζισμο, Χιλτερ κλπ και δηλωση οτι το κομμα του ειναι δεξιο η κετροδεξιο, ποιος δικαστής θα του απαγορευση να κατέβει στις εκλογες;;
πιστευεις θα το εκανε;Εγω λεω οτι βγαίνει με ενα 10σελιδο κειμενο και αποκηρύσσει τα παντα ολα σε σχεση με τον Ναζισμο και δηλωνει οτι το κομμα του ειναι δεξιο, τυπου Τζημερου, Μπογδανου, Λατινοπουλου κλπ.
Πως στο διαλο μετα θα του απαγορεύσουν να κατέβει στης εκλογες;;
Πες του να το κανει αφου ειναι τοσο απλο
Προκλητική σιωπή Κασιδιάρη για τον Χίτλερ και τις σβάστικες
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτησεις της προέδρου για κείμενά του που αναφέρονται στον Χίτλερ αλλά και για σύμβολα των Ναζί.
www.thetoc.gr
Ο Κασιδιάρης εξυμνεί τον Χίτλερ
Άρθρο-ύμνο στον Αδόλφο Χίτλερ έγραψε πέρυσι ο βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα των Χρυσαυγιτών στις 20 Απριλίου του 2011, ο ...
tvxs.gr
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.636
- Πόντοι
- 9.931
Υποθετικο ηταν το ερώτημα.πιστευεις θα το εκανε;
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτησεις της προέδρου για κείμενά του που αναφέρονται στον Χίτλερ αλλά και για σύμβολα των Ναζί.www.thetoc.grΟ Κασιδιάρης εξυμνεί τον Χίτλερ
Άρθρο-ύμνο στον Αδόλφο Χίτλερ έγραψε πέρυσι ο βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα των Χρυσαυγιτών στις 20 Απριλίου του 2011, ο ...tvxs.gr
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.193
- Πόντοι
- 3.656
Δεν το αποδέχεται. Λεει οτι ειναι αρχαίο ελληνικό συμβολο οπως μαιανδροι κλπ.. Οποτε δεν τπαρχει παραδοχηΕπισης τυχαία έκανε τατουάζ σβάστικα γιατί του άρεσε το σχέδιο..
Και του Κασιδιάρη στο μόρφωμα που λέγεται ΝΔ, με Πλεύρη, Βορίδη, Μπουμπούκο.Δεν χρειαζεται να κατεβει ο γιωτοπουλος η ο κουφοντινας
Οι μαρτυρες υπερασπισης τους και υμνητες τους ειναι στην βουλη ηδη με το μορφωμα του συριζα οπως ο ζουραρις
Αυτά είναι γνωστά. Το ζητούμενο είναι αν έχουν το δικαίωμα αυτόνομης καθόδου.
Άμα είναι να αρχίσουμε τις υποθέσεις γιατί να μην το πάμε πιο πίσω?Υποθετικο ηταν το ερώτημα.
Όταν είχαν το δικαστήριο γιατί δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια?
Μάλλον γιατί πιστεύει πως είχε πράξει τα πάντα, μέχρι τότε, σωστά.
Πως να βγεί σήμερα και να κάνει τέτοια δήλωση και τι αξία να έχει αυτή......
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.193
- Πόντοι
- 3.656
Οππιος διαβασει περαν της επικεφαλιδας τουβπαντα αναξιοπιστου κ παπατζη tvxs θα δει οτι δεν υπάρχει υμνοσνστον Χίτλερ αλλα ευχολόγια για την πιθανη πορεια του εθνικοσολισμου αν κερδιζε τον β παγκ ο χιτλερ... Δεν υπάρχει αμεση αναφορά.. Τα συμπερασματα στον προλογο ειναι οι γνωστες αρλούμπες του αρχικοπρου προπαγανδιστη Κουλογλουπιστευεις θα το εκανε;
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτησεις της προέδρου για κείμενά του που αναφέρονται στον Χίτλερ αλλά και για σύμβολα των Ναζί.www.thetoc.grΟ Κασιδιάρης εξυμνεί τον Χίτλερ
Άρθρο-ύμνο στον Αδόλφο Χίτλερ έγραψε πέρυσι ο βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα των Χρυσαυγιτών στις 20 Απριλίου του 2011, ο ...tvxs.gr
Για την παρακάτω φωτό ποια απάντηση έδωσε, πως είναι φωτομοντάζ,έκαναν γυμναστικές επιδείξεις ή έπαιζαν τους Γερμανούς στον β' παγκόσμιο ;Δεν το αποδέχεται. Λεει οτι ειναι αρχαίο ελληνικό συμβολο οπως μαιανδροι κλπ.. Οποτε δεν τπαρχει παραδοχη
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.193
- Πόντοι
- 3.656
Έχουνε κ παρέχουν ειδικα που προεδρος ειναι αλλος πλέον.Και του Κασιδιάρη στο μόρφωμα που λέγεται ΝΔ, με Πλεύρη, Βορίδη, Μπουμπούκο.
Αυτά είναι γνωστά. Το ζητούμενο είναι αν έχουν το δικαίωμα αυτόνομης καθόδου.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.193
- Πόντοι
- 3.656
Άλλαξαν τα πράγματα από τότεΓια την παρακάτω φωτό ποια απάντηση έδωσε, πως είναι φωτομοντάζ,έκαναν γυμναστικές επιδείξεις ή έπαιζαν τους Γερμανούς στον β' παγκόσμιο ;
Κινεγω καπουε ψυφιζα ΠΑΣΟΚ, τι να κανουμε τωρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 45