Νέα

Νέο «χτύπημα» κατά διεθνούς κυκλώματος πορνείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nefilim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
www.bourdela.com/content/view/339/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

τα ίδια και τα ίδια σουβλάκια και κρεμμύδια, τσουρέκιασα ρε παίκτες να τρώω όλο τα ίδια...

Τι διάολο, τόσος ζήλος;;;;;;;;;

OP
OP
N

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
μόνο prive ραντεβού και αυτό αφού συνεννοηθούν 5-10 νοματέοι για το σπίτωμα.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Τι να πώ με την  ... που τους δέρνει,δεν πάνε να πιάσουν κανα εγκληματία?

H απάντηση είναι στο σώμα που αναφέρεσαι."Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ".¨ΟΤι έγκλημα και να κάνεις δεν σε κυνηγάνε όσο το οικονομικό έγκλημα.Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και βόμβα να βάλω να φάω 200 ανθρώπους(που λέει ο λόγος) μετά από 20 χρονάκια παραγράφεται.Αν όμως υπεξαιρέσω χρήματα από τράπεζα δεν παραγράφεται ποτέ και μεταβιβάζεται και στα παιδιά μου.....

Και στην τελική ρε φίλε τόσες πουτάνες φέρνουν εδώ τα στρουμφάκια περιμένεις να ανεχτούν τις ξένες να τους φάνε τη δουλειά;;;;

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
εγω νομιζω οτι και απο εδω μεσα βρισκουνε  πολλη ετοιμη μασημενη τροφη αλλα και τι να κανουμε να πολεμησουμε τα στρουμφακια ? δεν μας συμφερει και εμας τους ιδιους.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Πριν από λίγες μέρες, (Πέμπτη 29.03.07) είχα κλείσει συνάντηση με την Αdriana στη Θεσσαλονίκη, αλλά την Πέμπτη το πρωί πήρα mail με το οποίο η συνάντηση ακυρωνόταν επειδή η κοπέλα είχε "σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα". Γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι το πρόβλημε είχε μπλε στολή; Ελπίζω μόνο η κοπέλα να κατάφερε να φύγει εγκαίρως. 

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Παίδες, αφού τις πήρε παραμάζωμα, η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, στο τέλος μας βλέπω να πληρώνουμε και ΦΠΑ, οπότε στα 300 ?, βάλτε και άλλα 57(;) ΦΠΑ, σύνολο 360.

Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος λογιστής, να περάσει τις υπηρεσίες στον χαμηλό συντελεστή, σαν "ροφήματα";

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες είναι απιστευτο αυτο που διαβασα μόλις. Ειχα παρει δυο κοπέλες απο την Sasa πριν μια εβδομαδα με ενα φίλο και ητανε τοσο χαλια η φαση που μιλαγα μια ωρα στο msn με την Sasa για το ποσο χαλια ητανε. Ουτε να τις ειχα καταραστει και τις πιάσανε για μεσα. Καλα να παθουνε γιατι αλλο το να λες κανω αυτα και αλλο το να γελας την ωρα την κρισιμη για οποιον καταλαβε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom