Νέα

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
diomides

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
406
Πόντοι
186
Φίλε μου! κακώς στράβωσες. Εδώ απλά ορισμένοι, γελοιοποιούν τα πάντα. Ακόμα και τον θάνατο, ενός ανθρώπου, δεν σέβονται! :knuppel:
εγω το ποσταρα για ενημερωση οχι για να γελειοποιησω τον ασλανη, μακρυα απο μενα αυτα, δεν ειμαι ζωο, ειμαι ανθρωπος. Αρα μαλλον το παρεξηγεισες το πραγμα...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για όλα όσα ακούστηκαν για την αιτία του θανάτου του.

Η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη, Τζούλια, που ο σχεδιαστής μεγάλωσε σαν πραγματική του κόρη, μαζί με τη μητέρα της, παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μεταξύ άλλων μίλησαν για τις γυναίκες που κατηγορούσε ο σχεδιαστής ότι τον εξαπάτησαν και τόνισαν πως τις γνώριζαν, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση. Στο μήνυμά του πριν φύγει από τη ζωή ο σχεδιαστής, έγραφε στην Τζούλια: «Πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί σας το καλοκαίρι στη Δήλο και να βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα. Σας αγαπώ!».

Όσο για το πως είναι η ζωή τους μετά τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, εκείνες απαντούν: «Είμαστε λίγο χαμένες, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, περιμένουμε και ότι μας φέρει η ζωή».

Πηγή:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Από υπερβολική δόση χαπιών «έφυγε» ο Μιχάλης Ασλάνης
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013, 21:18

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Μιχάλης Ασλάνης «έφυγε» μετά από υπερβολική δόση χαπιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατροδικαστή,Σωτήρη Μπουζιάνη σε τηλεοπτικό σταθμό για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων:«Η ακριβής αιτία που προέκυψε από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης είναι η φαρμακευτική τοξίκωση .Υπερβολική λήψη φαρμάκων. Μιλάμε για φάρμακα υπνωτικά, κατασταλτικά» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουζιάνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom