pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μπαα,με έπηξε στο σπανακόριζο,ψυχολογικός πόλεμος,γαμησέ τα.Καρδαμωσε φαινεται απο τα γιουβαρλακια της μαμας.
Μπαα,με έπηξε στο σπανακόριζο,ψυχολογικός πόλεμος,γαμησέ τα.Καρδαμωσε φαινεται απο τα γιουβαρλακια της μαμας.
Παρασκευη σημερα, νηστεια ε?Μπαα,με έπηξε στο σπανακόριζο,ψυχολογικός πόλεμος,γαμησέ τα.
ναι σε πιασανε και οι ευαισθησιες σου παπαψωλη.Καυλωμένος είναι η σωστή έκφραση.
Αλλά ντάξεις ας είμαστε κύριοι μιας κ υπάρχει γυναικεία παρουσία αναμεσά μας. 0
Δεν έχω δόκει δείγματα ότι είμαι ένα ευαίσθητο κ ρομαντικό παιδί δηλαδή θες να πεις;;;ναι σε πιασανε και οι ευαισθησιες σου παπαψωλη.
Πώς φαινεται αμεσως η ευγενικη χαριτοβρυτος γυναικεια παρουσια....ναι σε πιασανε και οι ευαισθησιες σου παπαψωλη.
Η σίλβα ρε ξέρει κ την γλώσσα του σαλονιού κ την γλώσσα του λιμανιού ,απλά με εμένα επιλέγει πάντα την δεύτερη,δεν ξέρω το γιατί.Πώς φαινεται αμεσως η ευγενικη χαριτοβρυτος γυναικεια παρουσια....
Συνεχιζονται τα δειγματα....Δεν έχω [size=14pt]δόκει [/size]δείγματα ότι είμαι ένα ευαίσθητο κ ρομαντικό παιδί δηλαδή θες να πεις;;;
παραεισαι.Δεν έχω δόκει δείγματα ότι είμαι ένα ευαίσθητο κ ρομαντικό παιδί δηλαδή θες να πεις;;;
αλεκουκο θελεις κατι?Πώς φαινεται αμεσως η ευγενικη χαριτοβρυτος γυναικεια παρουσια....
γιατι εχεις χιουμορ και με πιανεις και δεν παρεξηγιεσαι.Η σίλβα ρε ξέρει κ την γλώσσα του σαλονιού κ την γλώσσα του λιμανιού ,απλά με εμένα επιλέγει πάντα την δεύτερη,δεν ξέρω το γιατί.
Πω πω τον σακατεψε...παραεισαι.
σαν ανθισμενη λεμονια ενα πραγμα.
γιατι εχεις χιουμορ και με πιανεις και δεν παρεξηγιεσαι.
και οταν μου τη λες το κανεις χαριτωμενα.
λεμονιτσα μου. :-*
Πώς φαινεται αμεσως η ευγενικη χαριτοβρυτος γυναικεια παρουσια....
Πρέπει να ομολογήσω ότι έχω κοκκινήσει σαν πατζάρι αυτήν την στιγμή.παραεισαι.
σαν ανθισμενη λεμονια ενα πραγμα.
μην με σβουρνιζεις κι εσυ πρωινιατικα!γιατι εχεις χιουμορ και με πιανεις και δεν παρεξηγιεσαι.
και οταν μου τη λες το κανεις χαριτωμενα.
λεμονιτσα μου. :-*
δεν θελω να βλεπω την λεξη μασαζ πονανε οι ωμοι μου...βρίσκω και την κυρία της παρέας εξίσου τσαμπουκαλεμένη... ;)
ανέτως θα μας συντρόφευε σε μια κωλομπαρότσαρκα!!!
ίνα μη είπω και μασαζότσαρκα!!!
χαχαχα!!!!Πρέπει να ομολογήσω ότι έχω κοκκινήσει σαν πατζάρι αυτήν την στιγμή.
Ωστόσο φτάνει γιατί θα ζουλέψει ο κυρ-άλεξ μας.
δεν θελω να βλεπω την λεξη μασαζ πονανε οι ωμοι μου...
Ούτε ζήλειες...εντελώς σούρνεται δηλαδή,του έχεις φορέσει κ λουράκι;;;χαχαχα!!!!
βρηκες ανθρωπο! :-*
ειμαι σεμνη εγω δεν ξερω απο αυτα.η λέξη "κωλόμπαρα" τι σας λέει;
μιλανε ολοι μιλανε και οι ανθισμενες μυγδαλιες...Ούτε ζήλειες...εντελώς σούρνεται δηλαδή,του έχεις φορέσει κ λουράκι;;;
Άρε άλεξ δεν την έσκισες την γάτα κ τώρα είναι αργά......
ειμαι σεμνη εγω δεν ξερω απο αυτα.
Θα σας παρακαλουσα αγαπητε, να απευθυνετε τις συγκεκριμενες προτασεις στις μιλφ που προτιματε συμφωνα με την υπογραφη σας, και να αφησετε τη συγκεκριμενη αθωα κορασιδα να συγχρωτιζεται με ατομα που αρμοζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια της .βρίσκω και την κυρία της παρέας εξίσου τσαμπουκαλεμένη... ;)
ανέτως θα μας συντρόφευε σε μια κωλομπαρότσαρκα!!!
ίνα μη είπω και μασαζότσαρκα!!!
Τί ρε;;; έχεις κάτι να μου προσάψεις;;;μιλανε ολοι μιλανε και οι ανθισμενες μυγδαλιες...