ο Φυσσας και ο κάθε φυσσας σαν αυτόν ηταν ενας από τους κομματικους συνδικαληστες (το ηττα λεει πολλα) που επιτιθοταν στον δηθεν κάθε απεργοσπαστη που ηθελε να ΔΟΥΛΕΨΕΙ το μεροκαμματο του χωρις συνδικαλισμούς και αλλα τετοια,ο συγχωρεμένος μαζι με αλλους τραμπουκιζε στην ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη περαματος και στο Κερατσινι και στις γυρω περιοχες τους εργατες και μην μου πει καποιος ότι λεω παπαριες γιατι είμαι από εκεινες τις περιοχες,εχω δουλεψει χρονια στα ναυπηγεια και αυτά που γραφω ισχυουν.Συγκρουστηκαν λοιπον με το νέο καθεστως στην ζωνη που παει να δημιουργησει η Χ.Α. και που εχει τους εργατες μαζι της και μετα καπου εκει ξεκινησε ολη η κοντρα,αλλωστε δεν είναι τυχαιο ότι την πεσανε σε αυτόν και όχι στους αλλους,αυτος τους την ειχε πεσει με την ομαδα του παλιοτερα,αυτον κυνηγησανε
Έτσι ακριβώς. Τα είπες όλα.
Το πιο πιθανο είναι αυτό που υποστηριξε ο Ρουπακιας στην απολογια του.Οτι συνεπλακησαν με τον Φυσσα και επειδή φαινεται ο μακαρίτης τον καταφερνε τον Ρουπακια,αυτος πανω στη συμπλοκή και πανω στον πανικο του υπο το φοβο μην εγκλωβιστεί με τους αναρχες,εβγαλε το μαχαιρι και χτυπησε στο ψαχνο.Τωρα,το ότι σε έναν καυγα με τα χερια ο ενας χρησιμοποιει μαχαιρι,δεν είναι σωστο ουτε και αναμενομενο.Ισως όμως το ειδε σαν μια γρηγορη λυση απεμπλοκης.Βρισκω αληθοφανή την εκδοχή Ρουπακια παρα την εκδοχή ότι πηγε επι τουτου να σκοτωσει εν ψυχρω όπως υποστηριζει η πολιτικη αγωγη,τον τραμπουκο αληταρα ψευτοτραγουδιστη.
Έτσι ακριβώς.
Τα υπόλοιπα είναι παπαριές.
Απλά αναρωτιέμαι με τους γονείς των νεκρών στο Ν.Ηράκλειο.
Πως ανέχονται ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
Γιατί η Αστυνομία κάλυπτε πλήρως τη δολοφονία.
Φρόντισε από τα γραφεία της ΧΑ μέχρι την εθνική , να μη συναντήσουν ούτε ένα περιπολικό ,
ούτε μία ομάδα δίας .... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ....
Θα έπρεπε κάποιος από τους γονείς να πάρει ένα ΑΚ47
μερικές χειροβομβίδες ... και να πάει απόγευμα 16 Νοεμβρίου στην Πλατεία Εξαρχείων ...
Σε 2 λεπτά ξάπλωνε κάτω 50-70 άτομα.
Τυφλά και χύμα.
Και τα αναρχοκουμμούνια τυφλά και χύμα τους σκότωσαν στο νέο ηράκλειο,
οπότε κι αυτός τυφλά και χύμα να σκότωνε αναρχοκουμμούνια στα εξάρχεια.
Για να μάθουν επι τέλους τα αναρχοκουμμούνια ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ
ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ....