Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αν τον ειχε μαζεψει απο τα 15, δεν θα ειχε φτασει στα 30φευγα που αλλοι κανουν καριερα, οικογενεια και παιδια να πλακωνεται εδω κι εκει, όπως ειχε πει on air ο κολλητος του που εξαφανισαν, για να καταλληξει μαχαιρωμενος στο πεζοδρομιο. Οταν συμμετεχεις σε τσαμπουκαδες και μαγκιες, θα βρεθει τελικα καποιος πιο τσαμπουκας και μαγκας απο εσενα. Φταιει λοιπον και η μαμα.

Και οταν της ειπαν οτι θα κολλησουν στη δολοφονια του γιου της άλλες τριαντα υποθεσεις για να στοιχειοθετηθει εγκληματικη οργανωση, επρεπε να σκεφτει οτι αυτη η δικη-τερας θα παρει πεντε χρονια και  οχι να παραπονιεται οτι ο ρουπακιας ειναι σπιτι του.

o fyssas εκανε καποια πολεμικη τεχνη στη νικαια?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Αν τον ειχε μαζεψει απο τα 15, δεν θα ειχε φτασει στα 30φευγα που αλλοι κανουν καριερα, οικογενεια και παιδια να πλακωνεται εδω κι εκει, όπως ειχε πει on air ο κολλητος του που εξαφανισαν, για να καταλληξει μαχαιρωμενος στο πεζοδρομιο. Οταν συμμετεχεις σε τσαμπουκαδες και μαγκιες, θα βρεθει τελικα καποιος πιο τσαμπουκας και μαγκας απο εσενα. Φταιει λοιπον και η μαμα.

Και οταν της ειπαν οτι θα κολλησουν στη δολοφονια του γιου της άλλες τριαντα υποθεσεις για να στοιχειοθετηθει εγκληματικη οργανωση, επρεπε να σκεφτει οτι αυτη η δικη-τερας θα παρει πεντε χρονια και  οχι να παραπονιεται οτι ο ρουπακιας ειναι σπιτι του.
και οι δικοί σας γονείς έχουν τεραστια ευθύνη που γίνατε χρυσαυγητες... και αναγκάζομαι να κάνω διάλογο μαζί σας και να διαβάζω τις παπαριέ σας    

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μπορει να ακολουθουσε την δοκιμασμενη τακτικη "πεντε σε εναν".

καλα κ ο ρουπακιας δεν φαινεται κ καμια πολεμικη μηχανη εδω που τα λεμε

πανω απο 5 καμψεις δεν βγαζει πιστευω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλα κ ο ρουπακιας δεν φαινεται κ καμια πολεμικη μηχανη εδω που τα λεμε

πανω απο 5 καμψεις δεν βγαζει πιστευω
σιγα μην κανει και καμια 20αρια
αμα κανει 2-3 γυναικεια πους απς καλα ειναι με τετοιο μπυροκοιλι

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
o fyssas εκανε καποια πολεμικη τεχνη στη νικαια?
ο Φυσσας και ο κάθε φυσσας σαν αυτόν ηταν ενας από τους κομματικους συνδικαληστες (το ηττα λεει πολλα) που επιτιθοταν στον δηθεν κάθε απεργοσπαστη που ηθελε να ΔΟΥΛΕΨΕΙ  το μεροκαμματο του χωρις συνδικαλισμούς και αλλα τετοια,ο συγχωρεμένος μαζι με αλλους τραμπουκιζε στην ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη περαματος και στο Κερατσινι και στις γυρω περιοχες τους εργατες και μην μου πει καποιος ότι λεω παπαριες γιατι είμαι από εκεινες τις περιοχες,εχω δουλεψει χρονια στα ναυπηγεια και αυτά που γραφω ισχυουν.Συγκρουστηκαν λοιπον με το νέο καθεστως στην ζωνη που παει να δημιουργησει η Χ.Α.  και που εχει τους εργατες μαζι της και μετα καπου εκει ξεκινησε ολη η κοντρα,αλλωστε δεν είναι τυχαιο ότι την πεσανε σε αυτόν και όχι στους αλλους,αυτος τους την ειχε πεσει με την ομαδα του παλιοτερα,αυτον κυνηγησανε

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ο Φυσσας και ο κάθε φυσσας σαν αυτόν ηταν ενας από τους κομματικους συνδικαληστες (το ηττα λεει πολλα) που επιτιθοταν στον δηθεν κάθε απεργοσπαστη που ηθελε να ΔΟΥΛΕΨΕΙ  το μεροκαμματο του χωρις συνδικαλισμούς και αλλα τετοια,ο συγχωρεμένος μαζι με αλλους τραμπουκιζε στην ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη περαματος και στο Κερατσινι και στις γυρω περιοχες τους εργατες και μην μου πει καποιος ότι λεω παπαριες γιατι είμαι από εκεινες τις περιοχες,εχω δουλεψει χρονια στα ναυπηγεια και αυτά που γραφω ισχυουν.Συγκρουστηκαν λοιπον με το νέο καθεστως στην ζωνη που παει να δημιουργησει η Χ.Α.  και που εχει τους εργατες μαζι της και μετα καπου εκει ξεκινησε ολη η κοντρα,αλλωστε δεν είναι τυχαιο ότι την πεσανε σε αυτόν και όχι στους αλλους,αυτος τους την ειχε πεσει με την ομαδα του παλιοτερα,αυτον κυνηγησανε
ετσι ακριβως ,,αφου εισαι απο εκεινα τα μερη οπως εγω τα γνωριζεις καλα ,,τωρα τα κομματοσκυλα που λεν τα δικα τους ο "ηρωας φυσσας" ,,ας καθοντε στα 4 οπως οι τσιπρανελ και μπενοσαμαραδες,,,οπως κλαιγαν οι μαναδες παιδιων που βαραγε η συμμρια φυσσα ,,ας κλαιει κι αυτη τωρα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
ο φυσσας παντως αποδείχτηκε πολυ κατώτερος των περιστάσεων.... ουτε μια σφαλιαρα δεν εριξε στο ρουπακια. το εχουν μαλλον ολοι οι αριστεροί να το παιζουν σκληροι αλλα στην πραξη ειναι καρπαζοεισπρακρορες και πουτανακια των χρυσαυγιτων.

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
ο φυσσας παντως αποδείχτηκε πολυ κατώτερος των περιστάσεων.... ουτε μια σφαλιαρα δεν εριξε στο ρουπακια. το εχουν μαλλον ολοι οι αριστεροί να το παιζουν σκληροι αλλα στην πραξη ειναι καρπαζοεισπρακρορες και πουτανακια των χρυσαυγιτων.

χαλαρωσε λιγο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το πιο πιθανο είναι αυτό που υποστηριξε ο Ρουπακιας στην απολογια του.Οτι συνεπλακησαν με τον Φυσσα και επειδή φαινεται ο μακαρίτης τον καταφερνε τον Ρουπακια,αυτος πανω στη συμπλοκή και πανω στον πανικο του υπο το φοβο μην εγκλωβιστεί με τους αναρχες,εβγαλε το μαχαιρι και χτυπησε στο ψαχνο.Τωρα,το ότι σε έναν καυγα με τα χερια ο ενας χρησιμοποιει μαχαιρι,δεν είναι σωστο ουτε και αναμενομενο.Ισως όμως το ειδε σαν μια γρηγορη λυση απεμπλοκης.Βρισκω αληθοφανή την εκδοχή Ρουπακια παρα την εκδοχή ότι πηγε επι τουτου να σκοτωσει εν ψυχρω όπως υποστηριζει η πολιτικη αγωγη,τον τραμπουκο αληταρα ψευτοτραγουδιστη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
σε περίπτωση πολέμου τα κομμουνια και οι συριζαιοι θα ειναι αυτοι που θα στησουν κωλαρακι στους τουρκους για να τους καθυστερησουν μεχρι να συνταχθουν οι δεξιες δυναμεις που θα υπερασπιστουν τη χωρα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ara ο φυσσας εκανε πολεμικες τεχνες αφου λες οτι τον ξερεις?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγώ θα πρότεινα να τυπώσετε τα ποστ και να τα δείξετε σ'εναν καλό ψυχίατρο.Καλά ο zelzjko όλα τα ποστ του...ίσως σας βοηθήσει...

Άλλο ένα ξεφτιλισμένο αναρχοκουμμουνι που τον παιρνει είσαι ........

τι να μας πεις ......

Σας ξέρουμε, σαν τα σκυλόσκατα είστε όλοι ίδιοι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ο Φυσσας και ο κάθε φυσσας σαν αυτόν ηταν ενας από τους κομματικους συνδικαληστες (το ηττα λεει πολλα) που επιτιθοταν στον δηθεν κάθε απεργοσπαστη που ηθελε να ΔΟΥΛΕΨΕΙ  το μεροκαμματο του χωρις συνδικαλισμούς και αλλα τετοια,ο συγχωρεμένος μαζι με αλλους τραμπουκιζε στην ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη περαματος και στο Κερατσινι και στις γυρω περιοχες τους εργατες και μην μου πει καποιος ότι λεω παπαριες γιατι είμαι από εκεινες τις περιοχες,εχω δουλεψει χρονια στα ναυπηγεια και αυτά που γραφω ισχυουν.Συγκρουστηκαν λοιπον με το νέο καθεστως στην ζωνη που παει να δημιουργησει η Χ.Α.  και που εχει τους εργατες μαζι της και μετα καπου εκει ξεκινησε ολη η κοντρα,αλλωστε δεν είναι τυχαιο ότι την πεσανε σε αυτόν και όχι στους αλλους,αυτος τους την ειχε πεσει με την ομαδα του παλιοτερα,αυτον κυνηγησανε

Έτσι ακριβώς. Τα είπες όλα.

Το πιο πιθανο είναι αυτό που υποστηριξε ο Ρουπακιας στην απολογια του.Οτι συνεπλακησαν με τον Φυσσα και επειδή φαινεται ο μακαρίτης τον καταφερνε τον Ρουπακια,αυτος πανω στη συμπλοκή και πανω στον πανικο του υπο το φοβο μην εγκλωβιστεί με τους αναρχες,εβγαλε το μαχαιρι και χτυπησε στο ψαχνο.Τωρα,το ότι σε έναν καυγα με τα χερια ο ενας χρησιμοποιει μαχαιρι,δεν είναι σωστο ουτε και αναμενομενο.Ισως όμως το ειδε σαν μια γρηγορη λυση απεμπλοκης.Βρισκω αληθοφανή την εκδοχή Ρουπακια παρα την εκδοχή ότι πηγε επι τουτου να σκοτωσει εν ψυχρω όπως υποστηριζει η πολιτικη αγωγη,τον τραμπουκο αληταρα ψευτοτραγουδιστη.

Έτσι ακριβώς.
Τα υπόλοιπα είναι παπαριές.

Απλά αναρωτιέμαι με τους γονείς των νεκρών στο Ν.Ηράκλειο.
Πως ανέχονται ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Γιατί η Αστυνομία κάλυπτε πλήρως τη δολοφονία.
Φρόντισε από τα γραφεία της ΧΑ μέχρι την εθνική , να μη συναντήσουν ούτε ένα περιπολικό ,
ούτε μία ομάδα δίας .... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ....

Θα έπρεπε κάποιος από τους γονείς να πάρει ένα ΑΚ47
μερικές χειροβομβίδες ... και να πάει απόγευμα 16 Νοεμβρίου στην Πλατεία Εξαρχείων ...

Σε 2 λεπτά ξάπλωνε κάτω 50-70 άτομα.
Τυφλά και χύμα.
Και τα αναρχοκουμμούνια τυφλά και χύμα τους σκότωσαν στο νέο ηράκλειο,
οπότε κι αυτός τυφλά και χύμα να σκότωνε αναρχοκουμμούνια στα εξάρχεια.

Για να μάθουν επι τέλους τα αναρχοκουμμούνια ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ
ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom