Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Κρίμα για το παλικάρι.

Κρίμα για όλα τα παιδιά που χάθηκαν άδικα.

Όχι άλλο αίμα στο βωμό κάποιας πολιτικής  ιδεολογίας.

καλα τα λες εσυ αλλα αμα βλέπεις τοσα βληματα ακομα κι εδώ μεσα που είναι σοβαρο site....  :grin:

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
αν τα πεις αυτα στη δικη βλαμμενε χρυσαυγουλε  :uglystupid:
ειναι η απολυτη ομολογια οτι υπηρχε οργανωμενο σχεδιο δολοφονιας του φυσσα
επειδη ειχαμε "κοντρα" τον δολοφονησαμε μας λες  :idiot:
ενω η υπερασπιστικη γραμμη των νεοναζι στη δικη τους ειναι οτι δεν ειχαμε καμια "κοντρα" ολα τυχαια εγιναν  :jerking:
γιατι δεν πας να τα καταθεσεις αυτα στη δικη
πηγαινε αμεσως
βλαμενος εισαι εσυ τρυπιε πεογλυφτη πακιστανικών και αφγανικών ψωλων....το ότι την πεσανε σε αυτόν καποιοι που τους την ειχε πεσει αυτος πιο παλια τι σημαινει ρε αυτιστικε?οτι τον εφαγε η Χ.Α.? αει στον αγυριστο βλακα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
"ειναι η απολυτη ομολογια οτι υπηρχε οργανωμενο σχεδιο δολοφονιας του φυσσα"

Nαι πανιβλακα
το οργανωμενο σχεδιο ηταν να παει ο ρουπακιας με το αμαξι του χωρις να καλυψει το προσωπο του,να το κανει μπροστα σε αστυνομικους και να μην προσπαθησει να διαφυγει

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
"ειναι η απολυτη ομολογια οτι υπηρχε οργανωμενο σχεδιο δολοφονιας του φυσσα"

Nαι πανιβλακα
το οργανωμενο σχεδιο ηταν να παει ο ρουπακιας με το αμαξι του χωρις να καλυψει το προσωπο του,να το κανει μπροστα σε αστυνομικους και να μην προσπαθησει να διαφυγει

λογικο μου ακοθυεται

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Τύπε ... κρίνεις με τα δικά σου δεδομένα ως υπαλληλάκι.
Που πρέπει να σε σκίσουν 12ωρα για να πάρεις μισθό.

Εγώ κάνω δύο μόνο πράγματα από την επιστήμη που σπούδασα.
1)Δύσκολες εξαγωγές δοντιών που δεν μπορούν να κάνουν συνάδελφοι και με φωνάζουν να ξελασπώσω. Κυρίως φρονιμήτες και ακρορίζια.
Διάρκεια εργασίας κάπου 3' . Αμοιβή 150 ευρώ.

2)Τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Διάρκεια εργασίας κάπου 7' . Αμοιβή 1000 ευρώ.

(Τα παραπάνω βίντεο , επειδή υπάρχουν κακοπροαίρετοι , ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Τα βρήκα σε μία αναζήτηση 2" . Πιστεύω ότι περιγράφουν αυτό που ήθελα να δείξω, αν και δεν τα είδα προσωπικά).

Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν δουλεύω συνεχόμενα 12ωρα όπως εσύ που είσαι υπαλληλάκι γραφείου.
Και περιφέρομαι κι όλας σε διάφορα μέρη της αττικής καθημερινά (και επαρχία , κάποιες φορές, σε λογικές αποστάσεις).ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

Ό,τι απορίες έχεις, στη διάθεσή σου.

Θα προσπαθήσω για πρώτη και τελευταία φορά να σου κάνω την ύψιστη τιμή να σε πάρω στα σοβαρά.

Θεωρείς ότι αυτές είναι υψηλές αποδοχές; Αν το έκανες για να με εντυπωσιάσεις δεν το πέτυχες.Δηλαδή όσα βγάζει μια καλή ακριβή βίζιτα περίπου 500.000/χρόνο και υπερηφανεύεσαι  :jerking: κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια....Ο Ιντέγιε του Ολυμπιακού περισσότερα βγάζει χωρίς να έχει τελειώσει το σχολείο,είναι και παλτό.

Επίσης όλο τον ελεύθερο χρόνο σου τον περνάς στο bou ( κρίνοντας από τα μηνύματά σου όλη μέρα μέσα είσαι)  και δεν είσαι αργόσχολος και περιθωριακός;  :jerking: Εγώ πάντως τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω είτε ταξιδεύοντας (μόνο ακριβά ταξίδια που φυσικά εσύ δεν μπορείς να τα πληρώσεις ούτε στα όνειρά σου,όσα δόντια κι αν βγάλεις/βάλεις.  :) Σίγουρα όχι σαν τα δικά σου στην επαρχία να βγάζω/βάζω δόντια), είτε με πουτάνες (φτηνές και ακριβές,στο θέμα βίζιτα είμαι λίγο καλτ τύπος μου αρέσει να παίρνω και φτηνές σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής,γι'αυτό έχω λογαριασμό στο bou), είτε με γκόμενες, είτε συνδυασμός όλων...κ.ά....Εκτός από αργόσχολο και περιθωριακό στοιχείο είσαι και μικρονοϊκός, ενώ σε δουλεύω ψιλό γαζί για να "σκοτώσω" ευχάριστα  την ώρα μου  εσύ μου απαντάς σοβαρά...  :jerking:

ΥΓ1:Πρόσεξε γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος αυτά που γράφεις στο bou να τα πιστέψεις και τότε δεν γλυτώνεις τον ζουρλομανδύα...  :)

ΥΓ2:ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσω την χαρά να ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί είσαι ένας θρύλος...μέσα στο μυαλό σου.  :) Εκτός αν...δεχτείς την πρότασή μου να σε πάρω σπίτι μου κρίμα τόσο ταλέντο μην κάνεις τζάμπα τον γελωτοποιό μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά  :grin:

ΥΓ3:Λυπάμαι που το παίρνεις προσωπικά αλλά και να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις,είναι πολύ δύσκολο για σένα...πρέπει να έχεις και ζωή εκτός bou.  ;)

ΥΓ4:Περαστικά...αυτό στο εύχομαι ειλικρινώς.

Εντάξει ομολογώ ότι ήταν δύσκολο να σου απαντήσω σοβαρά όμως προσπάθησα...

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Κarnezis εχεις λαμποργκινι και εσυ μηπως;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
υγ2: όποιο από τα αυγά που το παίζουν αντράκια πίσω από το πληκτρολόγιο θέλει να δει τί παίζει έξω, ας πάει να βάλει μπλούζα χα να δει τί θα μαζέψει. Οι υπόλοιποι ας κάτσουν στις τρύπες τους να βγάζουν δόντια με 150 E/3min

Πουτανάκι , εγώ κυκλοφορώ με μπλουζάκια μολών λαβέ , μπλουζάκια με το φράνκο , με το μεταξά ...

και δεν με έχει πλησιάσει κανένα πουτάνας γέννημα να μου την πει.

Πρόσεξε τις μαγκιες γιατί και ο καλτεζάς και ο φούντας και ο φύσσας και ο γρηγορόπουλος το έπαιζαν μάγκες .........

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να πας να σκοτώσεις με μαχαίρι άνθρωπο έτσι...

Κλασικός Λάκης του youtube...

Είσαι βλάκας τελείως.
Δεν ανέφερα κάτι δικό μου.
Χτύπημα από πίσω σε ανυποψίαστο π.χ. φρουρό κτλ είναι , κλασσικό .

http://[URL unfurl="true"]www.fairbairnsykesfightingknives.com/uploads/9/7/7/8/9778260/8632140_orig.gif[/img[/URL]]

o τύπος θεωρείται κλασσικός και οι τεχνικές του παίζουν ακόμη σε sas κτλ ...

Εσείς στα εξάρχεια , μπορεί να έχετε άλλη άποψη , αλλά όπου μπλέκετε 1-1 δεν σας βγαίνει και πολύ καλά.

Και μετά κλαίνε μανούλες στις τηλεοράσεις και γίνονται πορείες, δίνετε ονόματα σε δρόμους και ανάβετε φαναράκια ..........

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ζελικο ειναι ντροπη να χρισημοποιεις ονοματα και καταστασεις δολοφονημενων ανθρωπων για να περασεις τα πιστευω σου.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Θεωρείς ότι αυτές είναι υψηλές αποδοχές; Αν το έκανες για να με εντυπωσιάσεις δεν το πέτυχες.Δηλαδή όσα βγάζει μια καλή ακριβή βίζιτα περίπου 500.000/χρόνο και υπερηφανεύεσαι  :jerking: κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια....Ο Ιντέγιε του Ολυμπιακού περισσότερα βγάζει χωρίς να έχει τελειώσει το σχολείο,είναι και παλτό.

Επίσης όλο τον ελεύθερο χρόνο σου τον περνάς στο bou ( κρίνοντας από τα μηνύματά σου όλη μέρα μέσα είσαι)  και δεν είσαι αργόσχολος και περιθωριακός;  :jerking: Εγώ πάντως τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω είτε ταξιδεύοντας (μόνο ακριβά ταξίδια που φυσικά εσύ δεν μπορείς να τα πληρώσεις ούτε στα όνειρά σου,όσα δόντια κι αν βγάλεις/βάλεις.  :) Σίγουρα όχι σαν τα δικά σου στην επαρχία να βγάζω/βάζω δόντια), είτε με πουτάνες (φτηνές και ακριβές,στο θέμα βίζιτα είμαι λίγο καλτ τύπος μου αρέσει να παίρνω και φτηνές σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής,γι'αυτό έχω λογαριασμό στο bou), είτε με γκόμενες, είτε συνδυασμός όλων...κ.ά....Εκτός από αργόσχολο και περιθωριακό στοιχείο είσαι και μικρονοϊκός, ενώ σε δουλεύω ψιλό γαζί για να "σκοτώσω" ευχάριστα  την ώρα μου  εσύ μου απαντάς σοβαρά...  :jerking:

ΥΓ1:Πρόσεξε γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος αυτά που γράφεις στο bou να τα πιστέψεις και τότε δεν γλυτώνεις τον ζουρλομανδύα...  :)

ΥΓ2:ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσω την χαρά να ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί είσαι ένας θρύλος...μέσα στο μυαλό σου.  :) Εκτός αν...δεχτείς την πρότασή μου να σε πάρω σπίτι μου κρίμα τόσο ταλέντο μην κάνεις τζάμπα τον γελωτοποιό μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά  :grin:

Είσαι ένα σκουπίδι , ληγούρης υπάλληλος.
Κομπλεξάρα του κερατά.
Και φυσικά μπατήρης.

Αν θες να γελάσουν τα τσιμέντα, ανέβασε μια φωτογραφία με κάτι ακριβό που έχεις
ή με μετρητά που έχεις επάνω σου.

Ξέρω ... θα μας πεις ότι έχεις πλατινένιες american express, χρυσες visa , διαμαντένιες mastercard ... αλλά οι βίζιτες παίρνουν , μετρητά και υπάρχουν και άλλοι ... χώροι διασκέδασης , εφόσον λες ότι είσαι καλτ ... που παίζουν μετρητα ....

πήρες τα αρχίδια μου τωρα. θα δω αν θα συνεχίσω μαζί σου να ασχολούμαι στο μέλλον.

Όπως είπα και σε άλλον , έχεις φάει πολυ γαμήσι σε όλη σου τη ζωή και το ξέρεις ότι θα συνεχίσεις να τρως γαμήσι.ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ζελικο ειναι ντροπη να χρισημοποιεις ονοματα και καταστασεις δολοφονημενων ανθρωπων για να περασεις τα πιστευω σου.
τύπε θα σου πω κάτι και μη στεναχωρεθείς..ολοι εδω μεσα σε αυτο το θρέντ αυτο κάνουν :helpplea:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις εσύ και το συνάφι σου.
Δεν θέλω κανέναν διάλογο με άτομα σαν εσένα.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ , ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τύπε θα σου πω κάτι και μη στεναχωρεθείς..ολοι εδω μεσα σε αυτο το θρέντ αυτο κάνουν :helpplea:

Απαντάς σε αναρχοάπλυτα σιχάματα που το παίζουν ευαίσθητοι και ενοχλημένοι ;
Και εγκαλούν άλλους για ... "αναφορά σε νεκρούς" ;;;;;;;

ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ;;;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Αυτο εδώ
Untitled-1.jpg

δεν το έχει δει κανένα γαμημένο αναρχοκουμμούνι ....

που πάει να μας την πει για "αναφορά νεκρών" .......

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τοτε να το πω σε ολους ρε μαγκες... το να αναφερεστε σε ατομα που δεν ειναι ποια στην ζωη και καποιοι εμειναν πισω να κλαινε καθε μερα για παρτη τους..ειτε ειναι ο φυσας ειτε τα 2 παιδια της χ.α που σκοτωσανε...ειτε ο οποιοσδηποτε για να περασετε τα ''πιστευω''σας... σας καθιστα το λιγοτερο απολιτιστους...δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο στο νημα...

βριστειτε εδω και το πρωι πηγαιντε στην δεη θα στηθειτε 2 ωρες για να πληρωσετε τα γαμησιατικα που σας καπελωσαν οσο εσεις βριζοσασταν εδω... τι να πω  :jerking: :jerking: :jerking:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.893
Πόντοι
41.129
Του φυσσα του αξιζε να πεθανει, ετσι ηταν το σωστο και ετσι επρεπε να γινει... δε μπορουσε να αντιμετωπιστει αλλιως η συμπεριφορα του παρα μονο με αυτον τον τροπο.Ας προσεχε ο αναρχοαπλυτος
με τη σαπια μουσικη που ουτε στα μπουρδελα δεν την παιζουνε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom