Νέα

Nelly Ivan : Το ... "τούμπανο" του Greek Idol !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 422
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μιλαμε για μεγαλο σκυλι. την εχω πετυχει στη Μυκονο το καλοκαιρι.

στο φεισμπουκ
ακουσα απο φιλο μου που πηγε στο greek idol οτι την προωθουν μεσο αλφα γιατι παιζει στην επομενη τσοντα της Τζουλιας
α επισης εχει γυαλινο ματι. τωρα πιο απο τα 2 θα σας γελασω
τι μου λες ρε φιλε ενα γυαλινο ματι?σιγα μην ειναι ετοιμοι να πεθανει κιολας  :P δεν καταλαβα με την τζουλια

jonnaras

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι μου λες ρε φιλε ενα γυαλινο ματι?σιγα μην ειναι ετοιμοι να πεθανει κιολας  :P δεν καταλαβα με την τζουλια

ενταξει ρε τυπε δεν ειπα και τιποτα παραξενο. μπορει να ειχε παθει κανενα ατυχημα μικρη.
ακουγεται οτι παιζει στην καινουρια τσοντα της τζουλιας με τον σειρηνακη και την προωθουν μεσο Αλφα.
Τωρα μη με ρωτησετε αν θα κανουν λεσβιακο. δεν γνωριζω

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Μιλαμε για μεγαλο σκυλι. την εχω πετυχει στη Μυκονο το καλοκαιρι.

στο φεισμπουκ
ακουσα απο φιλο μου που πηγε στο greek idol οτι την προωθουν μεσο αλφα γιατι παιζει στην επομενη τσοντα της Τζουλιας
α επισης εχει γυαλινο ματι. τωρα πιο απο τα 2 θα σας γελασω

γυαλινο ματι? ο καπταιν χουκ ειναι? :2funny: :2funny:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
παιχτη ...

οκ ο <<φιλος>> σου ειναι οργιο που πηγε στο idol . και σαν καλο οργιο , επαθε κοκομπλοκο με το υπερθεικο μουνι και επειδη εμεινε με την ψωλη στο χερι , αρχισε να φανταζεται γυαλινα ματια , και τσοντες , <<θα παιξει>> και λοιπες παπαρολογιες .... ξερεις απο αυτα που τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα διαρεουν στο φορουμ

οκ. αυτος ειναι μαλακας. τεκμηριωμενο και τσεκαρισμενο

εσυ ρε αρχηγε... που τα χαφτεις και τα αναμεταδιδεις , τι ακριβως εισαι ? ε??? τι ακριβως πασπαλιζεις μεσα στο στριφτο σου πριν καπνισεις ? που το βρισκεις αυτο το καλο το σταφ ρε φιλε , πες μας κι εμας . λεω τωρα ...!

jonnaras

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιχτη ...

οκ ο <<φιλος>> σου ειναι οργιο που πηγε στο idol . και σαν καλο οργιο , επαθε κοκομπλοκο με το υπερθεικο μουνι και επειδη εμεινε με την ψωλη στο χερι , αρχισε να φανταζεται γυαλινα ματια , και τσοντες , <<θα παιξει>> και λοιπες παπαρολογιες .... ξερεις απο αυτα που τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα διαρεουν στο φορουμ

οκ. αυτος ειναι μαλακας. τεκμηριωμενο και τσεκαρισμενο

εσυ ρε αρχηγε... που τα χαφτεις και τα αναμεταδιδεις , τι ακριβως εισαι ? ε??? τι ακριβως πασπαλιζεις μεσα στο στριφτο σου πριν καπνισεις ? που το βρισκεις αυτο το καλο το σταφ ρε φιλε , πες μας κι εμας . λεω τωρα ...!
καλα χαλαρωσε. ετσι ακουσα. δεν τα λεω εγω

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
δεν ειπα οτι εχει κερατα. ειπα οτι εχει (μπορει δηλαδη) γυαλινο ματι.
φιλε μου τι να πω . μαλλον δεν ειδες τις φωτο και το βιντεο της . γιατι αν το ειδες και δεν βγαζεις ακρη... τι να πω

οκ μπορει να εχει και το μουνι στραβα . ε , φιλε. αστο ! μη τη γαμας ρε. αστη ρε τη σαβουρα . μουτρα ειναι αυτα που εχει? εεεεε πια!

αφου προτιμας Βούλα Βαβάτση . οκ . κατσε Βούλα Βαβάτση που σε φτιαχνει και τελειωσε η ιστορια . εκτος κι αν τελικα η Βούλα Βαβάτση εχει ξυλινο ποδι και χαρτινο αυτι . διοτι με αυτα που διαβαζουμε...

jonnaras

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου τι να πω . μαλλον δεν ειδες τις φωτο και το βιντεο της . γιατι αν το ειδες και δεν βγαζεις ακρη... τι να πω

οκ μπορει να εχει και το μουνι στραβα . ε , φιλε. αστο ! μη τη γαμας ρε. αστη ρε τη σαβουρα . μουτρα ειναι αυτα που εχει? εεεεε πια
το γαμας ομως

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μια χαρα πουταναρα η κοπελια
URL]]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Επιτέλους να και μια γκόμενα που δεν είναι απο albania  :2funny: :2funny: :2funny:
                                                                 :2funny: :2funny: :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ενταξει ρε τυπε δεν ειπα και τιποτα παραξενο. μπορει να ειχε παθει κανενα ατυχημα μικρη.
ακουγεται οτι παιζει στην καινουρια τσοντα της τζουλιας με τον σειρηνακη και την προωθουν μεσο Αλφα.
Τωρα μη με ρωτησετε αν θα κανουν λεσβιακο. δεν γνωριζω

Αν ειχε γυαλινο ματι θα φαινοταν σε ΚΑΘΕ φωτο αλλοιθωρη.

Μην λες μαλακιες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Mουνάρα με το Μ κεφαλαίο
Τουμπανάτο!!! θα κάνει μεγάλη καριέρα το κορίτσι στο Ελλάντα έχει όλα τα προσόντα

Συνημμένα

• βανέσα.jpg
    βανέσα.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • βανεσα.jpg
    βανεσα.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 25

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like