alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τί ρε;;; έχεις κάτι να μου προσάψεις;;;
Δεν στην έχω πέσει ούτε μία φορά τουλάχιστον αν το έχω κάνει έχει καιρό κ δεν το θυμάμαι.
Τί ρε;;; έχεις κάτι να μου προσάψεις;;;
Δεν στην έχω πέσει ούτε μία φορά τουλάχιστον αν το έχω κάνει έχει καιρό κ δεν το θυμάμαι.
Έχετε κάποιον υπόψιν σας ή κουβέντα να γίνεται;;;Θα σας παρακαλουσα αγαπητε, να απευθυνετε τις συγκεκριμενες προτασεις στις μιλφ που προτιματε συμφωνα με την υπογραφη σας, και να αφησετε τη συγκεκριμενη αθωα κορασιδα να συγχρωτιζεται με ατομα που αρμοζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια της .
ναι ρε.Μου επιτρέπεις να το βάλω σαν υπογραφή αυτό;;;
ωπ ωπ.. τα μισα να μου λεγε πιπη...Θα σας παρακαλουσα αγαπητε, να απευθυνετε τις συγκεκριμενες προτασεις στις μιλφ που προτιματε συμφωνα με την υπογραφη σας, και να αφησετε τη συγκεκριμενη αθωα κορασιδα να συγχρωτιζεται με ατομα που αρμοζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια της .
δεν μου την εχεις πεσει γιατι παλι σε εμενα θα απευθυνθεις για τηλ απο ντιλιβερι στις 12 το βραδυ. :-*Τί ρε;;; έχεις κάτι να μου προσάψεις;;;
Σιγά ρε killer ,είπα δεν θυμάμαι κ δεν νομίζω να το έχω κάνει....
Θα σας παρακαλουσα αγαπητε, να απευθυνετε τις συγκεκριμενες προτασεις στις μιλφ που προτιματε συμφωνα με την υπογραφη σας, και να αφησετε τη συγκεκριμενη αθωα κορασιδα να συγχρωτιζεται με ατομα που αρμοζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια της .
Δηλαδή εσένα όποιος σου την πέφτει μετά δεν έχετε τίποτε άλλο μεταξύ σας από φλερτ ε;;;δεν μου την εχεις πεσει γιατι παλι σε εμενα θα απευθυνθεις για την απο ντιλιβερι στις 12 το βραδυ. :-*
Η υπογραφη σας δεν συνιστα τεκμηριον, εστω μαχητον?aga
αγαπητέ δικολάβε με απογοητεύετε πλήρως!
περίμενα από κάποιο νομομαθή να μπορεί στοιχειωδώς να κατανοεί μια απλή πρόταση της καθομιλούμένης...
πόθεν προκύπτει το υπογραμμισμένο αγαπητέ;;;;;
Η υπογραφη σας δεν συνιστα τεκμηριον, εστω μαχητον?
Βαρέθηκα τα ακρομεσοδεξια φασιστάκια...
Κανα γκομενάκι υπάρχει; έστω και μιλφάκι!
ας σου κανει και σενα μια γυναικα την ευκολη χαρεις λιγο ρε χυλοπιττά ( )Δηλαδή εσένα όποιος σου την πέφτει μετά δεν έχετε τίποτε άλλο μεταξύ σας από φλερτ ε;;;
Μου αρέσεις γιατί είσαι δύσκολη :-* :-* :-*
Μόλις στην είπα κ γω.
Η υπογραφη σας δεν συνιστα τεκμηριον, εστω μαχητον?
Βαρέθηκα τα ακρομεσοδεξια φασιστάκια...
Κανα γκομενάκι υπάρχει; έστω και μιλφάκι!
Το ότι δεν την έχω πέσει σε καμία εδώ μέσα ποτέ μάλλον σημαίνει ότι δεν δέχομαι την χυλόπιττα τόσο εύκολα κ από οποιαδήποτε...αν έχετε διαφορετικά συμπεράσματα παρακαλώ με επιχειρήματα.ας σου κανει και σενα μια γυναικα την ευκολη χαρεις λιγο ρε χυλοπιττά ( )
Ελα ρε, πες μου τωρα και τι ειναι "τεκμηριο".Έλα ρε κ είμαι φοιτητής.
Τεκμήριο (item) ονομάζεται οποιοδήποτε είδος υλικού διαθέτει μία βιβλιοθήκη, το οποίο αποτελεί μέρος της συλλογής της. Κάθε τεκμήριο εξ ορισμού είναι φορέας πληροφορίας και γνώσης. Έτσι, τεκμήριο μπορεί να είναι ένα βιβλίο, περιοδικό, εφημερίδα, βιντεοκασέτα, DVD, δίσκος μουσικής σε βινύλιο ή ως CD, χάρτης, μικροφίλμ, λογισμικό σε CD, slides, ή ακόμη και οποιοδήποτε άλλο υλικό αντικείμενο όπως αντίγραφο μουσειακού εκθέματος, επιτραπέζιο παιχνίδι κτλ. Τα τεκμήρια μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε έντυπο υλικο (π.χ. βιβλία, περιοδικά, χάρτες), οπτικοακουστικό υλικό (δίσκος μουσικής, ταινία DVD) και υλικό αντικείμενο (realia) (π.χ. ένα μουσειακό έκθεμα). Τα τεκμήρια μπορούν επίσης να κατηγοριοποιηθούν σύμφωνα με τον τρόπο αποθήκευσης των γνωστικών δεδομένων σε ψηφιοποιημένο υλικό που το «διαβάζει» ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής διότι η πληροφορία είναι αποθηκευμένη σε bits ή αναλογικό υλικό στο οποίο η πληροφορία είναι αποθηκευμένη σε μορφή ατόμων (atoms).Ελα ρε, πες μου τωρα και τι ειναι "τεκμηριο".
Αναλυσεις τελος γι αποψε.μωρέ και αμάχητο μπορώ να σου πω!!!
κάνε ανάλυση νοήματος.
στη δεύτερη γραμμή, μην κουράζεσαι... :S
ρε δεν θελω να μαλωνω μαζι σου.Το ότι δεν την έχω πέσει σε καμία εδώ μέσα ποτέ μάλλον σημαίνει ότι δεν δέχομαι την χυλόπιττα τόσο εύκολα κ από οποιαδήποτε...αν έχετε διαφορετικά συμπεράσματα παρακαλώ με επιχείρηματα.
μερα..Αναλυσεις τελος γι αποψε.
Κρεβατι καλει δικολαβο βρυκολακα.
Καλημερα στη Θεσσαλονικη.
Ούτε σου περναει απο το μυαλο, αθλιε φοιτητισκε, οτι μπορει να εννοουσα "τεκμηριο" υπο την εννοια της αποδειξης στο χωρο του δικονομικου δικαιου ε?Τεκμήριο (item) ονομάζεται οποιοδήποτε είδος υλικού διαθέτει μία βιβλιοθήκη, το οποίο αποτελεί μέρος της συλλογής της. Κάθε τεκμήριο εξ ορισμού είναι φορέας πληροφορίας και γνώσης. Έτσι, τεκμήριο μπορεί να είναι ένα βιβλίο, περιοδικό, εφημερίδα, βιντεοκασέτα, DVD, δίσκος μουσικής σε βινύλιο ή ως CD, χάρτης, μικροφίλμ, λογισμικό σε CD, slides, ή ακόμη και οποιοδήποτε άλλο υλικό αντικείμενο όπως αντίγραφο μουσειακού εκθέματος, επιτραπέζιο παιχνίδι κτλ. Τα τεκμήρια μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε έντυπο υλικο (π.χ. βιβλία, περιοδικά, χάρτες), οπτικοακουστικό υλικό (δίσκος μουσικής, ταινία DVD) και υλικό αντικείμενο (realia) (π.χ. ένα μουσειακό έκθεμα). Τα τεκμήρια μπορούν επίσης να κατηγοριοποιηθούν σύμφωνα με τον τρόπο αποθήκευσης των γνωστικών δεδομένων σε ψηφιοποιημένο υλικό που το «διαβάζει» ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής διότι η πληροφορία είναι αποθηκευμένη σε bits ή αναλογικό υλικό στο οποίο η πληροφορία είναι αποθηκευμένη σε μορφή ατόμων (atoms).
Σε μία συνηθισμένη, συμβατική βιβλιοθήκη, τα περισσότερα ή όλα τα τεκμήρια είναι φυσικά αντικείμενα που μπορούμε να αγγίξουμε. Π.χ. ένα βιβλίο ή ένας χάρτης. Ακόμη και τεκμήρια που φέρουν ψηφιοποιημένες πληροφορίες είναι απτά φυσικά αντικείμενα, αν η πληροφορία έχει αποθηκευτεί σε ένα υλικό μέσο π.χ. ένα CD ή DVD, το οποίο μάλιστα συνήθως βρίσκεται πακεταρισμένο σε κάποια άλλη συσκευασία, ένα φάκελο ή ένα κουτί. Όμως στις ψηφιακές βιβλιοθήκες, όλα τα τεκμήρια είναι άυλα. Όταν ένας χρήστης τους χρησιμοποιήσει ένα τεκμήριό τους, λαμβάνει την πληροφορία μόνο σε μορφή bits μέσω του υπολογιστή του και του διαδικτύου. Γνωστά παραδείγματα άυλων τεκμηρίων είναι τα ηλεκτρονικά βιβλία, διάφορα πακέτα λογισμικού, ή βιντεοσκοπημένες ψηφιακά ταινίες. Τα άυλα αυτά ψηφιακά τεκμήρια μειώνουν το κόστος λειτουργίας της βιβλιοθήκης διότι λόγω ακριβώς των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους είναι εύκολα στην αναπαραγωγή, καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, διατίθενται εύκολα μέσω του διαδικτύου χωρίς χωροχρονικούς περιορισμούς και είναι πολυμορφικά επειδή συνδυάζουν κείμενο, εικόνα και ήχο. Από την άλλη μεριά, τα άυλα ψηφιακά τεκμήρια προϋποθέτουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην κοινωνία της πληροφορίας, επομένως ενδέχεται να αυξήσουν τις διακρίσεις λόγω του υπάρχοντος ψηφιακού χάσματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών χωρών ή κοινωνικών ομάδων.
Και πρόσεξες πόσο γρήγορα το έγραψα έτσι.....
Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ σοβαράρε δεν θελω να μαλωνω μαζι σου.
πληγωνονται τα feelings μου.
:'(
βασικα ποτε δεν εχω μαλωσει εδω μεσα σοβαρα..Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ σοβαρά
Έγω δηλαδή,για εσένα δεν ξέρω....