Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μπορεί να μου απαντήσει σοβαρά και εμπεριστατωμένα καποιος γιατί ο Σεργιανόπουλος κηδεύτηκε δημοσία δαπάνη;;;;

Τι πρόσφερε στην πατρίδα και στον λαό;;; Μήπως ο βίος του είναι παραδειγμα προς μίμηση;;;

Μήπως έγινε μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους;;;

Αν το κωλοκράτος ήθελε να κηδέψει καποιον δωρεάν, ας κήδευε τους 8 ναυτεργάτες που σκοτώθηκαν στο μεροκάματο και όχι στο κρεββάτι και όπου μερίδιο ευθύνης έχει και η πολιτεία.
a ρε κράτος mpoudelo είσαι.sorry για το sate παίδες το κράτος είναι όνομα και πράγμα.τώρα για τον ηθοποιό έχω έκφραση την λίπη μου,και για τον γεωργιανό την αγανάχτηση μου.αλλα όχι και από τα λεφτά του λαου η κηδεία του άμα έγινε γιατί δεν είμαι σίγουρος.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αν το κωλοκράτος ήθελε να κηδέψει καποιον δωρεάν, ας κήδευε τους 8 ναυτεργάτες που σκοτώθηκαν στο μεροκάματο και όχι στο κρεββάτι και όπου μερίδιο ευθύνης έχει και η πολιτεία.
σωστός αλλα το κράτος κοιμάται αυτούς θέλουν γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά για να μην έχουμε και φασαρίες, δυστυχώς μπουρδέλο είπα και το εννοώ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Που ακουσατε ρε παιδια οτι εγινε η κηδεια με δημοσια δαπανη?
Μην ειμαστε καχυποπτοι..

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
φυσικα και δεν εγινε η κηδεια του δημοσία δαπανη. Μην τρελαινεστε με τις παπαριες που λεει ο καθενας, εξαλλου 2 μετρα γη θα παρουμε ολοι.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η υποθεση σεργιανοπουλου ειναι ενα καλο ηθικο διδαγμα οτι το σταριλικι,το πουστριλικι και η κοκα πολλες φορες,εαν οχι τις περισσοτερες,εχουν δραματικη καταληξη.Με ολο τον σεβασμο στον νεκρο ανθρωπο και με την γνωση οτι ηταν οπως ακουγετε και σεμνος στην κοινωνικη του ζωη εγω στην αγρια δολοφονια του ειδα μια ευκαιρια ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να αρχισει να ξεβραζει ΤΟ "ΑΔΕΛΦΑΤΟ" που τα τελευταια χροννια γινετε ολο και πιο δυνατο.Το παραδειγμα για τα παιδια μας δεν μπορει να ειναι ο καθε πουστης.ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

υ.γ.καποτε πριν 12-13 χροννια πετυχαμε σε ενα κλαμπ τον ψινακη με κατι πουστρακια.Τι κραξιμο και τι παγακια εφαγαν στο κεφαλι απο 1-2 παρεες που ειμασταν τριγυρω δεν περιγραφετε.Σηκωθηκαν εφυγαν απο το μαγαζι και μαλιστα τα παιδια που ηταν υπευθηνοι γελαγαν και ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αλλοι καιροι που ακομα ο ορος πουστης και αδερφη ειχαν το πραγματικο νοημα που πρεπει να εχουν.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η υποθεση σεργιανοπουλου ειναι ενα καλο ηθικο διδαγμα οτι το σταριλικι,το πουστριλικι και η κοκα πολλες φορες,εαν οχι τις περισσοτερες,εχουν δραματικη καταληξη.Με ολο τον σεβασμο στον νεκρο ανθρωπο και με την γνωση οτι ηταν οπως ακουγετε και σεμνος στην κοινωνικη του ζωη εγω στην αγρια δολοφονια του ειδα μια ευκαιρια ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να αρχισει να ξεβραζει ΤΟ "ΑΔΕΛΦΑΤΟ" που τα τελευταια χροννια γινετε ολο και πιο δυνατο.Το παραδειγμα για τα παιδια μας δεν μπορει να ειναι ο καθε πουστης.ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

υ.γ.καποτε πριν 12-13 χροννια πετυχαμε σε ενα κλαμπ τον ψινακη με κατι πουστρακια.Τι κραξιμο και τι παγακια εφαγαν στο κεφαλι απο 1-2 παρεες που ειμασταν τριγυρω δεν περιγραφετε.Σηκωθηκαν εφυγαν απο το μαγαζι και μαλιστα τα παιδια που ηταν υπευθηνοι γελαγαν και ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αλλοι καιροι που ακομα ο ορος πουστης και αδερφη ειχαν το πραγματικο νοημα που πρεπει να εχουν.
:thumbsup: :thumbsup:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εμένα μου την δίνει που όπου βρεθείς και όπου σταθείς ακούς και βλέπεις για τον θάνατο-φόνο του Σεργιανόπουλου, ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 2-3 μήνες. Εφημερίδες, περιοδικά, δελτία ειδήσεων, πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, ραδιόφωνο, μέχρι και στο facebook έχουν κάνει group και τον κλαίνε.

Ας είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που βρίσκεται τώρα και να αναπαύεται η ψυχή του, αλλά ρε παιδία μην ξεχνάμε οτι ήταν επιλογή του να πεθάνει. Με την ζωή που έκανε φλέρταρε καθημερινά με τον θάνατο.

Γιατί ρε πούστη μου δεν γίνεται ο ίδιος ντόρος για τον θάνατο-φόνο των 8 εργάτων στο Πέραμα ?
2-3 ημέρες έπαιξαν το θέμα οι ειδήσεις και πάει ξεχάστηκε !

Ασχολούμαστε πάλι αν ο Σεργιανόπουλος τον έφαγε μόνο ή πρόλαβε και να τον δώσει και πόση πρέζα ήπιαν και αν ο Γεωργιανός ήταν κωλομπαράς ή τον αποπλάνησε ο Σεργιανόπουλος και στα αρχίδια μας στο κάτω κάτω...

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0

Hail Hitler!

Επισκέπτης
Kαι ο Σωκράτης ο σοφός
πούστης ήτανε και αυτός
και ο μόνος εν Eλλάδι
που τον άλειφε με λάδι.

Δυστυχώς μάγκες με όσους ανθρώπους έχω συζητήσει στο εξωτερικό θεωρούν "ιστορικά" τους Έλληνες MEΓAΛEΣ ΛOYΓKPEΣ... δυστυχώς...

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Kαι ο Σωκράτης ο σοφός
πούστης ήτανε και αυτός
και ο μόνος εν Eλλάδι
που τον άλειφε με λάδι.

Δυστυχώς μάγκες με όσους ανθρώπους έχω συζητήσει στο εξωτερικό θεωρούν "ιστορικά" τους Έλληνες MEΓAΛEΣ ΛOYΓKPEΣ... δυστυχώς...
αυτη η ανθελληνικη καραμελα πρεπει επιτελους να σταματησει

Επισκέπτης
Ποια Aνθελληνική καραμέλα; Tί είμαι εγώ; Aνθέλλην ή αδερφή; Aυτό που έχω ακούσει με τα αυτιά μου σου λέω

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
και συ του συναφιου εισαι..?
Δεν παίζει καμία σημασία αν είμαι του συναφιού. Στο κάτω-κάτω στον κώλο σου μπαίνει;
Το ίδιο θα έγραφα και σε οποιαδήποτε άλλη καραΚατίνα για τον οίστρο της που -όπως λένε ΟΛΟΙ οι ψυχολόγοι- πρέπει να είναι κρυφόπουστα, άσχετα αν είναι παντρεμένος και με παιδιά.
Γάμος και οικογένεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ άλλοθι για τους κρυφούς, φίλε.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και οτι ακους πρεπει να τα πιστευεις? μαλλον εισαι πολυ μικρος, θα μαθεις οταν μεγαλωσεις..

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν παίζει καμία σημασία αν είμαι του συναφιού. Στο κάτω-κάτω στον κώλο σου μπαίνει;
Το ίδιο θα έγραφα και σε οποιαδήποτε άλλη καραΚατίνα για τον οίστρο της που -όπως λένε ΟΛΟΙ οι ψυχολόγοι- πρέπει να είναι κρυφόπουστα, άσχετα αν είναι παντρεμένος και με παιδιά.
ετσι σε συμφερει..

Επισκέπτης
και οτι ακους πρεπει να τα πιστευεις? μαλλον εισαι πολυ μικρος, θα μαθεις οταν μεγαλωσεις..

Kαλά... είσαι και ξεροκέφαλος... παράδειγμα το 1992 που ήμουν στις Bρυξέλλες είχα γνωρίσει μία τύπισα που ήταν παντρεμένη με έναν Oυραγουανό τυπάκο. Aφού βγαίναμε οικογενειακώς κλπ. ο τύπος μου εκμνηστηρεύτηκε ότι θεωρούσε τους Έλληνες θυληπρεπείς και ότι εγώ του είχα αλλάξει με την συμπεριφορά μου εκείνη την εικόνα... Tώρα εσύ τραγούδα

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
:think:

Συνημμένα

• hyakinthos2jpg.jpg
    hyakinthos2jpg.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 29

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
:think: :think:

Συνημμένα

• omof.jpg
    omof.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 17

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δεν παίζει καμία σημασία αν είμαι του συναφιού.

Λοιπον ο ορος αδελφη και πουστης ειναι οντως προσβλητικος εαν το θετει ετσι ο φιλος που ισως να το βλεπει πιο φιλοσοφικα η πιο "απλα"το θεμα.Εγω λοιπον φιλε μου προτιμω αυτους τους προσβλητικους ορους και θα σε παρακαλεσω να σεβαστεις το αυταρχικο της γνωμης μου.Οπως εγω να εισαι σιγουρος σεβομαι την "καθαρη αδερφη" αυτην δηλαδη που τολμαει και λεει οτι σε καταλαβαινω ρε φιλε που δεν θελεις ο γιος σου να γινει πουστης.Αυτα τα κρυφοπουστες παντρεμενοι βεβαιως και υπαρχουν,υπηρχαν και θα υπαρχουν αλλα δεν βλεπω τον λογο που το αναφερεις.Ειναι το μονιμο αλλοθι του συναφιου που να εισαι σιγουρος οτι ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλα δεν προκειτε με τιποτα να το δεχτω σαν ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΗΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom