Νέα

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Ενας ανθρωπος που δεν εχει πραγματικη οικογενεια να τον συμποναει, βρισκει υποκαταστατα απο εδω και απο κει και στο τελος φυσικα προδιδεται απο τις υποτιθεμενες παρεες που κανει ελλειψη πραγματικων φιλων και πραγματικης αγαπης. Δυστυχως.

Εδω να ενημερωσω το αγαπητο φορουμ οτι στα δύσκολα και οι φιλοι κι η συζυγος με την οικογενεια μπορει να την κανουν . Στα δυσκολα ακόμα και η μανα σου μπορει να την κανει. Η υπαρξη ή η ελειψη οικογενειας ειναι ασχετες με το θέμα.

Ενοχος λαθος επιλογων ο εκλιπων .
Οποιος δεν εχει κανει λαθος επιλογες στην ζωη ας τον κατηγορήσει.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
  Εδω να ενημερωσω το αγαπητο φορουμ οτι στα δύσκολα και οι φιλοι κι η συζυγος με την οικογενεια μπορει να την κανουν . Στα δυσκολα ακόμα και η μανα σου μπορει να την κανει. Η υπαρξη ή η ελειψη οικογενειας ειναι ασχετες με το θέμα.
Αμα ειναι σωστη η οικογενεια θα σου σταθει. Αλλιως θα ηταν αν ειχε καποιο δικο του ανθρωπο.
Μαλλον επασχε και απο μοναξια. Και φυσικα ουδεις ειναι αλανθαστος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και εγω χαλαστηκα με αυτο το νεο σημερα.

Ο Θεος να τον συγχωρεσει. Συμπερασμα : Η Μοναξια ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θελει κοινωνικοποιηση το πραγμα η απομονωση δεν κανει καλο ποτε και σε τιποτα.

Τα χουμε πει απο παλια ολα αυτα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Θελει κοινωνικοποιηση το πραγμα η απομονωση δεν κανει καλο ποτε και σε τιποτα.

Τα χουμε πει απο παλια ολα αυτα.

Πιστεύεις ότι ο μακαρίτης δεν είχε "κύκλο";
Άλλο οι κοινωνικές σχέσεις και άλλο οι ειλικρινείς φίλοι που θα σου σταθούν στη δύσκολη ώρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Από πνευμονικό οίδημα πέθανε ο Ασλάνης
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013, 11:39

Σε οξύ πνευμονικό οίδημα αποδίδεται -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή- ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη.

Ο σχεδιαστής μόδας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με αυξημένο σάκχαρο, υπέρταση. Χθες δίπλα στο άψυχο σώμα του που κείτονταν στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος στο Κολωνάκι βρέθηκαν άδεια κουτιά χαπιών.

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δοθούν σε περίπου 15 ημέρες οπότε και και θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να ξεκαθαριστεί εάν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοκτονία.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
To γνωρίζετε φαντάζομαι, οτι τα μουνοφτύματα, για λίγη επισκεψιμότητα παραπάνω δημοσίευσαν την φωτογραφία του νεκρού;

Επισκέπτης
Και εγω χαλαστηκα με αυτο το νεο σημερα.

Ο Θεος να τον συγχωρεσει. Συμπερασμα : Η Μοναξια ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Τα χρέη και οι τοκογλύφοι ακόμα περισσότερο:

«...Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου τη ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα βρεθεί μια λύση. Δίνω μεγάλο αγώνα. Αν κι έφυγαν μόνες τους, αφού πρώτα με "έγδυσαν", τώρα λαμβάνω περίεργα τηλεφωνήματα από τους δικηγόρους τους, γιατί μου ζητούν και αποζημίωση από πάνω.

Κάποια στιγμή πρέπει να απαγορευτεί σε κάποιους να ποστάρουν σε ορισμένα θρεντ. Δε γίνεται να αυτοκτονεί κάποιος που είχε χιλιάδες φίλους στη ζωή του και να βγαίνει ένα μοναχικό παιδάκι από την Κηφισιά, να μιλάει για μοναξιές και χορούς...Ιεροσυλία

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Πούστης, ξεπούστης, ο μακαρίτης ήτανε πολύ πιο κύριος από διάφορα ρεζίλια που κυκλοφορούν. Ανθρωπάκι ήτανε, γι' αυτό την έπαθε.

Επισκέπτης
Πούστης, ξεπούστης, ο μακαρίτης ήτανε πολύ πιο κύριος από διάφορα ρεζίλια που κυκλοφορούν. Ανθρωπάκι ήτανε, γι' αυτό την έπαθε.

:thumbsup:

τύπε μπορούσε άνετα να φύγει με 3-4 χαρτιά σε καμιά χώρα που ούτε ο Θεός την ξέρει και να κάνει ζωή, χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανένας (όπως κάτι καλόπαιδα που κουβαλούσαν 5-5 τα εκατομμύρια και τους πιάναν στα σύνορα και δικαιολογίες δε βρίσκανε και τώρα κάνουν καθημερινές εκπομπές σε μεγάλα κανάλι,α ονόματα μη λέμε)

αλλά δεν τό κανε
αυτό και μόνο λέει πολλά

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
To γνωρίζετε φαντάζομαι, οτι τα μουνοφτύματα, για λίγη επισκεψιμότητα παραπάνω δημοσίευσαν την φωτογραφία του νεκρού;
:-
URL]]

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ενας ανθρωπος που δεν εχει πραγματικη οικογενεια να τον συμποναει, βρισκει υποκαταστατα απο εδω και απο κει και στο τελος φυσικα προδιδεται απο τις υποτιθεμενες παρεες που κανει ελλειψη πραγματικων φιλων και πραγματικης αγαπης. Δυστυχως.

:thumbsup:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Κι εσυ """εναλλακτικος""" εισαι τυπε???  ;) ;) ;)

Gay%20Flag.jpg

Χαχαχα...όχι ρε τύπε,αλλά για να γίνει μια επίδειξη μόδας σε κάποιον χόρο,χρειάζεται και τεχνικός εξοπλισμός και συνεργείο και σχεδιασμός κτλ κτλ....και κάποιος υπεύθυνος για όλα  αυτά,που θα κάνει και την επικοινωνία με τον πελάτη (Ασλάνη) για τις απαιτήσεις και τις ανάγκες...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Eλεος...κανενας σεβασμος στον νεκρό. Δεν είναι παράνομο να δημοσιευεται μια τέτοια φωτογραφία?

Κανιβαλισμός....ίσως οι συγγενείς του να μπορούν να κάνουν κάτι.....αλλά ντροπή....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Ο Γαβαλάς στην φυλακή, ο Ασλάνης αυτοκτόνησε...Να δούμε ποιος θα πει την τελευταία λέξη της μόδας.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom