Τύπε...όταν ακούω ότι μπορεί η τοπική Νίκαιας να έκανε όλες τις παρανομίες αυθαίρετα αλλά ο κασιδιάρης ή ο λαγός δεν γνώριζαν επειδή ήταν πολύ ψιλά στην ιεραρχία μου θυμίζει το ότι ο Μητσοτάκης δεν ήξερε τίποτα για τις παρακολουθήσεις, ο Καραμανλής για τα κενά ασφαλείας στα τρένα....και πάει λέγοντας. Ούτε εσύ μπορείς να τα πιστέψεις αυτά.
1. Είμαι σίγουρος ότι αν ποτέ έβγαιναν στη φορά οι συνομιλίες του 90% των βουλευτών θα έπεφτε όχι μόνο η κυβέρνηση...αλλά το πολίτευμα το ίδιο...η βρώμα που παίζει και τα παιχνίδια δεν τα χωράει ανθρώπινος νους.
2. Αυτοί ήταν καθαρά θύματα της βρόμικης πολιτικής....2 παιδάκια που τους είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου οι ναζί...που σκοτώθηκαν για το τίποτα από άλλα παιδάκια που τους είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου οι ακροαριστεροί.
Το ότι και οι άλλοι είναι σκατάδες δεν αποτελεί επιχείρημα για το ότι πρέπει να ψηφίσουμε άλλους σκατάδες. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την λογική.
φιλε μου θεωρω πως κακως σκαλιζουμε παρελθοντικες καταστασεις που ουδεμια συναφεια εχουν με το νεο κομμα....
δε μιλησα γενικως και αοριστως για τις δραστηριοτητες ή τις δοσοληψιες της ΧΑ....
αλλα για το συγκεκριμενο περιστατικο φονου του Φυσσα... απο τον ψυχακια και πρωην κομμουνιστη Ρουπακια.
ιδου οι αποδειξεις....εχουν διαρρευσει(απορω πως?) οι συνομιλιες τους στο tube ,δεν ειναι και... κρατικα μυστικα.
απο αυτο το αποσπασμα γινεται σαφης οχι μονο η αγνοια του Λαγου,αλλα το μπουλινγκ που κανει στον Πατελη ,προκειμενου να του πει τι ακριβως συνεβη.....
βεβαια, ακομα και ο Πατελης δε φαινεται πως ειχε πληρη ελεγχο της καταστασης στην τοπικη του..
επισης ,τωρα προσφατα ανηρτησε βιντεακι και ο ιδιος ο Λαγος απο το καναλι που διατηρει στο tube,αναφεροντας πως το αιτημα του για αρση ολων των συνομιλιων του εκεινη την περιοδο απορριφθηκε ακατανοητα απο την..εδρα του Εφετειου.
με λιγα λογια,η ελληνικη Δικαιοσυνη οδευει καρφι προς ακομη εναν διεθνη διασυρμο στα ευρωπαικα δικαστηρια..
.....θα τραβηξει πολυ καιρο αυτη η ιστορια ...και οχι αδικως....
αποδοση συλλογικης ευθυνης για ενα μεμονωμενο περιστατικο ουτε στη Δημοκρατια του Κονγκο δεν εχει καταγραφει
να ξερεις πως εγω δεν πληκτρογραφω με καμια αλλη ιδιοτητα περαν αυτης του δημοκρατικα ευαισθητου και αμεροληπτου πολιτη.
....για τη βρωμια συμφωνω δυστυχως,σημερα ειδες τι αποκαλυψε ο αντιπροεδρος του Αρειου Παγου Χρηστος Τζανερικος για τις ...οχλησεις που δεχτηκε απο το Μαξιμου ,προκειμενου να αποκλειστουν εκλογικως οι "Ελληνες" του Κασιδιαρη
αν ,τελος,οι δολοφονοι των 2 χρυσαυγιτων ηταν ακροαριστεροι,θα τους ειχαν συλλαβει ...προσωπικη εκτιμηση...μπορει να σφαλλω
η λυση ειναι πολιτικοι με την κατωθι παρρησια λογου ,ανεξαρτητως πεποιθησεων.
οσοι κοπτονται περι πολιτικης ...κανονικοτητας,ας παραδειγματιστουν...