Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
και που να ξερω ρε τυπε ποσο μετραγε ο φυσσας και ο κάθε φυσσας?τι με περασες?λολ

Προφανώς δεν ξέρεις ότι ο τύπος είναι τρολ , οπότε αν εμπλακείς σε κουβέντα μαζί του, θα σε ρωτήσει πολλές μαλακίες .......

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Η φωνή γιατί ενοχλεί τόσο ;
Η κλασσική τεχνική στο βιβλίο του fairbairn , έλεγε από πίσω του κλείνεις το στόμα με το χέρι και του καρφώνεις την πρώτη από πίσω στα νεφρά και μετά του κόβεις τις σφαδίτιδες με το μαχαίρι.
Λανθασμένα άσχετοι , παραλείπουν το πρώτο χτύπημα από πίσω, το οποίο ειναι κρισιμο , γιατί αν είναι γομάρι και του κλείσεις το στόμα απευθείας, χωρίς να έχει δεχθεί το πρώτο χτύπημα προλαβαίνει να αντιδράσει , ενώ με την κρίσιμη πρώτη μαχαιριά, παθαίνει τέτοιο σοκ που είναι τελειωμένος.
100% pure λακοποστ. :rockon: :rockon:

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531

Άλλο ένα ξεφτιλισμένο αναρχοκουμμουνι που τον παιρνει είσαι ........

τι να μας πεις ......

Σας ξέρουμε, σαν τα σκυλόσκατα είστε όλοι ίδιοι.

Είσαι ληγούρικο υπαλληλάκι , οπότε ούτε για καφέ δεν μπορείς να βγεις μαζί μου.
Σε ποιά χώρα έχεις πάει μετανάστης είπαμε ;

Λυπάμαι που στην είπα χοντρά σε κάποια φάση, αλλά πούλαγες πολύ large-ιλίκι
και μου την έσπασες, οπότε σε φρέναρα και μάλλον έγινε δουλειά , γιατί το κόψες !!!!!

Δεν ήθελα να σου αφήσω ψυχικά τραύματα , κατά βάθος είμαι ψυχοπονιάρης, τώρα που με παρακολουθείς θα το διαπιστώσεις.
Μόνο με κάτι αναρχοάπλυτους είμαι σκληρός, αλλά εσύ δεν μου φαίνεσαι οπαδός της κοινοκτημοσύνης κτλ .... οπότε δεν έχουμε σοβαρό πρόβλημα .........

Αποφάσισε τι είμαι με μπέρδεψες...

Η πρόταση παραμένει σκέψου το...γιατί για να είσαι 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ στο bou προφανώς είσαι αργόσχολος, θα βγάλεις καλά λεφτά  ;)

Αρκετά ασχολήθηκα, καλό Σαββατόβραδο σ'όλους.

vatomouro

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 20

vatomouro

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
ο φυσσας παντως αποδείχτηκε πολυ κατώτερος των περιστάσεων.... ουτε μια σφαλιαρα δεν εριξε στο ρουπακια. το εχουν μαλλον ολοι οι αριστεροί να το παιζουν σκληροι αλλα στην πραξη ειναι καρπαζοεισπρακρορες και πουτανακια των χρυσαυγιτων.

όταν μαζεύονται 50 σε 1 όπως με τους κουραδόμαγκες που την έπεσαν στον φύσσα, μπορεί και να ισχύει

υγ1: δεν είμαι αριστερός

υγ2: όποιο από τα αυγά που το παίζουν αντράκια πίσω από το πληκτρολόγιο θέλει να δει τί παίζει έξω, ας πάει να βάλει μπλούζα χα να δει τί θα μαζέψει. Οι υπόλοιποι ας κάτσουν στις τρύπες τους να βγάζουν δόντια με 150 E/3min

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
όταν μαζεύονται 50 σε 1 όπως με τους κουραδόμαγκες που την έπεσαν στον φύσσα, μπορεί και να ισχύει

υγ1: δεν είμαι αριστερός

υγ2: όποιο από τα αυγά που το παίζουν αντράκια πίσω από το πληκτρολόγιο θέλει να δει τί παίζει έξω, ας πάει να βάλει μπλούζα χα να δει τί θα μαζέψει. Οι υπόλοιποι ας κάτσουν στις τρύπες τους να βγάζουν δόντια με 150 E/3min

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Η φωνή γιατί ενοχλεί τόσο ;
Η κλασσική τεχνική στο βιβλίο του fairbairn , έλεγε από πίσω του κλείνεις το στόμα με το χέρι και του καρφώνεις την πρώτη από πίσω στα νεφρά και μετά του κόβεις τις σφαδίτιδες με το μαχαίρι.
Λανθασμένα άσχετοι , παραλείπουν το πρώτο χτύπημα από πίσω, το οποίο ειναι κρισιμο , γιατί αν είναι γομάρι και του κλείσεις το στόμα απευθείας, χωρίς να έχει δεχθεί το πρώτο χτύπημα προλαβαίνει να αντιδράσει , ενώ με την κρίσιμη πρώτη μαχαιριά, παθαίνει τέτοιο σοκ που είναι τελειωμένος.

Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να πας να σκοτώσεις με μαχαίρι άνθρωπο έτσι...

Κλασικός Λάκης του youtube...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Υπάρχει και το τρίτο τύπε με όλους αυτους που  εχει γλεντησει ο Λάκης και μετα κάνουν πως δε τον ξέρουν,αριστερούληδες κλώνοι κυρίως

Ο Λάκης δεν είναι εκείνος ο γραφικός που αυτογελοιοποιηθηκε με τα moderated, σε σημείο που άλλαξαν συκώτι από το γέλιο, ακόμη κι οι φαν του ;

Με αποτελεσμα να αυτοδιαγραφεί και να εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα ;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ara πηγαινε σε γυμναστηριο στη νικαια? η μανα του ελεγε στον αλφα οτι ηταν θηριο ο γιος της κ κανεις δεν μπορουσε να τον δειρει

αν σε μαχαιρώσουν, όλα τελειώνουν τύπε...δε μετράει καμιά πολεμική τέχνη ή δύναμη αν ο άλλος σε καρφώσει...

το κακό με τις πολεμικές τέχνες είναι ότι σε φουσκώνουν με υπερβολικη αυτοπεποιθηση χωρίς αντίκρυσμα και αυτο πληρώνεται άσχημα σε πραγματικές καταστάσεις στο δρόμο

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
αν σε μαχαιρώσουν, όλα τελειώνουν τύπε...δε μετράει καμιά πολεμική τέχνη ή δύναμη αν ο άλλος σε καρφώσει...

το κακό με τις πολεμικές τέχνες είναι ότι σε φουσκώνουν με υπερβολικη αυτοπεποιθηση χωρίς αντίκρυσμα και αυτο πληρώνεται άσχημα σε πραγματικές καταστάσεις στο δρόμο

+10000%

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ο Φυσσας και ο κάθε φυσσας σαν αυτόν ηταν ενας από τους κομματικους συνδικαληστες (το ηττα λεει πολλα) που επιτιθοταν στον δηθεν κάθε απεργοσπαστη που ηθελε να ΔΟΥΛΕΨΕΙ  το μεροκαμματο του χωρις συνδικαλισμούς και αλλα τετοια,ο συγχωρεμένος μαζι με αλλους τραμπουκιζε στην ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη περαματος και στο Κερατσινι και στις γυρω περιοχες τους εργατες και μην μου πει καποιος ότι λεω παπαριες γιατι είμαι από εκεινες τις περιοχες,εχω δουλεψει χρονια στα ναυπηγεια και αυτά που γραφω ισχυουν.Συγκρουστηκαν λοιπον με το νέο καθεστως στην ζωνη που παει να δημιουργησει η Χ.Α.  και που εχει τους εργατες μαζι της και μετα καπου εκει ξεκινησε ολη η κοντρα,αλλωστε δεν είναι τυχαιο ότι την πεσανε σε αυτόν και όχι στους αλλους,αυτος τους την ειχε πεσει με την ομαδα του παλιοτερα,αυτον κυνηγησανε
αν τα πεις αυτα στη δικη βλαμμενε χρυσαυγουλε  :uglystupid:
ειναι η απολυτη ομολογια οτι υπηρχε οργανωμενο σχεδιο δολοφονιας του φυσσα
επειδη ειχαμε "κοντρα" τον δολοφονησαμε μας λες  :idiot:
ενω η υπερασπιστικη γραμμη των νεοναζι στη δικη τους ειναι οτι δεν ειχαμε καμια "κοντρα" ολα τυχαια εγιναν  :jerking:
γιατι δεν πας να τα καταθεσεις αυτα στη δικη
πηγαινε αμεσως

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Παει ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ παει ο ΦΥΣΣΑΣ δεν ξερω και ποιος αλλος
που να παει η τεχνη μπροστα στην Ελλαδα μετα απο αυτες τις απωλειες.
Ας προσπαθησουμε να το ξεπερασουμε.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Κρίμα για το παλικάρι.

Κρίμα για όλα τα παιδιά που χάθηκαν άδικα.

Όχι άλλο αίμα στο βωμό κάποιας πολιτικής  ιδεολογίας.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom