Νέα

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα.
Πολύ κουλό μου φαίνεται να μην γνώριζε...ειδικά για χρέη σε τράπεζες!Και να μην θες το μαθαίνεις...

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αυτός τύπε δε φαινότανε σκατόπουστας σαν τον Σεργιανόπουλο που πλήρωνε εξαθλιωμένους μετανάστες για να τους γαμήσει και όποιος αντιστεκόταν τον απειλούσε και με μαχαίρι. Αυτός φαινόταν ανθρωπάκι. Είπε ότι είχε και δύσκολα παιδικά χρόνια, ποιός ξέρει τι του έτυχε και το γύρισε και έγινε αγαθόπουστας. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τύποι.
αγαθόπουστας και στυλίστας; δεν νομίζω τύπε... :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Πολύ κουλό μου φαίνεται να μην γνώριζε...ειδικά για χρέη σε τράπεζες!Και να μην θες το μαθαίνεις...

καλα τα λες , αλλα κατι ξερεις εσυ για να πηγε εκει το μυαλο σου ...

Αρχιδια τους εδινε να πληρωσουν ...ετσι ελεγε στην πιατσα ... αν ειναι να λεω και εγω οτι εδινα εντολη να πληρωσουν το ΙΚΑ και τα μουνια οι υπαλληλοι μου δεν το πληρωνα , ενω δεν ειχα λεφτα ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οτι και να τανε ρε παιδια, δεν αφορα κανεναν, το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του δικο του θεμα..

RIP απλα..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Ασχετως των σεξουαλικων του προτιμησεων μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης.
Δεν φαινοταν να ειναι πουστης στην ψυχη. Κριμα.

Επισκέπτης

Ακόμη και να είχε εικόνα των οικονομικών του, το σίγουρο είναι ότι δεν έστειλε κανά ταλιράκι (5εκ €) στην Ονδούρα και να πάει να ζήσει ήσυχα τα γεράματά του, ανώνυμα και μεταμφιεσμένος, φαλιρίζοντας εδώ, όπως κάνουν τόσα και τόσα λαμόγια πολλοί εξ αυτών προμελετημένα.

Και μόνο αυτό τον τιμά (αν και κατά τη γνώμη μου καλύτερα να το έκανε, από το να αυτοκτονήσει)

Επισκέπτης
τι σου κανει η αναγνωρισιμοτητα ομως...
Τοσος κοσμος αυτοκτονει καθε μερα και δεν τρεχει τιποτα. Πεθανε ενας πουστης που τον δειχνει η tv και εχει γεμισει το pc ζουμια.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τοσος κοσμος αυτοκτονει καθε μερα και δεν τρεχει τιποτα. Πεθανε ενας πουστης που τον δειχνει η tv και εχει γεμισει το pc ζουμια.

Ποιος τον χεζει τον απλο τον κοσμο!
Εισαι κι εσυ απο αυτους που πονανε με το δραμα του διπλανου τους???

:jerking:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ε , είναι(ήταν) στυλίστας τύπε. κάτσε καλά...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Ποιος τον χεζει τον απλο τον κοσμο!
Εισαι κι εσυ απο αυτους που πονανε με το δραμα του διπλανου τους???

:jerking:

:rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ανοιγει και καμια καινουργια αγγελια να βγαλεις το ταλεντο σου

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ειχε μυαλο ο ανθρωπος, που ξανακουστηκε να εισαι πουστης και να στα τρωνε οι γυναικες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλος ανθρωπας ηταν RIP

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τελικά αυτοκτόνησε ?  :think:

Επισκέπτης
Πραγματικα πολυ ευαισθητος και συναισθηματικος ανθρωπος....βιωσε Γολγοθα μοναξιας για χρονια....δεν βρεθηκε ενας ανθρωπος να τον αγαπησει πραγματικα....δεν με νοιαζει η ιδιαιτεροτητα του...δικαιωμα του παρα την Ιδεολογικη μου ταυτοτητα....ελαφρυ το χωμα του και καλο ταξιδι...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom