Θεωρείς ότι αυτές είναι υψηλές αποδοχές; Αν το έκανες για να με εντυπωσιάσεις δεν το πέτυχες.Δηλαδή όσα βγάζει μια καλή ακριβή βίζιτα περίπου 500.000/χρόνο και υπερηφανεύεσαι
κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια....Ο Ιντέγιε του Ολυμπιακού περισσότερα βγάζει χωρίς να έχει τελειώσει το σχολείο,είναι και παλτό.
Επίσης όλο τον ελεύθερο χρόνο σου τον περνάς στο bou ( κρίνοντας από τα μηνύματά σου όλη μέρα μέσα είσαι) και δεν είσαι αργόσχολος και περιθωριακός;
Εγώ πάντως τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω είτε ταξιδεύοντας (μόνο ακριβά ταξίδια που φυσικά εσύ δεν μπορείς να τα πληρώσεις ούτε στα όνειρά σου,όσα δόντια κι αν βγάλεις/βάλεις.
Σίγουρα όχι σαν τα δικά σου στην επαρχία να βγάζω/βάζω δόντια), είτε με πουτάνες (φτηνές και ακριβές,στο θέμα βίζιτα είμαι λίγο καλτ τύπος μου αρέσει να παίρνω και φτηνές σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής,γι'αυτό έχω λογαριασμό στο bou), είτε με γκόμενες, είτε συνδυασμός όλων...κ.ά....Εκτός από αργόσχολο και περιθωριακό στοιχείο είσαι και μικρονοϊκός, ενώ
σε δουλεύω ψιλό γαζί για να "σκοτώσω" ευχάριστα την ώρα μου εσύ μου απαντάς σοβαρά...
ΥΓ1:Πρόσεξε γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος αυτά που γράφεις στο bou να τα πιστέψεις και τότε δεν γλυτώνεις τον ζουρλομανδύα...
ΥΓ2:
ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσω την χαρά να ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί είσαι ένας θρύλος...μέσα στο μυαλό σου.
Εκτός αν...δεχτείς την πρότασή μου να σε πάρω σπίτι μου κρίμα τόσο ταλέντο μην κάνεις τζάμπα τον γελωτοποιό μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά