Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κουλης σε 40 λεπτα  :wanker:

εχει αραγε καταλαβει ότι οσο εχει τη ΧΑ να του τσιμπαει ένα 7 - 8% πρωθυπουργια δεν βλεπει?  :grin:
Οσο επαιρνε και ο Καρατζαφέρης στα καλα του δηλαδή.Νομιζω όμως ότι πλεον δε τον ενδιαφερει αυτο το κοινο της Δεξιας για να γινει πρωθυπουργος.Αρκειται και σε μια συνεργασια με ΠΑΣΟΚ,Θεοδωρακη μεχρι και Λεβεντη παρα να κοιταξει προς τα κει.Θεωρει ότι μπορει να κανει τη δουλεια του κι ετσι.Και στο τελος μαλλον ετσι θα συμβει αφου ο κοσμος θα θελει να απαλλαγεί από τον Τσιπρα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οσο επαιρνε και ο Καρατζαφέρης στα καλα του δηλαδή.Νομιζω όμως ότι πλεον δε τον ενδιαφερει αυτο το κοινο της Δεξιας για να γινει πρωθυπουργος.Αρκειται και σε μια συνεργασια με ΠΑΣΟΚ,Θεοδωρακη μεχρι και Λεβεντη παρα να κοιταξει προς τα κει.Θεωρει ότι μπορει να κανει τη δουλεια του κι ετσι.Και στο τελος μαλλον ετσι θα συμβει αφου ο κοσμος θα θελει να απαλλαγεί από τον Τσιπρα.

Και αυτό το μπουρδέλο κυβέρνηση θα σώσει τον τόπο;
Όπως ο Σαμαράς ;
Τι διαφορετικό θα κάνει ;
Πόσα θα κρατήσει ;

xa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
52
Πόντοι
1
O Παύλος ΖΕΙ! ο Παύλος Μελάς

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531

Παρακολουθώ το site από το 2006 αλλά δεν σε είχα ανακαλύψει τόσα χρόνια...Δύο είναι τα ενδεχόμενα:

Πρώτον είσαι δημιούργημα των διαχειριστών,αν ισχύει μπράβο τους!

Δεύτερον είσαι υπαρκτό πρόσωπο,

αν ισχύει θέλω να σε πάρω σπίτι μου είσαι πολύ καλτ τύπος...Σοβαρά τώρα ποσά θες τον μήνα δεν θα κάνεις τίποτα απλώς θα σε βγάζω και θα λες ότι λες εδώ στους φιλοξενουμενους μου.Πες απλά ένα νούμερο μπορώ να γίνω πολύ γενναιόδωρος όταν θέλω να αποκτήσω κάτι...

ΥΓ:Μην ακούσω μαλακίες του τύπου ο Λάκης ανήκει στον λαό του bou θα τον πάρω σπίτι μου ΤΕΛΟΣ!

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
στην ευελπιδων καθε μερα γινεται και μια δικη ανθρωποκτονιας και μια χαροκαμεννη μανα καθεται στην πρωτη σειρα των εδρανων
οι πιο ησυχες κλαινε σιωπηλα, οι πιο τσαουσες ριχνουν καμια καταρα
ροχαλες και μπουκαλια σαν τον τακη τσουκαλα δε ριχνει καμια
...

Όταν με το καλό ψοφήσεις εσύ, η δικιά σου μάνα ας γελάει. Στ' αρχίδια μας.

Η μάνα του Φύσσα, γουστάρει να βρίζει χρυσαυγίτικα σκουπίδια. Σιγά μη σε ρωτήσει κι όλας, κρετίνε.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  Παρακολουθώ το site από το 2006 αλλά δεν σε είχα ανακαλύψει τόσα χρόνια...Δύο είναι τα ενδεχόμενα:
Υπάρχει και το τρίτο τύπε με όλους αυτους που  εχει γλεντησει ο Λάκης και μετα κάνουν πως δε τον ξέρουν,αριστερούληδες κλώνοι κυρίως

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
ara ο φυσσας εκανε πολεμικες τεχνες αφου λες οτι τον ξερεις?
αν εννοεις πολεμικη τεχνη το να παω με αλλους 15-20 τραμπούκους να την πεσω σε κανα δυο ναι εκανε πολεμικες τεχνες :jerking:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αν εννοεις πολεμικη τεχνη το να παω με αλλους 15-20 τραμπούκους να την πεσω σε κανα δυο ναι εκανε πολεμικες τεχνες :jerking:

ara πηγαινε σε γυμναστηριο στη νικαια? η μανα του ελεγε στον αλφα οτι ηταν θηριο ο γιος της κ κανεις δεν μπορουσε να τον δειρει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ara πηγαινε σε γυμναστηριο στη νικαια? η μανα του ελεγε στον αλφα οτι ηταν θηριο ο γιος της κ κανεις δεν μπορουσε να τον δειρει
πολ ντανσινγκ πηγαινε τύπε,ειχε κορμιι λάστιχο

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Πρώτον είσαι δημιούργημα των διαχειριστών,αν ισχύει μπράβο τους!

Δεύτερον είσαι υπαρκτό πρόσωπο,

αν ισχύει θέλω να σε πάρω σπίτι μου είσαι πολύ καλτ τύπος...Σοβαρά τώρα ποσά θες τον μήνα δεν θα κάνεις τίποτα απλώς θα σε βγάζω και θα λες ότι λες εδώ στους φιλοξενουμενους μου.Πες απλά ένα νούμερο μπορώ να γίνω πολύ γενναιόδωρος όταν θέλω να αποκτήσω κάτι...

ΥΓ:Μην ακούσω μαλακίες του τύπου ο Λάκης ανήκει στον λαό του bou θα τον πάρω σπίτι μου ΤΕΛΟΣ!

Είσαι ληγούρικο υπαλληλάκι , οπότε ούτε για καφέ δεν μπορείς να βγεις μαζί μου.
Σε ποιά χώρα έχεις πάει μετανάστης είπαμε ;

Λυπάμαι που στην είπα χοντρά σε κάποια φάση, αλλά πούλαγες πολύ large-ιλίκι
και μου την έσπασες, οπότε σε φρέναρα και μάλλον έγινε δουλειά , γιατί το κόψες !!!!!

Δεν ήθελα να σου αφήσω ψυχικά τραύματα , κατά βάθος είμαι ψυχοπονιάρης, τώρα που με παρακολουθείς θα το διαπιστώσεις.
Μόνο με κάτι αναρχοάπλυτους είμαι σκληρός, αλλά εσύ δεν μου φαίνεσαι οπαδός της κοινοκτημοσύνης κτλ .... οπότε δεν έχουμε σοβαρό πρόβλημα .........

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
ακουσε με για να καταλάβεις 2 πραγματάκια,οποιος παει γυμναστηριο δεν σημαινει ότι γαμαει και δερνει,εγω π.χ. εχω σταματησει το γυμναστηριο ,σποραδικα γυμνάζομαι πλεον αλλα μπορω να σε αφήσω αναισθητο σε ένα λεπτο μονο με τον αντιχειρα μου...μην βλέπεις φουσκωτούς και βαζεις στο μυαλο σου ότι γαμανε ολο το κοσμο ,παντα θα υπαρχει καποιος ,μα παντα, που θα είναι καλλίτερος από εμενα και εσενα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ακουσε με για να καταλάβεις 2 πραγματάκια,οποιος παει γυμναστηριο δεν σημαινει ότι γαμαει και δερνει,εγω π.χ. εχω σταματησει το γυμναστηριο ,σποραδικα γυμνάζομαι πλεον αλλα μπορω να σε αφήσω αναισθητο σε ένα λεπτο μονο με τον αντιχειρα μου...μην βλέπεις φουσκωτούς και βαζεις στο μυαλο σου ότι γαμανε ολο το κοσμο ,παντα θα υπαρχει καποιος ,μα παντα, που θα είναι καλλίτερος από εμενα και εσενα...

ο φυσσας δλδ δεν μετραγε στους τσαμπουκαδες στην νικαια?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Και υπάρχουν και τα σίδερα.
Με φαλτσέτα ξυρίσματος ο  οποιοδήποτε σε 15" πεφτει σε κώμα
και στα 3 λεπτά τέζα .............

Μία τομή στις σφαγίτιδες θέλει .........

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

εννοω σε μαχη με τα χερια σωμα με σωμα

ο φυσσας ποσο καλος ηταν? ποσο μετραγε στο δρομο?

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1

δεν μιλαμε για σιδερα και αλλα τετοια,λεμε μονο με χερια,και να ξερεις ότι ο κάθε ανθρωπος μονο σε ένα σημειο σκοτώνεται χωρις να κανει ουτε κιχ,πισω στην πλατη στους πνευμονες και μονο εκει ,οπου αλλου θα βγαλει εστω και μια κραυγη η ένα μικρο θορυβο,ενω εκει που σου λεω τιποτα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εννοω σε μαχη με τα χερια σωμα με σωμα

ο φυσσας ποσο καλος ηταν? ποσο μετραγε στο δρομο?

Ποιός καθορίζει ότι θα μείνει "στα χέρια" ;
Ανέχονται όλοι να τρώνε ξύλο ;
Αν κάποιος είναι καλύτερος στο ξύλο , ο άλλος καταφεύγει σε σιδηρικά
και τον στέλνει στον τάφο συνήθως.

Ο φυσσας μπορεί να είχε ρίξει μαζί με άλλους τραμπούκους του ΚΚΕ
μερικές μπουνιές στο χοντρό ......
λίγες για τον ξαπλώσουν , αρκετές για τον θυμώσουν .....

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΗΜΕΣ ....

ότι τα παιδιά του χοντρού πάνε σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο π.χ. ....

ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ....

κυκλοφορεί και φήμη για συγκεκριμένη ταρίφα ..........

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
δεν μιλαμε για σιδερα και αλλα τετοια,λεμε μονο με χερια,και να ξερεις ότι ο κάθε ανθρωπος μονο σε ένα σημειο σκοτώνεται χωρις να κανει ουτε κιχ,πισω στην πλατη στους πνευμονες και μονο εκει ,οπου αλλου θα βγαλει εστω και μια κραυγη η ένα μικρο θορυβο,ενω εκει που σου λεω τιποτα

Η φωνή γιατί ενοχλεί τόσο ;
Η κλασσική τεχνική στο βιβλίο του fairbairn , έλεγε από πίσω του κλείνεις το στόμα με το χέρι και του καρφώνεις την πρώτη από πίσω στα νεφρά και μετά του κόβεις τις σφαδίτιδες με το μαχαίρι.
Λανθασμένα άσχετοι , παραλείπουν το πρώτο χτύπημα από πίσω, το οποίο ειναι κρισιμο , γιατί αν είναι γομάρι και του κλείσεις το στόμα απευθείας, χωρίς να έχει δεχθεί το πρώτο χτύπημα προλαβαίνει να αντιδράσει , ενώ με την κρίσιμη πρώτη μαχαιριά, παθαίνει τέτοιο σοκ που είναι τελειωμένος.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom